+ Απάντηση στο θέμα
Σελίδα 4 από 10 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 5 6 7 8 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 61 έως 80 από 200

Θέμα: Αποψεις νεων μελων...

EL REY VASCO Το avatar του χρήστη joeyTempest
    Περιοχή
    Bilbao

Προεπιλογή

Κατι λειπει απο την υπογραφη σου.... Ποιος Κοκκαλης τωρα ρε φιλε.... Γραψε για την τελευταια πραξη μαγειας, τη γκολαρα που εβαλε στον Σιντιμπε!!! Ολεεε.... Τζιοβανι Ολιβειρα οε οε, για παντα στην καρδια μας θα σε εεεεεχουμε....
    Δεν θα γινεις Ισπανος ποτε.... Πορτογαλε Πορτογαλε....

Self-Banned Το avatar του χρήστη Sir Eric
    Περιοχή
    Cambridge

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Soulrain_7
    Χαίρομαι πάντως που δεν αρνείσαι αυτό που λέω και το επιβεβαιώνεις. Αφού λοιπόν βρίσκετε κόσμο από το επίσημο, τουλάχιστον μην μιλάτε με άσχημα λόγια γι' αυτό. Τώρα για το αν πέσατε θύμα spam, δεν νομίζω να έγινε από το επίσημο έτσι;
    Tις κουτοπονηριτσες αλλου ......και για να στο πω πιο απλα, το εν λογω φορουμ χεστηκε να κανει σπαμ....δεν μας απασχολει! Και στην τελικη να σου πω και κατι.......χεστηκα και ποιος κανει σπαμ σε εμας!!! Ειμαστε αρκετα σιγουροι για την ποιοτητα του χωρου......οποτε θελουμε μονον οποιον εκτιμα τον χωρο.....οποιος δεν τον εκτιμα.......στο καλο και να μην μας γραφει!!!

Ασε που εμεις δεν εχουμε βγαλει απαγορευση......γιατι σε μερικα φορα εχει βγει απαγορευση οτι οποιος γραφει αλλου.......τρωει ποδι!!!!

Ρε συ.......μηπως γι'αυτο δεν λες το κανονικο σου νικ? Ριχτο με ΠΜ και δεν θα σε μαρτυρισω!!! Υποσχομαι!

Επίσης δεν νομίζω να έκανα κάποιον τσαμπουκά. Μιλάω πολύ σωστά και περιμένω την ίδια αντιμετώπιση.
    Kαι νομιζω οτι την εχεις!!!
    Red Spots @ www.thrylos-fans.net
    Ave Eric.......οι μελλοbanατοι σε χαιρετούν!
    Γυναίκα Μπικίνι Τραγικό

Επαγγελματίας Οπαδός Το avatar του χρήστη Xanthos

Προεπιλογή

Χαίρομαι πάντως που δεν αρνείσαι αυτό που λέω και το επιβεβαιώνεις. Αφού λοιπόν βρίσκετε κόσμο από το επίσημο, τουλάχιστον μην μιλάτε με άσχημα λόγια γι' αυτό. Τώρα για το αν πέσατε θύμα spam, δεν νομίζω να έγινε από το επίσημο έτσι;

Joeytempest, εσένα που σε έλεγαν ότι είσαι ο Xanthos, θα σε περίμενα πιο εγκρατή στα συμπεράσματα σου...

Το πραγματικό μου νικ είναι Soulrain.

Επίσης δεν νομίζω να έκανα κάποιον τσαμπουκά. Μιλάω πολύ σωστά και περιμένω την ίδια αντιμετώπιση.
    Λοιπόν έχει αρχίσει και κουράζει η κατάσταση.

1) Συνεχίζεις να προκαλείς λέγοντας ότι ένα φόρουμ που επιτρέπει τον διάλογο και δεν κλειδώνει χρήστες χωρίς αιτία δεν είναι δημοκρατικό

2) Μας έχεις τρελάνει τελείως με το ότι σου απαντάνε 5 χρήστες... Ε, ρε αδελφέ αφού διαφωνούν τί διάολο να κάνουμε; να τους φιμώσουμε; Κι εγώ αν βγώ και πω ότι δεν γουστάρω τον Τζιοβάνι και τον θεωρώ τον μεγαλύτερο τεμπέλη στην ιστορία του Ολυμπιακού θα βγεις εσύ και άλλοι 5 και θα μου την πείτε...
    ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΤΕΣ Η΄ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. Ή μήπως εδώ είδες να γράφει κανείς ψέμματα για σένα την ώρα που δεν μπορείς να απαντήσεις;

3) Σπαμ και λοιπές μαλακίες... Αν ανοίξουμε αυτή την κουβέντα βλεπώ πολλούς που θα πάνε να κρυφτούν. Όποιος επικοινωνησε με τον Γιώργο το έκανε γιατί έκρινε ότι έχει ποιότητα και δεν είναι κολλημένος σε ένα φόρουμ που πλήρωνε "αμαρτίες" άλλων. Εννοείται ότι δεν υφίσταται ανάγκη να πάρουμε χρήστες από άλλο φόρουμ. Για να γίνει αυτό θα πρέπει κάποιο να είναι ποιοτικά καλύτερο με μεγαλύτερο αριθμό ενεργών χρηστών και ανεπτυγμένη αίσθηση δημοκρατίας. Δυστυχώς εγώ τέτοιο φόρουμ πέρα από το παρόν δεν ξέρω.

EL REY VASCO Το avatar του χρήστη joeyTempest
    Περιοχή
    Bilbao

Προεπιλογή

Και για να συμπληρωσω και κατι τελευταιο....

Δεν ειμαι κανα παιδακι, να μου λενε "ελα απο δω και θα σου δωκουμε και γλειφιτζουρι" κι εγω να πηγαινω.... ΕΓΩ το αποφασισα και ΜΟΝΟΣ μου ηρθα εδω περα, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ τσεκαρα το φορουμ, γιατι ομολογω δεν το ηξερα.... Και οντως εντυπωσιαστηκα. Και για αυτο ηρθα. Οποτε οποιος θελει να "την πει" καπου, ας τη λεει σε μενα.... Εγω πηρα την αποφαση, δεν μου εβαλε κανενας το μαχαιρι στο λαιμο.
    Δεν θα γινεις Ισπανος ποτε.... Πορτογαλε Πορτογαλε....

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Eric
    Tις κουτοπονηριτσες αλλου ......και για να στο πω πιο απλα, το εν λογω φορουμ χεστηκε να κανει σπαμ....δεν μας απασχολει! Και στην τελικη να σου πω και κατι.......χεστηκα και ποιος κανει σπαμ σε εμας!!! Ειμαστε αρκετα σιγουροι για την ποιοτητα του χωρου......οποτε θελουμε μονον οποιον εκτιμα τον χωρο.....οποιος δεν τον εκτιμα.......στο καλο και να μην μας γραφει!!!

Ασε που εμεις δεν εχουμε βγαλει απαγορευση......γιατι σε μερικα φορα εχει βγει απαγορευση οτι οποιος γραφει αλλου.......τρωει ποδι!!!!

Ρε συ.......μηπως γι'αυτο δεν λες το κανονικο σου νικ? Ριχτο με ΠΜ και δεν θα σε μαρτυρισω!!! Υποσχομαι!

Kαι νομιζω οτι την εχεις!!!
    Αφού χέστηκε το φόρουμ να κάνει σπαμ, τότε γιατί έκανε; Και δεν είναι μόνο ο Joey είναι και άλλοι οι οποίοι πήραν το ΠΜ...

Δεν ασχολούμαι με την θεωρητική δημοκρατικότητα του φόρουμ. Όλα τα φόρα είναι δημοκρατικά, μέχρι την στιγμή που θα έρθει κάποιος και θα ταράξει την ηρεμία τους. Όλα.

Επίσης για να απαντήσω μια και καλή: Δεν γράφω στο επίσημο, γενικά δεν γράφω σε άλλα φόρα. Εγώ απλώς παρακολουθώ. Έχω απαντήσει πλέον και κάθε αντίστοιχος υπαινιγμός θα αγνοείται.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Xanthos
    Λοιπόν έχει αρχίσει και κουράζει η κατάσταση.

