ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ

Post Reply
pani0202
member
Reactions:

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ

Post by pani0202 »

karteo wrote: Thu May 21, 2026 9:07 am
oikon7 wrote: Wed May 20, 2026 4:36 pm
karteo wrote: Wed May 20, 2026 8:27 am εγω παλι δεν μπορω να προβλεψω τιποτε. νομιζω οτι θα κανουν κινησεις πριν τα προκριματικα. τις μισες τουλαχιστον. με δεδομενο οτι παμε για καμια 10αρια παικτες παλι, οι μισοι θα ερθουν πριν τα προκριματικα.
Συνεχίζω να επιμένω ότι ΔΕΝ χρειαζόμαστε 10 παίκτες, αλλά πρέπει να κρατήσουμε τα assets και να συμπληρώσουμε με 2 δυνατές κινήσεις στις πιο προβληματικές θέσεις. Όταν μια χρονιά πάει στραβά (περισσότερο κρίνω με βάση τις εμφανίσεις και λιγότερο με βάση τα αποτελέσματα), όλοι οι παίκτες σου δίνουν την εντύπωση ότι έχουν ξεχάσει τη μπάλα. Δεν την έχουν ξεχάσει, αλλά η ομάδα έχει χάσει τη συνοχή της. Και δεν πρόκειται να την επανακτήσει αν διώξεις 10 και φέρεις άλλους 10.

μετρα πως βγαινουν δεκα

τερμα: πασχαλακης, μποτης out-> μεταγρ.1
ακραια μπακ: ενα αρ. μπακ θα φυγει και πιθανον και κοστινια και ροντι-> μεταγρ. 3
στοπερ: χρειαζεται ενα στοπερ εμπειρο αντι μαντσα-> μεταγρ. 1
χαφ: νασιμεντο εκτος, γκαρθια υπο αιρεση, μουζα ισως φυγει (για μενα πρεπει) -> μεταγρ.2
εξτρεμ: ποντενσε δεν μενει, στρεφετσα δεν μενει -> μεταγρ. 2
επιθεση: ταρεμι φευγει, γιαρεμτσιουκ κανεις δεν ξερει, ο αλλος απο ριο αβε δεν θα μεινει-> μεταγρ.1-2

10 στο συνολο συν οτι αλλο προκυψει στην πορεια
Στα χαρτια βγαινουν παραπανω απο δεκα. Εγω παντως λεω οτι ο Ποντενσε θα μεινει.
Το σημαντικο ειναι ποσες απο αυτς τις μεταγραφες θα γινουν πριν τα προκριματικα, και ποσοι απο τους νεους παικτες θα μπουν 11αδα για τα προκριματικα. Εγω λεω 2-3 το πολυ. Να δουμε...
Προπονητής της εξέδρας
karteo
member
Reactions:

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ

Post by karteo »

pani0202 wrote:
karteo wrote: Thu May 21, 2026 9:07 am
oikon7 wrote: Wed May 20, 2026 4:36 pm Συνεχίζω να επιμένω ότι ΔΕΝ χρειαζόμαστε 10 παίκτες, αλλά πρέπει να κρατήσουμε τα assets και να συμπληρώσουμε με 2 δυνατές κινήσεις στις πιο προβληματικές θέσεις. Όταν μια χρονιά πάει στραβά (περισσότερο κρίνω με βάση τις εμφανίσεις και λιγότερο με βάση τα αποτελέσματα), όλοι οι παίκτες σου δίνουν την εντύπωση ότι έχουν ξεχάσει τη μπάλα. Δεν την έχουν ξεχάσει, αλλά η ομάδα έχει χάσει τη συνοχή της. Και δεν πρόκειται να την επανακτήσει αν διώξεις 10 και φέρεις άλλους 10.

μετρα πως βγαινουν δεκα

τερμα: πασχαλακης, μποτης out-> μεταγρ.1
ακραια μπακ: ενα αρ. μπακ θα φυγει και πιθανον και κοστινια και ροντι-> μεταγρ. 3
στοπερ: χρειαζεται ενα στοπερ εμπειρο αντι μαντσα-> μεταγρ. 1
χαφ: νασιμεντο εκτος, γκαρθια υπο αιρεση, μουζα ισως φυγει (για μενα πρεπει) -> μεταγρ.2
εξτρεμ: ποντενσε δεν μενει, στρεφετσα δεν μενει -> μεταγρ. 2
επιθεση: ταρεμι φευγει, γιαρεμτσιουκ κανεις δεν ξερει, ο αλλος απο ριο αβε δεν θα μεινει-> μεταγρ.1-2

10 στο συνολο συν οτι αλλο προκυψει στην πορεια
Στα χαρτια βγαινουν παραπανω απο δεκα. Εγω παντως λεω οτι ο Ποντενσε θα μεινει.
Το σημαντικο ειναι ποσες απο αυτς τις μεταγραφες θα γινουν πριν τα προκριματικα, και ποσοι απο τους νεους παικτες θα μπουν 11αδα για τα προκριματικα. Εγω λεω 2-3 το πολυ. Να δουμε...
Οι μισές ως τότε. Περιμένω 5 μέχρι τα προκριματικά.

Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk

Post Reply