+ Απάντηση στο θέμα
Σελίδα 3 από 10 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 5 6 7 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 41 έως 60 από 200

Θέμα: Αποψεις νεων μελων...

Προεπιλογή

Επειδή λοιπόν Νίκο τώρα σου απαντήσαμε και εγώ και ο wappy και ο Eric, διαφωνώντας, αυτό μπορείς να το ονομάσεις ομαδικό πέσιμο?

Club de Paris Το avatar του χρήστη oikon7

Προεπιλογή

Σημ. : τα επόμενα τα έγραψα πριν τα posts # 335, 336, 337 των Wappy και dali, αλλά δεν πρόλαβα να τα ποστάρω.

Όταν έκανε register ο Soulrain_7 και άρχισε η... συζήτηση μαζί του δεν ήμουν on-line (σπάνια είμαι τα βράδια μετά τις 21:00). Διαβάζοντας το επόμενο πρωί τα όσα ειπώθηκαν (αν και κάποια λίγα είχαν ήδη διαγραφεί), κρίνω ότι πράγματι έγινε "πέσιμο" στο συγκεκριμένο χρήστη από άλλους του forum.

Τώρα όμως πρέπει να εξηγήσω τι ακριβώς εννοώ με τη λέξη "πέσιμο" - παρακαλώ να μην διανοηθεί κανείς να απομονώσει την προηγούμενη πρόταση χωρίς να αναφέρει και όσα έπονται: εννοώ ότι οι χρήστες που συνδιαλέχθηκαν μαζί του έμειναν πολύ περισσότερο στον πράγματι επιθετικό τόνο των γραπτών του και ελάχιστα σχολίασαν την ουσία (το περιεχόμενο). Επίσης, οι απαντήσεις που δόθηκαν κινήθηκαν όλες στο ίδιο μήκος κύματος, ήταν επαναλαμβανόμενες και μαζικές εντείνοντας το πρόβλημα αντί να το μειώσουν. Δόθηκε η εντύπωση αντεπίθεσης σε κάποιον ξένο οργανισμό που εισέβαλε στο υγιές σώμα του forum. Επίσης αρνητική εντύπωση προκάλεσε η αρχική αμηχανία στην διαχείριση των προκλητικών posts (τα σχολιάζουμε; τα διαγράφουμε; τα σχολιάζουμε και μετά τα διαγράφουμε; τα μεταφέρουμε σε άλλο thread; --- όλα τα προηγούμενα μαζί...)

Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να απομονώσω το συγκεκριμένο περιστατικό και να θέσω θέμα ποιότητας του forum και των χρηστών του. Δεν πρόκειται, δηλαδή, να γενικεύσω λαμβάνοντας ένα δείγμα. Αν θεωρούσα ότι η ποιότητα είναι χαμηλή, ότι υπάρχει "γραμμή" και ότι οι "ξένοι" θεωρούνται εχθροί, απλά δεν θα συμμετείχα τόσον καιρό στο forum - άλλωστε πολλοί χρήστες που διαφωνούν μαζί μου σχεδόν σε όλα θα είχαν ήδη σχηματίσει μέτωπο να με απομονώσουν.

Αυτές οι αρνητικές συνθήκες δεν συντρέχουν - αντίθετα υφίσταται το δικαίωμα του ελεύθερου λόγου και του σεβασμού στη διαφορετική άποψη. Θεωρώ ότι για την ατυχή αντιμετώπιση των γραπτών του Soulrain_7 καταλυτικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι ο ίδιος επιτέθηκε φραστικά σε συγκεκριμένα μέλη και τον χαρακτήρα τους (που του είναι άγνωστος, αφού δεν τους γνωρίζει προσωπικά). Αν είχε απλώς στραφεί εναντίον των απόψεων των μελών, η συζήτηση θα είχε γίνει σε άλλο - πολύ ανώτερο - επίπεδο.

