ΓΙΑ τσέκαρε πληζ γιατί το έκανα από κινητό και δεν ξέρω μήπως τους έδωσα δυνατότητα admin κιολαςκαναπές wrote: Sun Jul 13, 2025 4:30 pm Σταθερά βλέπω περισσότερους guests απ' ό,τι εγγεγραμμένους ονλάιν. Ανοίχτε τα τόπικ να τα βλέπουν και οι περαστικοί μπας και έρθει κάνας νέος μην είμαστε οι γνωστοί δέκα νοματαίοι εδώ μέσα.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
- karteo
- newbie
Re: ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
- Floydian
- newbie
Είναι απίστευτο το πόσο μπορεί να σου λείψει μια διαδικτυακή παρέα, ειδικά όταν μαζί της έχεις μοιραστεί για χρόνια μια αγάπη σαν και αυτή που έχουμε για τον Ολυμπιακό! Μια αρρώστια δηλαδή.
Και ήταν τόσες πολλές οι χαρές, και λιγότερες οι λυπες, που δεν μοιραστηκαμε στο διάστημα που είχε πέσει το φόρουμ.
Ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο!!! Ένα όνειρο που δεν είναι πλέον όνειρο!
Όπως και να έχει είμαστε πάλι εδώ! Χαίρομαι πολύ που σας ξαναβρίσκω όλους!
Υ.γ πώς μπορώ να βάλω το παλιό μου αβαταρ; απορρίπτονται όλα λόγω μεγέθους.
Και ήταν τόσες πολλές οι χαρές, και λιγότερες οι λυπες, που δεν μοιραστηκαμε στο διάστημα που είχε πέσει το φόρουμ.
Ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο!!! Ένα όνειρο που δεν είναι πλέον όνειρο!
Όπως και να έχει είμαστε πάλι εδώ! Χαίρομαι πολύ που σας ξαναβρίσκω όλους!
Υ.γ πώς μπορώ να βάλω το παλιό μου αβαταρ; απορρίπτονται όλα λόγω μεγέθους.
- blue edwards
- newbie
https://imageresizer.com/
Ανεβαζεις φωτο .
Επιλεγεις σοσιαλ μιντια , περνας χειροκινητα διαστασεις 90χ90 , target size 10kb και βγαινει .
Ανεβαζεις φωτο .
Επιλεγεις σοσιαλ μιντια , περνας χειροκινητα διαστασεις 90χ90 , target size 10kb και βγαινει .
- Floydian
- newbie
Ευχαριστώ!blue edwards wrote: Sun Jul 13, 2025 6:53 pm https://imageresizer.com/
Ανεβαζεις φωτο .