ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ευρώπη

karteo
member
Reactions:

Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ευρώπη

Post by karteo »

Kristensen7 wrote: Thu Feb 19, 2026 9:50 am Ο Μαρινάκης ειναι ο μεγαλύτερος πρόεδρος που εχει περασει απο την ομαδα.
Στηριζει τον ερασιτεχνη, πηρε ευρωπαϊκό, κανει γηπεδο 50.000 θέσεων κλπ κλπ

Απο εκει και περα Ολυμπιακος ειμαστε, οταν ο Μαρινακης ειναι φαουλ θα πεφτει κραξιμο.

Καθολου δε με ενδιαφερουν τα επιχειρηματικα τους συμφεροντα και οι κοντρες τους.
Ομως εφοσον επωφελουνται απο την παρουσια τους στον Ολυμπιακο, οταν μπλεκουν την ομαδα στους τσακωμους τους, θα τα ακουνε.
Και στο θεμα με την ΚΑΕ η ευθυνη ειναι κυριως του Μαρινάκη.

Φυσικα η φασαρια δεν εχει να κανει με το 6+1, που δεν ηταν πρωτη φορα που το εκανε η ΚΑΕ.
Ειναι συνηθισμένη προωθητική ενέργεια τα τελευταια χρονια, που καποιος βλακας δεν του εκοψε να μην την κανει εκεινη τη στιγμη.

Ο τσακωμος ειναι καθαρα αφενος για το ποια πλευρα υποστηρίζει ο καθένας πολιτικά, αφετερου για το ποιος θα εχει τον πρωτο λογο στο φιλετο του ΣΕΦ.
Αφου ο Βαγγελας μπλεκεται και με το δημο Πειραια.

Ο Βαγγέλας ειναι φαουλ γιατι ο ιδιος ειναι κουμπαρος με το Μητσοτακεικο και ηταν κολληταρι με το συστημα ΝΔ.
Επωφελήθηκε απο αυτη τη σχεση.
Αποφασισε να φυγει και να βγει στην κοντρα καποια στιγμη για δικους του λογους.
Οι Αγγελοπουλοι που ηταν εκει και εμειναν εκει, πρεπει να τον ακολουθήσουν δηλαδη;

Δευτερον, λενε πολλοι οτι για να γινει τσακωμος φταινε και οι δυο.
Μπορει υπογειως και για πραγματα που εμεις δεν ξερουμε, να ειναι ετσι.
Ομως στο θεμα της δημοσιοτητας η ευθυνη ειναι 100% του Μαρινακη.
Εχει ενα μιντιακο στρατο, εναντιον των Αγγελοπουλων που δεν μπορουν ουτε τον Μπαρτζωκα να προστατεψουν.
Και εμεις οι ιδιοι τους κατηγορουμε τοσα χρονια οτι εχουν αφησει επικοινωνιακα την ομαδα ξεβρακωτη εναντι του Τρακη και ειναι ανυπαρκτοι σε αυτο το επιπεδο.

Τριτον, ο Μαρινακης στο μπασκετ παιζει απο τα καναλια του φουλ Τρακη.
Βγαζει δημοσιευματα για σκιες στη συμβαση του ΣΕΦ, μεχρι και ειρωνικα για την οροφη που σταζει.
Καλα για τον Κογκαλιδη και το Συριγο δε σχολιαζω.
Αναπαραγωγη ολων των επιχειρηματων του βόθρου και του Τρακη.
Κανονικά non-paper απο το Νεστορα.

Με λιγα λογια κανει συνειδητό και συστηματικό πολεμο στο μπασκετ.
Οι Αγγελοπουλοι και να ηθελαν να κανουν κατι αντιστοιχο, δε μπορουν, δεν εχουν τα μεσα.

Το σχολιο που εκανε στο Ρεντη για μενα ειναι φανερο οτι εχει να κανει με τον εγωισμο του.
Θεωρει καλως ή κακως οτι ο κοσμος ειναι αχαριστος και ''δοξαζει'' τους Αγγελοπουλους που παιζουν με ενα παιχνιδακι, ενω αυτος κραταει το μεγαλο καραβι σε πορεια.

Δε συγκρινονται οι δυο περιπτωσεις κατα την αποψη μου.
Οι μεν βρεξει-χιονισει μεχρι να φτιαχτει το ΣΕΦ θα βαζουν απο την τσεπη τους και φυσικα δεν μπορουν να πουλανε παικτες για δεκαδες εκ. οπως το ποδοσφαιρο.
Ομως οι μισθοι που δινουν ειναι ψηλοτεροι απο το συμβολαιο του πιο ακριβοπληρωμενου παικτη του ποδοσφαιρου.

Ο Μαρινακης ειχε ευκαιρια με σωστες κινησεις να εξασφαλισει 40 εκ. με το κλειδι στο χερι απο το CL την επομενη χρονια.
Το οτι δεν το κανει ειναι δικο του λαθος.
Και το οτι θα τα ριξουν στο Μεντιλιμπαρ αν τα πραγματα στραβωσουν, ειναι κλασικα εικονογραφημενα στον Ολυμπιακο.

Παικτης που να παιζει βασικος στον Ολυμπιακο, εχει να αποκτηθει με μεταγραφη απο το 2024 και τωρα εχουμε 2026.
Ας κοιταξει στον καθρεφτη ο Βαγγελας κι ας αφησει το ΣΕΦ στην ησυχία του.
τα ειπαμε εκατερωθεν και τελος παιδια το θεμα αυτο. δεν ξερουμε δεν μας αφορα. ο καθενας εχει την αποψη του. παμε παρακατω. αγωνιστικα και μονο

εχουμε μπροστα μας μεγαλες μαχες για να ασχολουμαστε με παιδιαστικες μαλακιες
Kristensen7
newbie
Reactions:

Post by Kristensen7 »

karteo wrote: Thu Feb 19, 2026 10:45 am
Ακριβώς.
Μακάρι ομως να το έβλεπαν και στη διοικηση περισσοτερο με αυτο τον τροπο.
karteo
member
Reactions:

Post by karteo »

Kristensen7 wrote: Thu Feb 19, 2026 10:53 am
Ακριβώς.
ξερεις κατι, ποτε δεν με ενδιεφερε τι κανει μια διοικηση εκτος απο τις αθλητικες της υποχρεωσεις και την στηριξη της ομαδας στα δυσκολα.

αν με ενδιεφερε θα ζητουσα και το κεφαλι του Κοκκαλη που ασχοληθηκε με τα πολιτικα, γαμησε την ελλαδα, τρελαθηκε στα σκανδαλα κοκ. το εκανα? οχι. γιατι να ξεκινησω τωρα που εχω περασει την ηλικια της νιοτης?

σταρχιδια μου και να μαχαιρωσει ο ΒΜ τον Αγγελο.

μονο για τα αθλητικα ειναι διοικηση μου. δηλαδη θα ασχοληθω τωρα με το αν πλακωνονται με τους αγγελο και χεστηκε η φατμε στο γενι τζαμι οταν εχει σωσει την παε, εσωσε τον ερασιτεχνη, πηρε ευρωπαικο και τα ρεστα?

ρε και να πλακωθουν δεν δινω δεκαρα. και οσοι δινουν για μενα εχουν χασει απλα το νοημα
Gosiol
newbie
Reactions:

Post by Gosiol »

Δεν περίμενα το χθεσινό για να βγάλω συμπέρασμα για την φετινή πορεία. Μια χαρά τα έχουμε πάει φέτος στην Ευρώπη και κάποια στιγμή θα χάναμε και έτσι.
Το πρόβλημα που είδα χθές, που είναι και διαχρονικό αλλά λίγο ανεξηγητο φέτος, είναι η όρεξη και η ένταση που παίζουμε ΜΟΝΟ στα ευρωπαϊκά ματς.
Αν ένα πράγμα μας αντιπροσώπευε πέρσι ήταν η πίεση μπροστά και τα τρεξίματα. Φέτος σαν να διαλέγουμε αγώνες χωρίς να μας έχει βγει η συγκεκριμένη τακτική
στο πρωτάθλημα. Ελπίζω στα playoff να δούμε τον περσυνό Ολυμπιακό.
Kristensen7
newbie
Reactions:

Post by Kristensen7 »

karteo wrote: Thu Feb 19, 2026 11:42 am
Ακριβώς.
ξερεις κατι, ποτε δεν με ενδιεφερε τι κανει μια διοικηση εκτος απο τις αθλητικες της υποχρεωσεις και την στηριξη της ομαδας στα δυσκολα.

αν με ενδιεφερε θα ζητουσα και το κεφαλι του Κοκκαλη που ασχοληθηκε με τα πολιτικα, γαμησε την ελλαδα, τρελαθηκε στα σκανδαλα κοκ. το εκανα? οχι. γιατι να ξεκινησω τωρα που εχω περασει την ηλικια της νιοτης?

μονο για τα αθλητικα ειναι διοικηση μου. δηλαδη θα ασχοληθω τωρα με το αν πλακωνονται με τους αγγελο και χεστηκε η φατμε στο γενι τζαμι οταν εχει σωσει την παε, εσωσε τον ερασιτεχνη, πηρε ευρωπαικο και τα ρεστα?

ρε και να πλακωθουν δεν δινω δεκαρα. και οσοι δινουν για μενα εχουν χασει απλα το νοημα
Ειτε συμφωνουμε, ειτε διαφωνουμε εμεις εδω, οσα γινονται αφορουν δυστυχως ΚΑΙ την ομαδα.
Και εχουν αρνητικο αντικτυπο στον κοσμο.
Αρα δε γινεται να αγνοουμε τον ελεφαντα στο δωματιο.

Επαναλαμβανω οσα γινονται δημοσια και τα βλεπουμε.
Τα υπολοιπα οντως δεν τα ξερουμε και δε μας αφορουν.

Δεν ξυπνησαν οι Ολυμπιακοι μια μερα με θεωριες συνωμοσιας στο κεφαλι.
Ουτε στα καλα καθουμενα ξαφνικα φωναζουν το ονομα του Μπαρτζωκα οι Ολυμπιακοι σε εκτος εδρας αγωνες ποδοσφαιρου.

Οσοι ηταν στο Αμστερνταμ ξερουν καλα οτι συζητηθηκε με τα προσωπα που επρεπε το θεμα Κογκαλιδη-Συριγου για παραδειγμα.
Και εγιναν οι παραδοχες και οι υποχωρησεις που επρεπε να γινουν.
Voikon
newbie
Reactions:

Post by Voikon »

Gosiol wrote: Thu Feb 19, 2026 11:44 am Δεν περίμενα το χθεσινό για να βγάλω συμπέρασμα για την φετινή πορεία. Μια χαρά τα έχουμε πάει φέτος στην Ευρώπη και κάποια στιγμή θα χάναμε και έτσι.
Το πρόβλημα που είδα χθές, που είναι και διαχρονικό αλλά λίγο ανεξηγητο φέτος, είναι η όρεξη και η ένταση που παίζουμε ΜΟΝΟ στα ευρωπαϊκά ματς.
Αν ένα πράγμα μας αντιπροσώπευε πέρσι ήταν η πίεση μπροστά και τα τρεξίματα. Φέτος σαν να διαλέγουμε αγώνες χωρίς να μας έχει βγει η συγκεκριμένη τακτική
Οι περισσοτερες ομαδες που προχωρουν στο Τσ Λ εχουν προβλημα στα τοπικα τους πρωταθληματα. Ομαδες με πολλαπλασιo, πολυ μεγαλυτερο μπατζετ απο εμας εχουν αυτο το θεμα.

Ειναι αναμενομενο.
Kristensen7
newbie
Reactions:

Post by Kristensen7 »

Voikon wrote: Thu Feb 19, 2026 1:08 pm
Gosiol wrote: Thu Feb 19, 2026 11:44 am Δεν περίμενα το χθεσινό για να βγάλω συμπέρασμα για την φετινή πορεία. Μια χαρά τα έχουμε πάει φέτος στην Ευρώπη και κάποια στιγμή θα χάναμε και έτσι.
Οι περισσοτερες ομαδες που προχωρουν στο Τσ Λ εχουν προβλημα στα τοπικα τους πρωταθληματα. Ομαδες με πολλαπλασιo, πολυ μεγαλυτερο μπατζετ απο εμας εχουν αυτο το θεμα.

Ειναι αναμενομενο.
Αυτό ειναι αλήθεια, για τις περισσοτερες ομαδες.
Και τη χρονια του κονφερενς θυσιασαμε το πρωταθλημα σε ενα βαθμο.

Ομως δε νομιζω οτι ζηταμε υπερβολικα πραγματα.
Η ομαδα περσι στο Europa ειχε την καλυτερη αμυνα της διοργανωσης.

ΟΚ αμυνα δεν ειναι μονο τα σεντερ μπακ.
Ειδικα οταν ο Τσικινιο ειναι στυμενη λεμονοκουπα πλεον.
Και ο Ροντινει περισσοτερο εξτρεμ, παρα μπακ (ηδη απο περσι).

Αλλα πας σε μια διοργανωση απειρως πιο δυσκολη που καραδοκουν εξαρες και εφταρες για πλακα... και πας και φερνεις το Μαντσα;
Και απο πισω τον Μπιανκον που επαιζε στη Β' ομαδα του Ολυμπιακου και ηταν καποτε δεξι μπακ;
Ο οποιος Μπιανκον ανετα θα μας ειχε κοστισει την προκριση και στην Ολλανδια με το χερι-ζεμπεκια απο το πουθενα που εκανε.
Και χθες εχει αστειες αντιδρασεις για τετοιο επιπεδο.
Voikon
newbie
Reactions:

Post by Voikon »

Kristensen7 wrote: Thu Feb 19, 2026 1:17 pm

Ειναι αναμενομενο.

Αλλα πας σε μια διοργανωση απειρως πιο δυσκολη που καραδοκουν εξαρες και εφταρες για πλακα... και πας και φερνεις το Μαντσα;
Και απο πισω τον Μπιανκον που επαιζε στη Β' ομαδα του Ολυμπιακου και ηταν καποτε δεξι μπακ;
Ο οποιος Μπιανκον ανετα θα μας ειχε κοστισει την προκριση και στην Ολλανδια με το χερι-ζεμπεκια απο το πουθενα που εκανε.
Ειμαι μαζι σου. Εκανα την παρατηρηση για τον φιλο Gosiol που εκανε τη σχετικη τοποθετηση.

Εχω γραψει τις αποψεις μου και υπαρχει στο φορουμ ποτε ζητουσα κεντρικο μπακ. Δε γραφω σημερα για να μη δυναμιτισω την κατασταση.
karteo
member
Reactions:

Post by karteo »

Kristensen7 wrote: Thu Feb 19, 2026 12:02 pm
karteo wrote: Thu Feb 19, 2026 11:42 am

Ακριβώς.

Ειτε συμφωνουμε, ειτε διαφωνουμε εμεις εδω, οσα γινονται αφορουν δυστυχως ΚΑΙ την ομαδα.
Και εχουν αρνητικο αντικτυπο στον κοσμο.
Αρα δε γινεται να αγνοουμε τον ελεφαντα στο δωματιο.

Επαναλαμβανω οσα γινονται δημοσια και τα βλεπουμε.
Τα υπολοιπα οντως δεν τα ξερουμε και δε μας αφορουν.

Δεν ξυπνησαν οι Ολυμπιακοι μια μερα με θεωριες συνωμοσιας στο κεφαλι.
Ουτε στα καλα καθουμενα ξαφνικα φωναζουν το ονομα του Μπαρτζωκα οι Ολυμπιακοι σε εκτος εδρας αγωνες ποδοσφαιρου.

Οσοι ηταν στο Αμστερνταμ ξερουν καλα οτι συζητηθηκε με τα προσωπα που επρεπε το θεμα Κογκαλιδη-Συριγου για παραδειγμα.
Και εγιναν οι παραδοχες και οι υποχωρησεις που επρεπε να γινουν.
Δηλαδή είμαι υποχρεωμένος να ασχοληθώ με πράγματα που έχω κυριολεκτικά χεσμενα;

Όχι φίλε. Μετά από τόσα χρόνια ορίζω εγώ τι με ενδιαφέρει. Και δεν δίνω δεκάρα για τα παραπολιτικα. Να σφαχτούν όσο θέλουν.

Αρκεί να έχουν καλές ομάδες και να παίρνουν τίτλους. Κι ας παίζουν τα παιδάκια fun club hate ανάλογα με το ποιόν γουστάρουν. Εγώ θα πηγαίνω και στα δύο γήπεδα όσο μπορώ

Δεν κοντεύω στα 60 για να ασχοληθώ με τα παιδιαρισματα πλούσιων καβαλημενων εγωκεντρικων τώρα. Ξεπέρασα αυτή τη φάση. Όποιος θέλει ας ασχολείται. Στα σωστά τοπικς...
Last edited by karteo on Thu Feb 19, 2026 3:30 pm, edited 1 time in total.
karteo
member
Reactions:

Post by karteo »

Voikon wrote: Thu Feb 19, 2026 1:44 pm
Kristensen7 wrote: Thu Feb 19, 2026 1:17 pm

Ειναι αναμενομενο.

Ειμαι μαζι σου. Εκανα την παρατηρηση για τον φιλο Gosiol που εκανε τη σχετικη τοποθετηση.

Εχω γραψει τις αποψεις μου και υπαρχει στο φορουμ ποτε ζητουσα κεντρικο μπακ. Δε γραφω σημερα για να μη δυναμιτισω την κατασταση.
Δεν κάνει ο μπιανκονε για πάνω απο 4ο στόπερ. Το ξέρουμε.
Post Reply