ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
-
erisgr
- newbie
Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Ο κοουτς ειπε θα χρησιμοποιηθουν και οι 8 με rotation , γιατι υπαρχουν μονο 48 ωρες break.
- Darth Kafrius
- newbie
Όντως και εγώ παρασύρθηκα από τη χθεσινή ληψη. Από την λήψη που έβαλε ο Ολυμπιακός φάνηκε. Όπως και ότι η μπάλα πήγαινε στον Μιλουτίνοφ στον οποίο ο Μήτογλου είχε σχεδόν σκίσει τη φανέλα. Αλλά για κάποιο λόγο την προσπερνάνε αυτήν τη φάση, ακούς τα βαζέλια και νομίζεις ότι αν δεν έδινε το φάουλ τελείωνε εκεί η φάση με κατοχή τους.LeRoi wrote: Thu Jun 04, 2026 6:46 amΠεντακάθαρο τελικά.oikon7 wrote: Wed Jun 03, 2026 7:54 pm Μας έσωσε η αστοχία των Χέιζ-Ντέιβις και Σορτς και το ανύπαρκτο φάουλ που έδωσε η Τσαρούχα υπέρ Φουρνιέ.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η ομάδα από το 25' και μετά, έδωσε το ματς στη ζέλα που δεν άπλωσε το χέρι να το πάρει.
Απλά το ρδέλο της ΕΡΤ δεν έδωσε το πλάνο από την μπροστά κάμερα.
Κρίμα και είχα χαρεί για το γραμμάτιο του Πεν...
Κατά τα άλλα ο Πεν και άπειρα αντίστοιχα δεν ξεπληρώνονται με μια νορμάλ διαιτησία έδρας και ακόμη και αν ήταν μούφα το φάουλ. Αν η Τσαρούχα ήταν σε αποστολή στυλ Αναστόπουλος, Τανατζής και λοιπές αδελφικές δυνάμεις, το + 17 του 3ου δεκαλέπτου θα γινόταν + 30, σιγά μην τους άφηνε να ισοφαρίσουν. Θα έδινε τεχνική ποινή στη μύτη του Μήτογλου (πόσο γουστάρω που συνέχεια το auto-correct μου το κάνει Μήτρογλου
Εν πάση περιπτώσει αν χθες παραβιάστηκε για πρώτη φορά το αξίωμα ότι στο μπάσκετ κερδίζει πάντα ο καλύτερος, ας κρατήσουν και τον Τούρκο και όλο το ρόστερ, όπως είναι. Αφού είναι καλύτεροι από τον πρωταθλητή Ευρώπης. Τι, όχι;
υγ Ο Μπι νομίζω ότι πρέπει λίγο να επαναφέρει το πολύ επιτυχημένο rotation που έκανε μετά τα Χριστούγεννα και ειδικά στο F4. Με 30λεπτα Σάσα, Φουρνιέ και Μιλουτίνοφ ζοριζόμαστε χωρίς λόγο.
υγ2 Ο Γουόρντ χθες ήταν όντως πολύ κακός αλλά εγώ τον πιστεύω πολύ ως παίχτη, πιστεύω ότι θα είναι πολύ αλλιώς στη συνέχεια αρκεί να έχει τη μισή στήριξη που έχουν ο Σάσα και ο Εβάν στις κακές βραδιές τους.
υγ3 Ευτυχία στο γκαζέτα, ελπίζω να μην ξεφτιλίζεσαι και εσύ για κανένα 20ρικο μόνο.
I find your lack of faith disturbing.
-
Rower
- newbie
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ηδονη απο το να διαμαρτυρεται ο μπασκετικος βαζελος για διαιτησια.
Να ειναι καλα, να συνεχισουν να διαμαρτυρονται για να μας φτιαχνουν το κεφι !
Να ειναι καλα, να συνεχισουν να διαμαρτυρονται για να μας φτιαχνουν το κεφι !