+ Απάντηση στο θέμα
Σελίδα 7 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 3 4 5 6 7 8 9 10 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 121 έως 140 από 200

Θέμα: Αποψεις νεων μελων...

Το avatar του χρήστη Darth
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Βασικα επρεπε να τα λεγαμε με πμ
    Αλλα τωρα ειναι αργα...
    Οποτε συνεχιζουμε
    Δε ΜΕ λες απο τα μερη μας εχεις ερθει ποτε?
    <font color=Black><font size=2><i><b><a href=http://www.inspiredclub.gr/forum/%5BURL=http://www.imageshack.gr/view.php?file=w8uv507ex2pl27ykl0b1.gif%5D%5BIMG%5Dhttp://www.imageshack.gr/files/w8uv507ex2pl27ykl0b1.gif%5B target=_blank>http://www.inspiredclub.gr/forum/%5B...7ykl0b1.gif%5B</a></b></i></font></font><font color=Black><font size=2><i><b>/IMG%5D%5B/URL%5D</b></i></font></font>

Το avatar του χρήστη teokaz
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Δε βαριεσαι.Εννοεις θεσσαλονικη φανταζομαι.Εχω ερθει μονο μια φορα αλλα καπου εξω απτη θεσσαλονικη σε ενα τεχνικο(καπως ετσι)μουσειο.Θελω βεβαια να ερθω καποια στιγμη

Το avatar του χρήστη Darth
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Σημερα γηπεδο πηγες ? Πως μας ειδες... Δικιο δεν εχουμε που φωναζουμε οτι μας αξιζει κατι παραπανω απο την θεση που ειμαστε?
    <font color=Black><font size=2><i><b><a href=http://www.inspiredclub.gr/forum/%5BURL=http://www.imageshack.gr/view.php?file=w8uv507ex2pl27ykl0b1.gif%5D%5BIMG%5Dhttp://www.imageshack.gr/files/w8uv507ex2pl27ykl0b1.gif%5B target=_blank>http://www.inspiredclub.gr/forum/%5B...7ykl0b1.gif%5B</a></b></i></font></font><font color=Black><font size=2><i><b>/IMG%5D%5B/URL%5D</b></i></font></font>

Self-Banned Το avatar του χρήστη Sir Eric
    Περιοχή
    Cambridge

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Darth
    Χαιρετω ειμαι καινουριο μελος
    Γουσταρα τρελα την κατασταση στο φορουμ (τ ο γεγονος οτι υπαρχουν κ Αρειανοι)
    Kαλως ηρθες φιλε και καλα ποστς!!! Προσπαθουμε για το καλυτερο, και οπως θα δεις και εσυ το φορουμ μας εχει χρωμα και μαλιστα κοκκινο, ειναι αφοσιωμενο στην αγαπη μας τον Ολυμπιακο.......αλλα προσπαθουμε να μην γινομαστε καφροι και να σεβομαστε τους παντες εφοσον μας σεβοντε!!!

Καλως ηρθες και παλι στην παρεα!
    Red Spots @ www.thrylos-fans.net
    Ave Eric.......οι μελλοbanατοι σε χαιρετούν!
    Γυναίκα Μπικίνι Τραγικό

True Grit Το avatar του χρήστη undertow
    Περιοχή
    Denmark

Προεπιλογή

siga re paloukaria, twra ksypnhsame! kalws hr8ate kai apo mena sto pio filiko foroum olympiakwn (mexri na mpei kanas vazelos )

Προεπιλογή

Είπαμε, είμαστε ανεκτικοί αλλά όλα έχουν και τα όρια τους (εχμ......δεν θα έπρεπε να το λέω αυτό με πατέρα βάζελο....)

Πέραν της πλάκας, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να μπει όποιος θέλει εδώ μέσα και να γράψει τις απόψεις του εφόσον δεν γίνεται υβριστικός, ειρωνικός, κλπ κλπ. Θα ήταν πολύ υποκριτικό το να ευαγγελιζόμεθα τον πολιτισμό στα γήπεδα και να αναζητούμε τις εποχές όπου οι οπαδοί κάθονταν δίπλα δίπλα και να μην μπορούμε να ανεχθούμε οπαδό άλλης ομάδας που θα έρθει να καταθέσει τα επιχειρήματα του.....

Τι να πει κανείς Το avatar του χρήστη metallica

Προεπιλογή

κάθησα ο αθεόφοβος και διάβασα και τις 7 σελίδες του αντιλόγου με τον soulrain_7 από τις 3 τα ξημερώματα μέχρι τώρα! Όμως φοβάμαι πως ξεφύγατε εντελώς από το θέμα! γι αυτο κι εγώ θα πω την άποψή μου! Ωραίο φόρουμ απλά στενοχωρήθηκα επειδή έχω παρατηρήσει πως υπάρχουν έξυπνα άτομα εδώ μέσα και κάθησαν και αναλώθηκαν σε μία άνευ νοήματος και εντελώς off-topic κουβέντα εφτά σελίδων η οποία τελικά δεν κατέληξε πουθενά(αυτο παει και σε σενα soulrain_7). τεσπα περασμένα ξεχασμένα αυτά, ξέρω ότι το σχολιάζω εντελώς ετεροχρονισμένα αλλα μόλις προχθές γραφτηκα. επειδή είμαι και λίγο άσχετος μπορεί κάποιος να μου πει ποιο έιναι το άλλο φορουμ που είπαν κάποιοι ότι έφυγαν; αυτό της Θυρας 7 ή κατι παρόμοιο; Keep up the good work!
    Beer: The cause of, and solution to, all of life's problems.
    Homer J. Simpson

Se7en Το avatar του χρήστη Red Patras
    Περιοχή
    Πάτρα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από metallica Εμφάνιση μηνυμάτων
    κάθησα ο αθεόφοβος και διάβασα και τις 7 σελίδες του αντιλόγου με τον soulrain_7 από τις 3 τα ξημερώματα μέχρι τώρα! Όμως φοβάμαι πως ξεφύγατε εντελώς από το θέμα! γι αυτο κι εγώ θα πω την άποψή μου! Ωραίο φόρουμ απλά στενοχωρήθηκα επειδή έχω παρατηρήσει πως υπάρχουν έξυπνα άτομα εδώ μέσα και κάθησαν και αναλώθηκαν σε μία άνευ νοήματος και εντελώς off-topic κουβέντα εφτά σελίδων η οποία τελικά δεν κατέληξε πουθενά(αυτο παει και σε σενα soulrain_7). τεσπα περασμένα ξεχασμένα αυτά, ξέρω ότι το σχολιάζω εντελώς ετεροχρονισμένα αλλα μόλις προχθές γραφτηκα. επειδή είμαι και λίγο άσχετος μπορεί κάποιος να μου πει ποιο έιναι το άλλο φορουμ που είπαν κάποιοι ότι έφυγαν; αυτό της Θυρας 7 ή κατι παρόμοιο; Keep up the good work!
    Esy ti grafeis sta nea melh ore ? Paliwses pleon!!!

Tha htan endiaferon omws na doume kai ta deleted posts...
    It is well enough that people of the nation do not understand our banking and monetary system, for if they did, I believe there would be a revolution before tomorrow morning.

Προεπιλογή

Leave the past behind...
    It's the fear you misconceive,
    as the cause of your apathy,
    when it's only the result:
    Any action is better than no action at all

Προεπιλογή

παλιες αμαρτιες φιλε metallica. τις αφησαμε πισω. ηταν λαθος ολη η κουβεντα. λεξη με τη λεξη, ποστ με το ποστ, κουβεντα με την κουβεντα και ξεφυγαμε.

παμε παρακατω.
    Lord High Executioner - "My name is Edmund Blackadder, and I am the new minister in charge of religious genocide. Now, if you play straight with me, you'll find me a considerate employer. But cross me and you'll soon discover that under this playful, boyish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac."

Η τεράστια σημασία των βλακών στον σύγχρονο βίο

Ακροτελεύτια διάταξη

Προεπιλογή

καλά κανατε και τα έχετε αφήσει πίσω. Ετσι πρεπει! απλά πείτε μου σας παρακαλώ ποιο ειναι αυτό το άλλο φορουμ από το οποίο έφυγαν δυο παιδιά απο εδώ γιατι τους κορόιδευαν(απ'οτι κατάλαβα) Με έχει φάει η περιέργεια! Στείλτε μου και σε pm δεν με πειράζει, καλύτερα κιόλας για να μην ξανανοίξει η κουβεντα!
    Homer J. Simpson

True Grit Το avatar του χρήστη undertow
    Περιοχή
    Denmark

Προεπιλογή

Δυστυχώς η καφρίλα υπάρχει παντού και έχουν πιστέψει πολλοί κατά καιρούς ότι είμαστε σαν το .org. Ευτυχώς τα άτομα που έρχοντε τακτικά εδώ είναι ουσιαστικά μια online παρέα που μπορεί και αποβάλλει τα στοιχεία που θέλουν να κάνουν ταναπου ΚΑΙ αυτό το φόρουμ. Τα μπαναρίσματα βοηθάν επίσης

Περιοχή
    Cambridge

Προεπιλογή

Παιδια ας ανοιξει αυτη η κουβεντα.......ο καθενας κανει τις επιλογες του και κρινεται απο αυτες, οσο και απο τα γραφομενα του!!!
    Γυναίκα Μπικίνι Τραγικό

Προεπιλογή

Ρε παιδες... ειμαι 2 εβδομαδες σε αυτο το φορουμ και εχω παρατηρησει κατι. Γιατι οι περισσοτεροι γραφετε την λεξη "λεμε" με 2 αι, δηλαδη "λαιμαι"; με 2 εψιλον δεν γραφεται; πειτε μου γιατι με εχει φαει η περιεργεια!
    Homer J. Simpson

Προεπιλογή

Ρε παιδες... ειμαι 2 εβδομαδες σε αυτο το φορουμ και εχω παρατηρησει κατι. Γιατι οι περισσοτεροι γραφετε την λεξη "λεμε" με 2 αι, δηλαδη "λαιμαι"; με 2 εψιλον δεν γραφεται; πειτε μου γιατι με εχει φαει η περιεργεια!
    Nομιζω ειχε ξεκινησει απο τον αριανο, απο το αβαταρ του ΚΟΚΕ ΛΑΙΜΑΙ, μετα ελεγε τα δικα του ( ) "ερχομαστε για διπλο λαιμαι!!!", ψιλοαπαντησαμε και εμεις αναλογα, και καπως ετσι κολλησε.
    Ασε που ειναι και πιο σικ.

Υ.Γ. Χαζομαρα εξηγηση.. Ουτε ιντριγκα, ουτε μπαναρισματα, ουτε βαζελοι, ουτε ηρωοι, τιποτις. Για τους επομενους μαλλον θα πρεπει να βρεθει κατι πιο ιντριγκαδορικο.

Προεπιλογή

ναι τα ειχα δει αυτα του τα μηνυματα! Παντως εχει πλακα να γραφεται ετσι η λεξη! ευαχριστω για την απαντηση!
    Homer J. Simpson

Προεπιλογή

ναι τα ειχα δει αυτα του τα μηνυματα! Παντως εχει πλακα να γραφεται ετσι η λεξη! ευαχριστω για την απαντηση!
    Τιποτα λαιμαι..

Υ.Γ. Ας με πυροβολησει καποιος τωρα που πληκτρολογω και συνεχιζω αυτο το πραμα.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Kwst Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τιποτα λαιμαι..

Υ.Γ. Ας με πυροβολησει καποιος τωρα που πληκτρολογω και συνεχιζω αυτο το πραμα.
    Chuck Norris mode on

Μπαμ, μπαμ, μπαμ......φφφφ(φυσαω τους καπνους απο την καννη)

Chuck Norris mode off

Α και κατι αλλο...πως μπορω να postαρω μια εικονα ως μηνυμα και οχι ως συννημενο; Μου λεει οτι υπερβαινω το οριο μεγεθους αλλα σε κατι αλλα μηνυματα βαζουν κατι τεραστιες εικονες!
    Homer J. Simpson

Περιοχή
    Cambridge

Προεπιλογή

Α και κατι αλλο...πως μπορω να postαρω μια εικονα ως μηνυμα και οχι ως συννημενο; Μου λεει οτι υπερβαινω το οριο μεγεθους αλλα σε κατι αλλα μηνυματα βαζουν κατι τεραστιες εικονες!
    Πρεπει να "ανεβασεις" την φωτογραφια σε καποιο σερβερ μεσω ενος απο τα πολλα σαϊτς που κανουν αυτη την δουλεια (πχ ιματζσακ) και μετα να παρεις το URL που θα σου δωσουν και αφου χρησιμοποιησεις το κιτρινο εικονιδιο που βρισκεται πανω στο edit bar του ποστ που γραφεις προκειμενου να την βαλεις στο ποστ που θελεις. Προσοχη ομως να μην εχει τεραστιες διαστασης για θα ξεχειλωσει το φορουμ.
    Γυναίκα Μπικίνι Τραγικό

Προεπιλογή

Οκ Eric το προβλημα το ελυσα απο εχθες σ'ευχαριστω παντως!
    Homer J. Simpson

+ Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές