Ρε τι ρδελαμπου ειναι αυτοι?
90-10 διαιτησια, κλαμα ολη την ωρα ακομα και για τα πιο κραχτα φαουλ που κανουν, ο γκριζος λυκος στον παγκο ολη την ωρα μιλαει και κλαιγεται στους διαιτητες...
Ο Dorsey αποβαλεται επειδη εφαγε κουτουλια και κακοποιητης γυναικων και αναπηρος γενιτσαρος του εσκισαν την φανελα...
και τον τρωνε ηρεμα και καλα με 16π...
Μετα θα κλαινε παλι για Λιολιο και για Μαγκλαρα,φακλανα πως λενε ενα διαιτητη που ταχα μου ειναι "οΛΥμΠιακΑκΙΑςΒαΛιτΣαΚιΑΣ"
Πιο σιχαμενη φαρα απο τους βαζελους δεν υπαρχει.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
-
stamataggelos
- newbie
Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Αν μπορείτε γράψτε κάτι για την εικόνα της ομάδας. Υπάρχει ρυθμός ή το γ@μήσανε τα κοπρόσκυλα; Ο Ντόρσευ εκτός; Ποιος τραβάει στο σκορ; Ο Σάσα παίζει;
Ολα πήγαν στην άβυσσο για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη.
- reignman
- newbie
Χασαμε τον ρυθμο μας για την ωρα, η διαφορα επεσε σε μονοψηφιο αριθμο, αμυντικα με Μιλου κ σασα εχουμε προβλημα.stamataggelos wrote: Mon Mar 30, 2026 5:20 pm Αν μπορείτε γράψτε κάτι για την εικόνα της ομάδας. Υπάρχει ρυθμός ή το γ@μήσανε τα κοπρόσκυλα; Ο Ντόρσευ εκτός; Ποιος τραβάει στο σκορ; Ο Σάσα παίζει;
Ο Σασα παιζει αλλα... αυτο, απλα παιζει. 9π με 2/6 σουτ και ΜΗΔΕΝ ριμπαουντ σε 20 λεπτακια
- mark
- newbie
Ειναι ηρωικο παντως να προσπαθεις να παιξεις μπασκετ με αυτα τα μουνοπανα...
Ταιρικ ψαχνεται να φσωλιαση την κυρα σλουκαινα
Ταιρικ ψαχνεται να φσωλιαση την κυρα σλουκαινα
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- reignman
- newbie
Δωσανε σε 5" απο ενα ανυπαρκτο σε Jones & Ward για να ερθουν στα ισα τους.mark wrote: Mon Mar 30, 2026 5:43 pm Ειναι ηρωικο παντως να προσπαθεις να παιξεις μπασκετ με αυτα τα μουνοπανα...
Ταιρικ ψαχνεται να φσωλιαση την κυρα σλουκαινα![]()
- mark
- newbie
Κοιτα ρε πως τσουζει το αδιαφορο....
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
-
erisgr
- newbie
Respect στον Λαρυ που εχει αδικηθει ξεκαθαρα.
Ο τροπος που χειριζεται την επιθεση ανοιγει χωρους πολυ περισσοτερο απο τιυς 2 αμερικανους.
Ο τροπος που χειριζεται την επιθεση ανοιγει χωρους πολυ περισσοτερο απο τιυς 2 αμερικανους.
-
teokaz
- newbie
Πάλι κλαψα ο βρωμιάρης ο Αταμαν. Δεν τον χάλασε.
-
erisgr
- newbie
Τωρα για τα ξεφτιλικια αυτων δεν σταματαν να πιανουν και νεο πατο. Βεβαια το κρατος τους γλειφει γιατι κινουν το χρημα και πρεπει να εχουμε "ισες αποστασεις" με τον Ολυμπιακο.
Ντροπη αλλα δεν εχει νοημα να πεις τιποτα γιατι εχει χαθεί.
Ντροπη αλλα δεν εχει νοημα να πεις τιποτα γιατι εχει χαθεί.