Το 9 λεπτά έχει καθιερωθεί?
Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το 9 λεπτά έχει καθιερωθεί?
Χουανγκ ωραίος, Ελ Αραμπι μοιραίος.
Η ομάδα θέλει ξέμπαζεμα και να φύγει και το τελευταίο παικτικο απομεινάρι του Μαρτινς
Στάλθηκε από το SM-A127F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. .....Μεγάλη μου αγάπη!
Ωχ...μπουχαλος
Τέρμα επειγόντως..
Όπως έγραψα και πριν με το που έφυγε ο Κορεατης σχόλασε ο γάμος.
Ελ Αραμπι ενώ μας έχει δώσει πάμπολλα πράγματα, μπορεί τώρα να μας στερήσει ολόκληρη πρόκριση.
Δουλειά και ξεμπαζεμα. Είναι αδιανόητο να υφίσταται πχ το 97 στο ροστερ και μάλιστα ως βασικός.
Όλα για όλα στο ναό.
Υπάρχει ζωή αλλά όχι απόλυτη χαρά ακόμα οπότε καλύτερα που δεν είχαμε καμια εύκολη νίκη.
Ας συνεχιστεί η δουλειά... Και καμιά μεταγραφούλα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Ένα να είχε χώσει ο Καυλαραμπι και θα ήμασταν πιο άνετοι στη ρεβάνς
Ποιότητα ο κορεατης μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό.
Για να δουμε αν υπάρχει ελπίδα
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Όπως πάντα με τους Κύπριους κοιμάται ο θεός.
Ο Γουανγκ είναι ότι βλέπαμε στα βίντεο κι ότι έλειπε δύο χρόνια τώρα. Play maker κι όλοι γίνονται καλύτεροι δίπλα του. Ήδη ο Ζινγκ ήταν άλλος παίκτης σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Άλλος ένας τέτοιος είτε ως εξτρέμ είτε ως κεντρικός χαφ κι ας μην γίνει καμμία άλλη μεταγραφή.
Δεν εχει τραυματισμο ο κορεατης,απλα κουραστηκε,ωραιος τυπακος..θα τον αγαπησουμε...
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!
Δυο Χουάνγκ στην άμυνα και είμαστε καλα. το ΤηλεΦτυαρι του Haris μετα απο κάθε ανεπιτυχές αποτέλεσμα ειναι απο τους λιγους λόγους που έχεις για να χαιρεσαι, μιλαμε για κανονικο Δικαστη Ντρεντ!
Δεν χρωστάω κύριε.
Μια χαρά ήμασταν σήμερα για 60-65 λεπτά. Δεν είχαμε αυτή τη φονική εικόνα άλλων παιχνιδιών, βοήθησε πολύ και σ αυτό η άνεση που έχει στη μπάλα ο Κορεάτης, αλλά και ο κουντε. Αν δεν ήταν σε τόσο κακή κατάσταση εδώ και 1.5 χρόνο ο ελαραμπι θα είχαμε φύγει με διπλό, άνετο κιολας
6 μήνες ban σε αυτούς που μάτιασαν τον Κορεάτη.
Στάλθηκε από το SM-A125F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
It's the fear you misconceive,
as the cause of your apathy,
when it's only the result:
Any action is better than no action at all
Θα κάνω την παράτολμη (γιατί ακόμα έχουμε 0 νίκες σε 5 ματς) πρόβλεψη ότι θα ξεσπάσουμε στο Καραϊσκάκης με δαύτους.
Για τον Κορεάτη τα γράψατε, απλά δύο πράγματα: Όσο άγνωστος είναι για εμάς είναι και για τους αντιπάλους, οπότε θα τον δούμε (αλλά το πρώτο δείγμα είναι εξαιρετικό) και, παίδες, τον Χουάνγκ πήραμε, όχι τον Μοντριτς. Βρωμάνε τα γήπεδα, κυρίως της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης με παιχτακια που παίζουν γρήγορα, μπροστά, χωρίς περιττές ενέργειες και πρεσάρουν. .
Μακάρι να ξεσπάσουμε
33000 να κοχλαζει το γήπεδο αλλά χωρίς τα καραγκιοζιλικια των Κυπρίων, οι οποίοι βασει κανονισμών πρέπει να τιμωρηθούν βαρύτατα