Historia De Un Amor

chrisgus
newbie
Reactions:

Re: Historia De Un Amor

Post by chrisgus »

Για επίθεση θα έβαζα και Ουι Τζο
Επίσης θα έβαζα τον αγαπημένο μου Ρέαμπτσουκ, αλλά όπως ειπώθηκε, παίκτης που σκοράρει στον πάτο της βαζέλας, πόσο μάλλον να τους έχει στερήσει τίτλο δεν μπαίνει επ ουδενί
Δεν ξέρω επίσης αν μπαίνει η κόμπρα Μπόρχα στην εξίσωση
Kristensen7
newbie
Reactions:

Post by Kristensen7 »

Με τα σαπάκια που εχει φέρει ο Βαγγέλας ειναι λιγο δύσκολο να ασχοληθείς γιατι χανεις το μετρημα.

Εγώ οταν σκέφτομαι μπακ μου ερχεται στο μυαλό ο Τζόνι ο Νόβακ.
Λιγο αδικο hate ειχαν φαει και οι Βαρεσάνοβιτς/Κρεμενλίεφ/Ντομί.

Μπροστινοί μου έρχονται κάτι Αμποάγκουε, Μπόρχες, Εντβαλντο, Εμενίκε, Γιεκινί κλπ

Και γενικά επιθετικοί με παρατσουκλια ζώων (Κόμπρες, Καγκουρό, Ζαρκάδια, Λιοντάρια, Γυπες κλπ)
Ζώο = Βεβαιη αποτυχία.

Επισης στην εποχη τους, ποτε δεν καταλαβα πως παιξανε τοσα παιχνιδια στον Ολυμπιακο οι Μπανιώτης και Παπαχρήστου.

Τιμητικη αναφορά στον Κώστα Καρτερουλιώτη που μας ειχαν ζαλίσει οτι κανει τα 100 μέτρα σε 9 δευτερόλεπτα.
Πρόδρομος του Χάρη Παπά που πήραμε απο την Καλαμαριά.
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

chrisgus wrote: Fri Jan 30, 2026 1:20 pm Για επίθεση θα έβαζα και Ουι Τζο
Ω ρε πώς τον ξέχασα αυτόν; Δεν έχω θυμώσει τόσο πολύ ποτέ με παίκτη που φορούσε τη φανέλα μας. Έμενε ακίνητος όσο η μπάλα ήταν μακριά του και έκανε πως σπριντάρει μόνο όταν τον πλησίαζε η μπάλα, γιατί ήξερε ότι θα τον δείχνει η κάμαρα. Τιτανοτεράστιος απατεώνας, όπως αποδείχτηκε και με τα μετέπειτα νομικά του ντράβαλα.
rabarivoni
newbie
Reactions:

Post by rabarivoni »

καναπές wrote: Fri Jan 30, 2026 3:56 pmΔεν έχω θυμώσει τόσο πολύ ποτέ με παίκτη που φορούσε τη φανέλα μας.
Έλληνας αμυντικός με 6 γράμματα...

Γ _ _ _ _ Σ
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

rabarivoni wrote: Fri Jan 30, 2026 5:15 pm
καναπές wrote: Fri Jan 30, 2026 3:56 pmΔεν έχω θυμώσει τόσο πολύ ποτέ με παίκτη που φορούσε τη φανέλα μας.
Έλληνας αμυντικός με 6 γράμματα...

Γ _ _ _ _ Σ
Δεκτό, αλλά μ' αυτόν θύμωνα για τις δηλώσεις και το υφάκι του, όχι για την αγωνιστική του συμπεριφορά.
Post Reply