Το πηραμεεεεεεε
Το πηραμεεεεεεε
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αλλη μια τρομερη επιτυχια της παγκοσμιας πολυαθλητικης υπερδυναμης που λεγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Μπραβο σε ολους, συγχαρητηρια!
ΧΩΡΟΣ ΤΙΜΗΣ
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΚΑΡΟΥΣ!
3ο Ευρωπαϊκό η Θρυλάρα!
It is well enough that people of the nation do not understand our banking and monetary system, for if they did, I believe there would be a revolution before tomorrow morning.
Από τις μεγάλες βραδιές του Θρυλου
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Γι αυτο σε λενε ΘΡΥΛΟ...
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!
Μπράβο ρε Ομαδαρα!!!
Μπράβο ρε Θρυλε!
«Διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»
Φράση που αποδίδεται στον Βολταίρο, και είναι επίκαιρη όσο ποτέ.
Αφιερωμένο σε κάποιο φόρουμ που αγαπάμε.
Ποιά ομάδα να συγκριθεί μαζί σου; Ποιός λαός να συγκριθεί μαζί σου;
Δεν ξερω αν συνειδητοποιουμε ποσο τυχεροι ειμαστε που ζουμε στις εποχες των ευρωπαικων σε μπασκετ, ανδρικο και γυναικειο βολλευ, σε πολο ανδρων και γυναικων. Μιλαμε για επιτυχιες που θα μνημονευονται ακομα και αν περασουν 1000 χρονια.
ΧΩΡΟΣ ΤΙΜΗΣ
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Μπράβο μόνο εμείς
Με το που το έβαλα στο yt να δω το τέλος του 2ου πέτυχα την Γιώτα να χαζεύει το πρόσωπο της στον κύβο του σεφ !!
Θρύλος κύριοι !!!
Νικητής παντού !!
Μπράβο στην ομάδα !
Διπλή η χαρά μας γιατί πριν τους μακαββαιους είχαμε πετσωσει τη βαζελα.
Συγχαρητήρια !!
μπράβο στην ομάδα! μην τα ξαναλέμε, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π..δεν είναι μόνο ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στην Ελλάδα.
Είναι από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη.
Στάλθηκε από το SM-A127F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. .....Μεγάλη μου αγάπη!
Παίδες το αποψινό αποδεικνύει πόσο πιάνουν τόπο τα λεφτά που δίνουμε στον ερασιτέχνη. Ειλικρινά όταν έρχεται η ώρα να ανανεώσω την κάρτα μου, το κάνω με μεγάλη ευχαρίστηση γιατί βάζω κι εγώ το λιθαράκι μου στο να είναι ο Θρυλος μεγάλος. Ας το έχουμε υπόψη μας αυτό 😉
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4