+ Απάντηση στο θέμα
Σελίδα 5 από 10 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 81 έως 100 από 200

Θέμα: Αποψεις νεων μελων...

Self-Banned Το avatar του χρήστη Sir Eric
    Περιοχή
    Cambridge

Προεπιλογή

Φιλε Soulrain επειδη μεσα στο παθος σου για να βρεις μαγισσες ισως δεν ειδες το ποστ του φιλου οικον!

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από oikon7
    Soulrain_7 με τα υπόλοιπα 300+ topics του forum (αυτά που αφορούν τον Ολυμπιακό ή έστω τα υπόλοιπα - γενικού ενδιαφέροντος) σκοπεύεις να ασχοληθείς καθόλου;
    Red Spots @ www.thrylos-fans.net
    Ave Eric.......οι μελλοbanατοι σε χαιρετούν!
    Γυναίκα Μπικίνι Τραγικό

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από rower
    Η πρώτη σου απάντηση φίλε μου είναι όλα τα λεφτά.
    Αφού λές οτι ξέρεις άτομα σε καίριες θέσεις στο inspiRED club , τότε με το συμπάθειο αλλα πραγματικά δεν ξέρεις τι σου γίνεται ......

Φιλική συμβουλή: Μην υιοθετείς πράγματα που ακούς χωρίς να τα ξέρεις !
    Ναι ίσως το καίριες θέσεις ήταν λίγο άτοπο, καθώς δεν έγιναν και οι εκλογές αφού δεν μαζεύτηκαν τα άτομα που έπρεπε. Αλλά τέλος πάντων κάπως έπρεπε να το προσδιορίσω.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ.

Μουρμουρίνιο Το avatar του χρήστη Wappy
    Περιοχή
    America's

Προεπιλογή

καμμιά δουλειά δεν είναι ντροπή φίλε μου...

αρκεί να την κάνεις καλά... να είσαι καλός σε αυτό που κάνεις...

γιατί αλλιώς, γίνεται η ντροπή δουλειά...

αλλά και πάλι... επιλογές είναι αυτές... και είναι και δύσκολη η μοναξιά... μοναχικός ο δρόμος...
    Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Όχι να πούνε.
    Φανερώνεται αμέσως όποιος το χει έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθηση του.
    Ο αρνηθείς δεν μετανιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Το avatar του χρήστη rower
    Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Soulrain_7
    Ναι ίσως το καίριες θέσεις ήταν λίγο άτοπο, καθώς δεν έγιναν και οι εκλογές αφού δεν μαζεύτηκαν τα άτομα που έπρεπε. Αλλά τέλος πάντων κάπως έπρεπε να το προσδιορίσω.
    Βλέπεις λοιπόν που κάποια πράγματα λειτουργούν καλύτερα χωρίς να σε προβληματίζουνι?
    Αλλα πάλι δεν σε έχουν ενημερώσει σωστά και εκτίθεσαι.....

Στον Ολυμπιακό πάντως των 65000 τότε μελών μαζεύτηκαν 2000 και έγιναν εκλογές !
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rower : 09-08-06 στις 14:28
    Η τιμη, τιμη δεν εχει και κριμα σε αυτον που την εχασε.

Προεπιλογή

Πολύ λογικό να συγκρίνεις τον Ολυμπιακό με το Inspired Club.

Τέλος πάντων, κοιτάχτε να περιορίσετε τις διαρροές σας και μετά μπορείτε να με χαρακτηρίσετε.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ.

Περιοχή
    Cambridge

Προεπιλογή

Kαλα κρασια!!!

Oταν εγω σε ειπα εγκαθετουλη απο την πρωτη μερα, ημουν κακος!

Xαιρομαι που εκτιθεσε μονος σου ομως.......αν και βεβαια ακομα δεν εχεις τιμησει τα παντελονια που φορας (παντελονια φορας ετσι δεν ειναι?) να μας πεις το ονοματακι σου....και οχι να κρυβεσαι πισω απο ψεματακια και φιδιες!

YΓ: Για τα νευρα........ξιδι!
    Γυναίκα Μπικίνι Τραγικό

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεπιλογή

Καμμία σύγκριση δεν γίνεται με Ολυμπιακό φίλε μου. Απλές διαπιστώσεις γίνονται.

Οσο για τις υποτιθέμενες διαρροές.. απο την στιγμή που δεν έχεις τίποτα να κρύψεις γιατί να τις περιορίσεις?
    Ισα ίσα σου δίνουν την δυνατότητα να γελάς με ορισμένους (και να θλίβεσαι βέβαια καμμιά φορά για το πόσο ευκολόπιστοι μπορεί να είναι) .

Περιοχή
    Cambridge

Προεπιλογή

Τέλος πάντων, κοιτάχτε να περιορίσετε τις διαρροές σας και μετά μπορείτε να με χαρακτηρίσετε.
    Kαι αυτες στα πλαισια του παιχνιδιου ειναι.......ελεγχομενες......για να ξεχωριζουν οι ρουφιανοι........και να γελαμε οι υπολοιποι με τους επιδοξους Χολμς!!!

Kαι δεν μας ειπες που γραφεις.......πες μωρε τωρα......δεν θα σε διαγραψουν.....μην φοβασαι!!!
    Γυναίκα Μπικίνι Τραγικό

Το avatar του χρήστη Zio-Ribo
    Περιοχή
    Λαμία

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Wappy
    έχει πολύ πλάκα πάντως να γνωρίζεις κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες δεν έχουν γραφτεί πουθενά... και να ισχυρίζεσαι ότι μόνο διαβάζεις και δεν γράφεις... ίσως σαν guest τότε να έχεις γνωριστεί με άτομα σε καίριες θέσεις και να σε ενημερώνουν... σωστό κι αυτό..

είναι ξεκάθαρος πλέον ο σκοπός της "επίσκεψής" σου... όσο και να προσπάθησες, ατυχέστατα, να τον καλύψεις, κάνεις μπαμ ότι ήρθες να "καθαρίσεις" επειδή 2 χρήστες ήρθαν εδώ από κάπου αλλού... βαλτοδουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει, που λένε...

έντονο λοιπόν τον αίσθημα της ιδιοκτησίας, όπως εύστοχα ανέφερε ο Νίκος... αλλά τι διάλο... τόσες χιλιάδες μέλη είναι εκεί, τα οποία αυξάνονται ώρα με την ώρα, σε πείραξαν οι 2 που έφυγαν?
    μήπως σε πείραξε επειδή χάθηκαν 2 άτομα που υβρίζονταν καθημερινά εκεί με αισχρό τρόπο επειδή δεν πήγαιναν με το "ρεύμα" και είχε πλάκα το θέαμα αυτό? αυτά δεν τα παρατήρησες? ε φανταστικέ δημοκράτη?

διάβαζες απλά καθημερινά και έβλεπες το ΠΕΣΙΜΟ και το βρίσιμο και την κοροϊδία που έπεφτε σε πολλά μέλη, και σε πείραξε που αυτά τελικά ήρθαν εδώ επειδή οι ίδιοι το επέλεξαν? αυτό δε σκέφτηκες γιατί έγινε?

επειδή κάποιοι χάσανε το σάκο του μποξ, κάποιον να ξεσπάνε κοροϊδεύοντάς τον και ας είναι και αυτός οπαδός του Ολυμπιακού?

αυτά τα ξέχασες, ε φανταστικέ και δημοκρατικέ αναγνώστη?

επειδή λοιπόν κατάλαβες πολύ καλά ότι δε σε παίρνει εδώ να δημιουργείς εντυπώσεις για την πάρτη μας χωρίς λόγο και βάσεις, αν θες να συνεχίσεις να συμμετέχεις και λίγο για τον Ολυμπιακό, έτσι για ξεκάρφωμα στο φινάλε, κάνε το (ή μήπως είσαι και άλλη ομάδα? όχι αυτή που πρέπει να είσαι, αυτή που είσαι λέω... )

αλλιώς υπάρχουν αλλού μέρη να παραμυθιάσεις κόσμο και να πείς αυτά που θες και όλοι να συμφωνούν μαζί σου, ως δια μαγείας (Ζιο και βάλε)...

στη χώρα των συμφωνούντων και των γραμμών φέροντων...

άβε
    Φίλε Wappy διαβάζω αρκετό καιρό φόρα και είναι το καλύτρο ποστ που διάβασα...

Λοιπόν οσο αναφορά τον soulrain7 είναι ξεκάθαρο πως ήρθες για εμένα και τον joey...
    Λοιπάμε που θα σε πληροφωρήσω ότι πιά δεν είμαι "σάκος του μποξ" αλλά ένα μέλος που γράφει σαν όλα τα υπόλοιπα.
    Καποιοι εκεί που ήμουν έβριζαν και εμένα και τον joey...
    Και ξέρεις κάτι: Απ΄την αρχή ήμουν με τον joey αλλά δεν το έγραφα γιατί θα πάθαινα και εγώ τα ίδια...Αλλά ως ένα σημείο καποια στιγμή είχε φτάση η κατάσταση να μην ξέρει που να κρυφτεί...
    Εκεί δεν άντεξα και έγραψα ότι πίστευα τα ίδια...
    Μέτα από κάμποσο καιρό λοιπόν που "εμείς" (θα μου επιτρέψεις φαντάζομαι joey να λέω εμείς) είμασταν 2 εναντίον όλων κατάλαβa ότι ο joey ήρθε εδώ και ήρθα είναι αλήθεια όμως ότι έλαβα ένα mail που μου έλεγε αν θέλω να έρθω και εδώ...Τελος αφού είδα ότι μου άρεσε το forum γράφτηκα...
    Το περίεργο είναι όμως ότι το mail ήταν από χρήστη που δεν υπάρχει στο forum...
    Τιμή σε όσους έγραψαν τη χρυσή ιστορία του θρύλου.

Προεπιλογή

Όποιος με ψάχνει, μπορεί να με βρει στο Καραϊσκάκη.

Περιοχή
    Cambridge

Προεπιλογή

Ρε παιδια.......ΕΛΕΟΣ......σταματιστε να απολογηστε σε εναν ανυπαρκτο, που δεν εχει καν τον στοιχειωδη ανδρισμο να μας πει ποιος ειναι!!!

Φιλε ΖιοΡιμπο, δεν ειναι αναγκη να απολογησε καθε μερα.....οποιος θελει να καταλαβει, καταλαβαινει.......οποιος εχει σκατα στο κεφαλι, οτι και να του πεις θα εξακολουθησει να εχει σκατα!

Soulrain......αρμεγε λαγους και κουρευε χελωνες!!!
    Γυναίκα Μπικίνι Τραγικό

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Zio-Ribo
    Το περίεργο είναι όμως ότι το mail ήταν από χρήστη που δεν υπάρχει στο forum...
    Ναι, επειδή ο Xanthos έχει φάει ban με το κανονικό του, άλλαξε νικ.

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεπιλογή

Ψάχνουν και στο Καραισκάκη?

Εγώ πάλι νόμιζα ότι όσοι πάνε εκεί πάνε για τον Ολυμπιακό και όλα τα άλλα τα γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Μουρμουρίνιο Το avatar του χρήστη Wappy
    Περιοχή
    America's

Προεπιλογή

μια θεία μου έχει πρόβλημα με το γιό της επειδή αργεί να γυρίσει στο σπίτι και της συμπεριφέρεται με άσχημο τρόπο...

θες να σου στείλω και την κούπα του καφέ ή μπορείς να βοηθήσεις με μια απλή ανάγνωση?

το χάρισμά σου είναι κληρονομικό? που θα φτάσουμε στο CL? με πόσους βαθμούς θα πάρουμε το πρωτάθλημα? θα έρθει τελικά ο Ζε σ εμάς?
    Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Όχι να πούνε.
    Φανερώνεται αμέσως όποιος το χει έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθηση του.
    Ο αρνηθείς δεν μετανιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Επαγγελματίας Οπαδός Το avatar του χρήστη Xanthos

Προεπιλογή

Nai kai esteile pm ston eayto tou (Joey Temp) kai ston pitsiriko...

Malista... den exw allh douleia na kanw kai na gyrizw sta fora na anoigw fake accounts.

H malakia fysika einai oti ta gamwIP mou einai Static opote den yparxei tipota eykolotero na diapistwseis oti OXI MONO den esteila ta pms alla oute kan mpainw se alla fora. Kai sto finale tha kolaga na pw oti egw milhsa me ton opoiondhpote kai ton proskalesa sto forum h' nomizeis oti einai to meizon thema auto?

Oxi tipot'allo alla toso o pitsirikos oso kai o Joey se diavazoun kai gelane me thn sigouria sou... Mhpws einai to idio axiopisth me tis plhrofories gia to club?

Περιοχή
    Cambridge

Προεπιλογή

Βλεπεις οτι εισαι ψευτακος!!!!........Και τα λες και μονος σου!

Tελικα γραφεις αλλου, ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Απλο ειναι!!!

Γιατι αν δεν γραφεις......που ξερεις ποιος ειναι μπαν και δεν ειναι σε ολα τα φορα?........Ποιος εισαι ωρε ναουμε?.........Ο Χορταρεας??
    Γυναίκα Μπικίνι Τραγικό

Επαγγελματίας Οπαδός Το avatar του χρήστη Xanthos

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Wappy
    μια θεία μου έχει πρόβλημα με το γιό της επειδή αργεί να γυρίσει στο σπίτι και της συμπεριφέρεται με άσχημο τρόπο...

θες να σου στείλω και την κούπα του καφέ ή μπορείς να βοηθήσεις με μια απλή ανάγνωση?

το χάρισμά σου είναι κληρονομικό? που θα φτάσουμε στο CL? με πόσους βαθμούς θα πάρουμε το πρωτάθλημα? θα έρθει τελικά ο Ζε σ εμάς?

Hilarious!

Προεπιλογή

Λοιπόν, όποιος θέλει, στέλνει ΡΜ κανονίζουμε και βρισκόμαστε. Τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση. Αυτά και τέλος από μένα.

Το avatar του χρήστη Zio-Ribo
    Περιοχή
    Λαμία

Προεπιλογή

Άιντε,άιντε...
    Λες να ενούσα το άλλο forum;;;
    Έχουν λόγο απ΄το άλλο να μου πουν να ΄ρθω εδώ;;;
    Εδώ, λέω ότι δεν υπήρχε χρήστης γιατί όπως θα είδες και εσύ στη φόρμα της εγραφής έλεγε να γράψω αν μου το σύστησε κάποιος.
    Έγραφα το όνομα και μου έλεγε ότι δεν ηπήρχε τέτοιος χρήστης.
    Τιμή σε όσους έγραψαν τη χρυσή ιστορία του θρύλου.

Περιοχή
    Cambridge

Προεπιλογή

Λοιπόν, όποιος θέλει, στέλνει ΡΜ κανονίζουμε και βρισκόμαστε. Τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση. Αυτά και τέλος από μένα.
    Και μερικα στατιστικα:

Εχεις 52 ποστ.......51 εδω μεσα (προβοκαρωντας) και 1 στο 8εμα των φιλικων......οπου και εκει πηγες να προβοκαρεις!!! Εχεις περιοριστει εδω μεσα......και παιζεις επικινδυνα με την γραφικοτητα!!!

Τα αλλα τα αφηνω στην κριση των υπολοιπων!!! Θα μπορουσαμε ανετα να σε μπαναρουμε......αλλα ολα τα χωρια εχουν τον τρελο τους, ετσι και εμεις! Συνεχισε να γραφεις εδω οσο θες......σε αντιθεση με οτι εχεις μαθει αλλου, εδω δεν θα σε πειραξει κανεις.......γιατι πιστευουμε ακραδαντα οτι το γελιο ειναι πηγη ζωης.....και δεν θα το στερησουμε απο τα υπολοιπα μελη μας!!!!

Keep walking!!!
    Γυναίκα Μπικίνι Τραγικό

+ Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές