Κλειστό Θέμα
Σελίδα 1 από 13 1 2 3 4 5 11 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1 έως 20 από 248

Θέμα: Ημιτελικοί: ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προεπιλογή Ημιτελικοί: ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chrisgus : 07-02-23 στις 18:34
    Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.

Προεπιλογή

Θέλω να ελπίζω ότι ο Χουάνγκ θα τα καταφέρει. Αν όχι, οι λύσεις είναι: α) ορθόδοξο 4-2-3-1 με Εμβιλά - Σαμασεκού και Φορτούνη δεκάρι, β) τριάδα στο κέντρο με Ανδρούτσο ή Σουρλή, γ) κάνα κουλό 4-4-2 σε ρόμβο, με Εμβιλά, Κανός, Σαμασεκού, Φορτούνη, και μπροστά Μπιέλ, Μπακαμπού.

Το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστούν ΠΟΛΛΑ τρεξίματα. Δεν έχω δει την ΑΕΚ στα τελευταία της παιχνίδια, κάπου διάβαζα ότι έχει αρχίσει να πέφτει η ένταση στα τρεξίματά της (που είναι το κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού του Αλμέιδα).

Proponitis tis exedras Το avatar του χρήστη pani0202
    Περιοχή
    Canada

Προεπιλογή

Η λογική λέει Α, αλλά με τον Μίτσελ ποτε δε ξέρεις τι έμπνευση θα έχει πριν το παιχνίδι. Όπως έχω γράψει κι άλλες φορές το σημαντικό μέχρι το τέλος της χρονιάς είναι να μη φάμε καμμία ξεγυρισμένη 3αρο 4αρα σε κάποιο από τα υπόλοιπα παιχνίδια και ξεφτιλιστούμε. Όλα τα αλλά αποτελέσματα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το avatar του χρήστη kokouts
    Περιοχή
    Κόρινθος

Προεπιλογή

Χριστιανοί με λιοντάρια θα είναι, δεν περιμένω τπτ. Μην φάμε καμιά 4-5αρα μόνο

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς!!!

Προεπιλογή

Οταν λεγαμε ενισχυση στις μεταγραφες με στοπερ, αριστερο μπακ και εξτρεμ για αυτα τα ματς μιλαγαμε... ολα ειναι ντερμπι πλεον. Και η καθε ηττα θα προκαλει τριγμους.

Με 2 χαφ και ο ενας να ειναι ο Εμβιλα θα εχουμε πολλες δυσκολιες να κρατησουμε μπαλα. Καλυτερα στοπερ για μενα. Εδω θελουμε τον Κασαμι, αντε να τον δουμε λοιπον μετα απο 2 μηνες στην ομαδα...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aDreNAline : 07-02-23 στις 11:31

Προεπιλογή

Από την άλλη, παραδοσιακά ο Ολυμπιακός (και ο Μίτσελ) όταν όλοι οι οιωνοί είναι εξαιρετικά δυσοίωνοι με κάποιον τρόπο τα καταφέρνει.

Database Error Το avatar του χρήστη RedArmy7
    Περιοχή
    #error/location not found

Προεπιλογή

Βασικό ερώτημα είναι αν θα γίνει το παιχνίδι.

The Beer Hunter Το avatar του χρήστη De Niro
    Περιοχή
    Κορυδαλλός

Προεπιλογή

Τρία ματς έχουμε να δώσουμε στο νεόδμητο τζαμί. Προσπαθώ να τα ιεραρχησω στη σκέψη μου για να καταλήξω σε ποιο θα είναι πιο ανώδυνο "να κάτσουμε να τη φαμε" για τα καλορίζικα, όπως συνέβη με όλους όσοι πήγανε σο φαρ...

Γιατί προφανώς η εικόνα μας δεν είναι άλλων εποχών που θα λέγαμε με δικαιολογημένο Ολυμπιακό αγωνιστικο θράσος "θα τους γμισουμε και στα τρια".

Σίγουρα δεν πρέπει να είναι το ματς του κυπέλλου αυτό που και να στραβωσει, μικρό το κακό. Είναι ο πιο εφικτός στόχος.

Μεγάλη υπόθεση αυτή η αναβολή του Περιστερίου. Οι χαμουρες ξεκούραστες, εμείς με επιβάρυνση και απώλειες από μάχη.

Σκούρα τα πράγματα.

Στο ανωτέρω τριλημμα, το ματς της κανονικής περιόδου την τελευταία αγωνιστική είναι αυτό που θα χαραμιζα, αυτό μου φαίνεται ως το πλέον ανώδυνο.

Μεθαύριο, το πολύ μία ήττα με ένα γκολ ίσως είναι κάτι που θα μπορέσουμε να το παλέψουμε. Ιδανικά κάνα σαπιοΧί όπως νΤουμπα. Ιδωμεν..

ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ . & -

ΓΙΑ ΤΟΝ JOHNNY BOY, ΤΟ ΑΛΑΝΙ ΜΟΥ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή

Προεπιλογή

και το δεύτερο βασικό ερώτημα είναι, θα πάμε με ηλεκτρονικό μετρητή αποστάσεων στο γήπεδο;

Περιοχή

Προεπιλογή

Πάμε και στο τρίτο βασικό ερώτημα... με τις διαφαινόμενες απουσίες Χάμες- Χουάνγκ, πόσο δίνει το bet, να φτάσει η αποστολή μέχρι την Νέα Φιλαδέλφια; Λέμε τώρα...

