Κλειστό Θέμα
Σελίδα 13 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 3 9 10 11 12 13 14 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 241 έως 260 από 265

Θέμα: Play offs / 2ος Τελικός: Παναθηναϊκός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προεπιλογή

Οι διαιτητες χθες ηταν σε αποστολη.

Κανενας διαιτητης σε κανενα πρωταθλημα στον κοσμο δεν δινει την αποβολη στον Γουοκαπ.

Αν ηθελαν να παιξουν απλα εδρα δε θα το εκαναν αυτο. Οι διαιτητες χθες ηταν σε ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Εσκυψαν σαν ραγιαδες που ειναι και κανανε το βρωμικο τους εργο. Σαν καλα π0υτανακια.
    ― Lemmy Kilmister, Motorhead: “Born to lose. Live to win.”

Το avatar του χρήστη Kristensen7
    Περιοχή
    HELLAS

Προεπιλογή

Ούτε σε ποδοσφαιρο δεν υπαρχει τετοια αποφαση απο διαιτητη

Αλλα εχουν δικιο τα παιδια
    Μην το κανουμε ροντεο γιατι θα εχει διακοπη/αποχωρηση στην πρωτη ευκαιρια και 1-2
    Να κερδισουμε στο γηπεδο
    Γιουχα σε οσους πανε να κανουν κακο στην ομαδα

Προεπιλογή

Οποιος ΜΛΚΑΣ θελει να παει στο γηπεδο για επεισοδια να κατσει στο σπιτι του και να τα σπασει εκει.

Ας γμησει το δικο του σπιτι, οχι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Δε θα την πληρωσουμε παλι για τα ζωα. Ελεος. Στο σπιτι τους να σπασουν τα δικα τους αν ειναι τοσο μαγκες.

Το avatar του χρήστη mixalisnaf
    Περιοχή
    Porto Lepanto!!!

Προεπιλογή

Εγώ λέω, ότι εφόσον την Κυριακή νικήσουμε, δεν γλιτώνουν σε καμία περίπτωση, στο 4ο ματς θα δούμε πάλι όργια.
    Η τιμωρία σε ενδεχόμενο 5ο ματς, έχω την εντύπωση ότι έχει ανοίξει την όρεξη σε κάποιους.
    Team of Destiny...

μόνο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Το avatar του χρήστη Xaris7
    Περιοχή
    ΚΡΗΤΗ

Προεπιλογή

Αν μας νικησει αυτος ο βαζελος 3 φορες κανοντας μαλιστα και μπρεικ ακομα και με διαιτησιες σαν την χθεσινη,θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...
    ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!

Προεπιλογή

Το πρόβλημα ξέρετε ποιο είναι ;

Ότι έχει καταφέρει πάλι το τζανκι να μας ### το μυαλό με τα καραγκιόζιλικια του.

Εγώ εντελώς συνειδητά απέχω από εδώ και πέρα και θα με ξαναδείτε μόνο σε συζητήσεις μεταγραφών και του χρόνου Euroleague.

Μου θυμίζει πολλή μεγάλη τοξικότητα του παρελθόντος όλο αυτό που γίνεται από χτες, την οποία πλέον ούτε αντέχω ούτε θέλω στη ζωή μου.

Και δεν αφήνω για κανένα λόγο πλέον τη ζωή μου στις ορέξεις του κάθε πρεζακια και του κάθε βαζελακοπουλου, το έκανα στο παρελθον

Προεπιλογή

Φυσικα και το περιβαλλον ειναι τοξικο οφαυ εμπλεκεται και παλι ενας τοξικομανης και ολοι σφυριζουν αδιαφορα.

Πιστη και στηριξη στην ΟΜΑΔΑΡΑ μας που αναγκαζεται και παλι να παιξει στημενα παιχνιδια.
    Οποιος θελει να κανει επειδοσια και να γμησει την ΟΜΑΔΑ μας να μεινει μακρια απο το ΣΕΦ.
    Οποιος δεν στηριζει την προσπαθεια των Αγγελοπουλων ας κατσει σπιτι του ή να μην δει καν τα παιχνιδια.

Η ομαδα θελει στηριξη και ηρεμια για να καταφερει να κερδισει μια ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ.

Περιοχή
    Piraeus

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από steeve Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο θέμα της διαιτησίας πιστεύω ότι έπαιξαν έδρα γιατί απλά φοβήθηκαν .Οι δυο εντελώς άπειροι ο ένας ο οποίος ήταν και ο χειρότερος στοχοποιημένος από τον τρακη πριν τον αγώνα προσπαθούσε να αποδείξει ότι δεν είναι γαύρος και σφύριζε 100 -0 Την έκανε τη δουλειά του ο πρεζάκιας και τώρα με τον τραυματισμό του βεζε του έχει ανοίξει η όρεξη και για διπλό χρειάζεται μεγάλη προσοχή την Κυριακή γιατί θα προσπαθήσουν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα . Ακόμα κάτι όταν χθες έλεγα ότι θελει προσοχή κάποιοι ήταν στα σύννεφα και μιλούσαν για τεράστια διαφορά ομάδων τόσα χρόνια ποθστιας τίποτα δεν κατάλαβαν τελικά σήμερα βλέπω ξύπνησαν
    Δεν επαιξαν εδρα ουτε φοβηθηκαν. Καραστημενοι ηταν και εφαρμοσαν στοχευμενα δικους τους κανονισμους διαιτησιας.

Η τεραστια διαφορα δυναμικοτητας μεταξυ των δυο ομαδων ειναι δεδομενη. Οταν εφαρμοζονται νεες τακτικες διαιτησιας το πραγμα αλλαζει. Η ομαδα χρειαζεται προστασια και αυτο το ζητημα δεν εχει καμμια σχεση με τις αγωνιστικες της δυνατοτητες.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thrylara : 09-06-23 στις 15:56

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από thrylara Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν επαιξαν εδρα ουτε φοβηθηκαν. Καραστημενοι ηταν και εφαρμοσαν στοχευμενα δικους τους κανονισμους διαιτησιας.

Η τεραστια διαφορα δυναμικοτητας μεταξυ των δυο ομαδων ειναι δεδομενη. Οταν εφαρμοζονται νεες τακτικες διαιτησιας το πραγμα αλλαζει. Η ομαδα χρειαζεται προστασια και αυτο το ζητημα δεν εχει καμμια σχεση με τις αγωνιστικες της δυνατοτητες.
    Αλλιώς τα έλεγες χθες όμως και σε είχα προειδοποιήσει στο τέλος μετράει ποιος θ το σηκώσει το πως στη χώρα μας είναι σχετικό

Περιοχή
    Piraeus

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από steeve Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλλιώς τα έλεγες χθες όμως και σε είχα προειδοποιήσει στο τέλος μετράει ποιος θ το σηκώσει το πως στη χώρα μας είναι σχετικό
    Οτι ελεγα χθες λεω και σημερα. Αν εσυ θεωρεις οτι η ομαδα χθες εχασε αγωνιστικα μαλλον δεν ειδες τιποτα.

Προεπιλογή

Στο ποδόσφαιρο ή ΕΠΟ κοπτεται και τιμωρεί ανακοινώσεις ομάδων όταν είναι δυσφημιστικες για το άθλημα.
    Στο μπάσκετ τα βρίσκει όλα καλά η ΕΟΚ με τα ποσταρισματα και τις ανακοινώσεις του πρεζακια;
    Απορίες που έχω κι εγώ..

μόνο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Το avatar του χρήστη Xaris7
    Περιοχή
    ΚΡΗΤΗ

Προεπιλογή

Καλα ας παραδεχτουμε οτι δεν ειμαστε και σε πολυ καλη κατασταση και το φαιναλ4 και διαφορες αλλες επιλογες εχουν αφησει τα σημαδια τους στην ομαδα αλλιως δεν θα τους βλεπαμε ακομα και αν σφυριζε ο αναστοπουλος...

Η ψαλιδα ομως εχει κλεισει,εκτος απο διαιτητικους λογους και επειδη εμεις δεν ειμαστε καλα...

Κατω το κεφαλι λοιπον και με σοβαροτητα να παρουμε το πρωταθλημα εστω και αν χρειαστουν 3 ντερμπι ακομα...
    ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!

Προεπιλογή

Ποια εοκ ποιος εσακε ;
    Εδώ κυβερνήσεις κάθε απόχρωσης συναλλάσσονται με πρεζονια και γκάγκστερ.

Ήμουνα νέος και γέρασα!
    Προς νέα παιδιά: σηκωθείτε φύγετε να σωθείτε.
    Το κολομβια των Βαλκανίων είναι κολακευτικό μπροστά στην ωμή αλήθεια!

Superunkown Το avatar του χρήστη Redbeliever
    Περιοχή
    Πάτρα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Xaris7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν μας νικησει αυτος ο βαζελος 3 φορες κανοντας μαλιστα και μπρεικ ακομα και με διαιτησιες σαν την χθεσινη,θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...
    Θα το πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος, δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί.
    Το θέμα ειναι τι γινεται του χρόνου που θεωρητικά το σιχαμα θα έχει ανταγωνιστική ομάδα και η διαιτησία θα μπορεί να επηρεάζει πιο εύκολα τη ροή των αγώνων.

BAZELOBUSTERS

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από thrylara Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οτι ελεγα χθες λεω και σημερα. Αν εσυ θεωρεις οτι η ομαδα χθες εχασε αγωνιστικα μαλλον δεν ειδες τιποτα.
    Δεν είπα ότι το χάσαμε για αγωνιστικούς λόγους βλέπω πολύ καλά αυτό που λέω είναι ότι χάσαμε άσχετα το πως. Γι αυτό έλεγα να είμαστε προσεκτικοί δεν αρκεί μ αυτούς να είσαι ανώτερος πρέπει να έχεις μεγάλη διαφορά για να είσαι σίγουρος όπως περισυ και με τόσα δεδομένες απουσίες κανααν καΙ σλουκα είδες πως μας φάγανε κι άλλους δυο και χάθηκε ο αγώνας στις λεπτομέρειες Λες και δεν ξερεις με ποιους έχουμε να κάνουμε απορώ με τη σιγουριά σου τόσο τη δίκη σου όσο και κάποιων άλλων εδώ μέσα

Περιοχή
    Piraeus

Προεπιλογή

Η σιγουρια αφορα την διαφορα δυναμικοτητας χωρις να υπολογιζεται η εισοδος των τανκς.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iceman7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποια εοκ ποιος εσακε ;
    Εδώ κυβερνήσεις κάθε απόχρωσης συναλλάσσονται με πρεζονια και γκάγκστερ.

Ήμουνα νέος και γέρασα!
    Προς νέα παιδιά: σηκωθείτε φύγετε να σωθείτε.
    Το κολομβια των Βαλκανίων είναι κολακευτικό μπροστά στην ωμή αλήθεια!
    Θα συμφωνήσω απόλυτα.....Σε μια τοξική κοινωνία, δεν γλυτώνει τίποτα ούτε ποδόσφαιρο ούτε μπάσκετ κ.λ.π.....ότι και να δούνε τα μάτια μου , δεν θα μου προκαλέσει καμία έκπληξη....

Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περιοχή
    Βέροια

Προεπιλογή

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kexag31 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σκουπίδι,τα ίδια έκανε κ πέρυσι με Ντόρσεϊ,πολύ βρώμικος κ το παίζει καλο παιδί,

Στάλθηκε από το M2012K11G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πειραιώς Καμάρι Το avatar του χρήστη mark
    Περιοχή
    Piraeus Port

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από chouk Εμφάνιση μηνυμάτων
    O οποιος, μετα απο συνομιλια που ειχα με ατομο απο διαιτησια-κριτες, μου ανεφερε "κριμα γιατι ειναι και Ολυμπιακος"....
    Μεταξύ μας. Ολυμπιακός που ασχολείται μόνο με το μπάσκετ...είναι ''ολυμπιακός''. Και το ίδιο ισχύει και για τους αφους φυσικά που τους υπερεκτιμώ.
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Κλειστό Θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές