ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
- cris
- newbie
Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Μα δεν ακουσες βοθρο; 25-9 οι βολες υπερ της Ρεαλ. Στημενο. Εντωμεταξυ τα 48-31 ριμπαουντ δεν τα λενε. Απευθειας εχεις βολες αν παρεις 9 επιθετικα που πηρε
- oikon7
- newbie
Aν και δεν είδα το ματς (too old for this shit), αντιλαμβάνομαι ότι η ομάδα ήταν ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ από το 1ο έως το τελευταίο λεπτό.
Νίκησε δηλαδή με αυτοπεποίθηση και πίστη στο πλάνο του προπονητή. Το 2ο το είχαμε και πέρσι (και πρόπερσι κ.τ.λ.), αλλά το 1ο μας είχε λείψει.
Πολλά μπράβο και εύχομαι να κατέβουμε έτσι και στον Τελικό.
Νίκησε δηλαδή με αυτοπεποίθηση και πίστη στο πλάνο του προπονητή. Το 2ο το είχαμε και πέρσι (και πρόπερσι κ.τ.λ.), αλλά το 1ο μας είχε λείψει.
- mark
- newbie
ε ρε ΚΛΑΜΑ και ΠΟΝΟΣ για το ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- pani0202
- member
Ενα απο τα λιγα παιχνιδια που εχω δει χωρις αγχος απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο. Ανετη και κατα κρατος επικρατηση. Δε κινδυνευσαμε ουτε στιγμη. Τωρα σεμνα και ταπεινα με τη Ρεαλ. Ειμαστε χαλαρα καλυτερη ομαδα, αλλα πρεπει να το δειξουμε παλι στο γηπεδο.oikon7 wrote: Sat May 23, 2026 11:49 am Aν και δεν είδα το ματς (too old for this shit), αντιλαμβάνομαι ότι η ομάδα ήταν ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ από το 1ο έως το τελευταίο λεπτό.
Προπονητής της εξέδρας