Το avatar του χρήστη DOCTOR
    Περιοχή
    red Veria

Προεπιλογή

ποιος να τρεχει τωρα σε κυπελλο...με ομαδα που εχει αντοχες μεχρι το 60' το κυπελλο περισσευει !!!
    Poor people have a big Tv. Rich people have a big library !

Περιοχή
    Κορυδαλλός

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DOCTOR Εμφάνιση μηνυμάτων
    ποιος να τρεχει τωρα σε κυπελλο...με ομαδα που εχει αντοχες μεχρι το 60' το κυπελλο περισσευει !!!
    Εγώ θεωρώ ότι το κύπελλο πρωτεύει να κυκλωσουμε ως πιο εφικτό στόχο, εφόσον θέλουμε να μπει κάνα τρόπαιο και φέτος στο μουσείο. Το πρωτάθλημα απαιτεί σερί νίκες στα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν.

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Το avatar του χρήστη DOCTOR
    Περιοχή
    red Veria

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από De Niro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ θεωρώ ότι το κύπελλο πρωτεύει να κυκλωσουμε ως πιο εφικτό στόχο, εφόσον θέλουμε να μπει κάνα τρόπαιο και φέτος στο μουσείο. Το πρωτάθλημα απαιτεί σερί νίκες στα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν.
    Δημητρη, μη νομιζεις, και το κυπελλο εχει 3 δυσκολα ματς και ειδικα ο τελικος (θα μου πεις ενα παιχνιδι ειναι) θελει πνευμονες που δεν βλεπω να τους εχουμε...το πρωταθλημα τρισχειροτερο βεβαια αλλα λεμε τωρα !!!
    Poor people have a big Tv. Rich people have a big library !

Περιοχή
    Κορυδαλλός

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DOCTOR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δημητρη, μη νομιζεις, και το κυπελλο εχει 3 δυσκολα ματς και ειδικα ο τελικος (θα μου πεις ενα παιχνιδι ειναι) θελει πνευμονες που δεν βλεπω να τους εχουμε...το πρωταθλημα τρισχειροτερο βεβαια αλλα λεμε τωρα !!!
    Ε ναι, προφανώς.

Από κει και πέρα, μετά και την προ ολίγων λεπτών ανακοίνωση μας, νομίζω πως είχε δίκιο ο RedArmy για το αν θα γίνει αγώνας τελικά..

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

ατάιγο αρκούδι Το avatar του χρήστη theNottingham
    Περιοχή
    Kάπου στο δάσος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από καναπές Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τετάρτη 20:30 (μπανεράκι προσεχώς)
    Τετάρτη ή Πέμπτη?
    ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Peace will come
    With tranquility and splendor on the wheels of fire
    But will bring us no reward when her false idols fall
    And cruel death surrenders with its pale ghost retreating
    Between the King and the Queen of Swords

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από theNottingham Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τετάρτη ή Πέμπτη?
    Όποτε λέει το μπανεράκι. 😋

Προεπιλογή

Σόρρυ αν το χαλάω, αλλά η ανακοίνωση της ΠΑΕ μπορεί να λέει ότι θέλει, άλλωστε εταιρείες είναι. Όταν όμως αναφέρεσαι σε νεκρούς και μάλιστα που ακόμα δεν έχουν γίνει καλά καλά τα 40 τους και οι δικοί τους υποφέρουν, καλό είναι να βουτάς την γλώσσα στο μυαλό 100 φορές πριν το πεις ή το γράψεις. Κάπου έλεος δηλαδή.
    Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο. Λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανοιχτό.

Προεπιλογή

Δηλαδή, πάλι με κάποιο μαγικό τρόπο έκατσε η κέντα και ποδόσφαιρο και μπάσκετ παίζουν ίδια ώρα.

Βέβαια ίσως είναι καλό αυτό, βλέπεις το πρώτο μισάωρο στη μπάλα και κόβεις κατά πού πάει, ίσως γλιτώσουμε έτσι...

Προεπιλογή

καλα το κοβω να παμε με κανα Κασαμι στο τελος και Βαλμπουενα, αν απο τωρα ειναι μαλλον εκτος Χαμες και Χουανγκ...

τεσπα ας δουμε αν θα γινει ματς και μετα βλεπουμε και ποιοι θα παιξουν σε αυτο

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από rabarivoni Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή, πάλι με κάποιο μαγικό τρόπο έκατσε η κέντα και ποδόσφαιρο και μπάσκετ παίζουν ίδια ώρα.

Βέβαια ίσως είναι καλό αυτό, βλέπεις το πρώτο μισάωρο στη μπάλα και κόβεις κατά πού πάει, ίσως γλιτώσουμε έτσι...
    Δεν θα χρειαστεί, την Τετάρτη παίζουμε στο μπάσκετ γιατί στο γήπεδο της Άλμπα έχει συναυλία.
    Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο. Λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανοιχτό.

Κλειστό Θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές