Κι εμεις παιζαμε χαντμπολ καμμια φορα σαν πιτσιρικαδες στα 80ς. Θα ειναι Πειραιωτικο κολπο φαινεται.
Δε νομιζω να εχω δει ποτε χαντμπολ απο κοντα ή τηλεοπτικα. Δεν ειμαι βιτσιοζος (εδω εχω κοψει και το μπασκετ χρονια τωρα...). Απορω ποιος ειχε την ιδεα να κανει ομαδα ο Ολμπιακος και στο χαντμπολ. Πιθανον καποιος να ειπε "ειναι ευκολο να αρχισουμε να μαζευουμε κουπες κι εκει, ας φτιαξουμε ομαδα να τα σηκωσουμε ολα" κι εφτιαξαν ομαδα.
Για ολα φταιει ο Ξυνης. Αυτος ειναι το φιασκο.
Ας κατσει με τα ΙΕΚ του τωρα να δει τη γλυκα.
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. .....Μεγάλη μου αγάπη!
Lord High Executioner - "My name is Edmund Blackadder, and I am the new minister in charge of religious genocide. Now, if you play straight with me, you'll find me a considerate employer. But cross me and you'll soon discover that under this playful, boyish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac."
Η τεράστια σημασία των βλακών στον σύγχρονο βίο
Ακροτελεύτια διάταξη
Αυτος ο Ξυνης παντως το χει ξανακανει αυτο με τις συγχωνευσεις...
«Διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»
Φράση που αποδίδεται στον Βολταίρο, και είναι επίκαιρη όσο ποτέ.
Αφιερωμένο σε κάποιο φόρουμ που αγαπάμε.
Ποιά ομάδα να συγκριθεί μαζί σου; Ποιός λαός να συγκριθεί μαζί σου;
το χαντμπολ ειναι *****ποδοσφαιρο
αισχος, αισχος, αλητεια
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Socrate mori avvelenato, Baggio mori in piedi
Η πρώτη ανακοίνωση ανανέωσης συνεργασίας στο χάντμπολ. Τη βάζω κυρίως, επειδή προφανώς σημαίνει ότι η απόσυρση ήταν προσωρινή και επανερχόμαστε στο πρωτάθλημα ως Ολυμπιακός. Όπως και να'χει, καλή επιτυχία στο τμήμα. Ελπίζω μόνο να έχουν κάνει τα κουμάντα τους και να μην είναι κινήσεις από πείσμα, απλά για να μη δώσουμε το δικαίωμα να πουν ότι οι λόγοι που επικαλεστήκαμε για την αποχώρηση ήταν προσχηματικοί και ότι φοβηθήκαμε την υπεροπλία της ΑΕΚ.
https://www.olympiacossfp.gr/el/cont...%CE%BB%CE%B1-0
Ευχάριστη είδηση!
Ελπίζω με λιγότερη χλεύη για ένα τμήμα που έχει φέρει 2 συνεχόμενα ντάμπλ!
Το ότι δεν σας αρέσει το άθλημα δεν σημαίνει ότι πρέπει να ειρωνεύονται κάποια παιδιά το τμήμα και κατ επέκταση τους αθλητές που φοράνε την ερυθρόλευκη!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tolis7 : 05-06-21 στις 14:22
Αυτά που έγιναν τελευταία όμως είναι καταστροφικά - το τμήμα σχεδόν διαλύθηκε και η κούλα άρπαξε τους μισούς μας παίκτες και σήκωσε ευρωπαϊκό .
Αν το βλέπουν σοβαρά και έχουν σκοπό να είναι διεκδικητές εντάξει , αλλιώς κλείσιμο . Αν είναι να γίνουμε καρπαζοεισπράκτορες για να λέμε ότι έχουμε χάντμπολ άστε το καλύτερα .
Προσωπικά θα το έκλεινα .
Το θεμα ειναι οτι η ΑΕΚ εχει μπατζετ σχεδον 1 εκατομμυριο σε αυτο το τμημα.
ΟΚ ουτε μενα μου αρεσει να ειμαστε 2οι, αλλα προτιμω τα χρηματα του ερασιτεχνη να πεφτουν στο πολο για να διεκδικουμε την κορυφη της Ευρωπης, απο τη στιγμη που δε γινεται να εχουμε μπατζετ στο θεο και στα 6 αθληματα.
Τότε γιατί το έφτιαξαν το τμήμα ? Γιατί να ξοδεύουμε τα όποια χρήματα αφού το ξέρουμε πως θα είμαστε δεύτεροι . Γιατί δεύτερος = τίποτα . Και για να μην πεταχτούν μερικοί εννοώ δεύτερος γιατί είσαι κατώτερος από τον άλλο και δεν έχεις ελπίδα να τον χτυπήσεις , όχι γιατί πάλεψες και δεν τα κατάφερες . Δεν έχεις συμβόλαιο με τις νίκες και τους τίτλους αλλά εδώ είναι τσιμεντωμένο ότι θα είσαι δευτερότριτος , δεν μπορείς παραπάνω .
Οπότε , γιατί το έφτιαξαν το τμήμα , η μαγκιά μας ήταν για δυο χρόνια , δεν είχαν μακρόπνοο σχέδιο ?
'Η δυναμώνουν και διεκδικούν ή το κλείνουν . Φυτώριο της κούλας να μας αρπάζει παίκτες όποτε θέλει δεν θα γίνουμε .
Νιώθω ότι κάνει κύκλους η κουβέντα και δεν καταλήγουμε πουθενά , δεν με ικανοποιούν οι απαντήσεις σου .
Ναι , μπορεί να είμασταν δεύτεροι στο βόλλευ στις γυναίκες , αλλά στο άθλημα δεν είμασταν αλεξιπτωτιστές , είχαμε όνομα βαρύ σαν ιστορία , έστω στους άντρες . Δεν θα μας απαγόρευε κανείς να έχουμε και γυναικείο τμήμα , ούτε θα τους ρωτούσαμε κιόλας . Επρεπε να το είχαμε . Θέμα χρόνου ήταν να φτάσουμε στην κορυφή , φαινόταν .
Εδώ γιατί χωθήκαμε σαν σφηνό******* σε ένα άθλημα που δεν έχουμε και δεν μας ενδιέφερε ? Γιατί το είπε ένας ******ς , και τι έγινε που το είπε ?
Υπήρχε σχέδιο σε βάθος χρόνου ? Οπως φαίνεται όχι . Και καταλήξαμε σε αυτή την τραγική κατάσταση που σηκωθήκαμε και φύγαμε .
Τα πράγματα είναι απλά . Μπαίνεις ? Πρωταγωνιστείς .
Μετά τον Κανδυλα επέστρεψε και ο Καραμπουρνιωτης στην ομάδα. Τελικά υπάρχει ζωή στον πλανητη Handball Ολυμπιακου;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Ξεκινάμε με ποινή -4 βαθμών το επόμενο πρωτάθλημα, λόγω της απόσυρσης από το φετινό.
https://www.fosonline.gr/sports/xant...4-o-olympiakos
Εν τω μεταξύ, σε μια είδηση από το δικαστικό ρεπορτάζ, ο Ξυνής καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση με αναστολή, για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία.
https://www.enikos.gr/society/783881...n-sofokli-xyni
Βλέπω να φορτώνεται όλο το βάρος της λειτουργίας του τμήματος ο Ερασιτέχνης. Πάντως ο σχεδιασμός φαίνεται να συνεχίζεται κανονικά, με ανανεώσεις συμβολαίων (μετά τους Κανδύλα και Καραμπουρνιώτη, ανανέωσαν και οι Μιχαηλίδης, Τερλέτσκι, Δεληχρήστος και Κουκουλάς) και επαφές με ξένους παίκτες (ένας Σέρβος και ένας Κροάτης αναφέρονται ως κλεισμένοι, χωρίς να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση). Ανακοινώθηκε βέβαια και το τέλος της συνεργασίας με τον Τσιλιμπάρη.
https://www.olympiacossfp.gr/el/cont...85%CF%82%C2%BB
Μια νέα αρχή για το τμήμα με πολλούς καινούριους παίκτες![]()
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Λενε τιποτε οι καινουργιοι; Οποιος γνωριζει απο το αθλημα, ας μας πει.