+ Απάντηση στο θέμα
Σελίδα 2 από 10 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 5 6 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 21 έως 40 από 200

Θέμα: Αποψεις νεων μελων...

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Soulrain_7
    Δεν νομίζω ότι ζούμε σε τόσο σάπιο κράτος ώστε αυτοί οι πρατηριούχοι που ληστεύονται ανελέητα ή οι μαγαζάτορες που ζουν τρομοκρατημένοι στο Πασαλιμάνι να μην μπορούν να μιλήσουν και να προφυλαχθούν. Και κάποιες λιγοστές εξαιρέσεις δεν μπορούν να χαρακτηρίσουν έναν κόσμο χιλιάδων. Οι οργανωμένοι στην συντριπτική πλειοψηφεία τους είναι όπως τους περιγράφω.

Ο Τουρέ δεν άκουγε το όνομα του για τον χαρακτήρα του ή για την αγάπη του προς τον Ολυμπιακό. Το άκουγε γιατί είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και αυτό ο κόσμος το είδε. Δεν είναι Πυθεία ο κόσμος, μπάλα βλέπει και όταν αυτή παίζεται σωστά αποθεώνει. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Μπαμπαγκίντα που είχε αρχικά την εύνοια του κόσμου, πέρασε στην απόλυτη απαξίωση. Αυτό μου λέει ότι ο κόσμος έχει σωστή κρίση.

Εσύ μεγάλε πρέπει να πιστεύεις και τους Εβραίους που λένε οτί κινδυνεύουν από τους Λιβανέζους...
    The closer you get to the meaning...

Σωθήκαμε! Ξανά! Το avatar του χρήστη reader

Προεπιλογή

Μπαίνω πρωινιάτικα και βλέπω 350 νέες σελίδες στο θέμα. Έχασα κάποιο φιλικό ρε πούστη μου, λέω, και διαβάζω διαβάζω διαβάζω.... ήμαρτον ρε σεις..... Μεσανατολικό το κάναμε.....

Κάποιες απαντήσεις στα γρήγορα: Αν και δε συμμερίζομαι τέτοιες εκδηλώσεις μπορώ να δεχτώ αυτόν που ζητοκραυγάζει το όνομα του προπονητή, έστω και για μια καλή εμφάνιση σε φιλικό. Εδώ στον κινηματογράφο πας και στο τέλος μιας καλής ταινίας πέφτει χειροκρότημα, λες και πρόκειται για θέατρο, εκτός και αν τα χειροκροτήματα πάνε στον άνθρωπο που χειριζόταν τη μηχανή προβολής και δεν το κατάλαβα. Καθένας εκφράζεται όπως νομίζει εκείνη την ώρα, όσο σωστός και λάθος αν είναι.

Ποιο το πρόβλημα να έχει κάποιος άβαταρ ή υπογραφή τον Ντούσαν; Άλλοι έχουν τον Ζιο, άλλοι τον Αναστό και άλλοι τον Μίκυ Μάους. Να τους κοπεί το δικαίωμα να μιλάνε για Ολυμπιακό;

Οι χαρακτηρισμοί που κάνει κάποιος για οποιονδήποτε, καταδεικνύουν τις σκέψεις και την προσωπικότητα μόνο αυτού και κανενός άλλου. Όλοι προσδιοριζόμαστε βάσει αυτών που γράφουμε και έχοντας το θάρρος της γνώμης μας αναλαμβάνουμε τις συνέπειες.

Για την ανωνυμία του ίντερνετ πολλοί μίλησαν. Για την ανωνυμία της κερκίδας ουδείς. Εκεί η αποδοκιμασία επιτρέπεται;

Για τα συμπεράσματα των φιλικών: Καμία αξία και κανένα συμπέρασμα δε βγαίνει για μας τους φίλαθλους. Μόνο για τους προπονητές. Αν ήταν έτσι, ο Μπαμπαγκίντα θα έπρεπε να είχε διαπρέψει, αφού στα φιλικά πέρσι πετούσε. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Ολυμπιακό φέτος. Στα επίσημα θα κριθούν όλα και εκεί θα πρέπει να αποδοθούν τα εύσημα σε όποιους το αξίζουν.

Soulrain_7, μιας και έχεις καταλάβει τι παίζεται, παρακαλώ να μου εξηγήσεις αυτά που είπες για αγνούς και μη αγνους Ολυμπιακούς εδώ μέσα και να τους κατονομάσεις.

Προεπιλογή

Παιδιά, θα παρακαλέσω θερμά να μη συνεχιστεί η συζήτηση η οποία μοιάζει να είναι αδιέξοδη. Ότι ειπώθηκε ως τώρα ειπώθηκε, ας μην μπούμε σε ένα νέο κύκλο ατέρμονων συζητήσεων για πράγματα και καταστάσεις που εχουμε αντιμετωπίσει όλοι μας στο παρελθόν και μας ανάγκασαν να αλλάξουμε παραστάσεις.

Όσο περνά απ' το δικό μου χέρι, οι γνωστές μετρήσεις Ολυμπιακοφροσύνης με τις επίσης γνωστές ερωτήσεις που τις συνοδεύουν δεν πρόκειται να επαναληφθούν σ' αυτό εδώ το φόρουμ.

Ευχαριστώ άπαντες.

Επαγγελματίας Οπαδός Το avatar του χρήστη Xanthos

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από tItOsHaRk
    Εσύ μεγάλε πρέπει να πιστεύεις και τους Εβραίους που λένε οτί κινδυνεύουν από τους Λιβανέζους...

Κορυφαία ατάκα!

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από reader
    Μπαίνω πρωινιάτικα και βλέπω 350 νέες σελίδες στο θέμα. Έχασα κάποιο φιλικό ρε ****** μου, λέω, και διαβάζω διαβάζω διαβάζω.... ήμαρτον ρε σεις..... Μεσανατολικό το κάναμε.....

Κάποιες απαντήσεις στα γρήγορα: Αν και δε συμμερίζομαι τέτοιες εκδηλώσεις μπορώ να δεχτώ αυτόν που ζητοκραυγάζει το όνομα του προπονητή, έστω και για μια καλή εμφάνιση σε φιλικό. Εδώ στον κινηματογράφο πας και στο τέλος μιας καλής ταινίας πέφτει χειροκρότημα, λες και πρόκειται για θέατρο, εκτός και αν τα χειροκροτήματα πάνε στον άνθρωπο που χειριζόταν τη μηχανή προβολής και δεν το κατάλαβα. Καθένας εκφράζεται όπως νομίζει εκείνη την ώρα, όσο σωστός και λάθος αν είναι.

Ποιο το πρόβλημα να έχει κάποιος άβαταρ ή υπογραφή τον Ντούσαν; Άλλοι έχουν τον Ζιο, άλλοι τον Αναστό και άλλοι τον Μίκυ Μάους. Να τους κοπεί το δικαίωμα να μιλάνε για Ολυμπιακό;

Οι χαρακτηρισμοί που κάνει κάποιος για οποιονδήποτε, καταδεικνύουν τις σκέψεις και την προσωπικότητα μόνο αυτού και κανενός άλλου. Όλοι προσδιοριζόμαστε βάσει αυτών που γράφουμε και έχοντας το θάρρος της γνώμης μας αναλαμβάνουμε τις συνέπειες.

Για την ανωνυμία του ίντερνετ πολλοί μίλησαν. Για την ανωνυμία της κερκίδας ουδείς. Εκεί η αποδοκιμασία επιτρέπεται;

Για τα συμπεράσματα των φιλικών: Καμία αξία και κανένα συμπέρασμα δε βγαίνει για μας τους φίλαθλους. Μόνο για τους προπονητές. Αν ήταν έτσι, ο Μπαμπαγκίντα θα έπρεπε να είχε διαπρέψει, αφού στα φιλικά πέρσι πετούσε. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Ολυμπιακό φέτος. Στα επίσημα θα κριθούν όλα και εκεί θα πρέπει να αποδοθούν τα εύσημα σε όποιους το αξίζουν.

Soulrain_7, μιας και έχεις καταλάβει τι παίζεται, παρακαλώ να μου εξηγήσεις αυτά που είπες για αγνούς και μη αγνους Ολυμπιακούς εδώ μέσα και να τους κατονομάσεις.
    Καλημέρες Θωμά και +1000 στο παραπάνω...

Προεπιλογή

Ενοχλεί ο τρόπος που γράφω, αλλά το ομαδικό πέσιμο δεν βλέπω να ενοχλεί κανέναν.

Επίσης το φόρουμ αναλώνεται συνέχεια σε συζητήσεις για τον Μπάγιεβιτς, εγώ ενόχλησα που τον ανέφερα.

Ευχαριστώ που δεν κλειδώθηκα! Δεν ξέρω αν πρέπει να ευχαριστώ και τον συντονιστή dali που μου έσβησε μόνο 3 ποστ που δεν παρέβαιναν κανέναν κανόνα, ενώ τα δικά του στέκουν αγέρωχα. Αλλοίμονο, δεν περίμενα κάτι άλλο στο φόρουμ που συντονίζει.

Όσον αφορά το Inspired Club, δεν είπα ότι με ενοχλεί. Έκανα μια ερώτηση στον dali, δεν απάντησε, έκανα μια επισήμανση γενικού περιεχομένου και τελικά διαγράφηκαν οι δημοσιεύσεις μου. Γεγονός είναι ότι όντας στο επίσημο φόρουμ τον Inspired Club, θα ήθελα να ξέρω αν ο τάδε ή ο δείνα χρήστης είναι μέλη του club. Δεν νομίζω ότι είναι υπερβολικό αυτό.

Self-Banned Το avatar του χρήστη Sir Eric
    Περιοχή
    Cambridge

Προεπιλογή

Ενοχλεί ο τρόπος που γράφω, αλλά το ομαδικό πέσιμο δεν βλέπω να ενοχλεί κανέναν.
    Στο ειπα και χθες......αυτο το φορουμ εχει δικους του μηχανισμους επιβιωσης......προφανως προκαλεις τους χρηστες με τον τροπο που γραφεις και στην πεφτουν!!!.........Αφου παρακολουθεις καιρο, θα ειδες οτι κανεις μεχρι σημερα δεν ειχε αντιστοιχο προβλημα!!!

Αν μαλακωσεις λιγο και δεν εισαι τοσο προκατειλημενος......θα εισαι μια χαρα νομιζω!

Επίσης το φόρουμ αναλώνεται συνέχεια σε συζητήσεις για τον Μπάγιεβιτς, εγώ ενόχλησα που τον ανέφερα.
    Κανεις λαθος.....εδω και μερες το εχουμε κοψει.......ισως μας μπερδευεις με αλλα φορα που εχουν ολοκληρα θεματα με τον Σερβο!!! Εδω συμφωνησαμε ολοι μαζι οτι ειναι χαζομαρα να μιλαμε για την παρτη του!

Ευχαριστώ που δεν κλειδώθηκα! Δεν ξέρω αν πρέπει να ευχαριστώ και τον συντονιστή dali που μου έσβησε μόνο 3 ποστ που δεν παρέβαιναν κανέναν κανόνα, ενώ τα δικά του στέκουν αγέρωχα. Αλλοίμονο, δεν περίμενα κάτι άλλο στο φόρουμ που συντονίζει.
    Διαβαζε σωστα τι γραφω......σου ειπα δεν σου καναμε χαρη!

Όσον αφορά το Inspired Club, δεν είπα ότι με ενοχλεί. Έκανα μια ερώτηση στον dali, δεν απάντησε,
    Απαντησα εγω.....και σε καλυψα πληρως!

Αυτο το ποστ αποτελει το bottom line στις οποιες διενεξεις και οτιδηποτε ασχετο με τον τιτλο του θεματος γραφτει θα σβηνεται........γιατι οι καλοι λογαριασμοι.......κανουν τους καλους φιλους!!!

Σας ευχαριστω ολους!
    Red Spots @ www.thrylos-fans.net
    Ave Eric.......οι μελλοbanατοι σε χαιρετούν!
    Γυναίκα Μπικίνι Τραγικό

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από mark
    Ρε μεγάλε πήγε κανείς να αμφισβητήσει αυτά που έχει κάνει ο Κόκκαλης?

Εσύ αμφισβήτησες τον πιο πετυχημένο προπονητή που έχει περάσει από την Ελλάδα και σου υπενθύμισα ότι ο Κόκκαλης για να μας βγάλει από την αφάνεια χρειάστηκε τον Μπάγεβιτς ... so simple!

Βέβαια μπορούμε να το πούμε κι αλλιώς...πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι και θα έπρεπε να τα κάνει

Μάρκο, στο θέμα διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και πρώην ερυθρόλευκοι οι όποιες συζητήσεις.

Θα σε παρακαλούσα να μη συνεχίσουμε εδω μέσα

Προεπιλογή

Ωραία, αν δεν θέλετε να συνεχιστεί η συζήτηση, μην διαγράφετε τα ποστς, αλλά μπορείτε να τα μεταφέρετε στο κατάλληλο τόπικ. Είναι κόπος να γράφουμε κάποιες δημοσιεύσεις, ας μην πηγαίνει χαμένος.

Περιοχή
    Cambridge

Προεπιλογή

Eπειδη ειναι Κυριακη ομως......και επειδη δεν ειμαστε και Φιλιππινεζες.....καντε την κουβεντα στα αντιστοιχα τοπικς!!!

Ευχαριστω και παλι και happy posting!
    Γυναίκα Μπικίνι Τραγικό

Club de Paris Το avatar του χρήστη oikon7

Προεπιλογή

Ωραία, αν δεν θέλετε να συνεχιστεί η συζήτηση, μην διαγράφετε τα ποστς, αλλά μπορείτε να τα μεταφέρετε στο κατάλληλο τόπικ. Είναι κόπος να γράφουμε κάποιες δημοσιεύσεις, ας μην πηγαίνει χαμένος.
    Σε αυτό συμφωνώ με τον Soulrain_7. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα σε forum από το να σου σβήνουν το γαμωpost... αν δεν φεύγουν εκτός ορίων - κανόνων και τα σχετικά, θα παρακαλούσα να μεταφέρονται και όχι να διαγράφονται...
    never been too keen a timekeeper

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από oikon7
    Σε αυτό συμφωνώ με τον Soulrain_7. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα σε forum από το να σου σβήνουν το γαμωpost... αν δεν φεύγουν εκτός ορίων - κανόνων και τα σχετικά, θα παρακαλούσα να μεταφέρονται και όχι να διαγράφονται...
    Νικόλα, ξέρεις καλά ότι έχουμε τόσες δουλειές ρε συ...

Δηλαδή είναι ευκολότερο να ελέγχουμε όλα τα ποστς και να κάνουμε τις φιλιππινέζες ή ο κάθε χρήστης να πάψει να αγνοεί τις συστάσεις και να γράψει ότι θέλει στο αντίστοιχο θέμα;
    Παλικάρια, έχουμε 500 topics... ΗΜΑΡΤΟΝ...

Η εκτός θέματος κουβέντα τελειώνει ΕΔΩ.

Στα περι φιλικών αγώνων, οι εν UK μπορούν να κανονίσουν να πάνε όλοι μαζί στο φιλικό στο Λονδίνο την ερχόμενη εβδομάδα.

Προεπιλογή

Τώρα δηλαδή πρεπει να αρχίσουμε να σβήνουμε ποστς σαν κάφροι; Έχουν γίνει αναφορές σε: Παίκτες-αρκετούς, Προπονητή, Τέως Ερυθρόλευκοι, Διοίκηση, Οργανωμένοι, Φιλικά...

Μιλάμε για 7-8 διαφορετικά θέματα. Δεν πρόκειται να κάνουμε τους τροχονόμους εδώ ρε παιδιά! ΕΛΕΟΣ.

Ρε αδελφέ, πήγαινε στο αντίστοιχο θέμα και άνοιξε κουβέντα. Τι πιο λογικό και απλό;

Τα δυο τελευταία ποστς θα σβηστούν μόλις ενημερωθούν οι χρήστες.

Προεπιλογή Αποψεις νεων μελων...

για τα νεα μελη εφοσον θελουν να τοποθετηθουν...

και για να μεταφερθουν εδω ενα συνολο απο οφφτοπικ μηνυματα που εγιναν σε αλλο topic
    Lord High Executioner - "My name is Edmund Blackadder, and I am the new minister in charge of religious genocide. Now, if you play straight with me, you'll find me a considerate employer. But cross me and you'll soon discover that under this playful, boyish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac."

Η τεράστια σημασία των βλακών στον σύγχρονο βίο

Ακροτελεύτια διάταξη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από reader
    1. Περιμένω τοποθέτηση του Soulrain, που προφανώς βλέπει τα πράγματα αρκετά διαφορετικά, για να γίνει ανταλλαγή απόψεων και να καταλάβουμε περισσότερο τις διάφορες θέσεις που υπάρχουν. Η απάντησή μου στο post του έγινε για να δείξει ότι υπάρχουν αρκετές ερμηνείες στο θέμα και όχι για να τον ειρωνευτώ.
    Δεν πρόκειται να υπάρξει νέα τοποθέτηση από μένα, γιατί το κλίμα δεν θα την σήκωνε. Από την αρχή που μπήκα, υπήρξε ένα ομαδικό πέσιμο εναντίων μου, το οποίο γρήγορα με κούρασε. Ακριβώς σαν να μπήκε κάποιος από αυτό το φόρουμ σε ένα φόρουμ οργανωμένων. Έτσι ένιωσα. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω να γράφω. Πάντως να γνωρίζετε ότι ο φανατισμός δεν είναι γνώρισμα μόνο των οργανωμένων.

Φαντάζομαι ότι θα ακολουθήσουν ποστς που θα λένε ότι κάνω λάθος και ότι κάθε άποψη είναι καλοδεχούμενη εδώ μέσα. Να φροντίσετε να το μετουσιώσετε σε πράξη αυτό, να μην μένει μόνο στα λόγια. Για μένα, η αντίθετη άποψη εδώ δεν είναι καλοδεχούμενη και με τον τρόπο σας φροντίζετε να την διώχνετε. Και επειδή σας είπα παρακολουθούσα το φόρουμ για καιρό, είδα και τον τρόπο με τον οποίο φερθήκατε στον iek.

Αυτά τα ολίγα.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ.

Απατεώνας Το avatar του χρήστη xanadu

Προεπιλογή

who killed iek?

Περιοχή
    Cambridge

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από xanadu
    who killed iek?

Θα επανελθει ο ιεκ....ουτε να ξεκουραστει δεν μπορει κανεις!
    Γυναίκα Μπικίνι Τραγικό

Club de Paris Το avatar του χρήστη oikon7

Προεπιλογή

...αναρωτιέμαι μέχρι ποιο ακριβώς σημείο έχει άδικο ο Soulrain_7...

ΥΓ. ...κι ας μου την έδωσε το "μάλιστα, μάλιστα"...
    never been too keen a timekeeper

Περιοχή
    Cambridge

Προεπιλογή

Εξαρταται απο τις προθεσεις......αλλα και το ποιος ειναι ο καθενας....οπως ο φιλος Soulrain_7 ειπε η ανωνυμια ειναι "πληγη"!!

Οπως καταλαβαινεις, φιλε Νικο, οταν καποιος κατεβαινει ουρανοκατεβατος και αρχιζει να "χωνει" και μετα μιλαει και για περιεργες μεθοδους.....ε! καπου μας αναγκαζει να περνουμε την εξης φατσα:

Χωρις να παρει κανεις προσωπικα το παρακατω παραδειγμα.....μου θυμισε πριν μερικα χρονια οταν μερικοι ακροδεξιοι στην Αθηνα ειχαν δημιουργισει φασαρια και μετα τους επιασαν οι αστυνομικοι χειροποδορα και φωναζαν οι συλληφθεντες για φασισμο και καταπατηση δικαιωματων!

Επαναλαμβανω.....μην το παρει κανεις προσωπικα!!!! Αν τωρα πιστευεις Νικολα, οτι πεφτει πεσιμο σε χρηστες με διαφορετικη αποψη (διαφορετικη αποψη απο ποιον ομως?....ολοι διαφορετικες αποψεις εχουμε) εδω μεσα......τι να πω....πρεπει να το συζητησουμε, μιας και η αποψη σου εχει βαρος!
    Γυναίκα Μπικίνι Τραγικό

Μουρμουρίνιο Το avatar του χρήστη Wappy
    Περιοχή
    America's

Προεπιλογή

στο προφίλ του κάθε χρήστη, υπάρχει μια επιλογή που δίνει τη δυνατότητα εμφάνισης όλων των ποστ ενός χρήστη, με χρονολογική σειρά...

όταν θα χεις χρόνο και εφ όσον θα χεις και όρεξη, πάτα αυτό το λινκ, ξεκίνα από το τέλος όπου βρίσκονται τα πρώτα ποστ και παρακολούθησε τη συζήτηση...

αν σε κάποιο σημείο δείς καπέλωμα ή επίθεση σε νέο χρήστη, θα σε παρακαλούσα να μου το επισημάνεις...

παρατήρησε επίσης, όχι μόνο τις απαντήσεις που δέχτηκε ο χρήστης, αλλά το ύφος που ξεκίνησε, όπως και την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και εξαγωγής συμπερασμάτων για όλα τα μέλη του φόρουμ, καθώς και την προσπάθεια στη συνέχεια διακράτησης αλλά και διαιώνισης μιας εικόνας, μιας εντύπωσης, βάση απομονωμένων προσωπικών τοποθετήσεων και επανάληψης αυθαίρετων συμπερασμάτων...

διαφώνησε με έναν, την έπεσε σε όλους, υπήρξε αντίλογος, τώρα προσπαθεί απλά να προβάλει αλλά και να "διαφημίσει", επαναλαμβάνοντας, τα αυθαίρετα συμπεράσματα που έβγαλε για όλους μας εδώ...

ιδιαίτερη θα έλεγα η συνεισφορά του, ως νέου χρήστη, στο φόρουμ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Wappy : 08-08-06 στις 15:58
    Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Όχι να πούνε.
    Φανερώνεται αμέσως όποιος το χει έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθηση του.
    Ο αρνηθείς δεν μετανιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Προεπιλογή

Κάπου μου φαίνεται τα πράγματα έχουν παρεξηγηθεί κι επειδή τυγχάνει να είμαι mod και φίλος με τους περισσότερους εδώ μέσα, κι επειδή η δημιουργία αυτού του φορουμ είχε σαν στόχο την αποφυγή συμπεριφορών που υποστήκαμε σε άλλους δικτυακούς τόπους και μας έκαναν να αηδιάσουμε, θα ήθελα να καταθέσω την άποψη μου για κάποια πράγματα.

Ομαδικό πέσιμο : Ομαδικό πέσιμο σημαίνει ότι υπάρχει κλίκα χρηστών και την πέφτει σε όποιον εκφέρει αντίθετη σε αυτήν άποψη ή σε κάποιο απ' τα μέλη της. Η ειδοποιός διαφορά απ' την απλά αντίθεση που μπορει να υπάρχει ανάμεσα στις απόψεις, είναι ότι στο κακόβουλο ομαδικό πέσιμο κανείς δεν ενδιαφέρεται να καταθέσει επιχειρήματα : Απλώς σε κοροιδεύουν και στην λένε με άσχημο τρόπο.

Κατόπιν του άνωθεν ορισμού, θα ήθελα να ρωτήσω πού, πότε και ποιός είδε ομαδικο πέσιμο εδώ μέσα και σε ποιά περιπτωση? Μήπως κάπου έχουμε χάσει τη μπάλα και νομίζουμε απλώς ότι επειδή αρκετοί χρήστες αντιτίθενται στα λεγόμενα λιγότερων, αυτό συνιστά ομαδικό πέσιμο? Δλδ να μη λέμε την άποψη μας επειδή όσοι έχουν αντίθετη είναι ίσως λιγότεροι?

Έχω πραγματικα πολύ μεγάλη απορία : Απαγόρευσε κανείς σε κάποιον εδώ μέσα να πει την άποψη του ή τον λοιδόρησε γι' αυτήν (χωρίς τουλάχιστον να γίνεται πλάκα ή να μην έκανε το ίδιο και ο δεχόμενος αυτήν)?

+ Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές