Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1 έως 20 από 1272

Θέμα: Καλωσορίσατε στο forum του Thrylos-Fans

Threaded View

Επαγγελματίας Οπαδός Το avatar του χρήστη Xanthos

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από oikon7
    Θέλω να πω ότι είμαι απογοητευμένος από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Από το αρχικό forum προήλθαν δύο "καινούργια", ορισμένοι χρήστες γράφουν μόνο στο ένα από τα δύο και υπάρχουν και μερικοί (ανάμεσά του κι εγώ) που προσπαθούν να κάνουν σπαγκάτο...

Με λυπεί το γεγονός ότι ορισμένοι φίλοι δεν επιθυμούν να επικοινωνούν με άλλους πλέον - έστω μέσω του forum. Δεν υπάρχει πλέον η πιθανότητα να δούμε διαφορετικές - έστω και τραβηγμένες - γνώμες στον ίδιο χώρο πλέον τουλάχιστον από τους μέχρι τώρα γνωστούς φίλους.

Ολίγη θεωρία – παρακαλώ να μην εκληφθεί ως υπόδειξη:

Όταν υφίστανται διαφωνίες οποιουδήποτε είδους, μπορούν υπό συνθήκες να οδηγήσουν στη σύνθεση ιδεών: προϋποθέτει σεβασμό για τον συνομιλητή, αλλά και "ανοιχτό μυαλό". Ακόμη και αν δεν είναι εφικτό αυτό, μπορείς να ανέχεσαι μια γνώμη παρά το γεγονός ότι είναι εντελώς αντίθετη από τη δικιά σου. Το τελευταίο στάδιο είναι η απομάκρυνση. Εκεί έφτασε η κατάσταση λοιπόν, ανεξαρτήτως του ποιος είναι υπεύθυνος.

Δεν περιμένω κάποια απάντηση σε αυτό το post… Απλώς καταθέτω το ότι έχω ξενερώσει...
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από gero_gavros
    Να προσυπογράψω το μήνυμα του Νίκου, μέχρι το τελευταίο κόμμα.

Εστω κι αν η περίσταση προσφέρεται περισσότερο για PM, θα παρακαλούσα, να παραμείνουν αυτά τα κείμενα σαν απλή καταγραφή των συναισθημάτων που νιώθουμε -θέλω να πιστεύω- οι πιο πολλοί.

Μέ κάθε σεβασμό σε όσους πιστεύουν, ότι η εξέλιξη αυτή, ήταν αναπότρεπτη.
    Νίκο και Πάνο,

νομίζω ότι και οι δύο δικαιούστε μια απάντηση και μια συγνώμη (τουλάχιστον από ‘μένα και στον βαθμό ευθύνης μου) για την όποια σύγχυση προκλήθηκε εξ αιτίας των νέων δεδομένων.

Όπως όμως τοποθετήθηκε και ο Αποστόλης (tolio7) παραπάνω η (δυσάρεστη) εξέλιξη δεν οφείλεται σε καμία περίπτωση σε διάσταση απόψεων, αλλά σε προσωπικές επιλογές συγκεκριμένων ατόμων. Δεν νομίζω ότι είναι πρέπον να εκφράσω τη δεδομένη στιγμή και σε αυτό το θέμα την άποψη μου διότι αναπόφευκτα θα αναφερθώ σε πρόσωπα που δεν είναι παρόντες και δεν (επιθυμούν να) έχουν)την δυνατότητα να απαντήσουν.

Σε μερικές μέρες που θα λυθεί κάποιο πρόβλημα που έχουμε με το domain θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα. Σε κάθε περίπτωση έχετε τόσο τα e-mail μου όσο και το msn address μου για περισσότερες διευκρινήσεις (ακόμα και με pm).
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Xanthos : 23-03-06 στις 22:46

Δικαιώματα - Επιλογές