+ Απάντηση στο θέμα
Σελίδα 2 από 64 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 5 6 12 52 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 21 έως 40 από 1272

Θέμα: Καλωσορίσατε στο forum του Thrylos-Fans

Επαγγελματίας Οπαδός Το avatar του χρήστη Xanthos

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από oikon7
    Θέλω να πω ότι είμαι απογοητευμένος από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Από το αρχικό forum προήλθαν δύο "καινούργια", ορισμένοι χρήστες γράφουν μόνο στο ένα από τα δύο και υπάρχουν και μερικοί (ανάμεσά του κι εγώ) που προσπαθούν να κάνουν σπαγκάτο...

Με λυπεί το γεγονός ότι ορισμένοι φίλοι δεν επιθυμούν να επικοινωνούν με άλλους πλέον - έστω μέσω του forum. Δεν υπάρχει πλέον η πιθανότητα να δούμε διαφορετικές - έστω και τραβηγμένες - γνώμες στον ίδιο χώρο πλέον τουλάχιστον από τους μέχρι τώρα γνωστούς φίλους.

Ολίγη θεωρία – παρακαλώ να μην εκληφθεί ως υπόδειξη:

Όταν υφίστανται διαφωνίες οποιουδήποτε είδους, μπορούν υπό συνθήκες να οδηγήσουν στη σύνθεση ιδεών: προϋποθέτει σεβασμό για τον συνομιλητή, αλλά και "ανοιχτό μυαλό". Ακόμη και αν δεν είναι εφικτό αυτό, μπορείς να ανέχεσαι μια γνώμη παρά το γεγονός ότι είναι εντελώς αντίθετη από τη δικιά σου. Το τελευταίο στάδιο είναι η απομάκρυνση. Εκεί έφτασε η κατάσταση λοιπόν, ανεξαρτήτως του ποιος είναι υπεύθυνος.

Δεν περιμένω κάποια απάντηση σε αυτό το post… Απλώς καταθέτω το ότι έχω ξενερώσει...
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από gero_gavros
    Να προσυπογράψω το μήνυμα του Νίκου, μέχρι το τελευταίο κόμμα.

Εστω κι αν η περίσταση προσφέρεται περισσότερο για PM, θα παρακαλούσα, να παραμείνουν αυτά τα κείμενα σαν απλή καταγραφή των συναισθημάτων που νιώθουμε -θέλω να πιστεύω- οι πιο πολλοί.

Μέ κάθε σεβασμό σε όσους πιστεύουν, ότι η εξέλιξη αυτή, ήταν αναπότρεπτη.
    Νίκο και Πάνο,

νομίζω ότι και οι δύο δικαιούστε μια απάντηση και μια συγνώμη (τουλάχιστον από ‘μένα και στον βαθμό ευθύνης μου) για την όποια σύγχυση προκλήθηκε εξ αιτίας των νέων δεδομένων.

Όπως όμως τοποθετήθηκε και ο Αποστόλης (tolio7) παραπάνω η (δυσάρεστη) εξέλιξη δεν οφείλεται σε καμία περίπτωση σε διάσταση απόψεων, αλλά σε προσωπικές επιλογές συγκεκριμένων ατόμων. Δεν νομίζω ότι είναι πρέπον να εκφράσω τη δεδομένη στιγμή και σε αυτό το θέμα την άποψη μου διότι αναπόφευκτα θα αναφερθώ σε πρόσωπα που δεν είναι παρόντες και δεν (επιθυμούν να) έχουν)την δυνατότητα να απαντήσουν.

Σε μερικές μέρες που θα λυθεί κάποιο πρόβλημα που έχουμε με το domain θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα. Σε κάθε περίπτωση έχετε τόσο τα e-mail μου όσο και το msn address μου για περισσότερες διευκρινήσεις (ακόμα και με pm).
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Xanthos : 23-03-06 στις 22:46

Προεπιλογή

Επειδή διαπίστωσα ιδίοις όμμασι τα τεκταινόμενα με τα προηγούμενα "καλλιτεχνικά" ποστ, άνοιξα το ακόλουθο θέμα http://www.thrylos-fans.net/forum/sh...9008#post99008
    όπου και μπορείτε πλέον ελεύθερα να εκφράσετε τις "ανησυχίες" σας.

Προεπιλογή

Καλώς σας βρίσκω παίδες!

Self-Banned Το avatar του χρήστη Sir Eric
    Περιοχή
    Cambridge

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Alkis
    Καλώς σας βρίσκω παίδες!
    Με το καλο φιλε Αλκη και καλα ποστς!
    Red Spots @ www.thrylos-fans.net
    Ave Eric.......οι μελλοbanατοι σε χαιρετούν!
    Γυναίκα Μπικίνι Τραγικό

Destiny! Το avatar του χρήστη tolio7
    Περιοχή
    Ground Zero

Προεπιλογή

Welcome lad !!!

Προεπιλογή

geia sas paidia

Περιοχή
    Cambridge

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Inno7
    geia sas paidia
    Kαλως μας ηρθες φιλε.......καλα ποστς!
    Γυναίκα Μπικίνι Τραγικό

Προεπιλογή

Welcome mates!
    :hidesbehindsofa:

Προεπιλογή

Καλώς σας ξαναβρίσκω όλους. Ελπίζω να μην υπάρξουν και άλλοι διαχωρισμοί στο μέλλον!

Το avatar του χρήστη Fender
    Περιοχή
    κάπου ανάμεσα

Προεπιλογή

Αν καταφερουμε κατι τετοιο, τοτε θα ειμαστε για βιβλιο Γκινες

Περιοχή
    Cambridge

Προεπιλογή

Kαλως μας ηρθες φιλε sbouboux και καλα ποστς!
    Γυναίκα Μπικίνι Τραγικό

Απατεώνας Το avatar του χρήστη xanadu

Προεπιλογή

γεια σας και απο εμενα,
    μολις σημερα καταλαβα οτι υπαρχουν 2 φορουμ πλεον(αργοστροφος γαρ...) και ομολογω οτι εχω προβληματιστει!!!!Δεν εγραφα συχνα, αλλα το ειχα διαβασει σχεδον ολο και πραγματικα μου αρεσε πολυ το κλιμα που υπηρχε(με τις διαφωνιες του....ισως ακριβως και για αυτες...).
    Επειδη εχω ζησει αρκετες διασπασεις στην ζωη μου(πολιτικες/συζυγικες,φιλικες,πυρηνικες κτλ) καθε νεα, μου φερνει μια θλιψη. Ξερω οτι τις περισσοτερες φορες ειναι για το καλυτερο,για μερικες ομως ειναι απλως μια ευκολη λυση, οχι παντα ωφελιμη...

ps.Αν το ζητημα δεν ειναι καθαρα προσωπικο,θα εκτιμουσα καποιο pm, για να μη νοιωθω kai εντελως εκτος!
    Ελπιζω/ευχομαι μονο να μην υπαρξουν νεες στο μελλον(!!!)

Δε μου λετε,εσεις εδω ειστε οι Σολιντικοι; :-)

Το avatar του χρήστη Fender
    Περιοχή
    κάπου ανάμεσα

Προεπιλογή

Φιλε xanadu καλως ήρθες ξανά στο forum.. Σε λιγες μέρες θα ανακοινωθεί σε όλους τους χρήστες ο λόγος της διάσπασης... το μονο που μπορώ να σου αναφέρω τώρα, ειναι πως δεν ήταν δική μας επιλογή να γίνει αυτός ο διαχωρισμός... Το σίγουρο ειναι οτι η συντριπτικη πλειοψηφία των μελών του forum και του inspiRED Club, συνεχίζουμε σε αυτό το φορουμ

Μουρμουρίνιο Το avatar του χρήστη Wappy
    Περιοχή
    America's

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από xanadu
    γεια σας και απο εμενα,
    μολις σημερα καταλαβα οτι υπαρχουν 2 φορουμ πλεον(αργοστροφος γαρ...) και ομολογω οτι εχω προβληματιστει!!!!Δεν εγραφα συχνα, αλλα το ειχα διαβασει σχεδον ολο και πραγματικα μου αρεσε πολυ το κλιμα που υπηρχε(με τις διαφωνιες του....ισως ακριβως και για αυτες...).
    Επειδη εχω ζησει αρκετες διασπασεις στην ζωη μου(πολιτικες/συζυγικες,φιλικες,πυρηνικες κτλ) καθε νεα, μου φερνει μια θλιψη. Ξερω οτι τις περισσοτερες φορες ειναι για το καλυτερο,για μερικες ομως ειναι απλως μια ευκολη λυση, οχι παντα ωφελιμη...

ps.Αν το ζητημα δεν ειναι καθαρα προσωπικο,θα εκτιμουσα καποιο pm, για να μη νοιωθω kai εντελως εκτος!
    Ελπιζω/ευχομαι μονο να μην υπαρξουν νεες στο μελλον(!!!)

καλώς τον

αν υπήρχε βάση και αλήθεια στο τελευταίο ερώτημά σου, το ότι δλδ έγινε ένας διαχωρισμός λόγω των προτιμήσεών μας ή των απόψεών μας, τότε πιστεύω ότι θα είμασταν όλοι για πολλές κλωτσιές και φάπες...
    θα ήταν αν μη τι άλλο κατάντια, μια παρέα να χωριστεί λόγω του Σόλιντ ή του εισαιτρέλα...

και τα 2 φόρουμ είναι φτιαγμένα από φίλους του Ολυμπιακού και απευθύνονται σε φίλους του Ολυμπιακού... όπως και το org απευθύνεται στους φίλους της ομάδας, όπως και το ultras και τόσα άλλα φόρα ή sites...

οι λόγοι του προβλήματος ΔΕΝ αφορούν τον Ολυμπιακό, όπως και έχει ήδη αναφερθεί από άλλα παιδιά. ΔΕΝ υπήρχε δλδ λόγος σύγκρουσης απόψεων ή θέσεων με αποτέλεσμα την διαίρεση/χωρισμό... κάτι τέτοιο άλλωστε θα ήταν αρκετά παιδιάστικο και μικροπρεπές απ όλους μας...
    Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Όχι να πούνε.
    Φανερώνεται αμέσως όποιος το χει έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθηση του.
    Ο αρνηθείς δεν μετανιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Προεπιλογή

Χairetw toys sygayroys!

Γερογκρινιάρης Το avatar του χρήστη gero_gavros

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από xanadu
    ...
    Αν και ο Wappy έβαλε τα πράγματα στη θέση τους...
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Wappy
    ...
    αν υπήρχε βάση και αλήθεια στο τελευταίο ερώτημά σου, το ότι δλδ έγινε ένας διαχωρισμός λόγω των προτιμήσεών μας ή των απόψεών μας, τότε πιστεύω ότι θα είμασταν όλοι για πολλές κλωτσιές και φάπες...
    θα ήταν αν μη τι άλλο κατάντια, μια παρέα να χωριστεί λόγω του Σόλιντ ή του εισαιτρέλα...
    Ωστόσο...
    Βρε Ηλία, Ρεζίλι μας έκανες!
    None of us are truly as objective as we may like to think we are.

Το avatar του χρήστη iek
    Περιοχή
    United Kingdom

Προεπιλογή

Πραγματι Πανο..Ρομπα γινατε!Μπαγιεβιτσικοι επρεπε να πει!
    Minds are like parachutes. They only function when they are open...

Talking

Οπως ειχε γραφτει και παραπανω, και μονο το γεγονος οτι γραφουμε εδω εγω κι ο Ηλιας, αυτοματως καθιστα το φορουμ το πλεον ανοιχτο σε ολες τις αποψεις.

:fryingpan:

:laser_shot_jump:

:AR15firing: :mgwhore:
    :hidesbehindsofa:

Destiny! Το avatar του χρήστη tolio7
    Περιοχή
    Ground Zero

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Crespo7
    Χairetw toys sygayroys!
    Kαλώς ήρθες φίλε και καλά posts...

Αααα και όσο για κάτι τύπους περίεργους που βλέπεις εδώ να ανταλάσουν τηγάνια και πολυβόλα, μην ανησυχείς, δεν είδες ακόμα τίποτα...

Προεπιλογή

Geia sas paidia. Sas xaireto......akousa auto to site apo ena filo mou kai na mai!
    Red power from salonika!

+ Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές