ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ

theogeo7
newbie
Reactions:

Re: ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ

Post by theogeo7 »

Συμφωνώ και Νικόλα και με Θοδωρή. Ηταν και θέμα κούρασης. Ίσως σκέφτηκε ότι μετά έχει διακοπή για εθνικές και για αυτό δεν άνοιξε το ροτεισον.

Προφανώς έχουμε ξεκινήσει μαγκωμένοι αλλά είναι νωρίς . Προσωπικά θεωρώ το παιχνίδι με Πάφο τη μεγαλύτερη γκέλα . Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα . Κάποιες παρατηρήσεις για Μεντι .

1. Επιμονή στον Γκαρσια εις βάρος Μουζακίτη και Σιπιονι.
2. Άφησε εκτός τσουλου Καμπελα για Νασιμεντο
3 . Δεν ξέρω αν έπρεπε να επιμείνει για έμπειρο Σέντερ μπακ . Ο Μπιανκονε το ξέραμε ότι δεν είναι αξιόπιστος και έπρεπε να λογίζεται 4ο Σέντερ μπακ. Ο Ρέτσος επίσης ξέρουμε ότι χάνει παιχνίδια. Εκτός και αν πιστεύουν τόσο το Μαντσα που δεν το πολυπιστεύω.
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

Και να πιστευουν στο Μοντσα...πρεπει να παρει παιχνιδια για να παιξει σε σοβαρο...
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
rabarivoni
newbie
Reactions:

Post by rabarivoni »

Το δίδυμο Έσε - Γκαρσία δεν δουλεύει από πέρσι. Σε αυτό ήδη έχει προστεθεί το Ελ Κααμπί - Ταρεμί.

Ο Κάρμο δεν αντικαταστάθηκε ποτέ. Όχι ο αμυντικός Κάρμο, αλλά ο φτιάχνω-παιχνίδι-από-πίσω Κάρμο. Γκολ σαν το 0-1 την άνοιξη στην ΟΠΑΠ Αρένα δεν παίζει να βάλουμε φέτος.

Παίχτες παραγκωνισμένοι για ποιον λόγο; Δηλαδή πόσο καλύτερος είναι ο Ορτέγκα από τον Μπρούνο που να δικαιολογεί αυτό το 100-0; Για τον Γιαζίτζι μην τα ξαναλέμε.

ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ Ο #$%^&*() Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΝΟΡΜΑΛ ΠΑΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΩΡΑ. Αλλά και πάλι, μερικά πράγματα βγάζουν μάτι.
pani0202
newbie
Reactions:

Post by pani0202 »

Οπως τα λετε παραπανω. Εχει παρει καποια ρισκα φετος ο Μεντι που μεχρι τωρα δεν τον δικαιωνουν.

1. Τα γραφουμε απο το καλοκαιρι οτι θα εχουμε προβλημα με τα σεντερ μπακ. Ηδη βαρεσε καμπανακι με τον τραυματισμο Ρετσου. Ο Μπιανκον φανηκε λιγος/ανετοιμος κι ο Μανσα ειναι ακομα αφαντος και δε ξερω αν θα μπει ποτε στο ροτεισον σα "βασικος" στην 4αδα οπως καναμε περσι. Προς το παρον φαινεται να εχουμε μεινει με 2 "βασικους" Πιρολα - Ρετσο, ολιγον Μπιανκον, και μετα το χαος. Θα εχουμε μεγαλο προβλημα αν δε βγει ο Μανσα ή αν δε βγαλει λαγο απο το καπελο ο Μεντι.

2. Εχει κουρασει αυτη η εμμονη στον κακο μεχρι τωρα Γκαρσια. Το λεγαμε κι αυτο απο το καλοκαιρι, οτι επρεπε να αποκτηθει ενας ακομα "βασικος" στο κεντρο γιατι μαζεψαμε πολλα στοιχηματα κι εκει σε χρονια Τσ.Λ. Ο Σιπιονι φαινεται να ειναι ποιοτητα...αλλα δε παιζει για να παιζει ο Γκαρσια?

3. Ο Ορτεγκα εχει γινει ο νεος αγαπημενος στοχος (παντα υπαρχουν 1-2 πακτες που τα ακουνε παντα οτι και να κανουν). Εγω απο περσι ελεγα οτι μου αρεσει ο Μπρουνο καλυτερα σα παικτης με τα λιγα που ειδαμε απο περσι. Φετος δεν εχει παρει ακομα ευκαιριες αφου ακομα λογιζεται σα βασικος κι ακλονητος ο Ορτεγκα. Προφανως ο Μεντι βλεπει κατι που δε βλεπουμε εμεις και προτιμαει τον Ορτεγκα ο οποιος δεν ειναι παντα οσο κακος οσο θελουμε να πιστευουμε εμεις οτι ειναι...αλλα δεν τον θελει κι η τυχη. Εγω λεω οτι χτες μας πηρε η κατω βολτα μετα τη μαλακια που κανει αθελα του ο Ορτεγκα. Ηταν η σπιθα που εφερε την καταστροφη. Αν δε σε θελει...

4. Φτασαμε Οκτωβρη κι ακομα καποιοι παικτες δε φαινεται να εχουν "ενσωματωθει" στο ροτεισον και στον τροπο παιχνιδιου της ομαδας. Το γεγονος ας πουμε οτι ο Στρεφετσα προς το παρον φαινεται χειροτερος και προσφερει λιγοτερα απο τον Βελντε ας πουμε ειναι ακρως ανησυχητικο για εμενα. Κατι δε κανουμε καλα...

5. Ο Γιαζιτζι αφου εμεινε θα επρεπε να χρησιμοποιηται καλυτερα/περισσοτερο. Ο Καμπελα ηρθε απο φουλ σαιζον, και καλη σαιζον, αλλα μεχρι τωρα κι αυτος δεν χρησιμοποιηται και δε βοηθαει αρκετα. Δε ξερω γιατι...

Γενικα ακομα δειχνουμε προβληματικοι αλλα ειμαστε πλεον σε φουλ σαιζον. Η προετοιμασια εχει τελειωσει εδω και καιρο. Εννοειται οτι υπαρχει εμπιστοσυνη και σεβασμος στη δουλεια του Μεντι, αλλα εχει ξεκινησει και καποιος προβληματισμος με καποια πραγματα που βλεπουμε. Μακαρι να συνελθουμε συντομα.
Προπονητής της εξέδρας
Post Reply