Καλώ τον Soulrain_7 να αναθεωρήσει την πρώτη αρνητική εντύπωση και να συνεχίσει να συμμετέχει στη συζήτηση - θα ξαφνιαστεί όταν διαπιστώσει ότι οι απόψεις του απειχούν (έστω μερικώς) και τη γνώμη άλλων μελών του forum.
    never been too keen a timekeeper

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dali
    Επειδή λοιπόν Νίκο τώρα σου απαντήσαμε και εγώ και ο wappy και ο Eric, διαφωνώντας, αυτό μπορείς να το ονομάσεις ομαδικό πέσιμο?
    Όχι. Δεν γενικεύω - μιλάω για την εντελώς συγκεκριμένη περίπτωση του πρώτου post του χρήστη Soulrain_7. ΔΕΝ ΓΕΝΙΚΕΥΩ. Aν γενίκευα, ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΔΩ. Aυτό ως απάντηση και στον φίλο Wappy που από ό,τι καταλαβαίνω έχει την ίδια απορία.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από oikon7
    Σημ. : τα επόμενα τα έγραψα πριν τα posts # 335, 336, 337 των Wappy και dali, αλλά δεν πρόλαβα να τα ποστάρω.

Όταν έκανε register ο Soulrain_7 και άρχισε η... συζήτηση μαζί του δεν ήμουν on-line (σπάνια είμαι τα βράδια μετά τις 21:00). Διαβάζοντας το επόμενο πρωί τα όσα ειπώθηκαν (αν και κάποια λίγα είχαν ήδη διαγραφεί), κρίνω ότι πράγματι έγινε "πέσιμο" στο συγκεκριμένο χρήστη από άλλους του forum.

Τώρα όμως πρέπει να εξηγήσω τι ακριβώς εννοώ με τη λέξη "πέσιμο" - παρακαλώ να μην διανοηθεί κανείς να απομονώσει την προηγούμενη πρόταση χωρίς να αναφέρει και όσα έπονται: εννοώ ότι οι χρήστες που συνδιαλέχθηκαν μαζί του έμειναν πολύ περισσότερο στον πράγματι επιθετικό τόνο των γραπτών του και ελάχιστα σχολίασαν την ουσία (το περιεχόμενο). Επίσης, οι απαντήσεις που δόθηκαν κινήθηκαν όλες στο ίδιο μήκος κύματος, ήταν επαναλαμβανόμενες και μαζικές εντείνοντας το πρόβλημα αντί να το μειώσουν. Δόθηκε η εντύπωση αντεπίθεσης σε κάποιον ξένο οργανισμό που εισέβαλε στο υγιές σώμα του forum. Επίσης αρνητική εντύπωση προκάλεσε η αρχική αμηχανία στην διαχείριση των προκλητικών posts (τα σχολιάζουμε; τα διαγράφουμε; τα σχολιάζουμε και μετά τα διαγράφουμε; τα μεταφέρουμε σε άλλο thread; --- όλα τα προηγούμενα μαζί...)

Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να απομονώσω το συγκεκριμένο περιστατικό και να θέσω θέμα ποιότητας του forum και των χρηστών του. Δεν πρόκειται, δηλαδή, να γενικεύσω λαμβάνοντας ένα δείγμα. Αν θεωρούσα ότι η ποιότητα είναι χαμηλή, ότι υπάρχει "γραμμή" και ότι οι "ξένοι" θεωρούνται εχθροί, απλά δεν θα συμμετείχα τόσον καιρό στο forum - άλλωστε πολλοί χρήστες που διαφωνούν μαζί μου σχεδόν σε όλα θα είχαν ήδη σχηματίσει μέτωπο να με απομονώσουν.

Αυτές οι αρνητικές συνθήκες δεν συντρέχουν - αντίθετα υφίσταται το δικαίωμα του ελεύθερου λόγου και του σεβασμού στη διαφορετική άποψη. Θεωρώ ότι για την ατυχή αντιμετώπιση των γραπτών του Soulrain_7 καταλυτικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι ο ίδιος επιτέθηκε φραστικά σε συγκεκριμένα μέλη και τον χαρακτήρα τους (που του είναι άγνωστος, αφού δεν τους γνωρίζει προσωπικά). Αν είχε απλώς στραφεί εναντίον των απόψεων των μελών, η συζήτηση θα είχε γίνει σε άλλο - πολύ ανώτερο - επίπεδο.

Καλώ τον Soulrain_7 να αναθεωρήσει την πρώτη αρνητική εντύπωση και να συνεχίσει να συμμετέχει στη συζήτηση - θα ξαφνιαστεί όταν διαπιστώσει ότι οι απόψεις του απειχούν (έστω μερικώς) και τη γνώμη άλλων μελών του forum.
    Σεβαστή η άποψη. Τελικά πάντως, έγινε αυτό που φοβόμουν : Η ανοχή στην προκλητικότητα και η προσπάθεια απάντησης βάσει λογικής, εκλήφθη ως αδυναμία αντιμετώπισης των γραπτών του συγκεκριμένου χρήστη, τη στιγμή που ξέρεις πολύ καλά Νίκο με ποιούς τα έχουμε βάλει κατά καιρούς και τους αντιμετωπίσαμε πάρα πολύ καλά.

Από εδώ και μπρος λοιπόν, όποιος κανει κιχ να φεύγει άπατος?

Self-Banned Το avatar του χρήστη Sir Eric
    Περιοχή
    Cambridge

Προεπιλογή

Αν θεωρούσα ότι η ποιότητα είναι χαμηλή, ότι υπάρχει "γραμμή" και ότι οι "ξένοι" θεωρούνται εχθροί, απλά δεν θα συμμετείχα τόσον καιρό στο forum - άλλωστε πολλοί χρήστες που διαφωνούν μαζί μου σχεδόν σε όλα θα είχαν ήδη σχηματίσει μέτωπο να με απομονώσουν.
    Θεωρώ ότι για την ατυχή αντιμετώπιση των γραπτών του Soulrain_7 καταλυτικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι ο ίδιος επιτέθηκε φραστικά σε συγκεκριμένα μέλη και τον χαρακτήρα τους (που του είναι άγνωστος, αφού δεν τους γνωρίζει προσωπικά).
    Αν είχε απλώς στραφεί εναντίον των απόψεων των μελών, η συζήτηση θα είχε γίνει σε άλλο - πολύ ανώτερο - επίπεδο.
    +10000000

Oλη η ουσια νομιζω βρισκεται σε αυτα τα κοματια που ξεχωρισα!!! Πολυ σωστος.....και δεν μπορω να διαφωνισω!!!

Και οπως ειπα απο το πρωτο βραδυ στο φιλο Soulrain αν δειξει μια ελαχιστη καλη διαθεση, θα διαπιστωσει οτι τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα απ'οτι νομιζει εδω μεσα......αλλα με συνεχεις προκλησεις και υπονοουμενα δεν γινεται διαλογος!
    Red Spots @ www.thrylos-fans.net
    Ave Eric.......οι μελλοbanατοι σε χαιρετούν!
    Γυναίκα Μπικίνι Τραγικό

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dali
    Σεβαστή η άποψη. Τελικά πάντως, έγινε αυτό που φοβόμουν : Η ανοχή στην προκλητικότητα και η προσπάθεια απάντησης βάσει λογικής, εκλήφθη ως αδυναμία αντιμετώπισης των γραπτών του συγκεκριμένου χρήστη, τη στιγμή που ξέρεις πολύ καλά Νίκο με ποιούς τα έχουμε βάλει κατά καιρούς και τους αντιμετωπίσαμε πάρα πολύ καλά.

Από εδώ και μπρος λοιπόν, όποιος κανει κιχ να φεύγει άπατος?
    Σε καμία περίπτωση άπατος. Αν υπάρξει προσωπική επίθεση (επίθεση σε πρόσωπο και όχι στα γραπτά του) όπως έγινε στην περίπτωση του Soulrain_7 που κακώς στράφηκε εναντίον σου, πρέπει να υπάρχει μάλλον κάποιο είδος moderation (*). Μέχρι εκεί φυσικά: ως χρήστης του forum, θα επιθυμούσα να συνεχιστεί η τακτική ανοχής και σεβασμού στην αντίθετη άποψη, όσο προκλητική και αν είναι.

Επαναλαμβάνω ότι όλα αυτά αποτελούν προσωπικές σκέψεις και απολογούμαι που έχω αρχίσει να το κουράζω το θέμα.

