ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Post Reply
stamataggelos
newbie
Reactions:

Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Post by stamataggelos »

Μαζί σου ρε, δεν το είπα για διαφορετικό λόγο. Ειδικά για ημιτελικό δεν το συζητάω. Αλλά 30άρα στη Ρεάλ σε τελικό?? Θα τον κοπανάμε στον τοίχο και στα κασώματα για να πέσει. :lol: :lol: :lol:
Ολα πήγαν στην άβυσσο για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη.
pani0202
member
Reactions:

Post by pani0202 »

Ειμαστε η καλυτερη και πιο φορμαρισμενη ομαδα σε αυτο το χρονικο σημειο. Αλλα σε μονα παιχνιδια ολα γινονται, εχουν δει πολλα τα ματια μας. Σεμνα και ταπεινα.
Προπονητής της εξέδρας
oikon7
newbie
Reactions:

Post by oikon7 »

Για την εβδομάδα του Φ4 έχω αυτοεξοριστεί στην πιο απομακρυσμένη ερημιά της Αριζόνα με την ελπίδα να μην ακούσω / μάθω τίποτα μέχρι να τελειώσει το ετήσιο μαρτύριο. Κυριολεκτικά βρίσκομαι σε ένα λατομείο δίπλα στον καταυλισμό των Ινδιάνων Tohono Oʼodham, 40 λεπτά από τα μεξικανικα σύνορα, τόσο πολύ πιστεύω στην ομάδα. Ας σηκώσουμε το 4ο και ας βγω λάθος εγώ, κανένα πρόβλημα. Καλή δύναμη, πάω να βγάλω φωτο κανέναν κάκτο.
BXL
newbie
Reactions:

Post by BXL »

Αν, κι αυτό είναι μεγάλο αν, καταφέρουμε να περάσουμε τη Φενέρ θέλω Ρεάλ στον Τελικό. Η Βαλένθια είναι dark horse και δεν έχω καμία όρεξη για Μπανταλόνες.
rabarivoni
newbie
Reactions:

Post by rabarivoni »

Εσείς βλέπετε ένα darkhorse που απέκλεισε τον βάζελο με reverse sweep.

Εγώ βλέπω μια ομάδα που χεζόταν στην προοπτική να αποκλείσει τον εκτρωματικό βάζελο και πήγε στα 5 παιχνίδια.

We are not the same.
Post Reply