+ Απάντηση στο θέμα
Σελίδα 39 από 51 ΠρώτηΠρώτη ... 29 35 36 37 38 39 40 41 42 43 49 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 761 έως 780 από 1014

Θέμα: Χάντμπολ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από karteo Εμφάνιση μηνυμάτων
    μπιστας τη μπαλα κατω και κανεις τρια βηματα, δεν την κρατας πολυ ωρα, δηλαδη πανω απο 3 δευτ χωρις τριπλα, αλλα ποιος μετραει τωρα μωε, δεν μπαινεις μεσα απο τη γραμμη, σμπρωχνεις και σμπρωχνουν ολοι αν και ψιλοαπαγορευεται αλλα δεν ξερω ποτε, δυο βολες ο διαμαντιδης

καλο ειναι να παιζεις. βγαζεις χερια, ωμους κλπ. αλλα δεν βλεπεται η μαλακια με τιποτε. παιζουν και κατι 40χρονοι ευκολα σε αυτο. ουτε πολυ τρεξιμο εχει, με κοιλουμπα εισαι ανετιλα κανονικα, δυσκολευεις τον αντιπαλο, δεν χρειαζεται τρελλο τρεξιμο και ταχυτητα, μονο δυναμη κυριως στον κορμο και στα χερια.

το πολο βλεπεται και ας μην μπορεις να παιξεις. γουσταριζεις να βλεπεις πολο. αλλα αυτη τη μαλακια δεν μπορω να τη δω ουτε δεμενος. τα τελευταια χρονια που ειχαμε ομαδα με το ζορι ειδα 2 ματς νομιζω.

κακως ασχοληθηκαμε με το σπορ οπως ασχοληθηκαμε.
    Για ξανακάντε με mod να δω κάτι...

(Ούτε για αστείο, κάτω τα χέρια από την ignore list μου)
    It's the fear you misconceive,
    as the cause of your apathy,
    when it's only the result:
    Any action is better than no action at all

Proponitis tis exedras Το avatar του χρήστη pani0202
    Περιοχή
    Canada

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από karteo Εμφάνιση μηνυμάτων
    το χαντμπολ ειναι ωραιο αθλημα να παιζεις, σοβαρα. παιζαμε παλια στο σχολειο. μιλαμε τωρα για 80ς. οταν ειχε κρυο κλπ και δεν ειχαμε κλειστες μπασκετες παιζαμε χαντμπολ. βιτσιο αλλα οκ, ειχε πλακα. και ξυλο.

αλλα ειναι τρισαθλιο να το βλεπεις και απο κοντα και τηλεοπτικα.

καλυτερα να ειχαμε dodgeball (=μηλα)
    Κι εμεις παιζαμε χαντμπολ καμμια φορα σαν πιτσιρικαδες στα 80ς. Θα ειναι Πειραιωτικο κολπο φαινεται.

Δε νομιζω να εχω δει ποτε χαντμπολ απο κοντα ή τηλεοπτικα. Δεν ειμαι βιτσιοζος (εδω εχω κοψει και το μπασκετ χρονια τωρα...). Απορω ποιος ειχε την ιδεα να κανει ομαδα ο Ολμπιακος και στο χαντμπολ. Πιθανον καποιος να ειπε "ειναι ευκολο να αρχισουμε να μαζευουμε κουπες κι εκει, ας φτιαξουμε ομαδα να τα σηκωσουμε ολα" κι εφτιαξαν ομαδα.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pani0202 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κι εμεις παιζαμε χαντμπολ καμμια φορα σαν πιτσιρικαδες στα 80ς. Θα ειναι Πειραιωτικο κολπο φαινεται.

Δε νομιζω να εχω δει ποτε χαντμπολ απο κοντα ή τηλεοπτικα. Δεν ειμαι βιτσιοζος (εδω εχω κοψει και το μπασκετ χρονια τωρα...). Απορω ποιος ειχε την ιδεα να κανει ομαδα ο Ολμπιακος και στο χαντμπολ. Πιθανον καποιος να ειπε "ειναι ευκολο να αρχισουμε να μαζευουμε κουπες κι εκει, ας φτιαξουμε ομαδα να τα σηκωσουμε ολα" κι εφτιαξαν ομαδα.
    Κατά βάση δεν έφτιαξαν. Εμφανίστηκε μια μέρα ένα κύριος και είπε: "Έχω μια ομάδα χάντμπολ, που είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας. Θέλετε να την έχουμε μαζί;"

Ο...προπονητής! Το avatar του χρήστη Haris_T7
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Για ολα φταιει ο Ξυνης. Αυτος ειναι το φιασκο.

Ας κατσει με τα ΙΕΚ του τωρα να δει τη γλυκα.
    Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. .....Μεγάλη μου αγάπη!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από poletti Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατά βάση δεν έφτιαξαν. Εμφανίστηκε μια μέρα ένα κύριος και είπε: "Έχω μια ομάδα χάντμπολ, που είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας. Θέλετε να την έχουμε μαζί;"
    εκει εγινε το λαθος.

δεν ρωτησαν τι ειναι το χαντμπολ.

αν ειχαν ρωτησει δεν θα την ειχαν φτιαξει ποτε
    Lord High Executioner - "My name is Edmund Blackadder, and I am the new minister in charge of religious genocide. Now, if you play straight with me, you'll find me a considerate employer. But cross me and you'll soon discover that under this playful, boyish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac."

Η τεράστια σημασία των βλακών στον σύγχρονο βίο

Ακροτελεύτια διάταξη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από poletti Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καπως ετσι εγινε και στο μπασκετ γυναικων, αλλα εκει δουλεψε το πραμα.

Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Αυτος ο Ξυνης παντως το χει ξανακανει αυτο με τις συγχωνευσεις...

sailor Το avatar του χρήστη chrisgus
    Περιοχή
    Orbis Novus...

Προεπιλογή

Εμείς στο σχολείο, στο γήπεδο χάντμπολ παίζαμε 5x5 ποδόσφαιρο, πριν ανακαλυφθεί το 5x5. Τι χαντμπολ και μλακιες;
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sir Mihas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βγάλτε μια κόλλα χαρτί και γράψτε μου τους κανόνες του χαντμπο. Το τηλέφωνο της Μόνικα Μπελούτσι δεν θα το πάρετε, αλλά να μάθουμε οι υπόλοιποι που δεν είμαστε χανούμια ή όρκ για τί συζητάμε

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟ, ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
    +33(0)142800042
    «Διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»
    Φράση που αποδίδεται στον Βολταίρο, και είναι επίκαιρη όσο ποτέ.
    Αφιερωμένο σε κάποιο φόρουμ που αγαπάμε.
    Ποιά ομάδα να συγκριθεί μαζί σου; Ποιός λαός να συγκριθεί μαζί σου;

ατάιγο αρκούδι Το avatar του χρήστη theNottingham
    Περιοχή
    Kάπου στο δάσος

Προεπιλογή

το χαντμπολ ειναι *****ποδοσφαιρο
    αισχος, αισχος, αλητεια
    ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Socrate mori avvelenato, Baggio mori in piedi

Προεπιλογή Ανανέωση συνεργασίας με τον Πέτρο Κανδύλα

Η πρώτη ανακοίνωση ανανέωσης συνεργασίας στο χάντμπολ. Τη βάζω κυρίως, επειδή προφανώς σημαίνει ότι η απόσυρση ήταν προσωρινή και επανερχόμαστε στο πρωτάθλημα ως Ολυμπιακός. Όπως και να'χει, καλή επιτυχία στο τμήμα. Ελπίζω μόνο να έχουν κάνει τα κουμάντα τους και να μην είναι κινήσεις από πείσμα, απλά για να μη δώσουμε το δικαίωμα να πουν ότι οι λόγοι που επικαλεστήκαμε για την αποχώρηση ήταν προσχηματικοί και ότι φοβηθήκαμε την υπεροπλία της ΑΕΚ.

https://www.olympiacossfp.gr/el/cont...%CE%BB%CE%B1-0

Προεπιλογή

Ευχάριστη είδηση!

Ελπίζω με λιγότερη χλεύη για ένα τμήμα που έχει φέρει 2 συνεχόμενα ντάμπλ!

Το ότι δεν σας αρέσει το άθλημα δεν σημαίνει ότι πρέπει να ειρωνεύονται κάποια παιδιά το τμήμα και κατ επέκταση τους αθλητές που φοράνε την ερυθρόλευκη!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tolis7 : 05-06-21 στις 14:22

Το avatar του χρήστη Ronj
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Αυτά που έγιναν τελευταία όμως είναι καταστροφικά - το τμήμα σχεδόν διαλύθηκε και η κούλα άρπαξε τους μισούς μας παίκτες και σήκωσε ευρωπαϊκό .
    Αν το βλέπουν σοβαρά και έχουν σκοπό να είναι διεκδικητές εντάξει , αλλιώς κλείσιμο . Αν είναι να γίνουμε καρπαζοεισπράκτορες για να λέμε ότι έχουμε χάντμπολ άστε το καλύτερα .
    Προσωπικά θα το έκλεινα .

Προεπιλογή

Το θεμα ειναι οτι η ΑΕΚ εχει μπατζετ σχεδον 1 εκατομμυριο σε αυτο το τμημα.

ΟΚ ουτε μενα μου αρεσει να ειμαστε 2οι, αλλα προτιμω τα χρηματα του ερασιτεχνη να πεφτουν στο πολο για να διεκδικουμε την κορυφη της Ευρωπης, απο τη στιγμη που δε γινεται να εχουμε μπατζετ στο θεο και στα 6 αθληματα.

Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Τότε γιατί το έφτιαξαν το τμήμα ? Γιατί να ξοδεύουμε τα όποια χρήματα αφού το ξέρουμε πως θα είμαστε δεύτεροι . Γιατί δεύτερος = τίποτα . Και για να μην πεταχτούν μερικοί εννοώ δεύτερος γιατί είσαι κατώτερος από τον άλλο και δεν έχεις ελπίδα να τον χτυπήσεις , όχι γιατί πάλεψες και δεν τα κατάφερες . Δεν έχεις συμβόλαιο με τις νίκες και τους τίτλους αλλά εδώ είναι τσιμεντωμένο ότι θα είσαι δευτερότριτος , δεν μπορείς παραπάνω .
    Οπότε , γιατί το έφτιαξαν το τμήμα , η μαγκιά μας ήταν για δυο χρόνια , δεν είχαν μακρόπνοο σχέδιο ?
    'Η δυναμώνουν και διεκδικούν ή το κλείνουν . Φυτώριο της κούλας να μας αρπάζει παίκτες όποτε θέλει δεν θα γίνουμε .

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Ronj Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τότε γιατί το έφτιαξαν το τμήμα ? Γιατί να ξοδεύουμε τα όποια χρήματα αφού το ξέρουμε πως θα είμαστε δεύτεροι . Γιατί δεύτερος = τίποτα . Και για να μην πεταχτούν μερικοί εννοώ δεύτερος γιατί είσαι κατώτερος από τον άλλο και δεν έχεις ελπίδα να τον χτυπήσεις , όχι γιατί πάλεψες και δεν τα κατάφερες . Δεν έχεις συμβόλαιο με τις νίκες και τους τίτλους αλλά εδώ είναι τσιμεντωμένο ότι θα είσαι δευτερότριτος , δεν μπορείς παραπάνω .
    Οπότε , γιατί το έφτιαξαν το τμήμα , η μαγκιά μας ήταν για δυο χρόνια , δεν είχαν μακρόπνοο σχέδιο ?
    'Η δυναμώνουν και διεκδικούν ή το κλείνουν . Φυτώριο της κούλας να μας αρπάζει παίκτες όποτε θέλει δεν θα γίνουμε .
    Παντως και στο βολει γυναικων ειμασταν 2οι για καποια χρονια μεχρι να μπει ο ΒΜ στον ερασιτεχνη.
    Το τμημα ανοιξε μετα απο χρόνιο ψησητηρι του Ξυνή να βαζει αυτος τα λεφτα και εμεις το brand name.

Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Νιώθω ότι κάνει κύκλους η κουβέντα και δεν καταλήγουμε πουθενά , δεν με ικανοποιούν οι απαντήσεις σου .
    Ναι , μπορεί να είμασταν δεύτεροι στο βόλλευ στις γυναίκες , αλλά στο άθλημα δεν είμασταν αλεξιπτωτιστές , είχαμε όνομα βαρύ σαν ιστορία , έστω στους άντρες . Δεν θα μας απαγόρευε κανείς να έχουμε και γυναικείο τμήμα , ούτε θα τους ρωτούσαμε κιόλας . Επρεπε να το είχαμε . Θέμα χρόνου ήταν να φτάσουμε στην κορυφή , φαινόταν .
    Εδώ γιατί χωθήκαμε σαν σφηνό******* σε ένα άθλημα που δεν έχουμε και δεν μας ενδιέφερε ? Γιατί το είπε ένας ******ς , και τι έγινε που το είπε ?
    Υπήρχε σχέδιο σε βάθος χρόνου ? Οπως φαίνεται όχι . Και καταλήξαμε σε αυτή την τραγική κατάσταση που σηκωθήκαμε και φύγαμε .
    Τα πράγματα είναι απλά . Μπαίνεις ? Πρωταγωνιστείς .

Κακιασμένη Το avatar του χρήστη Loukretia
    Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

Μετά τον Κανδυλα επέστρεψε και ο Καραμπουρνιωτης στην ομάδα. Τελικά υπάρχει ζωή στον πλανητη Handball Ολυμπιακου;

Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Προεπιλογή

Ξεκινάμε με ποινή -4 βαθμών το επόμενο πρωτάθλημα, λόγω της απόσυρσης από το φετινό.

https://www.fosonline.gr/sports/xant...4-o-olympiakos

Εν τω μεταξύ, σε μια είδηση από το δικαστικό ρεπορτάζ, ο Ξυνής καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση με αναστολή, για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία.

https://www.enikos.gr/society/783881...n-sofokli-xyni

Βλέπω να φορτώνεται όλο το βάρος της λειτουργίας του τμήματος ο Ερασιτέχνης. Πάντως ο σχεδιασμός φαίνεται να συνεχίζεται κανονικά, με ανανεώσεις συμβολαίων (μετά τους Κανδύλα και Καραμπουρνιώτη, ανανέωσαν και οι Μιχαηλίδης, Τερλέτσκι, Δεληχρήστος και Κουκουλάς) και επαφές με ξένους παίκτες (ένας Σέρβος και ένας Κροάτης αναφέρονται ως κλεισμένοι, χωρίς να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση). Ανακοινώθηκε βέβαια και το τέλος της συνεργασίας με τον Τσιλιμπάρη.

Κακιασμένη Το avatar του χρήστη Loukretia
    Περιοχή
    παρά θιν' αλός

Προεπιλογή

https://www.olympiacossfp.gr/el/cont...85%CF%82%C2%BB

Μια νέα αρχή για το τμήμα με πολλούς καινούριους παίκτες
    Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.

ΒΑΖΕLOBUSTERS
    FIRST 4

Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Λενε τιποτε οι καινουργιοι; Οποιος γνωριζει απο το αθλημα, ας μας πει.

+ Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές