Αρχική Δημοσίευση από
oikon7
Θέλω να πω ότι είμαι απογοητευμένος από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Από το αρχικό forum προήλθαν δύο "καινούργια", ορισμένοι χρήστες γράφουν μόνο στο ένα από τα δύο και υπάρχουν και μερικοί (ανάμεσά του κι εγώ) που προσπαθούν να κάνουν σπαγκάτο...
Με λυπεί το γεγονός ότι ορισμένοι φίλοι δεν επιθυμούν να επικοινωνούν με άλλους πλέον - έστω μέσω του forum. Δεν υπάρχει πλέον η πιθανότητα να δούμε διαφορετικές - έστω και τραβηγμένες - γνώμες στον ίδιο χώρο πλέον τουλάχιστον από τους μέχρι τώρα γνωστούς φίλους.
Ολίγη θεωρία – παρακαλώ να μην εκληφθεί ως υπόδειξη:
Όταν υφίστανται διαφωνίες οποιουδήποτε είδους, μπορούν υπό συνθήκες να οδηγήσουν στη σύνθεση ιδεών: προϋποθέτει σεβασμό για τον συνομιλητή, αλλά και "ανοιχτό μυαλό". Ακόμη και αν δεν είναι εφικτό αυτό, μπορείς να ανέχεσαι μια γνώμη παρά το γεγονός ότι είναι εντελώς αντίθετη από τη δικιά σου. Το τελευταίο στάδιο είναι η απομάκρυνση. Εκεί έφτασε η κατάσταση λοιπόν, ανεξαρτήτως του ποιος είναι υπεύθυνος.
Δεν περιμένω κάποια απάντηση σε αυτό το post… Απλώς καταθέτω το ότι έχω ξενερώσει...