Και στο τελος κερδιζουν οι γερμανοι...
Στα ισα και να ξαναφανε.....νοιερ ολα καλα ρε...???
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....!!!!!
Ψηφοφορία στο sky sports για το ποιος είναι ο καλύτερος όλων των εποχών .
35,8% cr
35,4 messi
16,7 maradona
12,1 pele
Σου έρχεται ένας εμετός όταν το βλέπεις. Το ποδοσφαιρικό κοινό πλέον νομίζω ότι είναι τελείως αμπαλο
Τα κριτηρια για το ποιος ειναι ο καλυτερος ολων των εποχων ειναι εκ των πραγματων πολυ υποκειμενικα αφου σε καθε εποχη παιζεται διαφορετικο ποδοσφαιρο και με διαφορετικες συνθηκες.
Το σιγουρο ειναι οτι τοσο ο Μαραντονα οσο και ο Πελε ηταν οι αδιαμφισβητητα καλυτεροι στην εποχη τους.
Τωρα ζουμε μια αλλη εποχη με πολλα περισσοτερα παιχνιδια και πολλες περισσοτερες παραστασεις λογω της ζωντανης αναμεταδοσης ολων των παιχνιδιων.
Η μεγαλη διαφορα των Μαραντονα και Πελε με τους συγχρονους (Μεσι και Ροναλντο) ειναι οτι αυτοι υπηρξαν οι ηγετες στις Εθνικες τους ομαδες οδηγωντας τες σε κατακτησεις παγκοσμιων κυπελλων κατι που δεν εχουν καταφερει ο Μεσι και ο Ροναλντο.
Αυτο εκανε τους Μαραντονα και Πελε εθνικους ηρωες συνεπικουρουμενο απο το γεγονος οτι στις χωρες τους το ποδοσφαιρο κυριολεκτικα λατρευεται.
Όπως τα λέει ο Brazilero.
Εγώ 38 είμαι και ουσιαστικά live έχω δει τον Μαραντόνα μόνο στο Μουντιάλ του 1994 που ήταν στα τελειώματα και αυτό επειδή έπαιζε η Ελλάδα. Ήμουν 12 χρονών. Το 1991 που έφυγε από τη Νάπολι ήμουν 9. Αν δεν είσαι πάνω από 40+, δεν τον έχεις ζήσει.
Δηλαδη ο πιο αδικημενος ειναι ο Πελε. Στην εποχη του μολις ειχαν βγει δοκιμαστικα τηλεορασεις στην Ελλαδα και για να δουν τα παιχνιδια του (στο ΠΚ μονο) στηνονταν στις βιτρινες των καταστηματων πωλησης ηλεκτρικων συσκευων.
Ενα τραγουδι λεει, Ολυμπιακε μεγαλε, Ολυμπιακε τρανε, που ενικησες τη Σαντος, την ομαδα του Πελε. Αυτο τραγουδηθηκε για πολλα χρονια και δημιουργηθηκε απο αυτο ολοκληρη γενια Ολυμπιακων. Κατι λεει και αυτο για την αξια του Πελε με την ομαδα του (Σαντος) να κανει περιοδεια σε ολο τον κοσμο για να δουν τον Πελε αφου δεν υπηρχαν τηλεοπτικες μεταδοσεις.
Πολυ αμφιβαλλω αν σημερα τραγουδιοταν αναλογο τραγουδι βαζοντας μπροστα τα ονοματα των Μεσι και Ροναλντο απο αυτα των ομαδων τους.
Οπως ειπαμε αλλες εποχες και οι συγκρισεις υποκειμενικες. Εκεινη την εποχη ακομα και στο Ελληνικο ποδοσφαιρο οι παικτες ηταν σημεια αναφορας. Ο Σιδερης για τον Ολυμπιακο, ο Δομαζος για τον βαζελο, ο Παπαιωαννου για την αεκ, ο Κουδας για τον παοκ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thrylara : 27-11-20 στις 13:24
Πιο πολύ σαν νούμερο από τα 4 δεν με ενοχλεί ο Diego, που ούτε εγώ τον έχω προλάβει αλλά ότι το μεγαλύτερο ποσοστό το έχει ο cr. Δεν με ένοιαζε ποιος θα ήταν πρώτος, αλλά σίγουρα ξέρω ποιος πρέπει να είναι τελευταίος και με διαφορά.
Εγω ρε παιδια βαζω και Ζινταν Ροναλντο πανω απο Μεσι Κριστιανο. Οι πρωτοι κανανε επικα παγκοσμια κυπελλα. Απο τους δευτερους δεν απαιτουσα να το παρουν ντε και καλα αλλα ηταν εντελως απογοητευτικοι στα Μουντιαλ, κανανε το απολυτο τιποτα. Οποτε για εμενα τα κατορθωματα τους με τους πανακριβους συμπαικτες χανουν λιγο τη λαμψη τους.
Τι εχει δει 20 φορες ενα παιδι 33 χρονων;
https://www.youtube.com/watch?v=smMKqdFHkkk
“You’re never going to say who’s the greatest of all time...
To me, that’s more for PR and more for selling stories...
I never played with Wilt Chamberlain or Jerry West so to say one is greater than the other is being unfair.”
- MJ
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Amongst our weaponry are such diverse elements as: fear, surprise, ruthless efficiency, an almost fanatical devotion to the Pope, and nice red uniforms
Ακομα και στις δηλωσεις ειναι GOAT την τρελα μου μεσα.![]()
― Lemmy Kilmister, Motorhead: “Born to lose. Live to win.”
παντως ολοι ξερουμε ποιος ειναι πανω και απο τους GOAT
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Amongst our weaponry are such diverse elements as: fear, surprise, ruthless efficiency, an almost fanatical devotion to the Pope, and nice red uniforms
οντως οι συγκρισεις αυτες δεν εχουν νοημα πλην PR, οπως επισης ειναι αδικια για την Αργεντινη του 86 να νομιζουμε ολοι οτι ηταν ο Μαραντονα με συμπαικτες τον Κουτσοσπυρο και τον Κουτρουμανο, ειχε φτιαξει πολυ καλη ομαδα ο Μπιλαρδο με καλους παικτες.
Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.
11/12 Έχασα την Πονφεραντινα.. Κλαμπ Αμέρικα εντωμεταξύ είναι σαν να λέμε σε τιτλους Ολυμπιακός στο Μεξικό και ας φοράει η μισητή Τσιβας τα ερυθρολευκα..
The best things in life are beyond money; their price is agony and sweat and devotion… and the price demanded for the most precious of all things in life is life itself — ultimate cost for perfect value.