Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την ομάδα μας με 25-26 επί του Διομήδη Άργους. Αντε να ρολαρουμε σιγά σιγά
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την ομάδα μας με 25-26 επί του Διομήδη Άργους. Αντε να ρολαρουμε σιγά σιγά
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Μου αρέσει πολύ που ενεργοποιείται ξανά το κανάλι του Ερασιτέχνη
Mετά το νικηφόρο πέρασμα από το Άργος, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών συνεχίζονται με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό Ν. Φ. . Η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Handball Premier θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (10/10) στις 21:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» και θα μεταδοθεί ζωντανά από το OSFP TV, το επίσημο κανάλι του συλλόγου μας στο Youtube.
O Nίκος Πασσιάς δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Θέλουμε να πετύχουμε την Τρίτη σερί νίκη να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο και να καρατήσουμε το ρυθμό μας. Θέλουμε να βελτιώσουμε ορισμένους τομείς του παιχνιδιού κυρίως στην άμυνα. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας και οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και να κερδίσουμε».
Καλή επιτυχία στους παλίκαρους
Αν κατορθώσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν θα ζήσεις περισσότερο. Απλώς θα σου φαίνεται ότι η ζωή διαρκεί περισσότερο.
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Τσόντα με το παράρτημα της Κούλας Ιωνικό ΝΦ.
33-20 σε ρυθμούς προπόνησης.
Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις σεμνά και ταπεινά.
33- 20 και συνεχίζουμε
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. .....Μεγάλη μου αγάπη!
Καλή επιτυχία στην ομάδα μαςΣτην έδρα του ΑΣΕ Δούκα δοκιμάζεται η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού στις 17:30 για την έκτη αγωνιστική της Handball Premier.
Στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς, κόντρα στον ΑΣΕ Δούκα, δοκιμάζεται στις 17:30 η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Handball Premier.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν με μοναδικό στόχο την 4η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, δίνοντας το τρίτο φετινό εκτός έδρας ματς, μετά από αυτά που έπαιξαν σε ΟΑΚΑ και Άργος.
Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τις διαδοχικές νίκες κόντρα σε Άρη Νίκαιας (εντός έδρας), Διομήδη Άργους (εκτός έδρας) και Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας (εντός έδρας) και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.
O τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Μάρκο Τερλέτσκι δήλωσε ενόψει του αγώνα τα εξής: «Στο παιχνίδι με το Δούκα, θέλουμε την τέταρτη νίκη και οφείλουμε να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί. Θέλουμε να βελτιώσουμε μερικά σημεία του παιχνιδιού μας τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Περιμένουμε ένα δυνατό ματς και πιστεύω ότι θα πετύχουμε το στόχο μας».
Το παιχνίδι θα μεταδοθεί μέσω της επίσημης σελίδας του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ στο Facebook.![]()
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Καλή μας επιτυχία!
https://www.facebook.com/asedouka/vi...8325038755189/
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Νίκη με 39-26 Εκτός έδρας επι του Δούκα.
Προχωράμε
Κανένα μπράβο θα πουμε ή να πανε στον αγυριστο που είχαμε μόνο είκοσι γκολ διαφορά;
ΒΑΖΕLOBUSTERS
FIRST 4
Δεν κατεβαίνουμε αύριο με Άρη Νικαίας.
https://www.to10.gr/sport/chantbol/1...s-tin-politia/
Δεν συμφωνώ...
Εγω συμφωνω, η ομοσπονδια χαντμπολ και ολο το αθλημα ειναι ενα κατασκευασμα που εξυπηρετει τα συμφεροντα της ΑΕΚ.
Δεν τιμωρηθηκαν ποτε για τα αισχη που γινονταν στους τελικους.
Δεν εχει νοημα να παιζουμε σε ενα αθλημα που αλωνιζουν μαφιες, ακριβως οπως δεν ειχε νοημα να παιζουμε στην Α1 μπασκετ.
“Some think football is a matter of life and death. I can assure them it is more serious than that.”
Ακουγεται οτι θα κλεισει το τμημα χαντμπολ και αυτο απλα ειναι ενας προπομπος.
Αν ισχυει, ειναι κινηση με την οποια διαφωνω. Ολυμπιακος εισαι, αφου αποφασισες να μπεις στο χορο και αυτου του σπορ πρεπει να μεινεις.
Κατανοω οτι ο Ερασιτεχνης και γενικα ο ερασιτεχνικος αθλητισμος ματωνει οικονομικα, δεν ειναι ομως λυση η αποχωρηση.
Βεβαια δεν ειναι λυση και το να κανει ο Ξυνης το μαγκα με το brand του Ολυμπιακου, χωρις να συνεισφερει ουσιαστικα.
“Some think football is a matter of life and death. I can assure them it is more serious than that.”
Τινι τροπω το χρηματοδοτει οταν το καλοκαιρι εχασες τους καλυτερους σου παικτες;
Μαλλον δεν επρεπε να γινει καθολου και ποτε αυτη η συνεργασια, εκ των υστερων βεβαια, αλλα αφου συνεβη, θα ναι ασχημο για την ιστορια του Ολυμπιακου να αποχωρησει ετσι απλα απο τμημα που πηρε και τιτλους.
Σιγή ασυρμάτου;
Αν δεν θέλουμε το τμήμα πρέπει να τελειώσει η σεζόν με αξιοπρέπεια και μετά να παρθούν αποφάσεις.