Απίστευτη πάσα του Ουόλκαπ, βγαλμένη από τα highlights στο NFL.
Ρε παιδιά βλέπω αυτό τον Λαρεντζάκη και δε μου ρχεται να χαρώ, γιατί ξέρω ότι θα τεμπλιάσει κάποια στιγμή και δε θα φτάσει ποτέ εκεί που θα μπορούσε, στην κορυφή δηλαδή.
Μακάρι να ωριμάσει και να καταλάβει τις δυνατότητές του που είναι τεράστιες.
Δεμενη ομαδα, με αρχες και ξεκαθαρη στοχευση. Για τον Κααναν μην ανησυχειτε. Ο ανθρωπος προσπαθει να περιστρεφει γρηγορα τη μπαλα και να μαθει (και να τον μαθουν) οι συμπαιχτες του. Φαινεται πως οταν χρειαστει να κανει ποικιλιες και να παρει πανω του θα το κανει και με το παραπανω. Ειναι τρομερα ώριμος μπασκετικα και με υψηλο iq
Μεγαλη υπόθεση και ο Πιτερς. Χλατσωτης. Βγαίνει ο Βεζενκοφ και δεν μετράμε τα λεπτά μέχρι να ξαναμπεί.
Thomas Walkup είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης αφού πήρε φάρμακα για να γίνει Captain America.
Τι είναι αυτό ρε; Τι κτήνος με μυαλό Σέρλοκ Χολμς είναι αυτό ρε;
Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο. Λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανοιχτό.
Ο μοναδικος που παιζει κοντρα ρολο μεχρι στιγμης ειναι ο κανααν . Να δουμε τι εχει στο μυαλο του ο μπαρτζωκας και αν θα το αποδεχτει ο παικτης σε περιπτωση που ειναι αυτο το πλανο και οχι κατι παροδικο εν μεσω προετοιμασιας .
Αν ηταν ο ταιλερ θα ειχε αρχισει ηδη την γκρινια .
Ειμαι το νουμερο 8 , ολοι με ξερουνε με αυτο .
Όταν χρειαστεί, θα είναι εκεί. Είναι εκτελεστής, η ομάδα παίζει πολύ ομαδικά, θα βρεθεί όμως και σε καταστάσεις που θα χρειαστεί να πάρει περισσότερα σουτ ο Κάνααν. Σε δυο παιχνίδια έχει πάρει συνολικά μονοψήφιο αριθμό προσπαθειών και αυτό εξηγείται αφενώς μεν από τον αριθμό των ασιστ της ομάδας/ μοίρασμα προσπαθειών, του χρόνου στο ροτέσιον που είναι εκτεταμένο για να παίξουν οι περισσότεροι παίκτες και προσαρμογής στον τρόπο που κινείται η ομάδα στην επίθεση. Δεν θα είχε νόημα τώρα να παίρνει τριπλάσια σουτ, σκοπός είναι όλη η ομάδα να βρίσκεται σε ένα ισορροπημένο επίπεδο ετοιμότητας και ρυθμού αναλογικά με τον ρόλο.
Πάντως είδα τα highlights και την παρακάμερα, η ομάδα εκτός απο δεμένη αγωνιστικά φαίνεται να είναι και εξωαγωνιστικά. Είναι ολοφάνερο ότι εκτός απο συμπαίκτες είναι και φίλοι οι περισσότεροι. Δείχνουν να το διασκεδάζουν όταν ξεκινάει κάθε αγώνας.
Μια παρακάμερα στο ποδόσφαιρο θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα για να δούμε την αντίθεση δυστυχώς.
Ο υγιής Σλούκας θα είναι το κλειδί για τη φετινή χρονιά. Με αυτόν να είναι καλά, είμαι πολύ αισιόδοξος.
Το πλεονέκτημα του μπάσκετ έναντι του ποδοσφαίρου είναι ότι δεν υπάρχει παραπάνω επιπέδο στην Ευρώπη. Αν είσαι στον Ολυμπιακό, είσαι στην κορυφή, το ΝΒΑ έτσι κι αλλιώς είναι για λίγους. Επομένως καλύπτουμε τις φιλοδοξίες και πλέον έχει να κάνει με τους χαρακτήρες.
Ήταν απόλαυση πάντως να βλέπεις την παρακαμερα στην μπάλα μέχρι πριν 2 χρόνια, έβγαζε κλίμα οικογένειας και τότε η ομάδα.
«Διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»
Φράση που αποδίδεται στον Βολταίρο, και είναι επίκαιρη όσο ποτέ.
Αφιερωμένο σε κάποιο φόρουμ που αγαπάμε.
Ποιά ομάδα να συγκριθεί μαζί σου; Ποιός λαός να συγκριθεί μαζί σου;