+ Απάντηση στο θέμα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1 έως 17 από 17

Θέμα: Ποδηλασία

Προεπιλογή Ποδηλασία

Μιας και δεν βλέπω να υπάρχει πουθενά το Θέμα που άνοιξε ο έταιρος ποδηλάτης της κοινότητάς μας Dali, ανοίγω ένα νέο και αν υπάρχει κάπου αλλού ας αναλάβουν δράση οι Mods.

Χτες για πρώτη φορά στην ζωή μου έτρεξα σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, οποιουδήποτε αθλήματος. Μετά από 35 χρόνια σε αυτή την ζωή βίωσα και εγώ την χαρά της συμμετοχής σε κάτι τόσο μεγάλο για τα δικά μου στάνταρντς.

Η χαρά μου ήταν διπλή γιατί εκτός τον άλλων είχα την τύχη να αγωνιστώ με την ομάδα του Ολυμπιακού Χαιδαρίου-Περιστερίου (αφού ο ...Πειραιώς, δεν έχει ποδηλασία),που φυσικά έχει ερυθρόλευκα και τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος!
    Το πρωτάθλημα ήταν για την κατηγορία Masters(30 και άνω) και έγινε στην Γραβιά.

Ιδού και η φωτό με τα ερυθρόλευκα!
    Takxu aka Kerdosko

Thumbs up

Μπραβο Τακη. Σου ευχομαι να τις αυγατισεις κατα πολυ τις συμμετοχες στο πρωταθλημα Ελλαδος. Και του χρονου.
    :hidesbehindsofa:

Γερογκρινιάρης Το avatar του χρήστη gero_gavros

Προεπιλογή

Φίλε Τάκη, respect!
    None of us are truly as objective as we may like to think we are.

Το avatar του χρήστη Fender
    Περιοχή
    κάπου ανάμεσα

Προεπιλογή

Τι θέση πήρες ρε άχρηστε ;

Προεπιλογή

8ος στην κατηγορία μου και 28ος στους 43.
    Είμαι ευχαριστημένος όμως γιατί το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και ο αρχικός μου στόχος ήταν να μην βγω τελευταίος!

ΥΓ:
    @FENDER, αφού στο 5χ5 δεν τα καταφέρνεις γιατί δεν έρχεσαι μαζί μου για καμιά προπονησούλα με ποδήλατο?
    Ο σωματότυπός σου είναι ιδανικός!
    Takxu aka Kerdosko

Talking

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Takxu
    @FENDER, αφού στο 5χ5 δεν τα καταφέρνεις
    Ωχ! Νταρακλιτσας ο Πανος απο μπαλλα?

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
    Ωχ! Νταρακλιτσας ο Πανος απο μπαλλα?

Αμέσως εσύ!
    Μην αφήσεις τίποτα να πέσει κάτω!
    Και για να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου......εσένα πότε θα σε δούμε να κλωτσάς το τόπι?
    Έξω από τον χορό.....κλπ.
    Takxu aka Kerdosko

Προεπιλογή

Eλπιζω εντος του καλοκαιριου Τακη μου.

Περιοχή
    κάπου ανάμεσα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Takxu
    8ος στην κατηγορία μου και 28ος στους 43.
    Είμαι ευχαριστημένος όμως γιατί το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και ο αρχικός μου στόχος ήταν να μην βγω τελευταίος!

ΥΓ:
    @FENDER, αφού στο 5χ5 δεν τα καταφέρνεις γιατί δεν έρχεσαι μαζί μου για καμιά προπονησούλα με ποδήλατο?
    Ο σωματότυπός σου είναι ιδανικός!
    Αυτό που ειπες, σηκώνει μέχρι και banάρισμα νεαρέ... Δεσμεύομαι, οτι σε λίγο καιρό που θα μπορώ να βγαίνω από το σπίτι, θα ξεδιπλώνω κάθε παρασκευή το ταλέντο μου στα γήπεδα για να βουλώσω ορισμένα στόματα σαν το δικό σου!

Πάντως, πέρα από την πλάκα, μικρός έκανα κι εγώ ποδήλατο και ήμουν και σε σύλλογο οργανωμένος Στον Σπάρτακο στην Γλυφάδα.. Μάλιστα, στον εναν και μοναδικό αγώνα με "πεταλούδα" που ειχα λάβει μέρος, είχα έρθει τέταρτος στους 25!!! Αλλά ρε Τάκη, με κέρδισε το ποδόσφαιρο, τι να κάνουμε ;

Περιοχή
    κάπου ανάμεσα

Προεπιλογή

Γιατί τα ποδήλατα είναι καλύτερα από μία γυναίκα
    1. Τα ποδήλατα τα καβαλάς και δεν πιάνουν παιδί.
    2. Μπορείς να το καβαλάς όποτε σου αρέσει.
    3. Όταν τα καβαλάς φτάνουν μαζί με εσένα ταυτόχρονα.
    4. Δεν παραπονιέται εκτός και αν συμβεί κάτι πραγματικά άσχημο.
    5. Μπορείς να το μοιρασθείς με τους φίλους σου.
    6. Το ποδήλατο δεν ενοχλείται σχετικά με το πόσοι το καβαλάνε.
    7. Το ποδήλατο δεν γκρινιάζει αν έχεις και άλλα ποδήλατα.
    8. Το ποδήλατο δεν νοιάζεται αν κοιτάς άλλα ποδήλατα.
    9. Το ποδήλατο δεν νοιάζεται αν αγοράζεις περιοδικά με ποδήλατα.
    10. Αν πάθει κάτι μπορείς εύκολα να το φτιάξεις.
    11. Για να μην το χάσεις μπορείς να το δένεις.
    12. Μπορείς να πάρεις ένα μαύρο ποδήλατο και να μην έχεις πρόβλημα να το δείξεις στη μαμά σου.
    13. Εάν μιλήσεις άσχημα στο ποδήλατο σου δεν χρειάζεται να του ζητήσεις συγνώμη πριν το ξανακαβαλήσεις.
    14. Μπορείς να το καβαλάς όση ώρα θες και αυτό δεν θα παραπονεθεί ότι πονάει ποτέ.
    15. Δεν θα σου παραπονεθεί ποτέ ότι είσαι κακός αναβάτης.

μπεμπέ Το avatar του χρήστη ΟΣΦΠ
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Εν συντομία τα ποδήλατα δε σου κάνουν τη ζωή ποδήλατο.

... Το avatar του χρήστη stl
    Περιοχή
    όπου γης και πατρίς

Προεπιλογή

Xamos ginete stin podilasia meta tis katigories gia dopping apo mia Ispaniki efimerida. H T-mobile apekleise treis meres prin arxisei o agonas ton arxigo tis omadas Jan Ullrich kai ton boitho tou Oscar Sevilla. Yparxoun poles ypopsies gia dopping kai den theloun na riskaroun na ksespasei skandalo mesa ston agona pou tha blapsei to image tis T-mobile!! H T-mobile isxyrizete oti pire kapoia xartia apo tin diorganotria, pou afinoun poles ypopsies! H Ispaniki efimerida nomizo eixe tis plirofories tis apo tin diorganotria, ara xaos!! to oraio einai oti exei idi apokleistei apo ton agona o Roberto Herras, eno kai oi Ivan Basso kai Francisco Mancebo briskontai stin lista tis Ispanikis efimeridas!! Me liga logia an oloi autoi den kateboun ston agona, den xreiazete na ginei agonas giati den prokeite na ton parakolouthisei kai kanenas afou prokeite gia ta megala favori kai tous monous pou exoun pithanotites na kerdisoun.. Meta kai tin apoxorisei tou Lans Armstrong persi tha leipoun oloi oi megaloi athlites! Sa na blepeis Mundial mono me Aleko Tatsi kai Louka Byntra ena pragma the einai o agonas. Telos, stin lista tis Ispanikis efimeridas briskontai synolika 25 podilates pou pernoun meros ston podilatiko gyro Gallias!
    ...

Club de Paris Το avatar του χρήστη oikon7

Προεπιλογή

Αποσύρθηκε ο.... μέγας Άρμστρονγκ (το αγαπημένο role model του χώρου) και αποφάσισαν να κάνουν... κάθαρση...
    never been too keen a timekeeper

Προεπιλογή

Για τους λάτρεις του ποδηλάτου

Πόλη μου με Ποδήλατο»
    Ποδήλατο στην πόλη; Εάν πάντα το ονειρευόσασταν αλλά βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στα μεγάλα αστικά κέντρα το θεωρούσατε ακατόρθωτο ή στην καλύτερη περίπτωση μακρινό, τώρα υπάρχει ένα μοναδικό δίκτυο που το καθιστά πραγματικότητα.
    Οκτώ Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις σε συνεργασία και με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς δημιούργησαν το Δίκτυο. Σε κάθε πόλη προσφέρονται δωρεάν ομαδικές διαδρομές με ποδήλατο τόσο στους δημότες, όσο και στους επισκέπτες των πόλεων, έτσι ώστε να γνωρίσουν από κοντά τα περιβαλλοντικά, πολιτιστικά και ιστορικά αξιοθέατά τους.
    Οι οδηγοί των ομαδικών διαδρομών είναι εκπαιδευμένοι εθελοντές και εθελόντριες, μέλη των ΜΚΟ και από ένα σημείο αφετηρίας αναλαμβάνουν να ξεναγήσουν τους συμμετέχοντες στην κάθε πόλη, σε μια διαδρομή περίπου
    μιάμισης ώρας.

ΠΟΥ
    Τα σημεία εκκίνησης είναι:
    Στην Αθήνα – στο Θησείο (στο παρκάκι πάνω στο σταθμό του ΗΣΑΠ)
    Στο Βόλο – στο Δημαρχείο Βόλου
    Στην Ελευσίνα – στο Κτίριο Ελαιουργικής
    Στη Θεσσαλονίκη – στην Πλατεία Δικαστηρίων (Άγαλμα Βενιζέλου)
    Στην Καρδίτσα – στο Πάρκο Παυσίλυπο – Πλατεία Πλαστήρα
    Στην Κηφισιά – στο Ζηρίνειο Γυμναστήριο
    Στην Κω – στον Ιστορικό Πλάτανο του Ιπποκράτη
    Στη Λάρισα – στην Κεντρική Πλατεία (απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο)
    Στο Λαύριο – στο Παλαιό Πρώτο Δημοτικό Σχολείο
    Στο Μαραθώνα – στο Κέντρο Προβολής Μαραθωνίου Δρόμου
    Στο Μαρούσι – στο Άλσος Συγγρού (δίπλα στο πάρκινγκ στάθμευσης)
    Στη Νέα Ιωνία – στο σταθμό ΗΣΑΠ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ
    Στα Χανιά – στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς
    ΠΟΤΕ
    Κάθε Σάββατο και Κυριακή όλο το χρόνο (εκτός από της βροχερές ημέρες!) από τις 10.00-15.00 μ.μ.
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
    Για περισσότερες πληροφορίες και αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στο πρόγραμμα και ως εθελοντές μπορείτε να επικοινωνείτε στην ανοιχτή Γραμμή Επικοινωνίας 8011 19 19 00 ή ηλεκτρονικά στο http://www.poli-podilato.gr/

«Ο Μαρινάκης είναι ένας χαρούμενος δισεκατομμυριούχος»

H καλύτερη ατάκα- δια στόματος Μιραλάς- που έχει ειπωθεί για πρόεδρο ομάδας.
    Την ακούς και γεμίζεις ευτυχία και λεφτά...

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από fnrodiaca Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πόσο χαμηλά μπορείς να πέσεις σαν άνθρωπος για να φτάσεις ψηλά σαν αθλητής....
    The closer you get to the meaning...

... Το avatar του χρήστη stl
    Περιοχή
    όπου γης και πατρίς

Προεπιλογή

Mipos exei Kameras proxeiri tin ekthesi tis ellinikis epitropis antidopping gia ton Kenteri?
    ...

+ Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές