+ Απάντηση στο θέμα
Σελίδα 1 από 7 1 2 3 4 5 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1 έως 20 από 124

Θέμα: Πως ανακαλύψατε το thrylos-fans?

Μουρμουρίνιο Το avatar του χρήστη Wappy
    Περιοχή
    America's

Προεπιλογή Πως ανακαλύψατε το thrylos-fans?

με ποιόν τρόπο βρήκατε το φόρουμ?

σας το πρότεινε κάποιος φίλος (για να σας εκδικηθεί ίσως) ?

πατήσατε κάποιο μπάνερ-λινκ σε κάποιο από τα πολλά τσοντο site στα οποία έχουμε προβολή? (μέσω των κονέ που έχει ο Νταλί, αυτός μας παρέσυρε)

κάνατε search στον γκούγλη με λέξεις κλειδιά όπως "Ντομί πρότυπο", "Μπόρχα γκολεαδόρ, "Ντάνι παιχταράς" για να δείτε αν είστε ή όχι μόνοι σε αυτόν τον πλανήτη?

Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Όχι να πούνε.
    Φανερώνεται αμέσως όποιος το χει έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθηση του.
    Ο αρνηθείς δεν μετανιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Τι να πει κανείς Το avatar του χρήστη metallica

Προεπιλογή

Εψαχνα ενα φορουμ για να πω τον πονο μου για την τιμωρια που ειχε επιβληθει στον Λουα λογω σημαιακιου και εξωφυλλου Πρω.

Πατησα "φορουμ Ολυμπιακου" στο google και ηταν το πρωτο που μου εβγαλε. "Που να ψαχνω τωρα" σκεφτηκα και μπηκα.

Στην αρχη δεν ειχα σκοπο να κατσω αλλο, οταν καθισα και διαβασα ομως μερικα ακομα θρεντς ειδα οτι βγαζετε γουστα και ειπα "εδω ειμαστε".

Νομιζω πως η παρουσια μου εχει ομορφυνει το φορουμ και το εχει κανει πιο ελκυστικο σε νεους χρηστες. Ειναι αλλωστε γνωστο πως η ευστροφια, η ικανοτητα πειθους, η εμφυτη γοητεια και η μετριοφροσυνη ειναι χαρακτηριστικα που με συνοδευουν απο τη μερα που γεννηθηκα.

Και μετα ηρθε ο Δικαιος. Και με ισοπεδωσε.

Αυτα.
    Beer: The cause of, and solution to, all of life's problems.
    Homer J. Simpson

Κακιασμένη Το avatar του χρήστη Loukretia
    Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Ε, οι γάτες συνήθως δεν ψάχνουν ένα σπίτι για να αράξουν?
    Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Προεπιλογή

Δεν θυμάμαι ακριβώς. Έψαχνα για τον ολυμπιακό γενικά και το βρήκα μάλλον.
    Αυτό που θυμάμαι είναι πως στην αρχή δεν είχα γραφτεί μέλος για λίγο καιρό και απλά παρακολουθούσα.

I have seen the fnords.

Προεπιλογή

Εμένα με πετάξανε έξω απ' το επίσημο φόρουμ και βρήκα κι άλλα λεμινγκς σαν και μένα και τραβήξαμε όλοι μαζί για τη θάλασσα......

Προεπιλογή

Συνήθιζα να μπαίνω στο forum της 7, όπου αισθανόμουν ολίγον τι εξωγήινος. Κάποια στιγμή το έκλεισαν για αναβάθμιση και από το google, σε ένα ματς της μετά εποχής με το φίδι μέσα, βρήκα το φόρουμ, αισθάνθηκα ότι μπορούσα να συννενοηθώ με μερικούς ανθρώπους κι έκανα την παρθενική μου εμφάνιση με άβαταρ το άστρο του Χάους. Δε ρεστ ιζ χιστορι.
    It's the fear you misconceive,
    as the cause of your apathy,
    when it's only the result:
    Any action is better than no action at all

Se7en Το avatar του χρήστη Red Patras
    Περιοχή
    Πάτρα

Προεπιλογή

Και εγώ κάπως σαν τον Μίχα. Βρισκόμουν στο φόρουμ της 7 μέχρι το 2005 (χωρίς να συμμετέχω πολύ όμως, καμιά 25αρια ποστ πρέπει να έκανα συνολικά εκεί), μετά ήρθα εδώ ψάχνοντας για φόρουμ του Ολυμπιακού, που θα έχει παλιές εικόνες με μπάσκετ.

Μέχρι την μέρα που έκανα λογαριασμό παρακολουθούσα σαν guest, έφτιαξα λογαριασμό αλλά και πάλι δεν είχα καμία συμμετοχή. Ξεκίνησα να ποστάρω τέλη του 2006 (ή κάπου εκεί τέλοσπαντων), με πρώτο άβαταρ την σημαία της Ελλάδας σε κόκκινο χρώμα και το σήμα του Ολυμπιακού στη θέση του σταυρού.

Δεν θα το μετανιώσω ποτέ που το έκανα πάντως!

Big Boss Το avatar του χρήστη scarface
    Περιοχή
    στο δωμάτιό μου

Προεπιλογή

δεν ειχα αχοληθει ποτε με fora και τα σχετικα.ετυχε να δω στο contra αναφορα στο μπλογκ του φεντερ κατα του πινεις γκερσον.απο εκει βρηκα και εσας,σας παρακολουθησα αρκετους μηνες,ε στο περσινο μπαχαλο με τις ποδοσφαιρικες μεταγραφες δεν αντεξα και γραφτηκα.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από scarface Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ειχα αχοληθει ποτε με fora και τα σχετικα.ετυχε να δω στο contra αναφορα στο μπλογκ του φεντερ κατα του πινεις γκερσον.απο εκει βρηκα και εσας,σας παρακολουθησα αρκετους μηνες,ε στο περσινο μπαχαλο με τις ποδοσφαιρικες μεταγραφες δεν αντεξα και γραφτηκα.
    Εύγε! Εύγε! Εύγε!

Προεπιλογή

Εγω παλι σαν τον το καλοκαιρι του 2006 και αφου ειχα αρχισει να ασχολουμαι πιο εντατικα με το internet πατησα στο google "φορουμ ολυμπιακος" και ηταν το πρωτο που εβγαλε. Χωρις να γραφτω αρχισα να διαβαζω διαφορα threads(του Χαρη Παππα το θυμαμαι χαρακτηριστικα) και μου αρεσε αρκετα το κλιμα αλλα δεν ενιωσα ετοιμος να κανω την εγγραφη(φοβομουν, ενιωσα μια τρομερη πιεση κτλ) και ετσι δεν γραφτηκα. Συνεχισα να το διαβαζω κυριως τα Σ/Κ που ειχα χρονο και μετα προς τα Χριστουγεννα ολο και πιο εντονα, ε και με τις διακοπες που σταματησαν και τα σχολεια ενιωσα ετοιμος να γραφτω.

Πρωτο μου ποστ(ουτε καν καλως σας βρηκα και τα λοιπα συναισθηματικα) κατευθειαν στις μπασκετικες μεταγραφες:
    Αληθεια ο διαμαντιδης τι συμβολαιο έχει(σε διαρκεια?)
    Μου απαντανε οτι τελειωνει εκεινο το καλοκαιρι
    Συνεχιζω το παραληρημα:
    Πιστευω οτι η πιθανη μετακινηση διαμαντιδη στο θρυλο θα ειχε δραματικες εξελιξεις ειδικα με τον πιθανο συνδυασμο με τον γιαννακη!
    -καρτεο(σκεφτομενος: χ@σε μας ρε λοκωπαιδο ακομα δεν γραφτηκες με τις @@ριες σου):
    ναι. δεν διαφωνω. αλλα δεν νομιζω να γινει αυτη η μετακινηση.

Προεπιλογή

ειδες ομως ποσο δικιο ειχα? μεσα επεσα
    Lord High Executioner - "My name is Edmund Blackadder, and I am the new minister in charge of religious genocide. Now, if you play straight with me, you'll find me a considerate employer. But cross me and you'll soon discover that under this playful, boyish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac."

Η τεράστια σημασία των βλακών στον σύγχρονο βίο

Ακροτελεύτια διάταξη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από karteo Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειδες ομως ποσο δικιο ειχα? μεσα επεσα
    Ηρθε ομως ο Γιαννακης.

Self-Banned Το avatar του χρήστη Sir Eric
    Περιοχή
    Cambridge

Προεπιλογή

Ηξερα τους τυπους που το φτιαξανε!
    Red Spots @ www.thrylos-fans.net
    Ave Eric.......οι μελλοbanατοι σε χαιρετούν!
    Γυναίκα Μπικίνι Τραγικό

Προεπιλογή

Όπως έχω ξαναπεί στο πρώτο πρώτο μου ποστ, άρχισα να παρακολουθώ τυχαία (με γκούγκλισμα για κάποιους παίκτες νομίζω) την άνοιξη του '8, προσπαθώντας να βγάλω άκρη με τις αλλοπρόσαλλες κινήσεις Κόκκαλη. Δεν τα κατάφερα.

Προς τιμήν σας, δεν είχα ξαναμπει ποτέ σε φόρουμ οποιουδήποτε είδους.
    Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Eric Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ηξερα τους τυπους που το φτιαξανε!
    Eιναι ομαδα του λαου,Θεος σε ορισμενους,θρησκεια σε φανατικους,εχθρος σε οργισμενους!!
    thrylos-fans emblem

Πάμε γι'άλλα Το avatar του χρήστη leonel
    Περιοχή
    Athens

Προεπιλογή

Μπαίνοντας σε αλλόθρησκο φόρουμ aka λαγοφόρουμ aka ολοιβριζουνολους aka οποιοςπειτηνπιοχυδαιαβρισιαγινεταιαντμιν, πέφτω στον έξης διάλογο.

Λαγός πολιτισμένος- Ρε παιδιά μην βρίζετε έτσι τα πάντα! Παναθηναικοί είμαστε όλοι... είναι δυνατόν να μιλάμε έτσι ο ένας στον άλλον?

Λαγός κλασσικός - Μεγάλαι αν γουστάρροις! Αν δαιν γουσταρροις να πας να μειλας στο θρειλος φανς με τους πωλοιτεισμαινους!

ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΛΕΟΝΕΛ!!! ΕΧΟΥΜΕ KAI ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ULTRAS???

Μπαίνω λοιπόν και πέφτω πάνω σε ποστ του Eric στο ΠαοΙ.
    "Μάλλον τον ειρωνευόταν τον άλλον και το έλεγε πολιτισμένο" λέω από μέσα μου

Τεσπά έτσι έγινε η δουλειά περίπου και κατέληξα εδώ.

Μειοψηφία Το avatar του χρήστη my_red_truth

Προεπιλογή

Εγω μάλλον έκανα ένα google στη λέξη thrylos και το βρήκα. Το παρακολούθησα λίγο και μετά γράφτηκα.
    Μου άρεσε γιατί εδω μέσα έτσι και πεις κάτι και δεν μπορείς να το τεκμηριώσεις θα σε φάνε. Αν το τεκμηριώσεις όλοι σέβονται τη διαφορετική άποψη ακόμα κι αν διαφωνούν. Νομίζω ότι αυτό είναι ο ορισμός της δημοκρατίας και το φόρουμ αυτό δικαιώνει την άποψη ότι η νέα τεχνολογία φέρνει και μια άλλου είδους δημοκρατία.
    Γι' αυτό άλλωστε και το επίπεδο αυτού του φόρουμ είναι υψηλό όχι μονο αθλητικά και Ολυμπιακά αλλά και σε επίπεδο χιούμορ, επιστημονικών συζητήσεων ή ακόμα και φιλοσοφικών αναζητήσεων.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από leonel Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπαίνοντας σε αλλόθρησκο φόρουμ aka λαγοφόρουμ aka ολοιβριζουνολους aka οποιοςπειτηνπιοχυδαιαβρισιαγινεταιαντμιν, πέφτω στον έξης διάλογο.

Λαγός πολιτισμένος- Ρε παιδιά μην βρίζετε έτσι τα πάντα! Παναθηναικοί είμαστε όλοι... είναι δυνατόν να μιλάμε έτσι ο ένας στον άλλον?

Λαγός κλασσικός - Μεγάλαι αν γουστάρροις! Αν δαιν γουσταρροις να πας να μειλας στο θρειλος φανς με τους πωλοιτεισμαινους!

ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΛΕΟΝΕΛ!!! ΕΧΟΥΜΕ KAI ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ULTRAS???

Μπαίνω λοιπόν και πέφτω πάνω σε ποστ του Eric στο ΠαοΙ.
    "Μάλλον τον ειρωνευόταν τον άλλον και το έλεγε πολιτισμένο" λέω από μέσα μου

Τεσπά έτσι έγινε η δουλειά περίπου και κατέληξα εδώ.

Έλεοοοοοοοοοος

Προεπιλογή

χαιρομαι παντως για το οτι το βρηκατε παιδια

μας τιμαει ολους η παρουσια σας και η συμμετοχη σας. ακομη και αυτων που απλα διαβαζουν και μας τιμουν με την προσοχη τους
    Lord High Executioner - "My name is Edmund Blackadder, and I am the new minister in charge of religious genocide. Now, if you play straight with me, you'll find me a considerate employer. But cross me and you'll soon discover that under this playful, boyish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac."

Η τεράστια σημασία των βλακών στον σύγχρονο βίο

Ακροτελεύτια διάταξη

Προεπιλογή

Tελικά κανείς δεν το βρήκε απ' τα τσοντομπανερ. Βγάλτα Βαγγέλα, μας πιάσαν Κώτσους οι Αλβανίδες......

+ Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές