ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
-
BXL
- newbie
Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Έχω πάρει ήδη μια μπάλα και την βράζω.
-
teokaz
- newbie
Μπράβο στην ομάδα. Μεγάλη νίκη και πολύ σημαντική. Βαθμολογικά και ψυχολογικά. Περίμενα να βγει μπροστά ο Πιτερς σήμερα αλλά ήταν μέτριος.
Βαζελες ούτε σήμερα ρε; Με 1.5 άσσο και χωρίς τον καλύτερο μας παίχτη;
Βαζελες ούτε σήμερα ρε; Με 1.5 άσσο και χωρίς τον καλύτερο μας παίχτη;
- karteo
- member
Τεράστια νίκη με ξύλο σε ένα ματς αίμα και άμμος. Έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν.
Επική εμφάνιση από τους δύο ποιντ ντιλι και κορει. Επική σε ένα ματς ειδικών συνθηκών.
Γίνανε και λάθη φυσικά απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο που έπαιζε για τη ζωή του. Λάθη λόγω πίεσης, σπατάλης ενέργειας, βιασύνης ορισμένες φορές κοκ. Αλλά οι παίκτες έκαναν ότι μπορούσαν και μερικοί έδωσαν και πράγματα που δεν είχαν δώσει ξανά.
Προχωράμε.
Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk
Επική εμφάνιση από τους δύο ποιντ ντιλι και κορει. Επική σε ένα ματς ειδικών συνθηκών.
Γίνανε και λάθη φυσικά απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο που έπαιζε για τη ζωή του. Λάθη λόγω πίεσης, σπατάλης ενέργειας, βιασύνης ορισμένες φορές κοκ. Αλλά οι παίκτες έκαναν ότι μπορούσαν και μερικοί έδωσαν και πράγματα που δεν είχαν δώσει ξανά.
Προχωράμε.
Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk
- mark
- newbie
Το πιστευαμε και το καναμε!!!
Μεγαλα @@.
Μεγαλα @@.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
-
erisgr
- newbie
Νίκη εδρας , ολοι μας το παλέψαμε σημερα με φωνή αλλα και με πιστη και αγωνα απο τους παικτες.
Η αλλη εβδομαδα αν συνεχιστουν οι απουσίες θα ειναι πολύ δύσκολη. Υπαρχει και πολύ αγχος κυριως ο πιτερς παιζει λες και κουβαλα πετρα στην πλατη.
Αυτοι επειδη δωσαν λεφτα θελουν να περπατανε και να μην τους αγγίζουν. Ξεφτίλες.
Η αλλη εβδομαδα αν συνεχιστουν οι απουσίες θα ειναι πολύ δύσκολη. Υπαρχει και πολύ αγχος κυριως ο πιτερς παιζει λες και κουβαλα πετρα στην πλατη.
Αυτοι επειδη δωσαν λεφτα θελουν να περπατανε και να μην τους αγγίζουν. Ξεφτίλες.
- Darth Kafrius
- newbie
-Εγώ θα την πω την αμαρτία μου, δεν χαλάστηκα καθόλου όταν έμαθα ότι θα λείπει ο Γουόκαπ των τελευταίων μηνών.
Όχι ότι περίμενα τέτοια ματσάρα από τους άλλους δύο αλλά α) θα ήταν δύσκολο να είναι χειρότεροι επιθετικά από τον Θωμά και β) αμυντικά είναι και οι δύο πλέον πολύ καλύτεροι.
-Σάσα έλειπε αλλά αν τον είχαμε δεν ξέρω αν θα βλέπαμε τόσα λεπτά τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Γουόρντ και στο 4.
υγ αν μπορούμε, πρέπει να τον σημαδεψουμε στα πλέι οφ.
υγ2 μιλάνε για διαιτησία που εντάξει, γελάει ο κόσμος, και βλέπω στην είδηση για το κατέβασμα του λάβαρου του Μποντίρογκα από τον τελικό της Θεσσαλονίκης την εξής στατιστική:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΑΚΑΜΠΙ 73-67
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζεντίλε 3, Αλβέρτης 4, Μποντιρόγκα 9 (2/8δ., 5/8β., 4ρ., 2ασ.), Ρότζερς 4, Ρέμπρατσα 20 (5/6δ., 10/14β., 8ρ., 2τ.), Κάτας 17 (0/1δ., 2/3τρ., 11/14β., 2ασ.), Φώτσης 11 (3/4δ., 1/1τρ., 0/2β., 5ρ.), Μπερκ 7, Κοχ 6.
28 βολές δύο παίχτες, 38 βολές σύνολο σε ματς που κρίθηκε στους 73.
Είναι τόσο βρώμικη η ιστορία αυτής της ομάδας που ξεχνάς τα μισά σκάνδαλα...
Όχι ότι περίμενα τέτοια ματσάρα από τους άλλους δύο αλλά α) θα ήταν δύσκολο να είναι χειρότεροι επιθετικά από τον Θωμά και β) αμυντικά είναι και οι δύο πλέον πολύ καλύτεροι.
-Σάσα έλειπε αλλά αν τον είχαμε δεν ξέρω αν θα βλέπαμε τόσα λεπτά τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Γουόρντ και στο 4.
υγ αν μπορούμε, πρέπει να τον σημαδεψουμε στα πλέι οφ.
υγ2 μιλάνε για διαιτησία που εντάξει, γελάει ο κόσμος, και βλέπω στην είδηση για το κατέβασμα του λάβαρου του Μποντίρογκα από τον τελικό της Θεσσαλονίκης την εξής στατιστική:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΑΚΑΜΠΙ 73-67
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζεντίλε 3, Αλβέρτης 4, Μποντιρόγκα 9 (2/8δ., 5/8β., 4ρ., 2ασ.), Ρότζερς 4, Ρέμπρατσα 20 (5/6δ., 10/14β., 8ρ., 2τ.), Κάτας 17 (0/1δ., 2/3τρ., 11/14β., 2ασ.), Φώτσης 11 (3/4δ., 1/1τρ., 0/2β., 5ρ.), Μπερκ 7, Κοχ 6.
28 βολές δύο παίχτες, 38 βολές σύνολο σε ματς που κρίθηκε στους 73.
I find your lack of faith disturbing.
- spartacus
- newbie
Μπραβο στην ομαδα μας για τη μεγαλη νικη σημερα !!! Χαιρομαι που βασιστηκαμε στον προυραλισμο και την καλη μας αμυνα για να τα καταφερουμε και οχι επειδη καποιος παικτης μας ειχε γενεθλια. Ιδιαιτερα χαιρομαι για Νιλικινα και Τζοζεφ. Αντε τελος καλο ολα καλα με το ενα ντερμπυ, σειρα να παιρνει και το αλλο της κυριακης στην μπαλα ..