Το αεκακι αποδεικνυει κ αποψε γιατι ονομαστηκε αεκακι...
Ενω οταν προσπαθει να παιξει ειναι καλυτερη απο μας,εχει αναλωθει σε συνεχεις καθυστερήσεις,διαμαρτυριες και πεστε κατω..
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!
Πρέπει να μπει το 2ο στις αρχές του ημιχρόνου για να τρομάξουν και να έχουμε κάποιες ελπίδες. Δύσκολο.
BAZELOBUSTERS
Καλούτσικα παίζουμε, αλλά δεν ξέρω αν θέλω να βάλουμε άλλο γκολ, γιατί μετά θα υπάρχει ελπίδα και θα τσαντιστώ χειρότερα στο τέλος.
Και, τι έκπληξη, ο Σισέ που ήταν μια σεζόν στις μπουλντόζες χωρίς λόγο, είναι ασταθής και με λάθη.
Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.
Ούτε σήμερα δεν μπορούσε να παίξει ο Ραμόν; Κόντεψε να μας στοιχίσει ένα γκολ ο Ρέαμπτσιουκ.
Ο μπιελ προσπαθεί σε κάθε επίθεση να τους δώσει τη μπάλα και μέχρι στιγμής τα πάει περίφημα. Γιατί άραγε δεν παίζουμε μπάλα οεο.
Ο Μπακαμπού παίζει με σκοπό να μην τον βρούνε οι συμπαίκτες του. Κάθε φορά που έχουμε τη μπάλα πάει πίσω από ένα αμυντικό μην τυχόν και τον πετύχει κανένας συμπαίκτης του έστω και κατά λάθος
Κατά τα υπόλοιπα θα μας πει ο νικοβλακοπουλος το βράδυ είναι μεγάλος ο Βαλπουενα κακώς μπήκε από τον ανιγκο εκεί είναι το πρόβλημα μας...
γιαυτό δε θα έρθει κανένας της προκοπής κοουτς να ακούει τις μαλ4κιες μας
αεκΑΚΙ μια ζωη.
Ενας ειναι ο ΘΡΥΛΟΣ! ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Α ρε κακομοιρη ανδρουτσε
Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν μπήκαμε ακόμα στο 2ο.
BAZELOBUSTERS
Τέλος. Απαράδεκτο ξεκίνημα στο 2ο ημίχρονο.
BAZELOBUSTERS
10 αμοιβαδες και ο χουανγκ
Στάλθηκε από το SM-A526B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
10 λεπτα σου επιτιθονται κατα κυματα και ο μλκας στον παγκο τριβει την καραφλα του....
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!
Εγκλήματα ...
Δε γινόταν να μη βάλει το ποδι του εκεί ο μπα. Αμυντικός είναι δεν έπρεπε να κάνει στην άκρη.
Ατυχία
Απλά όταν έχουμε τη μπάλα τους τη δίνουμε να κάνουν επίθεση. Δεν είμαστε επικίνδυνοι. Στην επόμενη φάση θα πάρει ο μπιελ τη μπάλα και θα τη χάσει οκ. (κάνει και φάουλ)
. Έγραφα το μυνημα πριν καν τους δωσει τη μπάλα.