+ Απάντηση στο θέμα
Σελίδα 3 από 8 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 5 6 7 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 41 έως 60 από 151

Θέμα: Super League Formula

Προεπιλογή

Για τραβηγμα το ειδα παντως. Μακαρι να ειναι καλα.

Προεπιλογή

δεν τον βλεπω καλα τον δανο.μυριζει απολελε!!

Σωθήκαμε! Ξανά! Το avatar του χρήστη reader

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από karteo Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΕΛΑ ρε παικτουρ Δανε παμε γερα ρεεεεε
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από karteo Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγκατελειψε ο παικτουρ. παει το καρο. ωραιο συστημα ομως. τωρα θα ξεκινησει εκτος στον επομενο αγωνα.
    :bravo: ?????
    The future's so bright, I gotta wear shades.

Πειραιώς Καμάρι Το avatar του χρήστη mark
    Περιοχή
    Piraeus Port

Προεπιλογή

Έξω οι τσάτσοι του Βαρδινογιάννη!!!
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Chef Το avatar του χρήστη theogeo7
    Περιοχή
    back to base

Προεπιλογή

τωρα που ειδε και τον μπραβο...,μηπως να του πουμε να παρει και διπλωμα για φορμουλα εκτος απο ταχυπλοου??

θα καθεται ,που θα καθεται ας κανει και κατι χρησιμο.

Club de Paris Το avatar του χρήστη oikon7

Προεπιλογή

Tι του λείπει του ψωριάρη;
    Φούντα με μαργαριτάρι...
    never been too keen a timekeeper

Σωθήκαμε! Ξανά! Το avatar του χρήστη reader

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Kwst Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για τραβηγμα το ειδα παντως. Μακαρι να ειναι καλα.
    Βρήκε η πισίνα μας τον νέο Καψή!!!
    The future's so bright, I gotta wear shades.

Se7en Το avatar του χρήστη Red Patras
    Περιοχή
    Πάτρα

Προεπιλογή

Ξεκινάμε 6οι!! Πάμε ρε Θρύλε!!!
    It is well enough that people of the nation do not understand our banking and monetary system, for if they did, I believe there would be a revolution before tomorrow morning.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από reader Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βρήκε η πισίνα μας τον νέο Καψή!!!

Πειραιώς Καμάρι Το avatar του χρήστη mark
    Περιοχή
    Piraeus Port

Προεπιλογή

ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΝΑ 'ΟΥΜΕ?
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

True Grit Το avatar του χρήστη undertow
    Περιοχή
    Denmark

Προεπιλογή

Παππά θέλουμε τώρα. Μικρός για να χωράει στο κοκπιτ και γρήγορος παίκτης. Εναλλακτικά, το σκέφτομαι για επιστροφή Καστίγιο

Περιοχή
    Πάτρα

Προεπιλογή

Εγκαταλείψαμε στον πρώτο αγώνα και 11οι στον δεύτερο. Καλό παλτό ο Δανός...

ΥΓ. Φέρτε κάνα Φινλανδό ή κάνα Ιταλό, ρε!!!! ΣΩΚΟ ΠΟΥΛΑ!!!
    It is well enough that people of the nation do not understand our banking and monetary system, for if they did, I believe there would be a revolution before tomorrow morning.

Όλοι ΣΕΦ!!! Το avatar του χρήστη Nikaia
    Περιοχή
    Νικαια-Νεαπολη

Προεπιλογή

Προεδρε δειωξτον δεν κανει αυτος...φερε κανενα αλλο απο βραζιλια κανενα Μπαρικελο ισως?
    Μπορεί να μην είμαστε η δύναμη που παλαιότερα κινούσε γη,ουρανό είμαστε αυτοί που είμαστε...ένα ίσο κράμα ηρωικών καρδιών!Αποδυναμωμένοι από το χρόνο και τη μοίρα αλλά με ισχυρή θέληση να αγωνιστούμε...να ανακαλύψουμε...και να μην παραδωθούμε!

Το avatar του χρήστη Fender
    Περιοχή
    κάπου ανάμεσα

Προεπιλογή

περίμενα να δω προσπεράσεις και δυνατές μονομαχίες (ισάξια αυτοκίνητα), περίμενα να δω τρελές ταχύτητες και ατυχήματα, περίμενα να θυμηθώ κάτι από τα '80s, αλλά μάταια... ο,τι πιο βαρετό και ανιαρό έχω δει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό ολα αυτά τα χρόνια που παρακολουθώ...

υγ. ο κοκκαλης απέλυσε μεχρι και τον ντε λα ροσα, μια εβδομαδα πριν την έναρξη της σεζον!!! θεος λαιμαι !

Περιοχή
    Νικαια-Νεαπολη

Προεπιλογή

Τι εγινε εχουμε κανενα νεο?δεν ετρεξε σημερα το μονοθεσιο μας?
    Μπορεί να μην είμαστε η δύναμη που παλαιότερα κινούσε γη,ουρανό είμαστε αυτοί που είμαστε...ένα ίσο κράμα ηρωικών καρδιών!Αποδυναμωμένοι από το χρόνο και τη μοίρα αλλά με ισχυρή θέληση να αγωνιστούμε...να ανακαλύψουμε...και να μην παραδωθούμε!

Περιοχή
    Πάτρα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Nikaia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι εγινε εχουμε κανενα νεο?δεν ετρεξε σημερα το μονοθεσιο μας?
    Την άλλη εβδομάδα έχει, Γιάννη!

Προεπιλογή

Άριστος γνώστης (και) της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας, ο οδηγός του Ολυμπιακού στην SF Σταμάτης Κατσίμης μίλησε στο gavros.gr για τη νέα του προσπάθεια...

Η Super League Formula είναι ένα νέο είδος μηχανοκίνητου αθλητισμού που συνδυάζει και το ποδόσφαιρο, το δημοφιλέστερο σπορ στον πλανήτη. Ως εκ τούτου, αυτά τα δύο αθλήματα συνθέτουν μια μαγική συνταγή στην οποία συμμετέχει και ο Κατσίμης, ο δεύτερος οδηγός των ερυθρολεύκων.

Ερωτηθείς για το πώς αποφάσισε να συμμετάσχει στο σπορ, ο Έλληνας οδηγός ανέφερε. "Ήρθα σε επαφή με την ομάδα, τους είπα ότι ενδιαφέρομαι να οδηγήσω και τα πράγματα πήραν το δρόμο τους".

Ο Κατσίμης έχει οδηγήσει και άλλα μονοθέσια φυσικά όπως είναι αυτά της F3 και υπάρχει μία πολύ σημαντική διαφορά με το τωρινό αυτοκίνητο. "Έχει πολλή δύναμη, αλλά συνηθίζεται γρήγορα. Όπως είπα, είναι πολύ δυνατό, αλλά θέλει άλλες λειτουργίες. Για παράδειγμα πρέπει να πατήσεις δυνατά το φρένο και σιγά σιγά να ελαφρύνεις τη δύναμη που πατάς το πεντάλ. Χρειάζεται πολλή δύναμη στην αρχή και είναι σαν να κλωτσάς μπάλα ποδοσφαίρου".

Ο Έλληνας οδηγός είναι ο δεύτερος του Ολυμπιακού στη SF και εδώ εκφράζει ένα παράπονό του, καθώς δεν έχει πολύ χρόνο να οδηγεί το αυτοκίνητο ώστε να το μάθει και να κοντράρει τον πρώτο. "Αν και το λέει το συμβόλαιο πως μπορώ να τρέξω και εγώ στους αγώνες, το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να κάνω πολλές δοκιμές. Ξεκινάμε δηλαδή κατ' ευθείαν το Σάββατο, χωρίς να έχουμε κάνει κάποια προετοιμασία την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Εγώ στις δοκιμές δεν έχω την ευκαιρία να τρέξω πολύ και θα κοιτάξω να διαπραγματευτώ ώστε να αποκτήσω εμπειρίες. Αλλιώς θα δούμε...".

Όταν λοιπόν η συζήτηση έφτασε στο τι χρειάζεται για να τρέξει αυτός σε κάποιον αγώνα, είπε. "Αυτό αποφασίζεται μία εβδομάδα πριν, αλλά εγώ έχω μόλις 40 λεπτά στη διάθεσή μου για να κάνω καλό χρόνο στις δοκιμές. Ο Κάσπερ (ο πρώτος οδηγός) έχει και δοκιμές και δύο χρονομετρημένα". Αυτό σημαίνει πως στο δεύτερο αγώνα που θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο στο Νίρμπουργκρινγκ, ο Κάσπερ Άντερσεν θα είναι αυτός που θα τρέξει, ενώ στον τρίτο (Τσόλντερ-Βέλγιο, 4-5/10) δεν είναι ακόμα γνωστό ποιος εκ των δύο θα συμμετάσχει.

Σχετικά με το πως βλέπει το πιθανό αποτέλεσμα στη Γερμανία, ο Κατσίμης ανέφερε. "Δεν ξέρω, θα εξαρτηθούν πολλά από τις καιρικές συνθήκες. Ο Κάσπερ έχει οδηγήσει στο Νίρμπουργκρινγκ, ενώ εγώ όχι. Ότι έχω δει, το έχω δει από τη Φόρμουλα 1".

Τέλος, αφού στην κρισιμότερη απάντηση, ανέφερε πως είναι Ολυμπιακός, τόνισε πως "μετά το άσχημο ξεκίνημα, θα πάρουμε το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ".

Ο Κατσίμης θα ταξιδέψει για το Νίρμπουργκρινγκ την Παρασκευή (19/9) και όπως φαίνεται, όντως ο χρόνος για να μάθει περισσότερο το αυτοκίνητο, είναι πάρα πολύ λίγος. Ευχή του gavros.gr είναι να καταφέρει να εκτοπίσει τον Άντερσεν, να πάρει αυτός τη θέση του και είναι σίγουρο πως αλλιώς είναι να οδηγά ένας ξένος για τον Ολυμπιακό και αλλιώς ένας γαύρος όπως ο Κατσίμης.

Προεπιλογή

Για την ομάδα του Ολυμπιακού οδηγεί στην SF ο Κάσπερ Άντερσεν που φορούσε τη φανέλα των ερυθρολεύκων στη Δανία.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Δανία για να αντιμετωπίσει τη Νόρτζελαντ στο θεσμό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και εκεί βρέθηκε ο Κάσπερ Άντερσεν, ο πρώτος οδηγός της ομάδας που συμμετέχει στη Super League Formula. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Δανός φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και έκανε μερικές δηλώσεις σχετικά με το ματς, χαρακτηρίζοντας την ελληνική ομάδα φαβορί.

"Τον ξέρω πολύ καλά τον Ολυμπιακό και χαίρομαι που οδηγώ για λογαριασμό του στην SF. Είναι καλή ομάδα και φαβορί για την αναμέτρηση και πιστεύω θα τα πάει καλά. Είμαι Δανός, αλλά υποστηρίζω και τον Ολυμπιακό", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άντερσεν.

Προεπιλογή

Αυτό το Σαββατοκύριακο ο Ολυμπιακός δίνει στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, την περίφημη "Πράσινη κόλαση", το δεύτερο αγώνα του στη Superleague Formula.

Η ερυθρόλευκη ομάδα "ανασυντάχτηκε" μετά το μέτριο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και ευελπιστεί σε κάτι καλύτερο στον εντός έδρας αγώνα της GU Racing.

Η γερμανική αγωνιστική ομάδα που "τρέχει" το μονοθέσιο του Ολυμπιακού ξέρει καλά τα μυστικά της πίστας και σίγουρα θα βοηθήσει τον Κάσπερ Άντερσεν στην προσπάθειά του να ανεβάσει τον Ολυμπιακό στο βάθρο.

Η τηλεόραση του Alpha θα μεταδώσει απευθείας την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στις 14:20 την προσπάθεια της ομάδας του Ολυμπιακού από το Νίρμπουργκρινγκ.

Στο στούντιο για να σχολιάσει τον αγώνα μαζί με τους Κώστα Ψάρρα και Πάνο Σεϊτανίδη θα βρίσκεται ο Τάκης Γκώνιας που ταξίδεψε στο Ντόνινγκτον και επέστρεψε ενθουσιασμένος με όσα έζησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
    Έλεος ρε φούστη μου με αυτόν τον Γκώνια...
    Και σου σπάει τα νεύρα και είναι παντού σαν γλάστρα!
    Αν θέλουν γλάστρες δεν παίρνουν την Φαρμάκη να ανοίγει το μάτι μας λίγο τουλάχιστον; Καλύτερη θα είναι!

Περιοχή
    Νικαια-Νεαπολη

Προεπιλογή

Δεν τον ξερω τον Γκωνια αλλα για τη Φαρμακη συμφωνω

+ Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές