Για κάποιο λόγο αρχιζω να πιστεύω ότι τα δύσκολα είναι πίσω μας και ότι η ομάδα σιγά σιγά θα αρχίσει να ρολαρει.
Δηλώνω αισιόδοξος για αύριο και ας έχουμε ακόμα δρόμο να διανυσουμε.
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για κάποιο λόγο αρχιζω να πιστεύω ότι τα δύσκολα είναι πίσω μας και ότι η ομάδα σιγά σιγά θα αρχίσει να ρολαρει.
Δηλώνω αισιόδοξος για αύριο και ας έχουμε ακόμα δρόμο να διανυσουμε.
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
The best things in life are beyond money; their price is agony and sweat and devotion… and the price demanded for the most precious of all things in life is life itself — ultimate cost for perfect value.
Δεν έχω δει τίποτα που να με κάνει αισιόδοξο για αύριο. Ειδικά κόντρα σε ομάδα που εριξε 2 στην ομάδα που μας ξεφτίλισε μέσα στο Καραϊσκάκη.
Μάλιστα η συγκυρία είναι τέτοια που θα χαζέψω το ματς στην ίδια ταβέρνα που είχα δει το τριμπαλο από την Ανόρθωση.
Τα καλωσορισματα, οι χαρες και ο νεος προπονητης του Απολλωνα με ανησυχουν λιγο αλλα οκ. Πιστευω οι παικτες ξερουν οτι στα επομενα δυο ματς κρινονται πολλα. Αν δεν μπορουν να νικησουν μια "καλη" Κυπριακη ομαδα τοτε ας αφησουμε και το Γιουρόπα, τις μεταγραφες σε καλυτερες ομαδες, μην πω και το πρωταθλημα.
Ειμαι σχετικα αισιοδοξος ομως Χ-2
Άγνωστος Χ το ματς.
Ο Απόλλων είναι πολύ καλή ομάδα.
Στάλθηκε από το SM-A127F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. .....Μεγάλη μου αγάπη!
Δεν είμαι αισιόδοξος ότι προλαβαίνει να αφήσει σοβαρό αποτύπωμα στην ομάδα ο Κορμοράνος, τον οποίο για κάποιο παραξενο λόγο (μαλλον η απελπισία) τον πιστεύω ότι θα αφήσει θετικό πρόσημο σε βάθος χρόνου.Πχ οι επιφυλάξεις του για την ετοιμότητα των τελευταίων μεταγραφών δείχνουν σοβαρότητα και διάθεση να κυριαρχήσουν τα τεχνικά επιχειρήματα αντί της ανυπομονησίας του κόσμου.
Για τον Απόλλωνα πριν κάποιες μέρες ακουγα στο ραδιοφωνο, αν κατάλαβα καλά, ότι αρέσκεται στο 4-4-2 με δύο αμυντικά χαφ... Ακούγεται φυσιολογικό για κυπριακή ομάδα που λογικά θα παίξει στην κόντρα, αλλά μένει να δούμε αν τους αλλάξει σύστημα ο νέος προπονητής.
Μ όλα αυτά δεν ειμαι και πολύ αισιόδοξος αν και πιστεύω ότι θα είμαστε λιγο καλυτεροι από ό,τι με τη Σλόβαν.
Σε περίπτωση που πάλι σέρνεται ο Δανός, ποιο μπορεί να ειναι άραγε το plan b; Κορεάτης μέσα και Κούντε πιο μπροστά;
Γιατί θα είναι παράλογο να παίζουμε πάλι με 10 (έχει πλάκα όμως να αναστηθεί ο Δανός...)
Το πρόβλημα από περσι ακόμα είναι στην άμυνα. Μπαζουμε από παντού κι επίσης οι αμυντικοί δε βοηθανε κι επιθετικά.
Αν φτιαξει λίγο την άμυνα και δε φάμε τίποτα αστεία γκολ πάλι τότε θα προκριθούμε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
παιζουμε σε ενα γήπεδο που δεν εχουμε σκοράρει ποτε και δεν εχουμε νικήσει ποτε, επισης σε καθε αγωνα τρωμε τουλάχιστον 1 γκολ και οι αντίπαλοι μας κάνουν τελικές για πλακα...
Δεν περιμένω με τιποτα νικη, εύχομαι το αποτέλεσμα που θα φέρουμε να μας αφησει περιθώρια για προκριση στο Καραισκακη
Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς!!!
Ο κοκουτς ειναι σε mode γερολαδα...
Εγω δηλωνω αισιοδοξος γι αποψε...
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!
Είδα χτες στον ύπνο μου ότι ήμασταν Καραισκακη και κερδίζαμε 2-1 (με διακύμανση 1-0,1-1,2-1) και θέλαμε με νύχια και δόντια να το διατηρήσουμε έστω αυτό για να περάσουμε.
Δεν ξέρω βέβαια τι μπορεί να σημαίνει για απόψε αλλά και γενικά.
Μπορεί και τίποτα
Πάντως οι κυπριακές πάντα μας δυσκολεύουν.
Θυμίζω πως ακόμα και το 1998 με την πορεία στους 8, το σκορ ημιχρόνου στο ΓΣΠ με Ανόρθωση ήταν σκορ αποκλεισμού. Μετά μάλλον πιάσανε τόπο οι φημολογουμενες τότε απειλές του Σωκου (αν αποκλειστείτε από την Ανόρθωση, γυρίστε κολυμπώντας).
Στάλθηκε από το SM-A127F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. .....Μεγάλη μου αγάπη!
Βατσλικ,Αβιλα,Σισε,Μπα,Ολεγκ,Εμβιλα,Κουντε,Χουανγκ ,Ζινκερ,Ρατζελο,Ελ
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!
Για να δουμε τι θα δουμε
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