----------------------
    (*) δεν μπορώ να πω τι σκατά είδους moderation - είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν έχω γίνει ποτέ "συντονιστής" σε οτιδήποτε στη ζωή μου.

Προεπιλογή

Όχι ρε φίλε, δεν πειράζει. Αν και τυπικά οφ τόπικ, οποιαδήποτε συζήτηση για την καλυτέρευση της λειτουργίας του φόρουμ ειναι πάντα ιν.

Το πρόβλημα είναι αυτό που λες. Σε κανέναν δεν αρέσει να κόβει μηνύματα και προσωπικα σα χρήστης αισθάνομαι άσχημα όταν βλέπω τα κομμενα και ακομα χειρότερα όταν αυτά δεν είναι κομμένα απ' τον ίδιο τον χρήστη που τα έγραψε.

Μουρμουρίνιο Το avatar του χρήστη Wappy
    Περιοχή
    America's

Προεπιλογή

σ ευχαριστώ Νίκο για την διευκρίνισή σου... όχι γιατί με βρίσκει σύμφωνο σε πολλά σημεία, αλλά γιατί την διατύπωση του πρώτου ποστ σου (#333) ίσως δεν την "έπιασα" με αποτέλεσμα να προβληματιστώ και να στενοχωρηθώ, αφού πίστεψα ότι έχουμε δώσει μια εικόνα ίδια με αυτή η οποία μας είχε ταλαιπωρήσει παλιότερα...

διαφωνόντας εν μέρει με την πρώτη σου παράγραφο, σου θυμίζω ότι ο νέος χρήστης δέχτηκε αντίλογο βάση των θέσεών του (κυρίαρχη η εντύπωση της επίθεσης προς όλα τα μέλη του κλαμπ) αλλά και οι ίδιοι διαφώνησαν με το "τσουβάλιασμα" και του dali (το οποίο είχε διαζευτικό ή αλλά εντέχνως απομονώθηκε- ίσως έτσι το επιθυμούσε ο χρήστης-) αλλά και του ίδιου του χρήστη...

όσο για την ποιότητα του moderation που έλαβε χώρα στη συζήτηση αυτή, αυτό ίσως να δείχνει την προσωπική διάθεση του κάθε συντονιστή για εξεύρεση λύσης της διαμάχης, αλλά ίσως και απειρία... κάτι που το μετράω στα θετικά, μιας και απειρία συγκεκριμένου τρόπου δράσης σε τέτοιες περιπτώσεις δείχνει και το ότι δεν είχαμε προγραμματισμένες "άμυνες" αλλά και το ότι δεν είχε δημιουργηθεί ανάλογο πρόβλημα παλαιότερα με δική μας ή όχι ευθύνη...
    Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Όχι να πούνε.
    Φανερώνεται αμέσως όποιος το χει έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθηση του.
    Ο αρνηθείς δεν μετανιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Γερογκρινιάρης Το avatar του χρήστη gero_gavros

Προεπιλογή

...όλα αυτά αποτελούν προσωπικές σκέψεις και απολογούμαι που έχω αρχίσει να το κουράζω το θέμα.

----------------------
    (*) δεν μπορώ να πω τι σκατά είδους moderation - είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν έχω γίνει ποτέ "συντονιστής" σε οτιδήποτε στη ζωή μου.
    Νίκο, δεν θέλω να προσβάλω την σεμνότητα που σε χαρακτηρίζει, αλλά για τις προσωπικές σου απόψεις, σου λέω ειλικρινά πως μπορείς νάσαι περήφανος. Και φυσικά, ούτε το κουράζεις, ούτε υπάρχει λόγος ν' απολογείσαι, έχεις αποδείξει πάμπολλες φορές τις αγαθές σου προθέσεις, τόσο απέναντι στο χώρο αυτό, όσο και σε κάθε άλλο χώρο που τιμάς με την παρουσία σου.

Ωστόσο, με όλο τον σεβασμό στην αμηχανία που εκφράζει το υστερόγραφό σου, προσπάθησε στην συγκεκριμένη περίπτωση, να βρεις ένα διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης τόσο των προσωπικών επιθέσεων, όσο και των ισοπεδωτικών υπαινιγμών για όλους όσους γράφουμε εδώ.

Καλωσορίζοντας τον soulrain_7, ξεκαθάρισα ότι απέφυγα κάποιες απαντήσεις, ακριβώς για να μην εντείνω την εικόνα του "πεσίματος".

Ας μου πεί, αν θέλει, με τη σειρά του κι εκείνος: Μπήκε για να συζητήσει ή για να προκαλέσει; Προσωπικά, είμαι διατεθειμένος να του εξηγήσω τί με κάνει δύσπιστο απέναντί του, είτε δημόσια, είτε σε pm.

Edit: Δεν κάνετε ένα κόπο, να τα κουβαλήσετε αυτά τα τελευταία, στον χώρο που δημιούργησε για την περίσταση ο karteo?
    None of us are truly as objective as we may like to think we are.

Το avatar του χρήστη Zio-Ribo
    Περιοχή
    Λαμία

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Soulrain_7
    Δεν πρόκειται να υπάρξει νέα τοποθέτηση από μένα, γιατί το κλίμα δεν θα την σήκωνε. Από την αρχή που μπήκα, υπήρξε ένα ομαδικό πέσιμο εναντίων μου, το οποίο γρήγορα με κούρασε. Ακριβώς σαν να μπήκε κάποιος από αυτό το φόρουμ σε ένα φόρουμ οργανωμένων. Έτσι ένιωσα. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω να γράφω. Πάντως να γνωρίζετε ότι ο φανατισμός δεν είναι γνώρισμα μόνο των οργανωμένων.
    Εγω αντιθέτως ένιωσα καλοδεχούμενος...
    Κοίτα για να φέρονται σε σένα, όπως σου φέρονται και σε μένα μια χαρά παει να πει ότι προκάλεσες. Εγώ αντίθετα και να με προκαλούν δεν συνεχίζω τη λογομαχία, αλλά αντίθετα προσπαθώ να μην τσακωθώ με κανένα...
    Το να τσακωθώ με κάποιον ή κάνει εμένα αντιπαθή προς τους άλλους ή αυτον με τον οποίο θα τσακωθώ.
    Αν δηλαδή είχαν σκοπό να την "πέφτουν" σε όποιον διαφωνεί με τις δικές δικές τους απόψεις (όπως γίνεται αλλού...) θα είχαν πλακωθεί εδώ και καιρο...
    Λοιπόν αν θεωρείς ότι το να γράψεις με ανθρώπους που σέβονται τις απόψεις των άλλων (μόνο όταν εκφράζονται χωρίς να προσβάλουν και να προκαλούν) σου είναι δύσκολο τότε να σταματήσεις ναγράφεις εδώ, αν όμως αυτό ήταν ένα απλό ξέσπασμα είσαι καλοδεχούμενος να συζητάς φιλικά μαζί μας.
    Και όπως λέει και ο φίλος Eric αν δειξεις μια ελαχιστη καλη διαθεση, θα διαπιστωσεις οτι τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα απ'οτι νομιζεις εδω μεσα......αλλα με συνεχεις προκλησεις και υπονοουμενα δεν γινεται διαλογος!

Υ.Γ.Εγώ είμαι νέο μέλος άρα η άποψη μου δεν μπορεί να θεωρηθεί off-topic!!!
    Τιμή σε όσους έγραψαν τη χρυσή ιστορία του θρύλου.

Επαγγελματίας Οπαδός Το avatar του χρήστη Xanthos

Προεπιλογή

Loipon gia na pw ki egw th dikh mou apopsh kai na teleiwsei apo merous mou to thema:

O sygekrimenos xrhsths mphke sto forum me thn exhs frash: ...exw katalavei ti paizei edw...

|n auto den thewreitai prokatalhpsh tote pws mporei na xarakthristei?

To moderation yphrxe apsogo ennowntas oti eginan kapoies parathrhseis ston xrhsth na estiasei se apopseis kai oxi se proswpa. Eilikrina den exw katalavei ti shmainei to omadiko pesimo.

Mphke kai ligo poly xarakthrise kapoious xrhstes. Allou, amfivallw an tha eixe prolavei na grapsei deytero post. Edw oxi mono den logokrithike alla epixeirhsame kai dialogo para thn oxi kai toso megalh diathesi pou edeixe ekeinos gia syzhthsh.

Telos, epeidh akouw polla gia omadiko pesimo kai gia na mh ginei karamela, as mou pei kapoios pws to ennoei to omadiko pesimo... Dhladh an mpw edw mesa kai pw oti o Babagida exei prosferei polla sthn omada kai prepei na tou ananewsoume to symvolaio h' oti o Djole prepei na fygei giati exei gerasei tha exw thn apaithsh na kanoun kokoko oi misoi kai oi ypoloipoi na kopsoun xartaki gia na mou apanthsoun?

O xrhsths SoulRain den dexthike KAN antiparathesh sta peri dioikhshs. To antitheto tolmw na pw me 4-5 posts akrivws apo katw ligo poly na symfwnoun.

EL REY VASCO Το avatar του χρήστη joeyTempest
    Περιοχή
    Bilbao

Προεπιλογή

Το θεμα με τον Soulrain νομιζω δε θελει και πολυ κουβεντα. Απο οτι εχουμε καταλαβει, τα βλεπει "ολα καλα κι ολα ωραια στο σημερινο Ολυμπιακο". Οποτε θα μπορουσα ανετα να του προτεινω ενα φορουμ, που μπορει να πηγαινει εκει, να λεει την αποψη του, και απο κατω να τον χειροκροτουν και μερικοι που επισης τα βλεπουν ολα καλα και ολα ωραια σε αυτη την ομαδα και πιστεουν οτι ο Ολυμπιακος ειναι εκ των φαβορι για το φετινο Τσαμπιονς Λιγκ!! Να το πω (το φορουμ) ?...

Παντως εγω δεν εχω προβλημα να διαβαζω τις αποψεις του Soulrain και του καθε Soulrain και να μιλαει ο καθενας με οσο πιο πολλα επιχειρηματα μπορει! Νομιζω οτι αυτη ειναι και η νοοτροπια εδω περα!
    Δεν θα γινεις Ισπανος ποτε.... Πορτογαλε Πορτογαλε....

Προεπιλογή

Για να τελειώνει η κουβέντα, επειδή έχει κουράσει τον κόσμο, χωρίς να ενδιαφέρει και ιδιαίτερα:

α. Μπήκα με έντονο ύφος, είναι η αλήθεια, για να απαντήσω στο ότι οι 35.000 που φώναζαν το όνομα του Σόλιντ είναι γραφικοί. Αυτό το έγραψε ο Dali.

β. Αν για κάποιους αυτό είναι δικαιολογία, για μένα δεν είναι. Ήταν προσωπική προσβολή. Είναι σαν να λέω ότι όσοι γράφουν εδώ μέσα, είναι γραφικοί.

γ. Μετά από αυτό, ακολούθησε καταιγισμός από ποστς από διάφορους, όχι με το καλύτερο ύφος, στα οποία απάντησα κι εγώ όχι με το καλύτερο ύφος. Εγώ αυτό το εκλαμβάνω ως ομαδικό πέσιμο. Ο Eric ας πούμε το χαρακτηρίζει μηχανισμούς άμυνας του φόρουμ. Το νόημα είναι το ίδιο.

δ. Το "έχω καταλάβει τι παίζει" είναι μια γνώμη. Δεν έχω δικαίωμα να έχω γνώμη; Όπως εσείς, ας μην κρυβόμαστε, έχετε την άποψη ότι είμαι εγκάθετος, προκατειλλημένος και ίσως και φυτευτός, έτσι κι εγώ έχω μια άποψη.

ε. Έφυγαν ποστς δικά μου επειδή ρώταγα αν ο Dali είναι μέλος του κλαμπ. Μα συγνώμη ρε παιδιά, αλλά στο επίσημο φόρουμ του κλαμπ το θέμα Inspired Club είναι ταμπού; Απαγορεύεται να ρωτάει κάποιος; Πείτε μου πότε ξέφυγα, πότε έβρισα και πότε χαρακτήρισα κάπως το κλαμπ.

στ. Δεν έχω σκοπό να συνεχίσω συζητήσεις σοβαρού περιεχομένου εδώ μέσα γιατί πολύ απλά δεν τις αντέχετε. Το φόρουμ είναι φόρουμ. Γράφω εγώ την βλακεία μου, γράφω ο άλλος την δικιά του. Όταν εγώ γράψω κάτι και από κάτω 5 άτομα που ρίχνουν από ένα κατεβατό και πρέπει να απαντήσω, τα 5 ποστς θα γίνουν 25 και συγχωρέστε με, αλλά δεν έχω τον χρόνο ούτε το κουράγιο να κάθομαι να γράφω. Συνεχίστε να κάνετε αυτό που σας αρέσει, μην προσπαθείτε να με πείσετε όμως για κάτι που διαπίστωσα με τα ίδια μου τα μάτια.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από joeyTempest
    Το θεμα με τον Soulrain νομιζω δε θελει και πολυ κουβεντα. Απο οτι εχουμε καταλαβει, τα βλεπει "ολα καλα κι ολα ωραια στο σημερινο Ολυμπιακο". Οποτε θα μπορουσα ανετα να του προτεινω ενα φορουμ, που μπορει να πηγαινει εκει, να λεει την αποψη του, και απο κατω να τον χειροκροτουν και μερικοι που επισης τα βλεπουν ολα καλα και ολα ωραια σε αυτη την ομαδα και πιστεουν οτι ο Ολυμπιακος ειναι εκ των φαβορι για το φετινο Τσαμπιονς Λιγκ!! Να το πω (το φορουμ) ?...

Παντως εγω δεν εχω προβλημα να διαβαζω τις αποψεις του Soulrain και του καθε Soulrain και να μιλαει ο καθενας με οσο πιο πολλα επιχειρηματα μπορει! Νομιζω οτι αυτη ειναι και η νοοτροπια εδω περα!
    Αν τα βλέπω όλα καλά και όλα ωραία πρέπει να πάω να γράφω στο επίσημο; Γιατι μην μου πεις οτι δεν εννοείς το επίσημο, έτσι; Δηλαδή, όποιος πιστεύει ότι η ομάδα πάει καλά, δεν έχει θέση εδώ; Αυτό μου λες ή πάλι καταλαβαίνω λάθος;

Για πες μου τώρα... Πώς ήρθες εδώ; Μήπως σε κάλεσε κάποιος; Μήπως κάποιος έμπαινε και έστελνε ΡΜ στους χρήστες του επίσημου καλώντας τους εδώ; Μήπως αυτό λέγεται spam; Και άλλη μια απορία... Τα ΡΜ αυτά στάλθηκαν σε όλους τους χρήστες; Ή μόνο σε όσους ήθελε αυτός που τα έστελνε = αυτούς που έχουν κοινή γραμμή στις απόψεις τους; Για να τα λέμε όλα, έτσι... Με λίγα λόγια, ψάρευε το φόρουμ του Inspired Club κόσμο από το επίσημο φόρουμ του Ολυμπιακού ή όχι;

Ερωτήσεις που ψάχνουν απαντήσεις...
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ.

Περιοχή
    Bilbao

Προεπιλογή

Ελα βαλε και το αβαταρ του Ζιο τωρα, αντε... Μην το αφηνεις χωρις αβαταρ το νικ!

Το avatar του χρήστη Zio-Ribo
    Περιοχή
    Λαμία

Προεπιλογή

Το post αυτό έγινε πριν τα postQ 54# & 55# απλά δεν πρόλαβα να το δημοσιεύσω.

Απάντηση σε Soulrain7:
    Ξέρω κι άλλα άτομα που πρόσβαλαν έτσι, με υπονοούμενα...
    Τώρα δηλαδη που λες:
    "Δεν έχω σκοπό να συνεχίσω συζητήσεις σοβαρού περιεχομένου εδώ μέσα γιατί πολύ απλά δεν τις αντέχετε."
    Δεν προσβάλεις;;;

"Το φόρουμ είναι φόρουμ. Γράφω εγώ την βλακεία μου, γράφω ο άλλος την δικιά του. Όταν εγώ γράψω κάτι και από κάτω 5 άτομα που ρίχνουν από ένα κατεβατό και πρέπει να απαντήσω, τα 5 ποστς θα γίνουν 25 και συγχωρέστε με, αλλά δεν έχω τον χρόνο ούτε το κουράγιο να κάθομαι να γράφω."
    Βεβαια ούτε τώρα προσβάλεις κάποιον με υπονούμενα...

" Συνεχίστε να κάνετε αυτό που σας αρέσει, μην προσπαθείτε να με πείσετε όμως για κάτι που διαπίστωσα με τα ίδια μου τα μάτια."
    Και...ούτε τώρα προσβάλεις κάποιον με υπονούμενα...

Αν θες να ξέρεις τα είχα περάσει κι εγώ αυτά...
    Ήμουν με τη μειοψηφία αλλά με αντίπσλους σαν εσένα...πολύ δυσκολότερους...
    Εσύ προκάλεσες εγώ απλώς υποστήριζα την άποψη μου...κι εκείνοι με έβριζαν με υπονούμενα...

Τα ΄χει περάσει κι ο joey αυτά...(στο forum που αναφέρει)

Είμαι σίγουρος από το χαρακτήρα που έχεις ότι το γνωρίζεις εκείνο forum...
    Τιμή σε όσους έγραψαν τη χρυσή ιστορία του θρύλου.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από joeyTempest
    Ελα βαλε και το αβαταρ του Ζιο τωρα, αντε... Μην το αφηνεις χωρις αβαταρ το νικ!
    Φαντάζομαι ότι αν απαντήσω εγώ ανάλογα, θα είμαι ο κακός και ο προβοκάτορας της υπόθεσης, έτσι;

Περιοχή
    Bilbao

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Soulrain_7
    Φαντάζομαι ότι αν απαντήσω εγώ ανάλογα, θα είμαι ο κακός και ο προβοκάτορας της υπόθεσης, έτσι;
    Ξερω ενα καλο αβαταρ του Τζιοβανι, που τον δειχνει να κανει κατι σαν ψαλιδι! Να στο στειλω?...

Self-Banned Το avatar του χρήστη Sir Eric
    Περιοχή
    Cambridge

Προεπιλογή

Καλα κρασια!

Θα μας βοηθουσες αν μας εγραφες το κανονικο σου νικ παντως!

Σχετικα με τις προσκλησεις.....και το ποιος φωναξε ποιον.....και εδω μεσα πεσαμε "θυματα" spam απο μερικους......αλλα δεν ειχαμε προβλημα να διατηρησουμε τους χρηστες και την ποιοτητα μας......αν ειναι δυνατον οι χρηστες να αντιμετωπιζονται ως αντικειμενα ή ως εμπορευσιμο ειδος!!! ΑΙΔΩΣ!!!

Καμια φορα η ποιοτητα δεν συμβαδιζει με την ποσοτητα!!!

Και για να τελειωνουμε Soulrain, που δεν μας λες και το πραγματικο σου νικ, αν δεν γουσταρεις τον χωρο.....παυεις να ασχολησε!!! Flames και τσαμπουκαδες εδω μεσα δεν επιθυμει κανενας!!! Αντιληπτον?
    Red Spots @ www.thrylos-fans.net
    Ave Eric.......οι μελλοbanατοι σε χαιρετούν!
    Γυναίκα Μπικίνι Τραγικό

Προεπιλογή

Χαίρομαι πάντως που δεν αρνείσαι αυτό που λέω και το επιβεβαιώνεις. Αφού λοιπόν βρίσκετε κόσμο από το επίσημο, τουλάχιστον μην μιλάτε με άσχημα λόγια γι' αυτό. Τώρα για το αν πέσατε θύμα spam, δεν νομίζω να έγινε από το επίσημο έτσι;

Joeytempest, εσένα που σε έλεγαν ότι είσαι ο Xanthos, θα σε περίμενα πιο εγκρατή στα συμπεράσματα σου...

Το πραγματικό μου νικ είναι Soulrain.

Επίσης δεν νομίζω να έκανα κάποιον τσαμπουκά. Μιλάω πολύ σωστά και περιμένω την ίδια αντιμετώπιση.

+ Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές