+ Απάντηση στο θέμα
Σελίδα 5 από 13 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 81 έως 100 από 241

Θέμα: Υγρός Στίβος

Κακιασμένη Το avatar του χρήστη Loukretia
    Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Η Μαριάννα Λυμπερτά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης στη Σαγκάη

Kαι επίσημα συχαρίκια από τον Ερασιτέχνη. Btw δώσατε τίποτα στην κοπέλα;

Η επιστολή του Δ.Σ. του Ολυμπιακού:

"Αγαπητή Μαριάννα,

Η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο αγώνισμα κολύμβησης 10 χλμ. ανοικτής θαλάσσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που διεξάγεται στη Σαγκάη και η πρόκρισή σου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου αποδεικνύουν ότι συγκαταλέγεσαι στις κορυφαίες κολυμβήτριες του κόσμου. Με τη σημερινή σου επιτυχία, που είναι το αποτέλεσμα σκληρής και επίπονης δουλειάς, γέμισες για ακόμη μία φορά με υπερηφάνεια τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. και γενικότερα τους Ελληνες φιλάθλους.

Δέξου τα θερμά μας συγχαρητήρια και τις ευχές μας για ακόμη μεγαλύτερες νίκες"
    Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

The Beer Hunter Το avatar του χρήστη De Niro
    Περιοχή
    Κορυδαλλός

Προεπιλογή

1000 μπράβο ρε αλάνι Σπύρο! Παγκόσμιος Πραταθλητής στα 10 χλμ. ανοικτής θαλάσσης!

Συνεπής στο ραντεβού του με την Ιστορία, φάνηκε ο Σπύρος Γιαννιώτης στη Σαγκάη, όπου αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στα 10 χλμ. ανοικτής θάλασσας και έγινε μόλις ο δεύτερος Έλληνας κολυμβητής που το πετυχαίνει.

Ο αθλητής του Ολυμπιακού, είναι ο μοναδικός πλέον, μαζί με τον ¶ρη Γρηγοριάδη, που έχει κερδίσει χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ με την εκπληκτική του εμφάνιση (1:54:24.7), πέτυχε και το minimum των στόχων του εξασφαλίζοντας μία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.

Η κατάταξη της πρώτης 12άδας του τελικού

1. Σπύρος Γιαννιώτης (Ελλάδα) 1ώρ.54.24.7
    2. Τόμας Λουρτζ (Γερμανία) 1.ωρ.54:27.2
    3. Σεργκέι Μπολσάκοφ (Ρωσία) 1ώρ.54:31.8
    4. Αλεξ Μάγιερ (ΗΠΑ) 1ώρ.54:33.1
    5. Κι Χουσρτ (Αυστραλία) 1ώρ.54:33.9
    6. Φρανσίσκο Χοσε Ερβας (Ισπανία) 1ώρ.54.34.3
    7. Μπράιαν Ρίκεμαν (Βέλγιο) 1ώρ.54:36.1
    8. Ζουλιέν Σάβαζ (Γαλλία) 1ώρ,54:37.2
    9. Βλαντιμίρ Ντιάτσιν (Ρωσία) 1ώρ.54.38.7
    10. Αντρέας Βάσμπουργκερ (Ρωσία) 1ώρ.54.39..8
    11. Βαλέρι Κλέρι (Ιταλία) 1ώρ.54.41.2
    12. Τομ Βανγκενέγκεν (Βέλγιο) 1ώρ.54:43.5
    Mια μίνι συνέντευξη του στη βαζελέτα:

Σπύρο το πρώτο χρυσό για την ελληνική κολύμβηση μετά τον ¶ρη Γρηγοριάδη. Ποια είναι τα συναισθήματα σου;

Είμαι πολύ χαρούμενος, είμαι στα ύψη. Επιβεβαιώθηκαν οι προσπάθειές μου και η προπόνησή μου και τα τόσα χιλιόμετρα που έκανα τον τελευταίο χρόνο. Είναι μία μοναδική στιγμή για μένα γιατί αυτός ήταν ο μεγάλος μου στόχος. Με γεμίζει υποχρέωση, να συνεχίσω έτσι και στο μέλλον. Να έχουμε την υγεία μας κι ελπίζω να συνεχίσω το ίδιο καλά.

Πήρες την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Πλέον να περιμένουμε κι εκεί ένα μετάλλιο και γιατί όχι το χρυσό;

Ήταν μεγάλος μου στόχος η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες γιατί αυτό μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ όπως έγινε στο Πεκίνο. Να έχουμε την υγεία και αυτό που θα κάνω εγώ είναι να είμαι συγκεντρωμένος και να δώσω το 100% των δυνάμεών μου.

Κέρδισες τον μεγάλο αστέρα του αγωνίσματος τον Γερμανό Τόμας Λουρτζ αφήνοντάς τον στην δεύτερη θέση

Ο Λουρτζ είναι ο κορυφαίος στο άθλημα αυτό (δέκα χιλιόμετρα ανοιχτής θάλασσας) με πολλά μετάλλια σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η πρώτη θέση είναι λίγη γι αυτόν και αποτελεί μεγάλη χαρά για μένα που κέρδισα έναν τόσο μεγάλο αθλητή.

Πέρασες μία δύσκολη χρονιά με τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Το μετάλλιο αυτό αποκτά μεγαλύτερη σημασία;

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει κάποια προβλήματα αλλά για να λέμε την αλήθεια με έχει βοηθήσει αφάνταστα ειδικά όταν ήμουν μικρότερος και με στήριξε στο άθλημά μου. Όταν ετοιμάζομαι για αγώνες δεν κοιτάω τίποτα άλλο προσπαθώ να μην επηρεάζομαι από τίποτα και να είμαι συγκεντρωμένος στην προπόνηση και στον αγώνα. Εγώ είχα μιλήσει με τον Ολυμπιακό και είχαμε πει ότι θα υπάρξει μία βοήθεια κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός και θα ξαναβρεί τον δρόμο του
    Kαι η συγχαρητήρια επιστολή του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, προς τον παγκόσμιο πρωταθλητή:

«Αγαπητέ Σπύρο,

Κατάφερες να σκορπίσεις ρίγη συγκίνησης με την υπερπροσπάθειά σου στο δυσκολότερο αγώνισμα της κολύμβησης η οποία σου απέφερε την πρώτη θέση και το χρυσό παγκόσμιο μετάλλιο.

Για ακόμη μία φορά απέδειξες ότι είσαι ο κορυφαίος. Θερμά συγχαρητήρια σε εσένα και τον προπονητή σου, Νίκο Γέμελο που κάνατε υπερήφανους όλους τους Έλληνες υψώνοντας στον πιο ψηλό ιστό την Ελληνική σημαία.

Αποτελεί τιμή για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π. ότι ανήκεις στην ομάδα μας.

Ευχή όλων είναι, να έχει χρυσό χρώμα και το μετάλλιο που θα κοσμεί το στήθος σου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Το Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.».

ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ . & -

ΓΙΑ ΤΟΝ JOHNNY BOY, ΤΟ ΑΛΑΝΙ ΜΟΥ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Πόσα να βάλω ρε Σπύρο; Πόσα;
    Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    Κορυδαλλός

Προεπιλογή

Δεύτερο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου για τον Σπύρο. Ασημένιο αυτή τη φορά στα 5.000 μέτρα ανοικτής θαλάσσης. Είχε προηγηθεί το χρυσό στα 10.000! Και ενδιάμεσα των δύο μεγάλων του αγώνων (και μεταλλίων), έριξε και μία... βουτίτσα στο ομαδικό - ανοικτής θαλάσσης πάντα - όπου μαζί με τους συναθλητές κατέλαβαν την 6η θεση.

Απολογισμός εν κατακλείδι: Χρυσός και ασημένιος παγκόσμιος πρωταθλητης σε 10 & 5 χλμ. αντίστοιχα. Η επιτυχία του είναι πραγματικά ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ για τα ελληνικά δεδομένα.

Και όλα αυτά από ενα παιδί που - χώρια του οτι αγωνίζεται για τον Ολυμπιακό - απ'οσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, έχει παθολογική αγάπη για τον δαφνοστεφανωμένο εφηβο. Είναι ένας απο μάς.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ! ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Ο Σπύρος Γιαννιώτης δηλώνει δικαιωμένος για την προσπάθειά του μετά τους θριάμβους στη Σαγκάη.

Σε συνέντευξή του στο woop.gr ο πρωταθλητής του Θρύλου μίλησε για τα μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης.

Όποιος είδε τη φωτογραφία και τις εκφράσεις του προσώπου σου στον τερματισμό καταλαβαίνει πολλά. Ήταν το αίσθημα της δικαίωσης αυτό που κυριαρχούσε;

«Αυτό που ένιωσα περισσότερο είναι η ικανοποίηση πως η τόσο κουραστική προπόνηση, η τόση καταπόνηση, η προσπάθεια και η προσήλωση μου σε αυτόν τον στόχο, έπιασε …τόπο. Αν αυτό είναι δικαίωση, τότε ναι, νιώθω δικαιωμένος! Ο πρώτος μου στόχος σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα ήταν να πάρω το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Να τερματίσω μέσα στους δέκα πρώτους. Στα δέκα χιλιόμετρα έτσι όπως εξελίχθηκε η κούρσα κατάλαβα πως μπορούσα να πετύχω κάτι πολύ καλύτερο..»

Έχεις συνειδητοποιήσει το μέγεθος της επιτυχίας σου;

«Γενικά δεν κάνω σκέψεις τέτοιου είδους. Πώς και γιατί.. Αυτό που ήθελα να πετύχω εγώ, το πέτυχα. Οπότε αυτό με ικανοποιεί. Σίγουρα είναι μία διάκριση που λίγοι έχουν πετύχει στον ελληνικό αθλητισμό, αλλά αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι πως μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύει η Ελλάδα, μπόρεσα και εκπροσώπησα τη χώρα μου επάξια».

Στα 10 χλμ όπου και κατέκτησες το χρυσό μετάλλιο, κατάφερες και νίκησες και τον κορυφαίο στο αγώνισμα, το Γερμανό Λούρτζ. Ήταν κάτι το οποίο περίμενες ότι θα συμβεί;

«Ένιωθα πάρα πολύ δυνατός. Είχα κάνει πολύ καλή προπόνηση. Όμως δεν σκεφτόμουν ότι θα τον περάσω. Ήξερα ότι ο Γερμανός πάει για μετάλλιο. Εγώ το μόνο που σκεφτόμουν ήταν η πρόκριση στους Ολυμπιακούς, αλλά στο τέλος έτσι όπως εξελίχθηκε η κούρσα κατάφερα να τον περάσω. Ήμουν καλύτερος από αυτόν γι αυτό και άντεξα την πίεσή του. Η πίεσή του στο τελευταίο χιλιόμετρο ήταν απίστευτη. Ήταν ακριβώς στα πόδια μου και προσπαθούσε να με προσπεράσει, ανεβάζοντας το ρυθμό και αναγκάζοντας κι εμένα να πάω ακόμα πιο γρήγορα.»

Ήταν η κορυφαία στιγμή στη μέχρι τώρα καριέρα σου;

«Αυτό που με ικανοποιεί είναι ότι μπόρεσα να πάρω το χρυσό, γιατί δεν το είχα κάνει ποτέ και το «φοβόμουν». Γιατί άλλο να το σκέφτεσαι και άλλο να το πραγματοποιείς. Υπάρχει ο φόβος ότι «Μπορώ να το κάνω; Είμαι ικανός;» Νομίζω πως, ναι, είναι η κορυφαία στιγμή στην καριέρα μου , αλλά το συναίσθημα που νιώθω είναι παρόμοιο με αυτό που ένιωσα όταν είχα κάνει πανελλήνιο ρεκόρ ή όταν πέρασα στους τελικούς στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας».

Το άθλημα αυτό είναι ατομικό, ωστόσο θεωρώ πως ένας παγκόσμιος πρωταθλητής πρέπει να έχει γύρω του ανθρώπους που τον στηρίζουν καθημερινά. Που το αφιερώνεις αυτό το μετάλλιο;

«Στον προπονητή μου, Νίκο Γέμελο, γιατί η επίπονη δουλειά που κάνω εγώ μέσα στο νερό είναι αντίστοιχη με αυτή που κάνει ο προπονητής μου έξω από αυτό. Γιατί εκεί χρειάζεται υπομονή και τα προβλήματα κατά τη διάρκεια της προπόνησης είναι πολλά. Στην οικογένειά μου, γιατί από τότε που ξεκίνησα με στηρίζει και πιστεύει σε μένα και σε αυτούς που με αγαπάνε και με στηρίζουνε τα τελευταία χρόνια.»

Οφείλω να σου πω πως έκανες πολύ κόσμο να χαμογελάσει και να νιώσει υπερήφανος ως Έλληνας, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει ο ελληνικός αθλητισμός.

«Μου έχουν στείλει πολλά μηνύματα στην προσωπική μου ιστοσελίδα στο facebook. Μιλώ με φίλους μου αλλά και με ανθρώπους που δε γνωρίζω, και αυτό που λαμβάνω είναι πως έκανα αρκετό κόσμο να νιώσει περηφάνια και να πιστέψει πως ο ελληνικός αθλητισμός υπάρχει ακόμα. Αυτά τα μηνύματα με κάνουν πολύ χαρούμενο και μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω».

Το χρυσό μετάλλιο σήμανε ταυτόχρονα και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Τέταρτη συμμετοχή σε Ολυμπιάδα για σένα. Είναι μακρινός ακόμα αυτός ο στόχος;

«Το σκέφτομαι από πέρυσι.. Μετράω αντίστροφα ήδη. Περιμένω πώς και πως την 9η Αυγούστου του 2012…»

Είναι ένα αγώνισμα πολύ δύσκολο. Πόσο σκληρή είναι η προπόνηση που κάνεις;

«Η προπόνηση είναι το Α και το Ω. Για να βγει ο αγώνας χρειάζεται και πολύ προπόνηση. Φαντάσου ότι σε περίοδο προετοιμασίας διανύω 100 με 110 χιλιόμετρα την εβδομάδα. Είναι μέρες που μπορεί να κάνω και 20, 22 χιλιόμετρα. Όλα βέβαια μέσα στην πισίνα, γιατί η θάλασσα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και οι συνθήκες πολύ πιο δύσκολες. Το ψυχολογικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό σε τέτοια αγωνίσματα.»

Τόσο χρόνια η κολύμβηση μας έχει χαρίσει τεράστιες επιτυχίες. Η Πολιτεία έχει υπάρξει αρωγός σε αυτή την προσπάθεια;

«Η Ομοσπονδία έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Τα τελευταία χρόνια ότι έχω χρειαστεί σε επίπεδο προετοιμασίας μου το παρέχει η ομοσπονδία και αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν αθλητή που κάνει πρωταθλητισμό. Σε ότι αφορά στην πολιτεία, νομίζω πως πρέπει να βοηθά τους αθλητές με διακρίσεις και τους νεαρότερους αθλητές που μπορούν και έχουν την ικανότητα να διακριθούν για να μπορούν να συνεχίσουν το έργο τους. Και δε μιλάω μόνο για οικονομική βοήθεια αλλά να τους δώσει κάτι πιο βασικό. Κίνητρο για να συνεχίσουν. Όλα αυτά που συζητάμε βέβαια είναι ουτοπικά, γιατί η Ελλάδα δυστυχώς αυτή τη στιγμή έχει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα και βάσανα…».

Ένας πρωταθλητής στην κολύμβηση έχει την πολυτέλεια να μην ασχολείται με τίποτε άλλο πέραν από την προπόνηση του;

«Όταν ένας νεαρός αθλητής ξεκινάει την καριέρα του και έχει κάνει κάποιες διακρίσεις σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο και δεν έχει καμία βοήθεια, ή θα πρέπει να σταματήσει ή να ζητήσει από τους γονείς του χρήματα για να συνεχίσει το κολύμπι. Οπότε αναγκάζεται να σταματήσει, ενώ θα μπορούσε να γίνει ένας σπουδαίος αθλητής που θα μπορούσε να εκπροσωπεί επάξια τη χώρα του».
    Θα με πιάσει η μέση μετά από τόσες υποκλίσεις

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    Κορυδαλλός

Προεπιλογή

4-2 μπροστά τα κορίτσια μας!

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Το avatar του χρήστη Crime Minister
    Περιοχή
    London

Προεπιλογή

παιζει κανά λινκ;

Περιοχή
    Κορυδαλλός

Προεπιλογή

6-9 μπροστά, θέλει κανα 4λεπτο. Μάλλον το σηκώνουν τα κορίτσια. Νο link.

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    London

Προεπιλογή

7-9 νικάμε με 3 λεπτά ακόμα.

Περιοχή
    London

Προεπιλογή

8-9, 1:35 ακόμα

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Το avatar του χρήστη Xander
    Περιοχή
    Over the hills and across the sea

Προεπιλογή

Κερδισαν;;; Πω πω πω , πανε τα κινεζακια
    <i>The can be only One...</i>

Περιοχή
    London

Προεπιλογή

ΤΟ ΠΗΡΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΜΠΡΑΒΟ....ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ!!!

Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

ΜΠΡΑΒΟ!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!! ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΠΕΛΑΡΕΣ!!!

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Πειραιώς Καμάρι Το avatar του χρήστη mark
    Περιοχή
    Piraeus Port

Προεπιλογή

¶ξιες !!!!!!!!!!
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Προεπιλογή

Πολλά μπράβο στα κορίτσια του πόλο για την επιτυχία τους.

Το avatar του χρήστη Xander
    Περιοχή
    Over the hills and across the sea

Προεπιλογή

Πρωτο χρυσο μεταλλιο για την ελλαδα σε ομαδικο αθλημα σε παγκοσμιο τυπο τουρνουα (ΠΠ, Ολυμπιακοι κλπ.).

Και απο ποιες, απο απληρωτα κοριτσακια που παιζουν για την αγαπη του αθλητισμου.

Να και αλλο ενα ωραιο θεμα να μπει στο θρεντ του jean "Ομαδα αιματος"
    <i>The can be only One...</i>

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Xander Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρωτο χρυσο μεταλλιο για την ελλαδα σε ομαδικο αθλημα σε παγκοσμιο τυπο τουρνουα (ΠΠ, Ολυμπιακοι κλπ.).

Και απο ποιες, απο απληρωτα κοριτσακια που παιζουν για την αγαπη του αθλητισμου.
    Αυτό. Και να προσθέσω ότι οι περισσότερες είναι πλέον πλήρως συνειδητοποιημένες ότι το άθλημά τους δεν έχει μέλλον. Για το γαμώτο παίζουν πλέον.
    Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.

Destiny! Το avatar του χρήστη tolio7
    Περιοχή
    Ground Zero

Προεπιλογή

Τέτοιες αυταπαρνήσεις είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ !!!

+ Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές