Μιας και όλοι είμαστε νέα μέλη σε αυτό το φόρουμ να καλωσοριστούμε όλοι μαζί, να πούμε καλορίζικο και στην συνέχεια να καλωσορίζουμε κάθε νέο μέλος που θα μας κάνει παρέα στα θέματά μας.........
Καλορίζικο και καλά Posts!
Μιας και όλοι είμαστε νέα μέλη σε αυτό το φόρουμ να καλωσοριστούμε όλοι μαζί, να πούμε καλορίζικο και στην συνέχεια να καλωσορίζουμε κάθε νέο μέλος που θα μας κάνει παρέα στα θέματά μας.........
Καλορίζικο και καλά Posts!
Takxu aka Kerdosko
Καλως σας βρηκα παιδια. Ζω στο εξωτερικο και ακουσα για αυτο το φορουμ και γραφτηκα για να τα λεμε για την ομαδα μας.
Με λενε Κωστα και ειμαι καλα.
:hidesbehindsofa:
Ναι ειμαι Λιβερπουλ αλλα κανω θεραπεια.Αρχική Δημοσίευση από Xanthos
![]()
:hidesbehindsofa:
Εδω καλωσοριζουνε νεα μελη???Αν ναι σας χαιρετω κι εγω! Καλως σας βρηκα...
![]()
Minds are like parachutes. They only function when they are open...
Kαλοριζικο μαγκες!!! Καλα ποστς και καλα μυαλα!![]()
Red Spots @ www.thrylos-fans.net
Ave Eric.......οι μελλοbanατοι σε χαιρετούν!
Γυναίκα Μπικίνι Τραγικό
Καλώς σας βρήκα παιδιά. Άκουσα ότι εδώ έχει κάτι εκπληκτικούς χρήστες που σχετίζονται με ζωγραφική και σουρεαλισμό, αληθεύει?
Ελπιζω να μη χρειαστουμε αλλη μετακομιση!!Καλως σας βρισκω!!
Eιναι ομαδα του λαου,Θεος σε ορισμενους,θρησκεια σε φανατικους,εχθρος σε οργισμενους!!
thrylos-fans emblem
Καλως ηρθες Σωτο!Αρχική Δημοσίευση από sotosg7
![]()
Γυναίκα Μπικίνι Τραγικό
Ας επανέλθουμε παρακαλώ στο καλωσόρισμα των μελών, χωρίς φωτογραφίες άσχημων γυναικών :-P
Θέλω να πω ότι είμαι απογοητευμένος από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Από το αρχικό forum προήλθαν δύο "καινούργια", ορισμένοι χρήστες γράφουν μόνο στο ένα από τα δύο και υπάρχουν και μερικοί (ανάμεσά του κι εγώ) που προσπαθούν να κάνουν σπαγκάτο...
Με λυπεί το γεγονός ότι ορισμένοι φίλοι δεν επιθυμούν να επικοινωνούν με άλλους πλέον - έστω μέσω του forum. Δεν υπάρχει πλέον η πιθανότητα να δούμε διαφορετικές - έστω και τραβηγμένες - γνώμες στον ίδιο χώρο πλέον τουλάχιστον από τους μέχρι τώρα γνωστούς φίλους.
Ολίγη θεωρία – παρακαλώ να μην εκληφθεί ως υπόδειξη:
Όταν υφίστανται διαφωνίες οποιουδήποτε είδους, μπορούν υπό συνθήκες να οδηγήσουν στη σύνθεση ιδεών: προϋποθέτει σεβασμό για τον συνομιλητή, αλλά και "ανοιχτό μυαλό". Ακόμη και αν δεν είναι εφικτό αυτό, μπορείς να ανέχεσαι μια γνώμη παρά το γεγονός ότι είναι εντελώς αντίθετη από τη δικιά σου. Το τελευταίο στάδιο είναι η απομάκρυνση. Εκεί έφτασε η κατάσταση λοιπόν, ανεξαρτήτως του ποιος είναι υπεύθυνος.
Δεν περιμένω κάποια απάντηση σε αυτό το post… Απλώς καταθέτω το ότι έχω ξενερώσει...
Να προσυπογράψω το μήνυμα του Νίκου, μέχρι το τελευταίο κόμμα.Αρχική Δημοσίευση από oikon7
Εστω κι αν η περίσταση προσφέρεται περισσότερο για PM, θα παρακαλούσα, να παραμείνουν αυτά τα κείμενα σαν απλή καταγραφή των συναισθημάτων που νιώθουμε -θέλω να πιστεύω- οι πιο πολλοί.
Μέ κάθε σεβασμό σε όσους πιστεύουν, ότι η εξέλιξη αυτή, ήταν αναπότρεπτη.
None of us are truly as objective as we may like to think we are.
Αρχική Δημοσίευση από oikon7
Νίκο και Πάνο,Αρχική Δημοσίευση από gero_gavros
νομίζω ότι και οι δύο δικαιούστε μια απάντηση και μια συγνώμη (τουλάχιστον από ‘μένα και στον βαθμό ευθύνης μου) για την όποια σύγχυση προκλήθηκε εξ αιτίας των νέων δεδομένων.
Όπως όμως τοποθετήθηκε και ο Αποστόλης (tolio7) παραπάνω η (δυσάρεστη) εξέλιξη δεν οφείλεται σε καμία περίπτωση σε διάσταση απόψεων, αλλά σε προσωπικές επιλογές συγκεκριμένων ατόμων. Δεν νομίζω ότι είναι πρέπον να εκφράσω τη δεδομένη στιγμή και σε αυτό το θέμα την άποψη μου διότι αναπόφευκτα θα αναφερθώ σε πρόσωπα που δεν είναι παρόντες και δεν (επιθυμούν να) έχουν)την δυνατότητα να απαντήσουν.
Σε μερικές μέρες που θα λυθεί κάποιο πρόβλημα που έχουμε με το domain θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα. Σε κάθε περίπτωση έχετε τόσο τα e-mail μου όσο και το msn address μου για περισσότερες διευκρινήσεις (ακόμα και με pm).
Επειδή διαπίστωσα ιδίοις όμμασιτα τεκταινόμενα με τα προηγούμενα "καλλιτεχνικά" ποστ, άνοιξα το ακόλουθο θέμα http://www.thrylos-fans.net/forum/sh...9008#post99008
όπου και μπορείτε πλέον ελεύθερα να εκφράσετε τις "ανησυχίες" σας.
Νικο, δεν χρειαζεται απαντηση φιλε. Οσα λες σε τιμουν. τιποτε λιγοτερο και τιποτε περισσοτερο. Μακαρι να μην ειχαμε φτασει εδω ποτε. Αλλα φτασαμε και το μονο που μπορω να πω ειναι οτι οφειλουμε ολοι μας ακομη και οσοι ειμαστε εδω σημερα και οχι με τα αλλα παιδια, να τιμουμε τις στιγμες που περασαμε μαζι και να μην ακουστει κατι αρνητικο σε αυτο το φορουμ για ανθρωπους με τους οποιους εως καποια στιγμη ημασταν συνοδοιποροι και κατι περισσοτερο απο αυτο.Αρχική Δημοσίευση από oikon7
Lord High Executioner - "My name is Edmund Blackadder, and I am the new minister in charge of religious genocide. Now, if you play straight with me, you'll find me a considerate employer. But cross me and you'll soon discover that under this playful, boyish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac."
Η τεράστια σημασία των βλακών στον σύγχρονο βίο
Ακροτελεύτια διάταξη
H δημιουργια του νεου φορουμ ηταν αναγκη λογω καποιων καταστασεων που δεν εχουν σχεση σε καμια περιπτωση με τα παιδια που δεν ειναι στην παρεα μας αλλα ουτε και στις οποιες διαφορες αποψεων!
Η αλλαγη ηταν επιβεβλημενη για λογους που μπορουμε να τους κουβεντιασουμε ειτε μεσω PM ειτε μεσω e-mail!!!......Πανω στην αλλαγη καποιοι συνοδηποροι αποφασισαν να παρουν διαφορετικο μονοματι! Τιμουμε την επιλογη τους, θα χαρουμε να τους δουμε παλι στην παρεα μας και μονο οι καλες (και ειναι πολλες) αναμνησεις μας μενουν!!!
Περισσοτερα κατ'ιδιαν οσοι επιθυμουν!!!
Γυναίκα Μπικίνι Τραγικό
καλησπέρα σε όλους με λένε σταθη και είμαι φαν της ομάδας 29 συναπτά έτη
Φίλε Νίκο λογικό να έχεις ξενερώσει και μαζί με σένα και μεις οι ίδιοι και μάλιστα πολύ περισσότερο...το ότι φτάσαμε εδώ, πάντως, δεν έχει να κάνει με διαφωνίες οποιουδήποτε είδους, για να εφαρμόσουμε τη "θεωρία" σου ούτε με διαφορετικές γνώμες...είναι πολύ βαθύτερο και εντελώς προσωπικό για να στο αναλύσω (που δεν πιστεύω να θέλεις έτσι και αλλιώς)...
Αυτό που είπες πάντως για πιθανότητα να δούμε διαφορετικές γνώμες και τραβηγμένες κιόλας, δεν ισχύει τουλάχιστον εδώ...και μόνο ότι γράφουν ο sir και ο iek σε αυτό νομίζω το αποδεικνύει...
Πάντως είναι λυπηρό, no doubt about that...