Μαύρο χάλι: https://www.youtube.com/channel/UCzqgQJ ... Jl0hJRlljA
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
- daskalos
- newbie
Re: ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Παίδες δεν ήξερα πού να το γράψω αλλά αφού εδώ έγιναν τα πιο πολλά καλωσορίσματα το αναφέρω εδώ
Μου έστειλε ένας παλιός φορουμιτης (stamataggelos) ότι έχει κάνει αίτηση για εγγραφή πριν κάνα μήνα αλλά ακόμα δεν έχει γίνει δεκτή μάλλον
Ο,τι χρειάζεται πείτε μου να του μεταφέρω
Μου έστειλε ένας παλιός φορουμιτης (stamataggelos) ότι έχει κάνει αίτηση για εγγραφή πριν κάνα μήνα αλλά ακόμα δεν έχει γίνει δεκτή μάλλον
- karteo
- newbie
παρακαλεσε τον να ξανακανει εγγραφη, δωσε μου ειτε εδω ειτε με PM το νικ που εβαλε και θα το ενεργοποιησω.daskalos wrote: Wed Sep 03, 2025 2:56 pm Παίδες δεν ήξερα πού να το γράψω αλλά αφού εδώ έγιναν τα πιο πολλά καλωσορίσματα το αναφέρω εδώ
τη βλακεια πιθανοτατα την εκανα εγω. επειδη γραφονται καθε μερα 30+ spam accounts απο τσονταδικα και μπετ και τα ρεστα μπαινω τα διαβαζω ενα ενα και ενεργοποιω. ε μπορει να εκανα κανα λαθος και να το εσβησα κατα λαθος. πες του πληζ να δοκιμασει παλι.
-
sotosg7
- newbie
Θοδωρή είναι ο αδερφός μου, με το ίδιο nickname που είχε (stamataggelos) προσπαθεί να εγγραφεί.
Το είχα πει και στον Αντώνη όταν ο μικρός μου ζήτησε βοήθεια, αλλά με τα όσα έχω στο κεφάλι μου...δεν τον ρώτησα τι έγινε τελικά!!
Το είχα πει και στον Αντώνη όταν ο μικρός μου ζήτησε βοήθεια, αλλά με τα όσα έχω στο κεφάλι μου...δεν τον ρώτησα τι έγινε τελικά!!
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
- karteo
- newbie
τωρα που ξανακοιταξα βλεπω πως τον εχω εγκρινει πριν καμια 10αρια μερες.sotosg7 wrote: Wed Sep 03, 2025 4:56 pm Θοδωρή είναι ο αδερφός μου, με το ίδιο nickname που είχε (stamataggelos) προσπαθεί να εγγραφεί.
πες του να δοκιμασει να μπει
-
sotosg7
- newbie
Τον ενημέρωσα πριν λίγο να δοκιμάσει να συνδεθεί. Με τη διαφορά ώρας, λογικά μέσα στην ημέρα θα έχω νέα.
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
-
stamataggelos
- newbie
Καλώς σας ξαναβρίσκω παιδιά!! Ευχαριστώ για τη βοήθεια!karteo wrote: Thu Sep 04, 2025 5:19 amτωρα που ξανακοιταξα βλεπω πως τον εχω εγκρινει πριν καμια 10αρια μερες.sotosg7 wrote: Wed Sep 03, 2025 4:56 pm Θοδωρή είναι ο αδερφός μου, με το ίδιο nickname που είχε (stamataggelos) προσπαθεί να εγγραφεί.
πες του να δοκιμασει να μπει
Μόνο ΘΡΥΛΟΣ!!!
Ολα πήγαν στην άβυσσο για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη.
-
stamataggelos
- newbie
Ολα καλά!!! Ευχαριστώ!!karteo wrote: Wed Sep 03, 2025 3:58 pmπαρακαλεσε τον να ξανακανει εγγραφη, δωσε μου ειτε εδω ειτε με PM το νικ που εβαλε και θα το ενεργοποιησω.daskalos wrote: Wed Sep 03, 2025 2:56 pm Παίδες δεν ήξερα πού να το γράψω αλλά αφού εδώ έγιναν τα πιο πολλά καλωσορίσματα το αναφέρω εδώ
τη βλακεια πιθανοτατα την εκανα εγω. επειδη γραφονται καθε μερα 30+ spam accounts απο τσονταδικα και μπετ και τα ρεστα μπαινω τα διαβαζω ενα ενα και ενεργοποιω. ε μπορει να εκανα κανα λαθος και να το εσβησα κατα λαθος. πες του πληζ να δοκιμασει παλι.
Πάμε στους νέους να σχολιάσω. Τα λέμε εκεί Κώστα!
Ολα πήγαν στην άβυσσο για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη.
- καναπές
- newbie
Πέφτει το σύστημα.
- karteo
- newbie
γενικοτερο προβλημα του hosting και οχι δικο μας. looks fixed now...