1) Συνεχίζεις να προκαλείς λέγοντας ότι ένα φόρουμ που επιτρέπει τον διάλογο και δεν κλειδώνει χρήστες χωρίς αιτία δεν είναι δημοκρατικό

2) Μας έχεις τρελάνει τελείως με το ότι σου απαντάνε 5 χρήστες... Ε, ρε αδελφέ αφού διαφωνούν τί διάολο να κάνουμε; να τους φιμώσουμε; Κι εγώ αν βγώ και πω ότι δεν γουστάρω τον Τζιοβάνι και τον θεωρώ τον μεγαλύτερο τεμπέλη στην ιστορία του Ολυμπιακού θα βγεις εσύ και άλλοι 5 και θα μου την πείτε...
    ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΤΕΣ Η΄ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. Ή μήπως εδώ είδες να γράφει κανείς ψέμματα για σένα την ώρα που δεν μπορείς να απαντήσεις;

3) Σπαμ και λοιπές μαλακίες... Αν ανοίξουμε αυτή την κουβέντα βλεπώ πολλούς που θα πάνε να κρυφτούν. Όποιος επικοινωνησε με τον Γιώργο το έκανε γιατί έκρινε ότι έχει ποιότητα και δεν είναι κολλημένος σε ένα φόρουμ που πλήρωνε "αμαρτίες" άλλων. Εννοείται ότι δεν υφίσταται ανάγκη να πάρουμε χρήστες από άλλο φόρουμ. Για να γίνει αυτό θα πρέπει κάποιο να είναι ποιοτικά καλύτερο με μεγαλύτερο αριθμό ενεργών χρηστών και ανεπτυγμένη αίσθηση δημοκρατίας. Δυστυχώς εγώ τέτοιο φόρουμ πέρα από το παρόν δεν ξέρω.
    1) Συνεχίζω να προκαλώ; Λέγοντας την άποψη μου; Έλεος. Μπορεί ακόμα να μην έχω φάει μπαν, αλλά ποστς μου έχουν φαγωθεί χωρίς λόγο.

2) Δεν υπήρξε διαφωνία, υπήρξε πέσιμο. Πάντα κατά την γνώμη μου, έτσι; Ελπίζω να πιστεύεις ότι διατηρώ το δικαίωμα να έχω γνώμη.

3) Έστειλες εσύ (το εσύ αναφέρεται στο φόρουμ, όχι σε σένα προσωπικά) ΠΜ σε χρήστες ναι ή όχι; Από την στιγμή που το έκανες, για όποιον λόγο και να το έκανες, είναι σπαμ. Θα σε ενοχλούσε να έμπαινα εγώ και να έστελνα παρόμοια ΠΜ σε χρήστες καλώντας τους σε άλλο φόρουμ;

Τέλος ένα γενικό, προσωπικό συμπέρασμα. Όταν κάποιος κομπάζει για το υπέροχο, δημοκρατικό και σοβαρό φόρουμ που έχει, συνήθως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Και επειδή βλέπω ότι έχεις μια αγωνία να φανεί το φόρουμ δημοκρατικό και σοβάρο, ηρέμησε και άσε τους άλλους να το κρίνουν. Και όχι αυτούς που καλείς επειδή ξέρεις τι θα σου πουν, αλλά αυτούς που έρχονται εδώ με την αντίθετη άποψη από αυτή που επικρατεί και βιώνουν μια συγκεκριμένη αντιμετώπιση.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ.

Περιοχή
    Cambridge

Προεπιλογή

Αφού χέστηκε το φόρουμ να κάνει σπαμ, τότε γιατί έκανε; Και δεν είναι μόνο ο Joey είναι και άλλοι οι οποίοι πήραν το ΠΜ...
    Κοιτα φιλε......το φορουμ αυτο μετραει 250 μελη, δεν μπορω να ειμαι (και ουτε κανεις) υπευθυνος για τις πραξεις των υπολοιπων!!! Αν εσυ αυριο βγεις και βριζεις θεους και δαιμονες δηλωντας μελος του thrylos-fans δεν απασχολει εμενα!!! Οποιος μπηκε και εκανε ΣΠΑΜ κακως το εκανε και ειναι καραγκιοζης!.......Απο εκει και περα ο καθενας ξερει τι πρεπει να προσεχει, και αυτο το φορουμ δεν εχει προβλημα και να του κανουν σπαμ......και του εκαναν σπαμ και του κανουν συνεχως πολεμο......και το δυστηχημα ειναι οτι του κανουν πολεμο ατομα που θα επρεπε να φορανε φουστες και οχι παντελονια! Εξακολουθουμε ομως να μην εχουμε προβλημα....ο καθενας χαρακτηριζεται απο τις πραξεις του!!!

Αυτα σε οτι αφορα το συγκεκριμενο φορουμ.......τι γινεται αλλου, δεν με ενδιαφερει καθολου!!! Δεν ενοχλουμε κανεναν.......δεν προσβαλουμε κανεναν!!! Και αυτο νομιζω ειναι προφανες! Ασε που με ενα απλο search σε google και yahoo μπορει κανεις να μας βρει ευκολα!!!

Και για να το πω στην μαλλιαρη.....δεν εχουμε αναγκη απο πουστιες!!!

Δεν ασχολούμαι με την θεωρητική δημοκρατικότητα του φόρουμ. Όλα τα φόρα είναι δημοκρατικά, μέχρι την στιγμή που θα έρθει κάποιος και θα ταράξει την ηρεμία τους. Όλα.
    Εσυ την λες θεωρητικη......ολοι οσοι σου εχουν απαντησει μεχρι σημερα, μαλλον την βρισκουν και πρακτικα εφαρμοσιμη δημοκρατια!!! Αλλα ο καθενας εχει το δικαιωμα να εχει την αποψη του......μπορεις να πιστευεις οτι θες! Το 99% των ενεργων χρηστων οπως βλεπεις εχει αλλη αποψη!

Επίσης για να απαντήσω μια και καλή: Δεν γράφω στο επίσημο, γενικά δεν γράφω σε άλλα φόρα. Εγώ απλώς παρακολουθώ. Έχω απαντήσει πλέον και κάθε αντίστοιχος υπαινιγμός θα αγνοείται.
    Πολυ ομως σε βλεπω να καιγεσε για τα αλλα φορα ομως.....πραγμα περιεργο αφου δεν γραφεις εκει!!! Οπως και να εχει, το ξαναλεω......δεν μας απασχολουν τα αλλα φορα!!! Ο καθενας εχει δικαιωμα να γραφει και να λεει οτι θελει......ειτε εδω ειτε σε αλλα φορα......τα λεγομενα ολων μας, μας χαρακτηριζουν και ο κοσμος κρινει!!!

YΓ: Και σταματα να λες για ποστς που σου φαγωθηκαν χωρις λογο.....τα ποστς σου "κοπηκαν" απο εμενα γιατι ειχα βαλει bottom line στην κουβεντα και συνεχισατε απο κατω και δεν εφυγαν μονο δικα σου αλλα και του joey, mark & Xanthou!!! Μην γκρινιαζεις συνεχεια γιατι θυμιζεις κατι απο Ντεμη Νικολαϊδη στην ΚΕΔ!
    Γυναίκα Μπικίνι Τραγικό

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Eric
    Οποιος μπηκε και εκανε ΣΠΑΜ κακως το εκανε και ειναι καραγκιοζης!
    Πρόσεχε τι λες, γιατί και εγώ ξέρω και εσύ ξέρεις ποιος το έκανε. Φαντάζομαι κατόπιν συνεννοήσεως το γράφεις, αλλά δεν είναι σωστό να μιλάς έτσι για κάποιον που μπορεί αύριο-μεθαύριο να είσαι μαζί του σε κάποια pub..

Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω όχι επειδή σε γράφω, αλλά επειδή θα πω τα ίδια και δεν έχει νόημα να κάνουμε κύκλους.

Περιοχή
    Cambridge

Προεπιλογή

Πρόσεχε τι λες, γιατί και εγώ ξέρω και εσύ ξέρεις ποιος το έκανε. Φαντάζομαι κατόπιν συνεννοήσεως το γράφεις, αλλά δεν είναι σωστό να μιλάς έτσι για κάποιον που μπορεί αύριο-μεθαύριο να είσαι μαζί του σε κάποια pub..

Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω όχι επειδή σε γράφω, αλλά επειδή θα πω τα ίδια και δεν έχει νόημα να κάνουμε κύκλους.
    Εσυ αγαπητε προσεχε τι γραφεις γιατι:

Ειτε
    A) Μας πουλας παπατζες οτι δεν γραφεις σε αλλα φορα!!! Οποτε εισαι ψευτης και ανακολουθος!

Ειτε
    Β) Γραφεις σε αλλα φορα, εχεις και τα "μεσα" και ψαχνεις τις προσωπικες επικοινωνιες των μελων......φανταζομαι κατανοεις οτι ειναι αρκετα σοβαρο αυτο, μιας και μιλαμε για παραβαση προσωπικων δεδομενων!

Oποτε απο τους 2 μας.....μαλλον εσυ πρεπει να προσεχεις γιατι θα ηταν ασχημο για τα μελη του φορουμ που εισαι να μαθουν οτι παραβιαζονται οι "απορητες" (sic) επικοινωνιες τους!!

Απο το Ηνωμενο Βασιλειο, αγαπητε το συγκεκριμενο φορουμ εχει πανω 80 μελη.......δεν μου λεει κατι αυτο που λες!
    Γυναίκα Μπικίνι Τραγικό

Προεπιλογή

A) To απάντησα.

Β) Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Είμαι σίγουρος ότι κάτι κατάλαβες...

Περιοχή
    Cambridge

Προεπιλογή

Είμαι σίγουρος ότι κάτι κατάλαβες...
    Σαφως.......οπως και εσυ καταλαβες, οτι καταλαβα!

Την καληνυχτα μου!
    Γυναίκα Μπικίνι Τραγικό

Το avatar του χρήστη rower
    Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεπιλογή

Για όλους όσους ανήκουν κάπου και τους έχει φάει η αγωνία αν ο αλφα η ο δείνα ανήκει στο inspired club, επειδή τυχαίνει να γνωρίζω το συγκεκριμένο club, μπορώ να τους διαβεβαιώσω οτι στο club αυτό δεν ανήκει κανένας, ούτε το club ανήκει σε κανέναν.

Γενικά το club αυτό έχει μέλη (και όχι κτήματα) που δεν έχουν ιδιαίτερα αναπτυγμένη την αίσθηση της ιδιοκτησίας.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rower : 09-08-06 στις 11:31
    Η τιμη, τιμη δεν εχει και κριμα σε αυτον που την εχασε.

Επαγγελματίας Οπαδός Το avatar του χρήστη Xanthos

Προεπιλογή

3) Έστειλες εσύ (το εσύ αναφέρεται στο φόρουμ, όχι σε σένα προσωπικά) ΠΜ σε χρήστες ναι ή όχι; Από την στιγμή που το έκανες, για όποιον λόγο και να το έκανες, είναι σπαμ. Θα σε ενοχλούσε να έμπαινα εγώ και να έστελνα παρόμοια ΠΜ σε χρήστες καλώντας τους σε άλλο φόρουμ;
    Den tha synexisw thn kouventa giati den odhgei pouthena, apla mia parathrhsh dioti ekanes kai allh anafora pio panw se apanthsh sou ston Eric.

Egw proswpika, den exw mpei se opoiodhpote allo forum plhn tou parontos edw kai pollous pollous mhnes. Opoiosdhpote isxyristei oti exei dei ta IP mou ws episkepth se "erythroleuko" forum, apla einai PSEYTHS.

Auto fantazomai einai kati pou mporeis na to matheis, an den to xereis hdh.

Auto symvainei afenos logw eleipshs xronou afeterou dioti h gnwmh mou gia ta sygekrimena einai xeiristh. An thewreis oti den exw allh douleia apo to na gyrizw kai na diavazw to ti leei o kathenas gia na ferw kosmo sto forum eisai gelasmenos kai vathia nyxtwmenos.

Anaforika me th dhmokratikothta tou sygekrimenou xwrou ase allous na to krinoun pou symmetexoun edw kai pollous mhnes.

Club de Paris Το avatar του χρήστη oikon7

Προεπιλογή

Soulrain_7 με τα υπόλοιπα 300+ topics του forum (αυτά που αφορούν τον Ολυμπιακό ή έστω τα υπόλοιπα - γενικού ενδιαφέροντος) σκοπεύεις να ασχοληθείς καθόλου;
    never been too keen a timekeeper

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεπιλογή

Μπορώ επίσης να διαβεβαιώσω κάθε ενδιαφερόμενο οτι αυτό εδώ το φόρουμ στο οποίο γράφουμε τις απόψεις μας γι' αυτό που αγαπάμε, δεν έχει βάζελο administrator.

Μουρμουρίνιο Το avatar του χρήστη Wappy
    Περιοχή
    America's

Προεπιλογή

έχει πολύ πλάκα πάντως να γνωρίζεις κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες δεν έχουν γραφτεί πουθενά... και να ισχυρίζεσαι ότι μόνο διαβάζεις και δεν γράφεις... ίσως σαν guest τότε να έχεις γνωριστεί με άτομα σε καίριες θέσεις και να σε ενημερώνουν... σωστό κι αυτό..

είναι ξεκάθαρος πλέον ο σκοπός της "επίσκεψής" σου... όσο και να προσπάθησες, ατυχέστατα, να τον καλύψεις, κάνεις μπαμ ότι ήρθες να "καθαρίσεις" επειδή 2 χρήστες ήρθαν εδώ από κάπου αλλού... βαλτοδουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει, που λένε...

έντονο λοιπόν τον αίσθημα της ιδιοκτησίας, όπως εύστοχα ανέφερε ο Νίκος... αλλά τι διάλο... τόσες χιλιάδες μέλη είναι εκεί, τα οποία αυξάνονται ώρα με την ώρα, σε πείραξαν οι 2 που έφυγαν?
    μήπως σε πείραξε επειδή χάθηκαν 2 άτομα που υβρίζονταν καθημερινά εκεί με αισχρό τρόπο επειδή δεν πήγαιναν με το "ρεύμα" και είχε πλάκα το θέαμα αυτό? αυτά δεν τα παρατήρησες? ε φανταστικέ δημοκράτη?

διάβαζες απλά καθημερινά και έβλεπες το ΠΕΣΙΜΟ και το βρίσιμο και την κοροϊδία που έπεφτε σε πολλά μέλη, και σε πείραξε που αυτά τελικά ήρθαν εδώ επειδή οι ίδιοι το επέλεξαν? αυτό δε σκέφτηκες γιατί έγινε?

επειδή κάποιοι χάσανε το σάκο του μποξ, κάποιον να ξεσπάνε κοροϊδεύοντάς τον και ας είναι και αυτός οπαδός του Ολυμπιακού?

αυτά τα ξέχασες, ε φανταστικέ και δημοκρατικέ αναγνώστη?

επειδή λοιπόν κατάλαβες πολύ καλά ότι δε σε παίρνει εδώ να δημιουργείς εντυπώσεις για την πάρτη μας χωρίς λόγο και βάσεις, αν θες να συνεχίσεις να συμμετέχεις και λίγο για τον Ολυμπιακό, έτσι για ξεκάρφωμα στο φινάλε, κάνε το (ή μήπως είσαι και άλλη ομάδα? όχι αυτή που πρέπει να είσαι, αυτή που είσαι λέω... )

αλλιώς υπάρχουν αλλού μέρη να παραμυθιάσεις κόσμο και να πείς αυτά που θες και όλοι να συμφωνούν μαζί σου, ως δια μαγείας (Ζιο και βάλε)...

στη χώρα των συμφωνούντων και των γραμμών φέροντων...

άβε
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Wappy : 09-08-06 στις 13:13
    Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Όχι να πούνε.
    Φανερώνεται αμέσως όποιος το χει έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθηση του.
    Ο αρνηθείς δεν μετανιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Προεπιλογή

ρε γουαπιε παλι Καφκα διαβαζες ρε κερατα? δεν σου ειπα να τα πεταξεις τα κωλοβιβλια?

ανοιξε καναν Πρω να μαθεις μπαλα απ'τον μαστορη
    Lord High Executioner - "My name is Edmund Blackadder, and I am the new minister in charge of religious genocide. Now, if you play straight with me, you'll find me a considerate employer. But cross me and you'll soon discover that under this playful, boyish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac."

Η τεράστια σημασία των βλακών στον σύγχρονο βίο

Ακροτελεύτια διάταξη

Περιοχή
    Cambridge

Προεπιλογή

Δεν διαβαζετε κανενα ΜΑΞΙΜ λεω εγω και να αφησετε τον ΠΡΩ!
    Γυναίκα Μπικίνι Τραγικό

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Wappy
    έχει πολύ πλάκα πάντως να γνωρίζεις κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες δεν έχουν γραφτεί πουθενά... και να ισχυρίζεσαι ότι μόνο διαβάζεις και δεν γράφεις... ίσως σαν guest τότε να έχεις γνωριστεί με άτομα σε καίριες θέσεις και να σε ενημερώνουν... σωστό κι αυτό..
    Να και κάποιος που είπε και μια σωστή κουβέντα. Ξέρω άτομα σε καίριες θέσεις. Του Inspired Club.

είναι ξεκάθαρος πλέον ο σκοπός της "επίσκεψής" σου... όσο και να προσπάθησες, ατυχέστατα, να τον καλύψεις, κάνεις μπαμ ότι ήρθες να "καθαρίσεις" επειδή 2 χρήστες ήρθαν εδώ από κάπου αλλού... βαλτοδουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει, που λένε...

έντονο λοιπόν τον αίσθημα της ιδιοκτησίας, όπως εύστοχα ανέφερε ο Νίκος... αλλά τι διάλο... τόσες χιλιάδες μέλη είναι εκεί, τα οποία αυξάνονται ώρα με την ώρα, σε πείραξαν οι 2 που έφυγαν?
    μήπως σε πείραξε επειδή χάθηκαν 2 άτομα που υβρίζονταν καθημερινά εκεί με αισχρό τρόπο επειδή δεν πήγαιναν με το "ρεύμα" και είχε πλάκα το θέαμα αυτό? αυτά δεν τα παρατήρησες? ε φανταστικέ δημοκράτη?
    Ο σκοπός της επίσκεψης μου όπως λες ήταν να απαντήσω στο απαράδεκτο ποστ περί γραφικών ενός εκ των συντονιστών σας. Απλά επειδή προσπαθείτε να περάσετε ένα υφάκι αλά Ξανθόπουλου, ότι πάτε με τον σταυρό στο χέρι και είστε πολυσυλλεκτικοί, ανέφερα αυτό που γνώριζα. Κατά τ' άλλα δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι γίνεται στο επίσημο, δεν γράφω εκεί και δεν ασχολούμαι.

διάβαζες απλά καθημερινά και έβλεπες το ΠΕΣΙΜΟ και το βρίσιμο και την κοροϊδία που έπεφτε σε πολλά μέλη, και σε πείραξε που αυτά τελικά ήρθαν εδώ επειδή οι ίδιοι το επέλεξαν? αυτό δε σκέφτηκες γιατί έγινε?

επειδή κάποιοι χάσανε το σάκο του μποξ, κάποιον να ξεσπάνε κοροϊδεύοντάς τον και ας είναι και αυτός οπαδός του Ολυμπιακού?

αυτά τα ξέχασες, ε φανταστικέ και δημοκρατικέ αναγνώστη?

επειδή λοιπόν κατάλαβες πολύ καλά ότι δε σε παίρνει εδώ να δημιουργείς εντυπώσεις για την πάρτη μας χωρίς λόγο και βάσεις, αν θες να συνεχίσεις να συμμετέχεις και λίγο για τον Ολυμπιακό, έτσι για ξεκάρφωμα στο φινάλε, κάνε το (ή μήπως είσαι και άλλη ομάδα? όχι αυτή που πρέπει να είσαι, αυτή που είσαι λέω... )
    Το μόνο πέσιμο που είδα ήταν αυτό που βίωσα εγώ σ'αυτό το "δημοκρατικό" φόρουμ. Όσον αφορά το τι ομάδα είμαι, ο καθένας μπορεί να το πιστοποιήσει. Αν θέλεις, μπορείς να περάσεις σήμερα κιόλας από το red-cafe για να τα πούμε από κοντά, να δεις και τι ομάδα είμαι.

αλλιώς υπάρχουν αλλού μέρη να παραμυθιάσεις κόσμο και να πείς αυτά που θες και όλοι να συμφωνούν μαζί σου, ως δια μαγείας (Ζιο και βάλε)...

στη χώρα των συμφωνούντων και των γραμμών φέροντων...

άβε
    Δεν αντέχει το δημοκρατικό και σοβαρό φόρουμ την αντίθετη γνώμη;

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεπιλογή

Η πρώτη σου απάντηση φίλε μου είναι όλα τα λεφτά.
    Αφού λές οτι ξέρεις άτομα σε καίριες θέσεις στο inspiRED club , τότε με το συμπάθειο αλλα πραγματικά δεν ξέρεις τι σου γίνεται ......

Φιλική συμβουλή: Μην υιοθετείς πράγματα που ακούς χωρίς να τα ξέρεις !

+ Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές