Όλα τα video check τα ορκ
Δεν φαίνεται να γυρίζει το ματς.Παντως το δεύτερο σετ τους το έδωσε ο Γεροθόδωρος
Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα εχουμε την ευκαιρία μας στο πρωταθλημα
Ειναι ισοδυναμες ομαδες
Κρίμα, αλλά αυτά έχει ο αθλητισμός. Παίζουν κι άλλοι
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Ειχαν καλη υποδοχη,δεν πηραμε τιποτα απ το σερβις,οποτε το δυνατο μας σημειο μηδενιστηκε....
Ετσι κι αλλιως το χουμε κανει παραδοση να χαριζουμε κουπες,ελπιζω να μην χαρισουμε και το πρωταθλημα...
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!
Χωρίς τον Βραζιλιάνο στο μπλοκ δεν πάμε πουθενά.
It is well enough that people of the nation do not understand our banking and monetary system, for if they did, I believe there would be a revolution before tomorrow morning.
Α έχει και εδώ περιορισμό ; Άλλη ομάδα Ελλάδα άλλη Ευρώπη ;
Μαλακιες για συντεχνιακούς λογους.
Χωρίς Γουσταβαο παντως νικήσαμε τον ΠΑΟΚ παραμονές Χριστουγέννων και άνετα κιόλας
Το θέμα είναι ότι η ομάδα είναι κουρασμένη και χρόνος δεν υπάρχει για χαλαρωση. Πρέπει να βγουν μπροστά όλοι οι παιχτες αν θέλουμε να πάρουμε το πρωταθλημα
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Χθες πάντως το δεύτερο σετ άλλαξε ροη από την απόφαση των διαιτητών.
Με 2-0 εμείς δεν το χάναμε.
Μου φανηκε και λιγο αδεια η ομαδα
Ειναι και λογικό όταν πετυχαινεις το μεγαλο στοχο της χρονιας εχοντας αποκλεισει τον βαζελο με τετοιο τροπο
Ο ΠΑΟΚ το ηθελε περισσοτερο χθες
Τουλαχιστον αυτη την εικονα εβγαζε
Αλλα γενικα ειναι πολυ κοντα σε δυναμικοτητα οι ομαδες
Ηταν μια αποτυχια το χθεσινο, αλλα εδω σηκωσαμε ευρωπαικο φετος, θα τους το συγχωρησουμε.
ΧΩΡΟΣ ΤΙΜΗΣ
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4