Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.
Θυμίζω τους διαθέσιμους παίκτες:
Λίστα Α΄: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χουάνγκ, Κούτρης, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ροντρίγκες, Χασάν, Εμβιλά, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλκο, Τσίνκερναγκελ.
Λίστα Β΄: Καράκουτης, Κίτσος, Λιάτσος, Ντόι, Παπαδούδης, Τσέλιος
Εκτός λίστας έμειναν οι κτός έμειναν οι τραυματίες Αμπουμπακάρ Καμαρά και Παπασταθόπουλος, καθώς και οι Λάιντνερ, Καρβάλιο, Κανέ, Κρίστινσον, Φαντιγκά. Υποτίθεται ότι ο ντε λα Φουέντε θα αντικαταστήσει τον τραυματία Ροντρίγκες, αλλά αυτό δεν έχει γίνει ακόμη απ' ό,τι βλέπω.
Στα αρνητικά... Έχει αλλάξει προπονητή και ο Απόλλωνας και δεν έχουμε ιδέα πώς θα παρουσιαστεί ούτε τι αντίκτυπο θα χει στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας της Κύπρου.
Εκτός αποστολής ο Καμαρα οποτε λογικά πάει για παρκάρισμα και πώληση κι αυτός.
Είναι πραγματικά άξιο απορίας πως καταφέρνουμε να απαξιώσουμε και να μειώσουμε την αξία παικτών όπως ο Μαντι κι ο Φορτουνης οι οποιοι θα άξιζαν πολύ περισσότερα εάν παρέμεναν ενεργοί αντί για παρκαρισμένοι στα αζήτητα. Φέτος έχουμε δώσει ρεσιτάλ μ@λακιας σε όλα τα επίπεδα αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιος φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για όλα αυτά που βλέπουμε για να φάει τα καντήλια.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Βατσλικ
Αβιλα,Μπα,Σισε,Ολεγκ
Κουντε,Εμβιλα,Χουανγκ
Μασουρ(ζινκ),ΕλΑραμπι,Φουμεντε
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!
Μακάρι να ήταν καλά ο Βρουσάι εγώ στο ένα άκρο αυτόν θα ξεκινούσα.
Επίσης, μου έχει κάτσει στραβά ο Ζινκ και θέλω ενδεκάδα χωρίς αυτόν.
Επίσης, η τριάδα στα χαφ αν είναι αυτή θα δείξει πολλά από το τι θέλει ακόμη το κέντρο μας. Νομίζω όμως ότι θα είναι λειτουργικό.
Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
"...είσαι η ανατριχίλα την ώρα που η ερυθρόλευκη,η ριγωτή, ξεπροβάλλει στο χορτάρι..."
"...είσαι το παραλήρημα την ώρα που κουνιέται το αντίπαλο πλεχτό..."
"...είσαι η πώρωση λίγο μετά την ήττα..."
"...είσαι το σφίξιμο στην καρδιά μπροστά στα τσιμεντένια σκαλοπάτια..."
"...είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό..."
propagandistes.blogspot.com (7psychos---->Mamra)
Μπορεί η ομάδα την συγκεκριμένη στιγμή να βρίσκεται σε μια περίοδο αβεβαιότητας και αμφιβολίας.....αλλά εμείς οφείλουμε να ήμαστε δίπλα στην ομάδα και στο τέλος του αγώνα θα κρίνουμε τους πάντες...αλλά όχι πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα...Ο θρύλος είναι ιδέα και τρόπος ζωής και όχι μόδα...πρόεδροι, προπονητές, παίχτες όλοι φεύγουν αλλά εμείς παραμένουμε πίστη στο θρύλο μας....
Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Α ναι ρε,τον ξεχασα τον βρου...
Ο γερολαδας ειπε σημερα οτι ο κορεατης δειχνει πραγματα στις προπονησεις αλλα δεν ειναι για ολοκληρο 90λεπτο και ο φουμεντε εντυπωσίασε στη μονη ολοκληρη προπονηση που εβγαλε και ισως μπει για μερικα λεπτα...
Εγω ελπιζω να παιξουν βασικοι κι οι δυο ..![]()
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!
---------------------------Βατσλίκ-----------------------------------
------Άβιλα---------Σισέ----------Μπα----------------Ρέαμπτσιουκ--------
----------------------Μ'Βιλά------Κούντε--------------------------------------------
------------------Ινμπέομ---------------------------------------
------------------------------------------------------Ζίνκερνάγκελ--------------
-------------------------Ελ Αράμπι--------------------------------0
------Ραντζέλοβιτς---------------------------------------------------------
Ο Κορμπεράν περίπου απέκλεισε να παίξει ο ντε λα Φουέντες. Δεν πείθομαι. Αν χρειαστεί θα παίξει κάνα εικοσάλεπτο.
Ωραίες δηλώσεις του Κούντε. Αν μη τι άλλο πρέπει να είναι σοβαρός τύπος.
Αν παίξει μαζί με τον Κορεάτη αύριο μακάρι να ξεκινήσει να πατάει περιοχή. Ανασταλτικά δεν το έχει οπότε τα τρεξίματα του να είναι μπροστά και κάθετα.
Όχι άσκοπα σπριντακια . Να κρατήσει δυνάμεις γιατί μαζί με τον Άβιλα είναι οι μόνοι που έχουν την ενέργεια να μας τραβήξουν μπροστά όταν θα κλαταρουμε ως ομάδα κάποια στιγμή μέσα στο ματς.