Αντίο μεγάλε Γιώργο Γεωργίου. Μας κράτησες ωραία συντροφιά.
Θα συμφωνήσω σε αυτά που έγραψαν οι φίλοι.
Συλλυπητήρια στους δικούς του
Inviato dal mio Redmi Note 9 Pro utilizzando Tapatalk
ΒΑΖΕLOBUSTERS
Μέγιστος. Και ποιος δεν είχε ακούσει, δει η διαβασει τις ατάκες του και τις ιστορίες του.
Ελαφρύ το χώμα
Στάλθηκε από το SM-A127F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. .....Μεγάλη μου αγάπη!
Γειά σου ρε μάγκα
Η αρρώστια και ο χαμός του γιου του τύπου στοίχησαν
Πάει να τον βρει
«Διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»
Φράση που αποδίδεται στον Βολταίρο, και είναι επίκαιρη όσο ποτέ.
Αφιερωμένο σε κάποιο φόρουμ που αγαπάμε.
Ποιά ομάδα να συγκριθεί μαζί σου; Ποιός λαός να συγκριθεί μαζί σου;
Αρκετά αντιολυμπιακος αλλά ήταν απολαυστικός ο άτιμος. Νομίζω αυτός και το δίδυμο Μπραουδακη-Καραπαππα ήταν η συντροφιά μου τα βράδια της φοιτητικής μου ζωής.
Με διαφορά ο μεγαλύτερος ατακαδορος πίσω από τα αθλητικά μικρόφωνα.
Ελαφρύ το χώμα.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Θρύλε,σε εμας χτυπά η καρδιά σου!
Στα 71 του,αφού τον είχε παιδέψει η ζωή με το παιδί του... ¶δικη η ζωή δυστυχώς! Καλή του ανάπαυση!
Team of Destiny...
Ο.τι καλό ή κακό και να πίστευε κάποιος για τον Γεωργιου, μόνο βαρετο δε μπορούσες να τον πεις και στη περίπτωση του μαλλον αυτό μετράει πιο πολύ απ' όλα. Απο τις προσωπικότητες που δεν αντιγράφονται και να θες, ο ορισμός του sui genesis.
Επίσης μια λεπτομέρεια που τυχαίνει να γνωρίζω είναι οτι είχε μπει μπροστα σε μέσα που δουλευε για κάποιες περιπτώσεις χρωστουμένων σε εργαζόμενους.
Θα λειψει..
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
"Cause the house always wins....UNLESS, when that perfect hand comes along, you bet big and then you take the house."
Μεγάλη μορφή. Έξω απΆτα δόντια. Πολύ γέλιο με τις ατάκες του. Ωραίες αναμνήσεις.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ωραια μορφη και ενθυμιο των παιδικων και εφηβικων μας χρονων. Σιγουρα η εποχη τον ξεπερασε σε μια φαση, αλλα δε βαριεσαι, ολους θα μας ξεπερασει. Ηταν αντι-ολυμπιακος αλλα το δηλωνε απο μονος τους και δεν ηταν πολυ εμπαθης. Τον ακουγα παντα οταν ειχε Μουντιαλ και μονο οταν ειχε Μουντιαλ. Θα λειψει. Καλο παραδεισο.
¶λλο ένα χαστούκι στα εφηβικά φοιτητικά μας χρόνια....
Καλό παράδεισο Χόρχε
Δεν θα τον ευχαριστήσω για τις πρωτοποριακές του εκπομπές και για την πολύ ωραία μουσική που έβαζε. Συμφωνώ, αντιολυμπιακος, αλλά οχι αντιπαθής και παντα με άποψη, που τη σεβοσουν, συμφωνουσες ή διαφωνούσες.
Θα τον ευχαριστήσω με ολη μου την ψυχή, διότι μεσω της απίστευτης δυστυχίας και ατυχίας που είχε με τον γιο του Τάσο, με εκανε καθε φορα που διακριτικά μίλαγε για αυτον με τοση αξιοπρέπεια, να κοιτώ τα δικά μου παιδιά και να αισθάνομαι τοσο τυχερός και ευτυχισμένος.
Καλό του Ταξίδι και εύχομαι στο οτι είναι μετά, να είναι μαζί με τον αγαπημένο του Γιόκα.
Ante na doume...
Είδα τη συνέντευξή του στην Μελέτη.
Με πόση αξιοπρέπεια μιλούσε για το όλο ζήτημα, με πόση ψυχραιμία πάρα τον πόνο του..
Στάλθηκε από το SM-A127F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. .....Μεγάλη μου αγάπη!
Γιατί τον θεωρείτε αντιΟλυμπιακο ρε παιδιά; Επειδή τα έχωνε κάποια εποχή στον Κόκκαλη. Όλοι τα χώναμε τότε. Ο Γεωργίου έκανε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Φίλαθλο. Συνήθως όσοι έκαναν το ρεπορτάζ κάποιας ομάδας ήταν κι οπαδοί ή κρυφό οπαδοί Αλλά ο Φίλαθλος γενικά το έπαιζε «εναντίον» εκείνες τις εποχές.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καθίστε να βλέπετε τον Παντελή και τα υπόλοιπα γιουσουφάκια του σπορτ24 ....
Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πώς το είχε πει ο Κετσπάγια για τους αρδ και τα σουβλάκια? Ε αυτό.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Θρύλε,σε εμας χτυπά η καρδιά σου!