Βασικά θα ήθελα μια άνετη εικοσάρα, αλλά αυτά δεν έρχονται κατά παραγγελία
Να παίξουμε αυτό που μπορούμε και όλα θα πάνε κατ' ευχήν
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Θα κερδίσουμε παίξει δεν παίξει ο Σλούκας και μάλιστα εμφατικά. Χαλαρώστε.
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο. Λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανοιχτό.
Να υπενθυμίσω ότι φέτος παίζαμε καλύτερα με απουσίες, γιατί οι παρόντες ήταν πιο συγκεντρωμένοι και δεν είχαν στο μυαλό το ρολόι. Ειδικά με τον ΠΑΟ κάναμε 30ρα Πρωτοχρονιάτικα μέσα στο ΟΑΚΑ χωρίς Σάσα. Επίσης χωρίς Σλούκα ρίξαμε 30ρα στην Φενέρ.
Απλα να υπενθυμισω οτι στα 2 ματς που αναφερει ο κοπερ παραπανω,εβαλε 37 ποντους ο χελωνας με 10/16 τριποντα...
Ποιος θα το κανει αυτο αποψε ο λαρεντζακης...;;
Τεσπα,μακαρι αλλα η λογικη λεει οτι με κουτσουρεμενη την ηδη προβληματικη μας(αποντος κανααν) περιφερεια το ματς θα είναι ντερμπι...
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!
Ο Λουτζης . Θα εχει βεβαια μια δυσκολια απεναντι σε Καλαιτζηδακηδες, Αγραβανη και Ματζουκα.
Εγω νομιζω οτι οι βαζελοι θα παιξουν οπως και στο προηγουμενο παιχνιδι με λιγη περισσοτερη επαρση. Ο Ολυμπιακος του προπονητη Γιωργου Μπαρζωκα ομως θα παιξει διαφορετικα.
Τι εγινε στο πρωτο ματς? Στο πρωτο δεκαλεπτο που παιξαμε σοβαρα, Λιονταρια - Χριστιανοι ηταν το ματς. Μετα που το γυρισαμε στην προπονηση μας πλησιασαν και στο κρισιμο σημειο που χρειαζοταν να κανουν το κατι παραπανω για να χτυπησουν το παιχνιδι επαθαν φουιτ που λενε στην Μακεδονια.
Αν δεν μας κερδίσουν και τώρα χωρίς Σλουκα-Κανααν θα συνεχιστεί για καιρό το σερί.
BAZELOBUSTERS
Στο αντίστοιχο παιχνίδι (game2 των τελικών) έγινε ο Ντόρσει ξαφνικά βαζελοφάγος. Μέχρι εκείνο το σημείο ήταν ο τύπος που στα ματς με Μονακό ήταν ωσεί παρών μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, στον ημιτελικό με την Εφές έχασε τις κρίσιμες βολές και έκανε ένα τραγικό λάθος στον αιφνιδιασμό και στο game 1 των τελικών έκανε beef με τον Μποχωρίδη αντί να παίζει μπάσκετ.
Οπότε φίλε De Niro, δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση ο Λάρυ το βράδυ ξαφνικά να γίνει trend στο twitter με όνομα #renewLarry.
Προσωπικά, για εμένα και πέρυσι και φέτος και ο Λάρυ και ο Ντόρσει δεν μου άλλαξαν την γνώμη με καμία απόδοσή τους. Έχω συγκεκριμένη άποψη για αυτούς, αν επιλέγεις να πας με αυτούς παίρνεις και τα ελαττώματά τους αλλά και τα πολλά είναι αλήθεια καλά στοιχεία τους.