+ Απάντηση στο θέμα
Σελίδα 10 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 6 7 8 9 10
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 181 έως 200 από 200

Θέμα: Αποψεις νεων μελων...

Προεπιλογή

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
    ΖΗΣΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
    ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ

Se7en Το avatar του χρήστη Red Patras
    Περιοχή
    Πάτρα

Προεπιλογή

Καλωσόρισες φίλε και καλά posts!!

Αν σου είναι εύκολο, μπορείς να γράφεις με μικρά, γιατί με κεφαλαία φαίνεται σαν να "φωνάζεις".
    It is well enough that people of the nation do not understand our banking and monetary system, for if they did, I believe there would be a revolution before tomorrow morning.

Big Boss Το avatar του χρήστη scarface
    Περιοχή
    στο δωμάτιό μου

Προεπιλογή

καλως ηρθες φιλε!

και ενα θερμο καλωσορισμα στον sygnomi7 και μακροζωια στο φορουμ!

Database Error Το avatar του χρήστη RedArmy7
    Περιοχή
    #error/location not found

Προεπιλογή

welcome και θα χαρούμε να συμμετάσχεις στις κουβέντες μας

Το avatar του χρήστη red nationalist
    Περιοχή
    πειραιας-χανια...!!

Προεπιλογή

γεια σας μαγκες και απο εμενα...διαβασα λιγο την αρχη αυτου του topic και θα ηθελα να πω οτι οι αποψεις για τους αργανωμενους ειναι οτι μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε.δεν μπορω να εκφερω αντικειμενικη αποψη καθως ειμαι και εγω οργανωμενος.δεν πιστευω ομως οτι τα coreo,το παθος,το ασταματητο τραγουδι κτλ χαλανε κανεναν.μπορει να σας χαλανε αλλα πραγματα και συμπεριφορες...μηπως ομως καποιες φορες ειναι αναγκαιες-αναποφευκτες.ακομη ξερω πολλους που λενε για παραδειγμα σας τρεξαμε εκει,ειδες τι σας καναμε η και μεταξυ μας ολυμπιακοι λεμε ειδες ρε τι τους καναμε(σκηνικα με οπαδους αλλων ομαδων εννοω) και μετα καταδικαζουμε και βριζουμε τους οργανωμενους.η αληθεια πιστευω ειναι καπου στην μεση.ποιοι για παραδειγμα ευθυνονται για το οτι εχουμε μια απο την καλυτερες εδρες σε ολη την ευρωπη,για το οτι γινονται αναφορες στον κοσμο μας η για το οτι ειμαστε περηφανοι που στον πειραια-μοσχατο-καλλιθεα και αλλες περιοχες δεν κουνιεται κανενας...τελος συγχαρητηρια για το φορουμ καθως βλεπω(στο λιγο διαστημα που ειμαι μελος) οτι γινονται εποικοδομητικες συζητησεις και σε καλο κλιμα...χαρηκα που μπηκα και εγω στην ερυθρολευκη παρεα σας!!!!!!
    γαυροαναθρεμμενος...

8/2/81:"Θρύλε μην ξεχνας...Κάποιοι σου πρόσφεραν την ίδια τους την ζωή,γι' αυτούς πρέπει να νικάς...Μόνο έτσι τους τιμάς...".

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ...

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από red nationalist Εμφάνιση μηνυμάτων
    γεια σας μαγκες και απο εμενα...διαβασα λιγο την αρχη αυτου του topic και θα ηθελα να πω οτι οι αποψεις για τους αργανωμενους ειναι οτι μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε.δεν μπορω να εκφερω αντικειμενικη αποψη καθως ειμαι και εγω οργανωμενος.δεν πιστευω ομως οτι τα coreo,το παθος,το ασταματητο τραγουδι κτλ χαλανε κανεναν.μπορει να σας χαλανε αλλα πραγματα και συμπεριφορες...μηπως ομως καποιες φορες ειναι αναγκαιες-αναποφευκτες.ακομη ξερω πολλους που λενε για παραδειγμα σας τρεξαμε εκει,ειδες τι σας καναμε η και μεταξυ μας ολυμπιακοι λεμε ειδες ρε τι τους καναμε(σκηνικα με οπαδους αλλων ομαδων εννοω) και μετα καταδικαζουμε και βριζουμε τους οργανωμενους.η αληθεια πιστευω ειναι καπου στην μεση.ποιοι για παραδειγμα ευθυνονται για το οτι εχουμε μια απο την καλυτερες εδρες σε ολη την ευρωπη,για το οτι γινονται αναφορες στον κοσμο μας η για το οτι ειμαστε περηφανοι που στον πειραια-μοσχατο-καλλιθεα και αλλες περιοχες δεν κουνιεται κανενας...τελος συγχαρητηρια για το φορουμ καθως βλεπω(στο λιγο διαστημα που ειμαι μελος) οτι γινονται εποικοδομητικες συζητησεις και σε καλο κλιμα...χαρηκα που μπηκα και εγω στην ερυθρολευκη παρεα σας!!!!!!
    να εισαι καλα φιλε. εχεις ενα δικιο σε αρκετα που λες. καλη συμμετοχη ευχομαι
    Lord High Executioner - "My name is Edmund Blackadder, and I am the new minister in charge of religious genocide. Now, if you play straight with me, you'll find me a considerate employer. But cross me and you'll soon discover that under this playful, boyish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac."

Η τεράστια σημασία των βλακών στον σύγχρονο βίο

Ακροτελεύτια διάταξη

Μουρμουρίνιο Το avatar του χρήστη Wappy
    Περιοχή
    America's

Προεπιλογή

προς αποφυγή (περισσότερων) παρεξηγήσεων, όταν γίνεται αναφορά στους οργανωμένους, στο 95% των περιπτώσεων αφορά την ηγεσία αυτών και στο υπόλοιπο 5% αυτούς που άγονται και φέρονται βάση του τι θα πεί ο Τσουκαλάς και τι θα γράψει ο Αλέκος...
    Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Όχι να πούνε.
    Φανερώνεται αμέσως όποιος το χει έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθηση του.
    Ο αρνηθείς δεν μετανιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Τι να πει κανείς Το avatar του χρήστη metallica

Προεπιλογή

Οπως επισης και κανεις δεν πιστευει οτι ολοι οι οργανωμενοι ειναι αλητες. Προς Θεου δηλαδη.

Προσωπικα, γουσταρω τρελα τα κορεο, τα εξυπνα συνθηματα και ειδικα την κολασμενη ατμοσφαιρα του Καραισκακη στα κρισιμα παιχνιδια (πχ περσι με την Τσελσι). Εχω κατσει και με τους οργανωμενους σε μερικα παιχνιδια, κυριως οταν πρωτοφτιαχτηκε το γηπεδο.

Απλα ειμαι αντιθετος στα ντου και τα πεσιματα, δεν μου προσφερουν καποιο λογο να ειμαι περηφανος, ουτε θεωρω οτι καποιος ειναι ανωτερος ως οπαδος αν παιζει καλυτερο ξυλο. Γνωμη μου παντα.

Καλως ηρθες και απο εμενα και καλη διαμονη.
    Beer: The cause of, and solution to, all of life's problems.
    Homer J. Simpson

Προεπιλογή

καλησπερα παιδια!!!

Προεπιλογή

welcome γιωργο. καλα ποστς. εμπα στα βαθια Και προπονητολογια εχουμε σε καθε αθλημα και μεταγραφολογια και τα παντα ολα
    Lord High Executioner - "My name is Edmund Blackadder, and I am the new minister in charge of religious genocide. Now, if you play straight with me, you'll find me a considerate employer. But cross me and you'll soon discover that under this playful, boyish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac."

Ακροτελεύτια διάταξη

Προεπιλογή

Γεια και απο εμενα.

Σπυρος 31 απο Κερκυρα.

Χαιρομαι που βρηκα ενα forum και βλεπω και ωραιες αποψεις και καλο κλιμα μεταξυ των μελων!
    Παιδια εμενα 13 χρονια Θεσσαλονικη ακριβως διπλα απο το γηπεδο του Παοκ, ηρθα με μεταθεση Αθηνα πλεον και νιωθω λες και ηρθα σε αλλη χωρα!
    Μπορειτε να φανταστειτε πως ενιωθα οταν δεχομασταν γκολ απο τα Ορκς και το σπιτι μου κουνιονταν απο τις φωνες τους, ακομα και οταν χαναμε στην Ευρωπη, εκει ηθελα Lexotanil για να ηρεμησω!
    Εχω δυστυχως λιγες εμπειριες απο το γηπεδο, ειχα παει στο παλιο Καραισκακης με τον πατερα μου οταν εμενα παλιοτερα αθηνα σε ενα ματς με τον Ηρακλη, και μετα κανα 2-3 φορες στο ΟΑΚΑ ομως βεβαια ημουν μικρος.
    Τελοσπαντων αυτα και συνεχιστε ετσι παιδια!

Κακιασμένη Το avatar του χρήστη Loukretia
    Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

om board και καλή διαμονή
    Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Gosiol Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεια και απο εμενα.

Σπυρος 31 απο Κερκυρα.

