+ Απάντηση στο θέμα
Σελίδα 1 από 10 1 2 3 4 5 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1 έως 20 από 200

Θέμα: Αποψεις νεων μελων...

Προεπιλογή

Επειδή τυγχάνει να παρακολουθώ τον Ολυμπιακό εδώ και πολλά χρόνια και έχω καταλάβει τι παίζεται εκεί μέσα,δεν έχω κάνει το κόπο να πατήσω στο γήπεδο εδώ και πολλά χρόνια...
    The closer you get to the meaning...

Προεπιλογή

Και καλά κάνεις. Αυτό που δεν έχουμε καταλάβει ούτε σα λαός ούτε σα φίλαθλοι είναι ότι όσο είσαι χειροκροτητής με το παραμικρό, αυτός απ' τον οποίο περιμενεις κάτι αποκλείεται να σου δώσει κατι παραπάνω. Σε θεωρεί δεδομένο.

Ισχύει αυτό που ειπα και που ειπε και ο joey αν θυμάμαι καλά : Ποιά είναι αραγε η γνώμη ενός ξένου, ενός ψυχρού Σκανδιναυού για το γεγονός ότι φωνάζει ο κόσμος το όνομα του ακόμα και στα φιλικά? Βοηθάει κατά βάθος την ομάδα κάτι τέτοιο? Με ποιο τρόπο? Γιατί να του δείξεις λατρεία ενώ δεν την αξίζει? Η λατρεία είναι κάτι πολύ υψηλό αγαπητοί, ένα ακραίο ίσως συναίσθημα, που όπως όλα τα ακραία συναισθήματα, όταν το φερνουμε στο επίπεδο της καθημερινότητας, ευτελίζεται. Είναι όπως όταν ακούμε τις Ειδήσεις : "Χάος", "Κόλαση", "Απίστευτο", "Δραμα"....κοκ. Οι λέξεις χάνουν το νόημα τους. Είναι όπως σε συναυλίες, που βλέπω πλέον τα παιδάκια να ανάβουν αναπτήρες απ' το δεύτερο μόλις τραγούδι, ενώ αυτό κάποτε γινόταν σαν αναγνώριση, σαν αποτέλεσμα της κατανυκτικής ατμόσφαιρας και συναισθήματος που δημιουργούσε μετά από ώρα ο καλλιτέχνης.

Δεν άρεσε ο χαρακτηρισμός "γραφικός". Προφανώς απαγορεύεται για ορισμένους να καταδικάζουμε το γεγονός ότι οι οπαδοί δίνουν την δυνατότητα σε έναν άνθρωπο να τους θεωρεί δεδομένους και εαυτόν κάτι ως ημίθεο ενώ δεν εχει δώσει τίποτα απολύτως παραπάνω από τους προηγούμενους προπονητές.

Ιδού λοιπόν η παγκόσμια πρωτοτυπία : Ζητάμε ανκόρ και ραίνουμε με λουλούδια τις πρόβες της παράστασης! Ξεφωνίζουμε και χτυπιόμαστε ενώ η ορχήστρα κουρδίζει τα όργανα! Πού να γίνουν κατανοητά όμως όλα αυτά. Πού να γίνει κατανοητό ότι οι ίδιοι, μόνοι μας, υποβιβάζουμε τους εαυτούς μας και δείχνουμε στον άλλο ότι είμαστε ικανοποιημενοι ακόμα και με το ξεροκόμματο.

Και φυσικά, πού να γίνει κατανοητό ότι η συμπεριφορά αυτων που πάνε στο γήπεδο χαρακτηρίζει -άθελα της ισως αλλά το κανει- και τους υπόλοιπους, τα εκατομμύρια των οπαδών που ναι μεν είναι ικανοποιημένοι απ' την εικόνα της ομάδας αλλά ποτέ δε θα έμπαιναν στον κόπο να υιοθετούν συμπεριφορές που ουδεμία σχέση έχουν τόσο με τον τόπο, οσο και τον χρόνο....

@soulrain_7: Τώρα που το σκέπτομαι, ομολογώ ότι σε αδίκησα προηγουμένως. Αποκλείεται άνθρωπος που μπαίνει να γράψει στο φόρουμ αυτό να ειναι γραφικός μια και το πλέον δημοκρατικό περιβάλλον που υπάρχει εδώ, λειτουργεί σαν την κολυμπήθρα του Σιλωάμ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dali : 06-08-06 στις 01:21

Προεπιλογή

Το μάθαμε και αυτό... Μας καλούν να μην πατάμε και στο γήπεδο.

Γιατί κάποιος νοιάζεται για το τι συμβαίνει στο γήπεδο όταν δεν πατάει σε αυτό; Γιατί γενικά κάποιος ενδιαφέρεται για μια ομάδα την οποία υποτιμά τόσο πολύ; Όσο και να ακούσω για το αντίθετο, πιστεύω ότι εδώ μέσα κάποιοι δεν αγαπούν τον Ολυμπιακό. Δεν αγαπάνε αγνά την ομάδα. Δεν είναι υποχρεωμένοι, αλλοίμονο. Όμως καιρός είναι να μας αποκαλύψουν τα κίνητρα τους, τουλάχιστον σε αυτούς που δεν τα έχουν καταλάβει.

Μπορείς να μου πεις dali, αν είσαι μέλος του Inspired club;

Πειραιώς Καμάρι Το avatar του χρήστη mark
    Περιοχή
    Piraeus Port

Προεπιλογή

oO Μάλλον πήρες φόρα και τα παίρνεις όλα σβάρνα!

Βλέπω θέτεις θέμα αγάπης και αγνότητας!

Μήπως πρέπει να εξετάσουμε τι ήταν ο Ολυμπιακός... και τι μπορεί να έχει γίνει τώρα?

Αγνότητα - Αγάπη (συναισθηματικό μέσα σε αυτά) : Αν το πάμε έτσι πιο το συναίσθημα στον Νορβηγό και τους Ζεβλακωφντομίδες για να τους αποθεώσω από την πρώτη στιγμή?
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Προεπιλογή

Ο Ολυμπιακός είτε έχει 11 Έλληνες είτε 11 Νορβηγούς είτε 11 Πολωνούς παραμένει Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός δεν είναι οι παίχτες που έρχονται και παρέρχονται... Ούτε οι προπονητές... Ολυμπιακός είναι η φανέλα, είναι ο δαφνοστεφανωμένος, είναι το Καραϊσκακη και όλα τα τμήματα. Είναι η περηφάνεια να είσαι κομμάτι αυτής της ομάδας, αυτής της ιδέας.

Αν δεν θέλετε να αποθεώνετε κανέναν, προβλημα σας. Γιατί κρίνετε αυτούς που το κάνουν; Και επειδή βλέπω ότι η κριτική σας αφορά τους οργανωμένους, ας μην κρυβόμαστε, πρέπει να καταλάβετε ότι το πλήθος αυτών των ανθρώπων που πάνε να φωνάξουν "Ολυμπιακός" ή ακόμα και "Σόλιντ" έτσι επειδή τους ήρθε, ματώνουν για να βγάλουν τα λεφτά που χρειάζονται για να πάνε στο γήπεδο. Και το κάνουν, γιατί αγαπάνε την ομάδα αγνά και άδολα.

Δεν χωράει κριτική στην αγάπη του κόσμου για τον Ολυμπιακό.

Dali, γιατί δεν απαντάς σε αυτό που σε ρώτησα; Είσαι μέλος του Inspired Club;

Περιοχή
    Piraeus Port

Προεπιλογή

Διαφωνώ!!!

Ο δαφνοστεφανωμένος γεννήθηκε από κάποιες ιδέες! Για να φορέσει πάντα κάποιος την φανέλα του οποιουδήποτε αθλήματος έπρεπε πραγματικά να αξίζει...

Η περηφάνεια που λες...ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά μας...δεν δημιουργήθηκε από μόνη της ...και σίγουρα όχι από Πολωνούς και Νορβηγούς ή οτιδήποτε άλλο... αλλά από τους παίχτες με ψυχή που διαθέταμε! Παίχτες που πριν παίξουνε ματς δουλεύανε 12ωρα και στρώνανε το γήπεδο οι ίδιοι με καρβουνόσκονη για να παίξουν...και σκορπίζανε κάθε αντίπαλο.

Δεν λέω οι καιροί έχουν αλλάξει ... αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα λέμε ελαφρά τη καρδία ότι , όποιοι και να παίζουν αρκεί απλά να φοράνε την φάνελα.

Λες για τους οργανωμένους και την αγνότητα! Ναι υπάρχουν παιδιά που πραγματικά γα***** για να πάνε στο γήπεδο... (βέβαια δεν ξέρω πόσο καιρό έχεις να περάσεις από τις κερκίδες τους...και μια βόλτα από εκεί θα σε έκανε να διαπιστώσεις ότι μιλάμε για παιδάκια 12 χρονό σε μεγάλη πλειοψηφία) Όπως υπάρχουν και αυτοί που τους έχουμε ανεχτεί... και οι οποίοι έχουν την δύναμη να τους ελέγχουν... και να τους κάνουνε ΑΓΝΑ κ ΑΘΩΑ να βρίζουν τον προπονητή της ομάδας και να χλευάζουν πρώην και ΝΥΝ παίχτες...

Ε δεν είναι κι όλα αγγελικά πλασμένα σε αυτόν τον λαό μας ...

Προεπιλογή

Δηλαδή να βάλουμε τον Μπόρχα να περάσει τις γραμμές του γηπέδου με λίγο ασβέστη πρώτα για να αισθανθεί πραγματικός Ολυμπιακός;

Πάντως αν θυμάμαι καλά είναι οι Έλληνες που ζητάνε το φακελάκι του προέδρου πριν από κάθε ντέρμπυ και μάλιστα είχαν στραβώσει όταν στο κύπελλο δεν εμφανίστηκε ο Κόκκαλης να δώσει το γνωστό πριμ. Δεν ήταν Πολωνοί ούτε Νορβηγοί.

Εγώ θα αγαπώ την ομάδα όποιοι και αν φοράνε την φανέλα. Και εξακολουθούσα να την αγαπώ όταν ένας δηλωμένος Αεκτζής ήταν στο τιμόνι της. Και προτιμώ έναν Νορβηγό από έναν δηλωμένο Αεκτζή.

Όσο για την κερκίδα των οργανωμένων. Ξέρω πολύ καλά τι παιδιά είναι. Δεν είναι 12χρονα, είναι και 20 χρονών παλληκάρια που φέρουν το σημάδι της αθωότητας που επικαλείσαι. Φτωχόπαιδα, τίμιοι άντρες που έχουν τον Ολυμπιακό πάνω απ' όλα.

Και πιστεύω ότι το ένστικτο του κόσμου είναι αλάθητο και έχει αποδειχθεί περίτρανα.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Soulrain_7
    Ο Ολυμπιακός είτε έχει 11 Έλληνες είτε 11 Νορβηγούς είτε 11 Πολωνούς παραμένει Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός δεν είναι οι παίχτες που έρχονται και παρέρχονται... Ούτε οι προπονητές... Ολυμπιακός είναι η φανέλα, είναι ο δαφνοστεφανωμένος, είναι το Καραϊσκακη και όλα τα τμήματα. Είναι η περηφάνεια να είσαι κομμάτι αυτής της ομάδας, αυτής της ιδέας.

Αν δεν θέλετε να αποθεώνετε κανέναν, προβλημα σας. Γιατί κρίνετε αυτούς που το κάνουν; Και επειδή βλέπω ότι η κριτική σας αφορά τους οργανωμένους, ας μην κρυβόμαστε, πρέπει να καταλάβετε ότι το πλήθος αυτών των ανθρώπων που πάνε να φωνάξουν "Ολυμπιακός" ή ακόμα και "Σόλιντ" έτσι επειδή τους ήρθε, ματώνουν για να βγάλουν τα λεφτά που χρειάζονται για να πάνε στο γήπεδο. Και το κάνουν, γιατί αγαπάνε την ομάδα αγνά και άδολα.

Δεν χωράει κριτική στην αγάπη του κόσμου για τον Ολυμπιακό.

Dali, γιατί δεν απαντάς σε αυτό που σε ρώτησα; Είσαι μέλος του Inspired Club;
    Έχουμε και δουλειές φίλε μου και δεν προκάνουμε την ανάκριση την ώρα που τη θες.

Επειδή προφανώς είσαι κακοπροαίρετος, μια και όπως δήλωσες εξαρχής παρακολουθείς καιρο το φορουμ αλλά μόλις τώρα μπήκες να γράψεις, άρα δλδ τα όσα ενδιαφέροντα έχουν λεχθεί εδώ μέσα και οι πολύ διαφορετικές απόψεις από πολλούς διαφορετικούς χρήστες δεν σου κίνησαν το ενδιαφέρον να σχολιάσεις το παραμικρό, το έπραξες όμως μόλις πίστεψες οτι βρήκες την ευκαιρία να πιαστείς από κάπου ώστε να δημιουργήσεις πρόβλημα, δεν έχω λόγο να συνεχίσω καμμία κουβέντα.

Στον κακοπροαίρετο, οτι και να πεις θα το εκλάβει οπως θέλει αυτός και θα το μεταφέρει έτσι επισης. Κατόπιν τούτου, αν θες να συνεχίσουμε την κουβέντα, δεν θα γίνεσαι προπαίτης, βγάζοντας επικίνδυνα συμπεράσματα από εκεί που δεν μπορούν να βγουν και θα περιορίσεις λίγο την επιθετικότητα προς τους χρήστες.

Εννοείται επισης, ότι αν δεν ήσουν κακοπροαίρετος, ποτέ δεν θα έμπαινες στον κόπο να ρωτήσεις αν ανήκω στο inspired club. Όπως έχει ήδη λεχθεί, οι προσωπικες απόψεις του κάθε χρήστη εδώ μέσα δεν απηχούν ούτε τις απόψεις των διαχειριστών του φόρουμ ούτε κανενός κλαμπ.

Ελπίζω να σε κάλυψα. Αν τώρα θες και δήλωση του Ν. 105, στείλε πμ.

Προεπιλογή

Αν ενοχλεί το ότι παρακολουθούσα το φόρουμ πριν αποφασίσω να γράψω, μπορείτε απλά να κλειδώσετε αυτήν την δυνατότητα στους επισκέπτες ώστε να μην μπορούν να βλέπουν.

Κακοπροαίρετος εσύ το αποφάσισες ότι είμαι, όπως με χαρακτήρισες και γραφικό. Ούτε επιθετικός είμαι ως προς τους χρήστες. Αντίθετα, εσύ είσαι αυτός που δεν φείδεται χαρακτηρισμών και υποδείξεων.

Όσον αφορά το club, γιατί δεν απαντάς; Ντρέπεσαι; Ολόκληρες ανακοινώσεις έχουν μπει στο φόρουμ και είμαι στο επίσημο φόρουμ του club, έτσι; Οπότε τι είναι αυτό που σε εμποδίζει από το να μου απαντήσεις; Γιατί δεν δείχνεις την ίδια πυγμή και αποφασιστικότητα όπως όταν χαρακτήρισες 35.000 Ολυμπιακούς "γραφικούς";

... Το avatar του χρήστη stl
    Περιοχή
    όπου γης και πατρίς

Προεπιλογή

Δηλαδή να βάλουμε τον Μπόρχα να περάσει τις γραμμές του γηπέδου με λίγο ασβέστη πρώτα για να αισθανθεί πραγματικός Ολυμπιακός;

...Ξέρω πολύ καλά τι παιδιά είναι. Δεν είναι 12χρονα, είναι και 20 χρονών παλληκάρια που φέρουν το σημάδι της αθωότητας που επικαλείσαι. Φτωχόπαιδα, τίμιοι άντρες που έχουν τον Ολυμπιακό πάνω απ' όλα.

Και πιστεύω ότι το ένστικτο του κόσμου είναι αλάθητο και έχει αποδειχθεί περίτρανα.
    Trela mas poulas tora? Giati ego ksero kati athoa ftoxopaida kai timious antres pou otan pane ekdromi den afinoun pratirio gia pratirio na min to listepsoun kai se kathe protathlima spane ta misa magazia sto pasalimani kai pairnoun oti broun. Mesa stin timiotita, ti na sou po. Min mas kaneis tora olous tous organomenous paidia pou ta xtypise h moira kai ksepetaxtikan apo tainia tou Ksanthopoulou!

Alathito oute o papas den eixe. Kai to enstikto tou kosmou mexri to Martio pisteue oti o Toure agapaei tin omada kai ton apotheone kai alla polla.
    ...

Περιοχή
    Piraeus Port

Προεπιλογή

Καλό θα ήταν να μην κοροϊδεύεις τέτοια πράγματα! Είπαμε οι καιροί έχουν αλλάξει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχνάμε κάποια πράγματα!

Πάντως αν θυμάμαι καλά είναι οι Έλληνες που ζητάνε το φακελάκι του προέδρου πριν από κάθε ντέρμπυ και μάλιστα είχαν στραβώσει όταν στο κύπελλο δεν εμφανίστηκε ο Κόκκαλης να δώσει το γνωστό πριμ. Δεν ήταν Πολωνοί ούτε Νορβηγοί.
    Ε αφού χρείαστηκε πέρσι να το κάνει για να τα κερδίσουμε το έκανε! Πρόπερσι είχε γίνει αυτή η ''ντόπα'' ?

Εγώ θα αγαπώ την ομάδα όποιοι και αν φοράνε την φανέλα. Και εξακολουθούσα να την αγαπώ όταν ένας δηλωμένος Αεκτζής ήταν στο τιμόνι της. Και προτιμώ έναν Νορβηγό από έναν δηλωμένο Αεκτζή.
    Είπε κανείς ρε φίλε ότι δεν θα αγαπάμε την ομάδα επειδή έχει λιγότερους Έλληνες κτλ? Απλά να μην κάνουμε σαν τους ιθαγενείς για ένα φιλικό λέμε!

Όσο για την κερκίδα των οργανωμένων. Ξέρω πολύ καλά τι παιδιά είναι. Δεν είναι 12χρονα, είναι και 20 χρονών παλληκάρια που φέρουν το σημάδι της αθωότητας που επικαλείσαι. Φτωχόπαιδα, τίμιοι άντρες που έχουν τον Ολυμπιακό πάνω απ' όλα.
    Ναι ρε παιδί μου, δεν είπαμε ότι είναι και βάζελοι...απλά θίγω κάτι που έχουν κάνει στο παρελθόν...

Αυτό να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα που ακριβώς πάει!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από stl
    Trela mas poulas tora? Giati ego ksero kati athoa ftoxopaida kai timious antres pou otan pane ekdromi den afinoun pratirio gia pratirio na min to listepsoun kai se kathe protathlima spane ta misa magazia sto pasalimani kai pairnoun oti broun. Mesa stin timiotita, ti na sou po. Min mas kaneis tora olous tous organomenous paidia pou ta xtypise h moira kai ksepetaxtikan apo tainia tou Ksanthopoulou!

Alathito oute o papas den eixe. Kai to enstikto tou kosmou mexri to Martio pisteue oti o Toure agapaei tin omada kai ton apotheone kai alla polla.
    Δεν νομίζω ότι ζούμε σε τόσο σάπιο κράτος ώστε αυτοί οι πρατηριούχοι που ληστεύονται ανελέητα ή οι μαγαζάτορες που ζουν τρομοκρατημένοι στο Πασαλιμάνι να μην μπορούν να μιλήσουν και να προφυλαχθούν. Και κάποιες λιγοστές εξαιρέσεις δεν μπορούν να χαρακτηρίσουν έναν κόσμο χιλιάδων. Οι οργανωμένοι στην συντριπτική πλειοψηφεία τους είναι όπως τους περιγράφω.

Ο Τουρέ δεν άκουγε το όνομα του για τον χαρακτήρα του ή για την αγάπη του προς τον Ολυμπιακό. Το άκουγε γιατί είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και αυτό ο κόσμος το είδε. Δεν είναι Πυθεία ο κόσμος, μπάλα βλέπει και όταν αυτή παίζεται σωστά αποθεώνει. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Μπαμπαγκίντα που είχε αρχικά την εύνοια του κόσμου, πέρασε στην απόλυτη απαξίωση. Αυτό μου λέει ότι ο κόσμος έχει σωστή κρίση.

... Το avatar του χρήστη stl
    Περιοχή
    όπου γης και πατρίς

Προεπιλογή

Den leme oti opoios kathete stin 7 einai alitaras. Kai ego exo katsei arketes fores stin 7 kai filous exo pou einai xronia ekei kai den exoun kanei pote to paramikro. Alla nomizo oti h saboura einai megaliteri apo oso les. Oxi sintripitikh meiopsifia.

To kako me ton kosmo einai oti kateuthinete polles fores apo to ti diabazei. Kai den einai dyskolo na ginei auto ksereis. O kosmos odigite apo ta MME, opote h krisi tou den mporei na einai panta sosti. P.X o kosmos tou Olympiakou ebrize persy otan arpaksame ta 4 ton Loubari. Pou einai h sosti krisi? O monos pou den ferei tin paramikri euthini ta akouse ola..
    ...

Προεπιλογή

Μαρκ, πέφτεις σε αντιφάσεις. Την μια μου μιλάς για αγνότητα και μετά επικροτείς την οικονομική "ντόπα" όπως λες.

Τέλος πάντων, ο καθένας μπορεί να "αγαπάει" την ομάδα όπως θέλει.

Το τελευταίο περί κριτηρίου του κόσμου πήγαινε σε αυτό που έγραψες ότι ο κόσμος βρίζει και χλευάζει πρώην και ΝΥΝ παίχτες μας. Δεν θα ήθελες να κάνω μια σούμα του τι έχει γραφτεί εδώ μέσα για ΝΥΝ παίχτες μας.

Προεπιλογή

Τα κοσμητικά για τον Λούβαρη ακούστηκαν από πολύ λίγους και εντάσσονται στην λογική χτυπάω το σαμάρι για να ακούει ο γαϊδαρος. Και το "πάρε παίχτες" σίγουρα δεν πήγαινε στον Λούβαρη.

Περιοχή
    Piraeus Port

Προεπιλογή

Μαρκ, πέφτεις σε αντιφάσεις. Την μια μου μιλάς για αγνότητα και μετά επικροτείς την οικονομική "ντόπα" όπως λες.
    A δεν το εξέφρασα σωστά ... Δεν την επικροτώ! Αλλά πέρυσι το θεώρησε σκόπιμο να το κάνει...ενώ πρόπερσι όχι... Αυτό είπα...

Και συμπληρώνω... Η ομαδάρα που έφαγε τις 4αρες στην Ευρώπη...για να πάρει τα ντέρμπυ χρειάστηκε τις ντόπες αυτές...Δεν είπα ότι την επικροτώ! αν δεν το κατάλαβες...

Προεπιλογή

Αν ενοχλεί το ότι παρακολουθούσα το φόρουμ πριν αποφασίσω να γράψω, μπορείτε απλά να κλειδώσετε αυτήν την δυνατότητα στους επισκέπτες ώστε να μην μπορούν να βλέπουν.
    Δεν ενοχλεί αυτό. Ξέρεις καλά τί είπα και ξέρω ότι το κατάλαβες κιόλας. Εισαι μεγάλο παιδί.

Κακοπροαίρετος εσύ το αποφάσισες ότι είμαι, όπως με χαρακτήρισες και γραφικό. Ούτε επιθετικός είμαι ως προς τους χρήστες. Αντίθετα, εσύ είσαι αυτός που δεν φείδεται χαρακτηρισμών και υποδείξεων.
    Έλα, τα ειπαμε αυτά και τα εξηγήσαμε. Όποιος δεν θέλει δεν τα καταλαβαίνει και όπως και προηγουμένως, ξέρω ότι και σ' αυτή την περίπτωση έχεις καταλάβει αλλά κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.

Όσον αφορά το club, γιατί δεν απαντάς; Ντρέπεσαι; Ολόκληρες ανακοινώσεις έχουν μπει στο φόρουμ και είμαι στο επίσημο φόρουμ του club, έτσι; Οπότε τι είναι αυτό που σε εμποδίζει από το να μου απαντήσεις; Γιατί δεν δείχνεις την ίδια πυγμή και αποφασιστικότητα όπως όταν χαρακτήρισες 35.000 Ολυμπιακούς "γραφικούς";
    Επειδή αρχίζεις και με κουράζεις, η ακριβής μου φράση ήταν "Κι αν το έκαναν και οι 35000, τότε ναι, μιλάμε για 35000 γραφικούς ή ανθρώπους που παρασύρονται εύκολα". Μάθε να διαβάζεις.

Είπες στον joey tempest :"Θα μπορούσα να πω κι εγώ λοιπόν οτι γραφικός είναι αυτός που για υπογραφή έχει τον εδώ και 1 χρόνο πρώην προπονητή μας... Δεν το κάνω όμως γιατί ο καθένας εκφράζεται όπως θέλει..."

Φαρισαίος λοιπόν. Το οτι του την είπες εσύ, νόμισες ότι δεν τρέχει μια απλώς και μόνο επειδή είπες "θα μπορούσα". Μην κοιτάς που το έκανα γαργάρα για να μη λες ότι καταπιέζω το νέο χρήστη.

Όσο για το κλαμπ, δεν συνηθίζω να δίνω λογαριασμό στο κάθε τυπάκι που έρχεται με το υφάκι του να καθυβρίζει και να τρομοκρατεί τους χρήστες, το τί κανω και ποιός ειμαι. Κάτσε μεσα στο φόρουμ όσο καιρο χρειάζεται, αφού φυσικά ηρεμήσεις και γίνεις καλό παιδί, και θα το μάθεις. Πληροφοριακά, στα 1000 ποστ κάνουμε δώρο κατάλογο με τα μέλη του κλαμπ. Στα 10000 έχει και κινητά.

Προεπιλογή

Προειδοποιήθηκες φίλε μου. Σου ειπα να ηρεμήσεις, για το καλό το δικό σου και των υπολοίπων αλλά δεν το τήρησες και συνέχισες με υβριστικό ποστ. Ελπίζω να το ξανασκεφτείς και όσον αφορά τη δημοκρατικοτητα του φόρουμ, είναι νομίζω ηλίου φαεινότερος ο βαθμός στον οποίο υπάρχει.

Τέλος επ' αυτού.

Προεπιλογή

Τα ποστ μου δεν ήταν υβριστικά, ας μην δημιουργούμε εντυπώσεις. Ο Έρικ με προσκάλεσε σε συνάντηση του κλαμπ και είπα οτι θα χαρώ πολύ να παρευρεθώ. Τίποτα το μεμπτό.

Προεπιλογή

Ξέρεις πολύ καλά τί είπες ανάμεσα στα άλλα και κάπου εδώ τέρμα τα παιχνιδάκια μια και δε φταίνε σε τίποτα οι χρήστες να γίνονται μάρτυρες τέτοιων γεγονότων.

+ Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές