Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chrisgus : 07-02-23 στις 18:34
Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.
Θέλω να ελπίζω ότι ο Χουάνγκ θα τα καταφέρει. Αν όχι, οι λύσεις είναι: α) ορθόδοξο 4-2-3-1 με Εμβιλά - Σαμασεκού και Φορτούνη δεκάρι, β) τριάδα στο κέντρο με Ανδρούτσο ή Σουρλή, γ) κάνα κουλό 4-4-2 σε ρόμβο, με Εμβιλά, Κανός, Σαμασεκού, Φορτούνη, και μπροστά Μπιέλ, Μπακαμπού.
Το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστούν ΠΟΛΛΑ τρεξίματα. Δεν έχω δει την ΑΕΚ στα τελευταία της παιχνίδια, κάπου διάβαζα ότι έχει αρχίσει να πέφτει η ένταση στα τρεξίματά της (που είναι το κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού του Αλμέιδα).
Η λογική λέει Α, αλλά με τον Μίτσελ ποτε δε ξέρεις τι έμπνευση θα έχει πριν το παιχνίδι. Όπως έχω γράψει κι άλλες φορές το σημαντικό μέχρι το τέλος της χρονιάς είναι να μη φάμε καμμία ξεγυρισμένη 3αρο 4αρα σε κάποιο από τα υπόλοιπα παιχνίδια και ξεφτιλιστούμε. Όλα τα αλλά αποτελέσματα είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Χριστιανοί με λιοντάρια θα είναι, δεν περιμένω τπτ. Μην φάμε καμιά 4-5αρα μόνο
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς!!!
Οταν λεγαμε ενισχυση στις μεταγραφες με στοπερ, αριστερο μπακ και εξτρεμ για αυτα τα ματς μιλαγαμε... ολα ειναι ντερμπι πλεον. Και η καθε ηττα θα προκαλει τριγμους.
Με 2 χαφ και ο ενας να ειναι ο Εμβιλα θα εχουμε πολλες δυσκολιες να κρατησουμε μπαλα. Καλυτερα στοπερ για μενα. Εδω θελουμε τον Κασαμι, αντε να τον δουμε λοιπον μετα απο 2 μηνες στην ομαδα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aDreNAline : 07-02-23 στις 11:31
Από την άλλη, παραδοσιακά ο Ολυμπιακός (και ο Μίτσελ) όταν όλοι οι οιωνοί είναι εξαιρετικά δυσοίωνοι με κάποιον τρόπο τα καταφέρνει.
Τρία ματς έχουμε να δώσουμε στο νεόδμητο τζαμί. Προσπαθώ να τα ιεραρχησω στη σκέψη μου για να καταλήξω σε ποιο θα είναι πιο ανώδυνο "να κάτσουμε να τη φαμε" για τα καλορίζικα, όπως συνέβη με όλους όσοι πήγανε σο φαρ...
Γιατί προφανώς η εικόνα μας δεν είναι άλλων εποχών που θα λέγαμε με δικαιολογημένο Ολυμπιακό αγωνιστικο θράσος "θα τους γμισουμε και στα τρια".
Σίγουρα δεν πρέπει να είναι το ματς του κυπέλλου αυτό που και να στραβωσει, μικρό το κακό. Είναι ο πιο εφικτός στόχος.
Μεγάλη υπόθεση αυτή η αναβολή του Περιστερίου. Οι χαμουρες ξεκούραστες, εμείς με επιβάρυνση και απώλειες από μάχη.
Σκούρα τα πράγματα.
Στο ανωτέρω τριλημμα, το ματς της κανονικής περιόδου την τελευταία αγωνιστική είναι αυτό που θα χαραμιζα, αυτό μου φαίνεται ως το πλέον ανώδυνο.
Μεθαύριο, το πολύ μία ήττα με ένα γκολ ίσως είναι κάτι που θα μπορέσουμε να το παλέψουμε. Ιδανικά κάνα σαπιοΧί όπως νΤουμπα. Ιδωμεν..
ποιος να τρεχει τωρα σε κυπελλο...με ομαδα που εχει αντοχες μεχρι το 60' το κυπελλο περισσευει !!!
Poor people have a big Tv. Rich people have a big library !
Poor people have a big Tv. Rich people have a big library !
Σόρρυ αν το χαλάω, αλλά η ανακοίνωση της ΠΑΕ μπορεί να λέει ότι θέλει, άλλωστε εταιρείες είναι. Όταν όμως αναφέρεσαι σε νεκρούς και μάλιστα που ακόμα δεν έχουν γίνει καλά καλά τα 40 τους και οι δικοί τους υποφέρουν, καλό είναι να βουτάς την γλώσσα στο μυαλό 100 φορές πριν το πεις ή το γράψεις. Κάπου έλεος δηλαδή.
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο. Λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανοιχτό.
Δηλαδή, πάλι με κάποιο μαγικό τρόπο έκατσε η κέντα και ποδόσφαιρο και μπάσκετ παίζουν ίδια ώρα.
Βέβαια ίσως είναι καλό αυτό, βλέπεις το πρώτο μισάωρο στη μπάλα και κόβεις κατά πού πάει, ίσως γλιτώσουμε έτσι...
καλα το κοβω να παμε με κανα Κασαμι στο τελος και Βαλμπουενα, αν απο τωρα ειναι μαλλον εκτος Χαμες και Χουανγκ...
τεσπα ας δουμε αν θα γινει ματς και μετα βλεπουμε και ποιοι θα παιξουν σε αυτο