Χαιρομαι που βρηκα ενα forum και βλεπω και ωραιες αποψεις και καλο κλιμα μεταξυ των μελων!
    Παιδια εμενα 13 χρονια Θεσσαλονικη ακριβως διπλα απο το γηπεδο του Παοκ, ηρθα με μεταθεση Αθηνα πλεον και νιωθω λες και ηρθα σε αλλη χωρα!
    Μπορειτε να φανταστειτε πως ενιωθα οταν δεχομασταν γκολ απο τα Ορκς και το σπιτι μου κουνιονταν απο τις φωνες τους, ακομα και οταν χαναμε στην Ευρωπη, εκει ηθελα Lexotanil για να ηρεμησω!
    Εχω δυστυχως λιγες εμπειριες απο το γηπεδο, ειχα παει στο παλιο Καραισκακης με τον πατερα μου οταν εμενα παλιοτερα αθηνα σε ενα ματς με τον Ηρακλη, και μετα κανα 2-3 φορες στο ΟΑΚΑ ομως βεβαια ημουν μικρος.
    καλωσηρθες Σπυρο και καλη συμμετοχη

Ακροτελεύτια διάταξη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Gosiol Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεια και απο εμενα.

Σπυρος 31 απο Κερκυρα.

καλωσηρθες Σπυρο και καλη συμμετοχη

Ακροτελεύτια διάταξη

Database Error Το avatar του χρήστη RedArmy7
    Περιοχή
    #error/location not found

Προεπιλογή

και καλή συμμετοχή.

ΑΡΧΙ-ΔΙ-ΑΙΤΗΤΗΣ Το avatar του χρήστη Kasna Ferries
    Περιοχή
    Σταμάτα ...................σταμάτησα

Προεπιλογή

Ο μικρός θέλει να εγγραφεί αλλά δεν ξέρει γράμματα.
    Πληροί τα κριτήρια;;; https://youtu.be/Ehs4hcyiT6w

Coca-cola Το avatar του χρήστη Domi7
    Περιοχή
    Αθηνααααα

Προεπιλογή

Αν δεν βριζει την βαζελα θα πεσει μπαν

Μιλημενα ξηγημενα

Να τον χαίρεσαι τον μαγκα σου αδερφε
    Ολυμπιακος στα ευκολα,ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ στα δυσκολα

Προεπιλογή

Μια. Χαρά είναι. Γράφε εσύ ρε ότι σου λέει. Να τον χαίρεσαι

Ακροτελεύτια διάταξη

ΑΡΧΙ-ΔΙ-ΑΙΤΗΤΗΣ Το avatar του χρήστη Kasna Ferries
    Περιοχή
    Σταμάτα ...................σταμάτησα

Προεπιλογή

Ευχαριστώ! Είναι το τέταρτο, και έχω 4 στα 4. Μεγαλώνουμε ευτυχισμένους ανθρώπους!

Προεπιλογή

Δυστυχώς είναι κλειδωμένο το αντίστοιχο περσινό μπασκετικό νήμα (Ποα-ΟΣΦΠ Ευρωλίγκα 77-79) . Αλλά μιας που δεν είπα καλώς σας βρήκα επίσημα και δεν βρίσκω που αλλού θα μπορούσα να ποστάρω το ποιηματάκι, το γράφω εδώ!!

Το γραψα πέρσι, το βράδυ μετά το ματσάκιον που τους κλείσαμε (ξανα) το Ευρωπαϊκό σπίτι.
    -----------------------------------------------

2 χρόνια είχα να σε δω
    και σε συνάντησα Παρασκευή
    3 φιλάκια μου ταξες και ξένο διαιτητή
    την προσφόρα σου δέχτηκα και ήρθα στο ΟΑΚΑ
    μα πάλι το τυράκι έφαγες και έπεσες στη φάκα.

σφυρίγματα δεν είχαμε όπως επιθυμούσες
    το σύνηθες παρέλαβες που τόσο αγαπούσες
    τον Μπίλυ και τον Γιώργο μου ήθελες παρέα
    και αναπολούσες νύχτες στον όμορφο Περαία.

Να δω απόψε τι θα βρεις τη γύμνια σου να κρύψεις
    τι θα φωνάζεις το πρωί και πως θα τα καλύψεις.
    Παραδοχές και παντελόνια δεν έμαθες να έχεις
    ελπίζω μόνο να πονάς μα πάντοτε να αντέχεις.

Και αν ξανά δεν το κατάλαβες, θα στο επαναλάβω
    έλα Περαία σύντομα και θα σε περιλάβω.
    Καλή σου νύχτα και όμορφη και με πολλά μπαλάκια
    και όχι άλλα κλάμματα σε θύρες και σκαλάκια.

+ Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές