Τρομοκρατια
Προσεχης επίσκεψη Κανααν στο σπιτι του Σλουκα
''Ενταξει Costas περαστικός ήμουνα και καλη σου νυχτα''
https://www.youtube.com/watch?v=NBJaqNKn_gk
Τρομοκρατια
Προσεχης επίσκεψη Κανααν στο σπιτι του Σλουκα
''Ενταξει Costas περαστικός ήμουνα και καλη σου νυχτα''
https://www.youtube.com/watch?v=NBJaqNKn_gk
Καλημέρα.
Μένουν λίγα παιχνίδια στον πάγκο ακόμα για τον κοουτς μέχρι τα Χριστούγεννα που θα αντικατασταθεί από τον Ιτουδη, οπότε ας τον απολαύσουμε όσο είναι εκεί.
Ο Κάναν στην εν λόγω φάση κάνει κάτι εν είδει χαβαλε που όμως είναι νόμιμο, χαλάει ένα άτυπο ταιμ άουτ γιατί πολύ απλά δεν έχει πάρει ταιμ άουτ ο Τούρκος, και επίσης είναι στον αγωνιστικό χώρο. Έχει δικαίωμα να το κάνει. Το τι έχουν βέβαια με τον Σλούκας ο Κάναν, ο Μακισικ και ο Πίτερς, ειδικά αυτοί οι τρεις, το ξέρει πολύ ο Κωστάκης. Λέγεται επαγγελματική αξιοπρέπεια και εγωισμός απέναντι σε έναν παίκτη που πήγε στους προέδρους και έλεγε ότι ο κοουτς τον βάζει να παίζει με κακούς συμπαίκτες στο δεύτερο rotation για να τον εκθέσει και να του ρίξει το κασέ επειδή είναι η τελευταία χρόνια του συμβολαίου.
ΥΓ: Ρε κατακαημενε Kyle Guy, την ταινία Now you see me την έχεις δει; Πώς εξαφανίστηκε από μπροστά σου έτσι με μια προσποίηση ο Nigel χωρίς να προλάβεις να τον δεις; Για όσους δεν την έχουν δει την φάση, είναι στο πολύπαθο δεύτερο δεκάλεπτο με τις 13 βολές του Παναθηναϊκού, που βάζει ένα αρρωστημένο λέι απ με μια προσποίηση με τα πόδια που έχουμε να δούμε από τον Άλεν Άιβερσον. Επίσης όλα τα λεφτά το σπάσιμο αστραγάλων του Γουοκαπ στον Γκριγκονις στην ισοφάριση του 72-72 και η ραχιαία του Γκος πάλι στον Γκριγκονις στο άρρωστο τρίποντο της παράτασης στο 74-84.
Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο. Λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανοιχτό.
Και άρχισε και το δημόσιο ξεκατινιασμα του Αταμάν, που συνηθίζει να το κάνει στους παίκτες του. Εδώ δεν κολωσε πέρυσι στον Κλαιμπερν και προπερσι στο Μισιτς και τον Λαρκιν, στον Γκάι θα κολωνε;
Ζυγωνει η ώρα που θα πει το αμιμητο: ο Σλούκας προσφέρει λιγότερα από αυτά που πληρώνεται.
Να ξέρετε ότι ο ο Αταμάν είναι τρελός youtube fan, δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει δει και καταγράψει στον σκληρό την σκηνή που την ώρα που μιλούσε στο time out, ο Σλούκας κάνει μορφασμούς του στυλ: τι μας λες μωρέ και εσύ τώρα; Χάσαμε...
Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο. Λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανοιχτό.
Κακό σπυρί στον κολ0 είναι ο κανααν. Εκνευριστικό τσιμπουρι και βδελα μαζί
Ου μπλέξεις
Όπως είχε σπάσει και τα νεύρα του γκουντουριτς με φενερ οσο έπαιζε καλά του είχε σπάσει τα νεύρα ο κανααν και τον έβγαλε εκτός ρυθμού
Είναι μεγάλη μορφή ο τύπος και το απολαμβάνει όλο αυτό.
Όλα αυτά τα έκανε όταν πήγε να ξεφύγει ο παο
Δεν είναι συμβιβασμενος με την ήττα ο κανααν. Πως λέμε για μερικούς Αμερικανούς να πέφτει το παραδακι και για τα υπόλοιπα είναι αννοιωθοι. Ο κανααν ετσι και δει ότι πάει να χάσει τα κάνει μαντάρα όλα.
Παντοετες! Τον αγαπώ πολύ
Τελικά ο Μπαρτζωκας είχε δεν είχε τον ανάγκασε τον σλουκα να παίζει όλη τη σεζόν με χειρότερους συμπαίκτες
Και πάνω που έλεγε κάτι για ηγέτες ο σλουκας εκεί στο κρίσιμο σημείο η εμφανηση του μιλου με τάπα και στην αμέσως επόμενη φάση κάρφωμα με μίσος ήταν δήλωση i am the new dog in the yard.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madness7 : 08-10-23 στις 14:03
Εγώ χάρηκα και για τον χελώνα με την μεταφραφή Μπραζντέικις καθώς εκ των πραγμάτων παραμένει το βασικό μας δυάρι και μια μεταγραφή βασικού και ακριβοπληρωμένου στο δύο θα του έκοβε την φόρα που πήρε από πέρσι στα play off και στο φ4.
Είτε έτσι είτε αλλίως η ομάδα χρειαζόνταν ένα παικτή ακρίβως όπως ο Μπραζντέικις, που να μπορεί να είναι και ο αυριανός βασικός στο 3 και θεώρω ότι μας έκατσε πολύ καλά η φάση με βάση τις ανάγκες της ομάδας που κάνει μπάμ ότι χρειαζόταν ενίσχυση και στο 3 + ακόμα μια λύση στο 4 και μένει ανοικτό μόνο το θέμα του 3ου 5αριού που λογικά θα εξεταστεί τον χειμώνα.
Μια χαρα ειμασταν περυσι που ο κανααν περναγε απαρατηρητος αλλα γινοταν η δουλεια κι αν δεν εκαναν στον τελικο διαγωνισμο εγωισμου οι δυο ηγετες ισως ειχαμε παρει και την κουπα .
Ο ιδιος παικτης ειναι και φετος απλα δεν θα χρειαστει περιοδο προσαρμογης σε εντελως ξενα προς αυτον δεδομενα και λογω αναπροσαρμογης ρολων θα περισεψουν περισσοτερες μπαλες να παρει στην επιθεση . Ακομα και στο ματς με τον παναθηναικο υπηρχαν φασεις που θα μπορουσε να καταληξει σε αυτον η μπαλα ωστε να παρει 3-4 προσπαθειες παραπανω αλλα οκ . Σε ματς με 5 διψηφιους δεν μπορουν να υπαρχουν παραπονα .
Τωρα για την αμυνα που παιζει αυτο δεν το περιμενε κανεις , ουτε οσοι ειμασταν καναανικοι . Πρεπει να του αρεσει πολυ η ζωη στην ελλαδα για να μπει σε τετοια διαδικασια να μεταλλαξει ετσι το παιχνιδι του και να γινει το πιτμπουλ διπλα στο ροτβαιλερ στην περιφερεια του ολυμπιακου .
Θα μπορουσε ανετα ( καπου αλλου ) να συνεχισει να ειναι απλα ο σκορερ .
Ειμαι το νουμερο 8 , ολοι με ξερουνε με αυτο .
Εχει δημιουργηθεί λόγω Σλούκα μια συζήτηση από το καλοκαίρι περί του περιβόητου τελευταίου σουτ και ποιος θα το παίρνει πλέον στον Ολυμπιακό κλπ. Ιmo είναι άκυρη εντελώς, ή για να ακριβολογώ κοιτάει το δέντρο και χάνει το δάσος.
Ένα σουτ σε μια τελευταία επίθεση μπορεί να το πάρει οποιοσδήποτε και να έχει καλές/κακές πιθανότητες να το βάλει. Μπάλα είναι, τάνα είναι, ένα σουτ είναι, κανείς δεν έχει συμβόλαιο οτι θα το βάλει, ουτε ο Σπανούλης, ούτε ο Σλούκας, ούτε ο Θεός ο ίδιος.
Η σωστή συζήτηση πρέπει να γίνεται για το τελευταίο 5λεπτο συνολικά (και σίγουρα θα έρθουν πολλά κρίσιμα τέτοια) και εκεί θες δύο πράγματα για να είσαι κομπλέ. Παίχτες που δεν κάνουν εύκολα λάθη και παίχτες που δεν φοβούνται να πάρουν σουτ. That's all.
Προχθες ο Ολυμπιακός είχε και τα δύο γι' αυτο και έσβησε το ματς όταν ο Σλούκας πάλευε να κάνει τον ήρωα.
Μια που λέτε για τον Κάνααν π.χ., δείτε το 3ποντο που μας βάζει μπροστά στη παράταση. Το ψάχνει δύο φορές στη φάση και τελικά το σουτάρει τη τριτη, στα 16 δευτερόλεπτα (και μαρκαρισμένος). Αυτό σημαίνει οτι το πίστευε και αυτό σου αρκεί για να είσαι κομπλε, ακόμα και αν κάποιες φορές δε μπει.
"Cause the house always wins....UNLESS, when that perfect hand comes along, you bet big and then you take the house."
Θεός
Και στο καπάκι θα πει στους δημοσιογράφους με ύφος αθωου ενταξει εγώ περνούσα τυχαία από το σπίτι του αλλά τον άκουσα να λέει κάτι για την ομάδα που δεν ήταν σωστό. Δε θέλω να δημιουργώ προβλήματα είμαι οικογενειαρχης, τωρα ειμαστε σε άλλη ομάδα με το σλουκα
Blue Edward's το ροτβαιλερ και το πιτμπουλ μου άρεσε πολύ
Εκεί που λέγαμε δεν έχουμε κάποιον για το τέλος τωρα δε μπορώ να διαλέξω ποιος ήταν πιο σημαντικός στα τελευταία 5 λεπτά. Κανααν πίτερς γκος μιλου γουοκαπ μαζί θα έλεγα.
Παίκτες να παιρνουν σωστες αποφασεις σε συνθήκες πίεσης θες μαζι με καλή άμυνα
Οχι Λάρι δηλαδή
Στα τελευταία λεπτά ειναι διαφορετικό άθλημα, οι επαφές σφυρίζονται λιγότερο και είναι πιο δυσκολο να σκοραρεις, οποτε πανε και τα συστηματα περιπατο στις περισσοτερες επιθεσεις
Κρίμα ρε π@@@@ μου, κι εγώ νόμιζα ότι κερδίσαμε
Νίκη σαν ηττα τελικά
https://www.gazzetta.gr/basketball/b...e-o-olympiakos
Μια που το θυμήθηκα τωρα...
Στην τελευταια μας επιθεση πριν τη παραταση μετα το λααθος του βαζελου γιατι δεν ειχαμε ολοκληρη επιθεση αλλα μονο 14"..;
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!