+ Απάντηση στο θέμα
Σελίδα 10 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 6 7 8 9 10
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 181 έως 200 από 200

Θέμα: Προετοιμασία και φιλικά 2022-2023

Database Error Το avatar του χρήστη RedArmy7
    Περιοχή
    #error/location not found

Προεπιλογή

Απίστευτη πάσα του Ουόλκαπ, βγαλμένη από τα highlights στο NFL.

Προεπιλογή

Παίζουμε πολύ ωραίο μπασκετ κατά διαστήματα.

Περιοχή

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Floydian Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παίζουμε πολύ ωραίο μπασκετ κατά διαστήματα.
    Πλησιάζουμε τις 30 ασίστ.

Προεπιλογή

Ο Μπαφες δείχνει κάπως καταπονημενος. Είναι καλά στην υγεία του;
    Πρέπει να είναι οκ τώρα. Το καλοκαίρι του έγραφαν στο Twitter περαστικά και τέτοια. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από rabarivoni Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρέπει να είναι οκ τώρα. Το καλοκαίρι του έγραφαν στο Twitter περαστικά και τέτοια. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί.
    Φαίνεται λίγο χλωμός και σωματικά καταπονημενος. Περαστικά του αν πέρασε κάποια περιπέτεια.

Περιοχή

Προεπιλογή

Μπολομπόι στο 4, Μπλακ στο 5 τα τελευταία λεπτά.

Προεπιλογή

Ρε παιδιά βλέπω αυτό τον Λαρεντζάκη και δε μου ρχεται να χαρώ, γιατί ξέρω ότι θα τεμπλιάσει κάποια στιγμή και δε θα φτάσει ποτέ εκεί που θα μπορούσε, στην κορυφή δηλαδή.
    Μακάρι να ωριμάσει και να καταλάβει τις δυνατότητές του που είναι τεράστιες.

Περιοχή

Προεπιλογή

94-55 τελικό σκορ.

Περιοχή

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από redlife Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε παιδιά βλέπω αυτό τον Λαρεντζάκη και δε μου ρχεται να χαρώ, γιατί ξέρω ότι θα τεμπλιάσει κάποια στιγμή και δε θα φτάσει ποτέ εκεί που θα μπορούσε, στην κορυφή δηλαδή.
    Μακάρι να ωριμάσει και να καταλάβει τις δυνατότητές του που είναι τεράστιες.
    Ο λόγος που έχει κερδίζει την θέση του στο ρόστερ, είναι επειδή δουλεύει πολύ. Ξέρει και ο ίδιος ότι δεν μπορεί να είναι ο τύπος που επαναπαύεται, άλλωστε και ο Μπαρτζώκας δεν χαρίζεται.

Προεπιλογή

Δεμενη ομαδα, με αρχες και ξεκαθαρη στοχευση. Για τον Κααναν μην ανησυχειτε. Ο ανθρωπος προσπαθει να περιστρεφει γρηγορα τη μπαλα και να μαθει (και να τον μαθουν) οι συμπαιχτες του. Φαινεται πως οταν χρειαστει να κανει ποικιλιες και να παρει πανω του θα το κανει και με το παραπανω. Ειναι τρομερα ώριμος μπασκετικα και με υψηλο iq

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από RedArmy7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο λόγος που έχει κερδίζει την θέση του στο ρόστερ, είναι επειδή δουλεύει πολύ. Ξέρει και ο ίδιος ότι δεν μπορεί να είναι ο τύπος που επαναπαύεται, άλλωστε και ο Μπαρτζώκας δεν χαρίζεται.
    Μακάρι γιατί η περσινή χρονιά ήταν μια σκέτη πίκρα και απ το Βερολίνο κ έπειτα άρχισε να δείχνει τις πραγματικές του δυνατότητες σε άμυνα και επίθεση.Ο Παπανικολάου δε θα μπορεί να βγάζει τόσα λεπτά, είναι κομβικής σημασίας να είναι καλός φέτος.

Προεπιλογή

Μεγαλη υπόθεση και ο Πιτερς. Χλατσωτης. Βγαίνει ο Βεζενκοφ και δεν μετράμε τα λεπτά μέχρι να ξαναμπεί.

Προεπιλογή

Thomas Walkup είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης αφού πήρε φάρμακα για να γίνει Captain America.

Τι είναι αυτό ρε; Τι κτήνος με μυαλό Σέρλοκ Χολμς είναι αυτό ρε;

Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο. Λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανοιχτό.

Minar thunder Το avatar του χρήστη blue edwards
    Περιοχή
    Ιn the paint ...

Προεπιλογή

Ο μοναδικος που παιζει κοντρα ρολο μεχρι στιγμης ειναι ο κανααν . Να δουμε τι εχει στο μυαλο του ο μπαρτζωκας και αν θα το αποδεχτει ο παικτης σε περιπτωση που ειναι αυτο το πλανο και οχι κατι παροδικο εν μεσω προετοιμασιας .

Αν ηταν ο ταιλερ θα ειχε αρχισει ηδη την γκρινια .
    Ειμαι το νουμερο 8 , ολοι με ξερουνε με αυτο .

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από blue edwards Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο μοναδικος που παιζει κοντρα ρολο μεχρι στιγμης ειναι ο κανααν . Να δουμε τι εχει στο μυαλο του ο μπαρτζωκας και αν θα το αποδεχτει ο παικτης σε περιπτωση που ειναι αυτο το πλανο και οχι κατι παροδικο εν μεσω προετοιμασιας .

Αν ηταν ο ταιλερ θα ειχε αρχισει ηδη την γκρινια .
    Νομίζω πως μέχρι τώρα το αποδέχεται πλήρως. Ούτε μουτρα, ούτε κοροϊδία στην άμυνα, δείχνει να καραγουσταρει. Αν καταφέρει να τον κάνει παίχτη ομάδας και να παραμείνει τοπ σκόρερ, οκ. Δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε..

Περιοχή

Προεπιλογή

Όταν χρειαστεί, θα είναι εκεί. Είναι εκτελεστής, η ομάδα παίζει πολύ ομαδικά, θα βρεθεί όμως και σε καταστάσεις που θα χρειαστεί να πάρει περισσότερα σουτ ο Κάνααν. Σε δυο παιχνίδια έχει πάρει συνολικά μονοψήφιο αριθμό προσπαθειών και αυτό εξηγείται αφενώς μεν από τον αριθμό των ασιστ της ομάδας/ μοίρασμα προσπαθειών, του χρόνου στο ροτέσιον που είναι εκτεταμένο για να παίξουν οι περισσότεροι παίκτες και προσαρμογής στον τρόπο που κινείται η ομάδα στην επίθεση. Δεν θα είχε νόημα τώρα να παίρνει τριπλάσια σουτ, σκοπός είναι όλη η ομάδα να βρίσκεται σε ένα ισορροπημένο επίπεδο ετοιμότητας και ρυθμού αναλογικά με τον ρόλο.

Περιοχή

Προεπιλογή

Προεπιλογή

Πάντως είδα τα highlights και την παρακάμερα, η ομάδα εκτός απο δεμένη αγωνιστικά φαίνεται να είναι και εξωαγωνιστικά. Είναι ολοφάνερο ότι εκτός απο συμπαίκτες είναι και φίλοι οι περισσότεροι. Δείχνουν να το διασκεδάζουν όταν ξεκινάει κάθε αγώνας.
    Μια παρακάμερα στο ποδόσφαιρο θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα για να δούμε την αντίθεση δυστυχώς.
    Ο υγιής Σλούκας θα είναι το κλειδί για τη φετινή χρονιά. Με αυτόν να είναι καλά, είμαι πολύ αισιόδοξος.

Προεπιλογή

Το πλεονέκτημα του μπάσκετ έναντι του ποδοσφαίρου είναι ότι δεν υπάρχει παραπάνω επιπέδο στην Ευρώπη. Αν είσαι στον Ολυμπιακό, είσαι στην κορυφή, το ΝΒΑ έτσι κι αλλιώς είναι για λίγους. Επομένως καλύπτουμε τις φιλοδοξίες και πλέον έχει να κάνει με τους χαρακτήρες.

Ήταν απόλαυση πάντως να βλέπεις την παρακαμερα στην μπάλα μέχρι πριν 2 χρόνια, έβγαζε κλίμα οικογένειας και τότε η ομάδα.

sailor Το avatar του χρήστη chrisgus
    Περιοχή
    Orbis Novus...

Προεπιλογή

Ο Μπαφες δείχνει κάπως καταπονημενος. Είναι καλά στην υγεία του;
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από rabarivoni Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φαίνεται λίγο χλωμός και σωματικά καταπονημενος. Περαστικά του αν πέρασε κάποια περιπέτεια.
    Για καρδιακό είχα διαβάσει.
    Περαστικά του.
    «Διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»
    Φράση που αποδίδεται στον Βολταίρο, και είναι επίκαιρη όσο ποτέ.
    Αφιερωμένο σε κάποιο φόρουμ που αγαπάμε.
    Ποιά ομάδα να συγκριθεί μαζί σου; Ποιός λαός να συγκριθεί μαζί σου;

+ Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές