Αφού σας διάβαζα που σας διάβαζα σαν guest...ε,ας την κάνουμε την εγγραφή είπα...
Ωραίο φόρουμ...και κάποιοι γνωστοί από άλλες ιντερνετικές δραστηριότητες.![]()
Αφού σας διάβαζα που σας διάβαζα σαν guest...ε,ας την κάνουμε την εγγραφή είπα...
Ωραίο φόρουμ...και κάποιοι γνωστοί από άλλες ιντερνετικές δραστηριότητες.![]()
Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Όχι να πούνε.
Φανερώνεται αμέσως όποιος το χει έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθηση του.
Ο αρνηθείς δεν μετανιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.
Καλως σας βρηκα.
Θελετε παρεα η ειμαι ανεπιθυμητος;![]()
ΕΕΕ...ΟΟΟ.ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Σιγά μη δε γυρνούσες
Πες την αλήθεια τώρα: δεν αντέχεις μακριά μας![]()
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
ρε καλωστονα κι ας αργησε
τι νεα Θανο?![]()
Lord High Executioner - "My name is Edmund Blackadder, and I am the new minister in charge of religious genocide. Now, if you play straight with me, you'll find me a considerate employer. But cross me and you'll soon discover that under this playful, boyish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac."
Η τεράστια σημασία των βλακών στον σύγχρονο βίο
Ακροτελεύτια διάταξη
Καλημερα και απο εμενα (οσο μπορει να ειναι μετα το χθεσινο) και καλωs σαs βρηκα.
Σαs παρακολουθω ευλαβικα πανω απο 5 χρονια παιδια,το επιπεδο και το χιουμορ του φορουμ δεν συνανταται συχνα ,συγχαρητηρια. Κυριωs θα σαs διαβαζω γιατι ειμαι τηs παλιαs σχοληs και αργα τα ζωα μου στο πληκτρολογιο,αλλα θα προσπαθησω οσο γινεται και να συμμετεχω .
Ευχαριστω και παλι για την αποδοχη ,μπαινω (επιτελουs) να διαβασω γιατι κλαταρε η ομαδα στο δευτερο.
ΥΓ. Με τον Θοδωρη (Κarteo) ειχαμε ανταλαξει χαιρετισμο παλλια σε ενα αλλο forum του Qashqai club.
Καλώς όρισες Κώστα και καλή διαμονή![]()
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Ευχαριστω loukretia![]()
Ήρθε η ώρα να ανταμώσουμε και πάλι
Η αλήθεια είναι πως ένα στερητικό σύνδρομο το απέκτησα μετά την πολύμηνη (αναγκαστική) αποχή.
Καλώς σας ξαναβρήκα![]()