Καλορίζικος και καλή σταδιοδρομία στην ομάδα μας.
Μπράβο! Επιτέλους άνδρες και γυναίκες στο βόλεϊ έχουν προπονητές αντάξιους της ιστορίας του συλλόγου. Βέβαια, στο ανδρικό νομίζω χρειάζεται και μπόνους μετεγγραφή!
Σούπερ κίνηση ο Τζουλιάνι.
Μακάρι να δέσει την ομάδα και με μια ή δύο προσθήκες σε κεντρικό και διαγώνιο να πάμε δυνατά για το double..![]()
Καλορίζικος . Σπουδαία κίνηση . Στο βόλλευ ένας καλός προπονητής μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω .
Αντε να δούμε .
Ήρθε ο κόουτς
Στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, βρίσκεται από την Κυριακή (9/1) το μεσημέρι (16:00) ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Ο σπουδαίος Ιταλός προπονητής είναι, πλέον, στη χώρα μας και αύριο, Δευτέρα (10/1) αναμένεται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» για την πρώτη του γνωριμία και την πρώτη του προπόνηση με τους αθλητές του Θρύλου. Στις δηλώσεις του, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ο νέος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» υποσχέθηκε σκληρή δουλειά!
Αναλυτικά, ο νέος κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Αρχικά, είναι τιμή για εμένα να βρίσκομαι εδώ, να είμαι ο προπονητής του Ολυμπιακού, ενός πολύ παραδοσιακού και ιστορικού συλλόγου στην Ελλάδα. Χαρά μου που θα δουλέψω στον Ολυμπιακό. Ακόμα είναι νωρίς να σας πω πράγματα για τη δουλειά μου, δεν το κάνω όμως από μυστικότητα. Μπορώ να πω, ωστόσο, τρία σημαντικά σημεία της δουλειάς μου: το ένα είναι η δουλειά, το δεύτερο η σκληρή δουλειά και το τρίτο η περισσότερη δουλειά! Το μυστικό μου είναι αυτό. Έχω εικόνα της ομάδας, όμως είναι ακόμα νωρίς για να αρχίσω να μιλάω».
https://www.olympiacossfp.gr/el/cont...AC%CE%BD%CE%B9
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Ο Ιταλός προπονητής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Να τον κρίνουμε όμως και όπως αξίζει σε έναν επαγγελματία προπονητη, όχι μετά από 3,5 μήνες διεκπεραίωσης με το πιο κακοστημενο ρόστερ των τελευταίων ετών. Αυτό είναι το δίκαιο.
Οκ, δεν έκανε το θαύμα, αυτό όμως δεν σημαίνει "πάμε γι'αλλον". Τι τον φέραμε δηλαδή; Για πασαλειμμα, μπας και;
Μια χαρά κίνηση. Ο τελευταίος που ευθύνεται για το περσινό συνονθύλευμα είναι ο Τζουλιάνι.
Καθίστε να δουμε πως θα στηθεί η ομάδα φέτος και έχουμε όλο τον καιρό να κρίνουμε. Παραείναι νωρίς για οποιαδήποτε εκτίμηση
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
«Διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»
Φράση που αποδίδεται στον Βολταίρο, και είναι επίκαιρη όσο ποτέ.
Αφιερωμένο σε κάποιο φόρουμ που αγαπάμε.
Ποιά ομάδα να συγκριθεί μαζί σου; Ποιός λαός να συγκριθεί μαζί σου;
https://www.fosonline.gr/volleyball/...-ton-olympiako
Και τώρα ποιος θα αναλάβει την ομάδα;
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Μας άφησε ξεκρεμαστους ο γελοίος
Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να του ευχηθώ καλή επιτυχία στη Χέμπαρ και το ασήμαντο Βουλγαρικό πρωτάθλημα... Κόουτς, μόλις έχασες την ευκαιρία να γίνεις κάτι σημαντικό... Τράβα στα λεφτά ή στις διάφορες παροχές, εμείς τη δουλειά μας... Ελπίζω σε καλό ή και καλύτερο προπονητή...
Παρόλο που πήραμε ευρωπαϊκό και πρωτάθλημα εγώ ποτέ δεν ψηθηκα με τον συγκεκριμένο προπονητή... Δεν με πείραξε καν που έφυγε!
Ρε τον μπαγάσα τον Ιταλό μας την έκανε .. μας φόρτωσε και τον Τζούριτς ..
![]()
Την παροιμία "Έχει κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια" την ξέρουμε;
Πήραμε προπονητή από το πάνω ράφι όπως αρμόζει σε έναν τροπαιούχο Ευρώπης
Καλώς ήρθες Ντανιέλ Καστελάνι
https://www.fosonline.gr/volleyball/...toy-olympiakoy
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Καστελάνι το ανάγνωσμα
Πάμε CL δηλαδή φέτος;![]()
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4