Πολύ ωραίες αλλαγές παιχνιδιού από Κουντε
Βγάλε κάρτα ρε ρχιδακι
Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παικτουρα ο Χουάνγκ!
Ούτε του παπα
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
The best things in life are beyond money; their price is agony and sweat and devotion… and the price demanded for the most precious of all things in life is life itself — ultimate cost for perfect value.
Πολύ ωραία σέντρα Κουντε απο δεξια, δεν πήρε καλή κεφάλια ο Ελαραμπι
Καλό θα ήταν να βάζαμε ένα ακόμα πριν το ημίχρονο
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Θα βγάλεις ρε τομαρι καμμία κάρτα?
Χουανγκ και Ολεγκ
Εντάξει μη τρελαινομαστε...από το 2 σε απόδοση είμαστε κάπου κοντά στο 5.
Θέλει πολλή δουλειά ακόμα. Και ποιότητα.
Στάλθηκε από το SM-A127F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. .....Μεγάλη μου αγάπη!
Πρωτη φορα βλεπω παιχτη να κανει 3 συνεχομενα φαουλ και να μην παιρνει κιτρινη...δηλαδη καπου ωπα...
Συμπαθητικη η ομαδα κατα τ αλλα,αν μπορει να μπει και ο φουμεντε αντί του ρατζελοβιτς...
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!
Είμαστε ανέλπιστα καλοί, δεδομένου ότι παίζουμε με καλό αντίπαλο. Έχουμε αυτοπεποίθηση στο κέντρο με τον Χουάνγκ και τον κουντε που μπορούν να κάνουν κοντρόλ και πάσα μπροστά.
Ήρθε και η φάση του γκολ από αριστερά και αναγκάστηκαν οι Κύπριοι να απλώσουν λίγο την άμυνα τους μαρκαροντας και αριστερά και βρήκαμε περισσότερους χώρους.
Μακάρι να μπει ο ντελαφουεντε και να αποκτήσουμε ενέργεια από τα εξτρεμ
Μπαρτζωκικο time out και βγάλαμε επίθεση για γκολ.
Προσοχή στην αρχή πάλι κι όλα καλά θα πάνε.
Κούντε αγορίνα μου διώξτη τη πουταvα , είναι κρίμα για την εμφάνιση που έχεις κάνει μέχρι εκείνη την ώρα. Μη μασάς , ισοφαρίσαμε.
Όπου πατάει ο Γουανγκ ανεβάζει και τους υπόλοιπους δίπλα του. Όλεγκ Ζινγκερ Γουανγκ την έκρυψαν.
Στο πρώτο αντέξαμε 40 λεπτά και μετά περπατάγαμε. Βελτίωση σε σχέση με τη προηγούμενη βδομάδα που δε βγάλαμε μισάωρο.
Μη ντρέπεστε πείτε ότι ο ολεγκ είναι απ τους καλύτερους σήμερα. Όταν η ομάδα την τσουλάει και μπορεί να του δώσει μπάλα στο χώρο μια χαρά είναι ο μολδαβος. Όσο περιμέναμε να πάρει την μπάλα από πίσω και να τρέξει μόνος του όλη την πλευρά τόσο θα τα άκουγε ο δύσμοιρος.
Εξαιρετική παρουσία του Χουανγκ ανεξάρτητα από το γκολ,παίζει απλά,με την μια,βλέπει γήπεδο,παίζει κάθετα και πιέζει παντού.Επίσης για να είμαστε δίκαιοι η αριστερή πλευρά με Ολεγκ-Ζινγκ λειτουργεί καλά σε αντίθεση με την δεξιά που είναι ανύπαρκτη.
Τα δύο μεγάλα μας θέματα είναι η ανύπαρκτη δεξιά πλευρά επιθετικά και η ανάκτηση της μπάλας, τόσο το πρεσινγκ όσο και το counter pressing μας είναι άθλια,δεν έχουμε τρεξίματα ούτε διάθεση για συνεχόμενα σπριντ
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς!!!