ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΟΥΠΙΚΕΣ ALL SEASON

stamataggelos
newbie
Reactions:

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΟΥΠΙΚΕΣ ALL SEASON

Post by stamataggelos »

Δεν είναι της παρούσης, αλλά άκουσα στους καράφλες ότι πήραμε λέει αυτό το μαύρο το ατάιγο σκυλί από τον Ερυθρό Αστέρα για άσο. Έχουμε κλείσει πάιχτη και δεν το έχω πάρει χαμπάρι? Τελευταία εβδομάδα είμαι λίγο αλλού και δεν έχω παρακολουθήσει και πολύ τι έχει γραφεί. Σχωράτε με εαν έχει γίνει αναφορά.
Ολα πήγαν στην άβυσσο για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη.
reignman
newbie
Reactions:

Post by reignman »

stamataggelos wrote: Thu May 14, 2026 10:23 pm Δεν είναι της παρούσης, αλλά άκουσα στους καράφλες ότι πήραμε λέει αυτό το μαύρο το ατάιγο σκυλί από τον Ερυθρό Αστέρα για άσο. Έχουμε κλείσει πάιχτη και δεν το έχω πάρει χαμπάρι? Τελευταία εβδομάδα είμαι λίγο αλλού και δεν έχω παρακολουθήσει και πολύ τι έχει γραφεί. Σχωράτε με εαν έχει γίνει αναφορά.
Eδω και 2-3 βδομαδες ειναι με brace στο γονατο και πατεριτσες... οποτε it checks out.
Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

Και μετα την τελευταια ανακοινωση αποχωρησης χρειαζομαστε και 3ρι και 4ρι
karteo
member
Reactions:

Post by karteo »

Gabriel_Knight wrote:Και μετα την τελευταια ανακοινωση αποχωρησης χρειαζομαστε και 3ρι και 4ρι
Έτσι κι αλλιώς θα παίρναμε και 3αρι και 4αρι

Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk

Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

Μετά από αυτή την μεταγραφή που έγινε, κανονικά θα πρέπει να φέρουν Χεζονια
erisgr
newbie
Reactions:

Post by erisgr »

Ξεκαθαρη παραδοχή της περσινης αποτυχιας του συστηματος με την υπερκοντη ομαδα απο το βαζελο υπογραφοντας στα τυφλα το πρωτο γιγαντα που βρηκε στο δρομο του.
Και που θεωρει οτι ειναι ο μονος που ματσαρει τον μιλου που τους εσκισε στους τελικους.
Η παραδοχη του λαθους ειναι το πρωτο βημα. Σωστη κινηση απο βαζελο.
Εμεις ειναι ξεκαθαρο οτι εχουμε αποφασισει τι θελουμε και τι οχι εδω και καιρο και εχουμε κανει τα κουμαντα μας.
Ανυπομονουμε για τη δροσιά του Οκτωβριου. Ποιος το μαμει το καλοκαιρι.
karteo
member
Reactions:

Post by karteo »

erisgr wrote: Wed Jun 24, 2026 8:58 pm Ξεκαθαρη παραδοχή της περσινης αποτυχιας του συστηματος με την υπερκοντη ομαδα απο το βαζελο υπογραφοντας στα τυφλα το πρωτο γιγαντα που βρηκε στο δρομο του.
Και που θεωρει οτι ειναι ο μονος που ματσαρει τον μιλου που τους εσκισε στους τελικους.
Εμεις ειναι ξεκαθαρο οτι εχουμε αποφασισει τι θελουμε και τι οχι εδω και καιρο και εχουμε κανει τα κουμαντα μας.
εμεις παμε για αλλη μια φορα να αλλαξουμε το μπασκετ με νεο στυλ και μοντελο εξελισσοντας το παιχνιδι μας με το motion που ειναι σταθερα μας.
reignman
newbie
Reactions:

Post by reignman »

erisgr wrote: Wed Jun 24, 2026 8:58 pm Ξεκαθαρη παραδοχή της περσινης αποτυχιας του συστηματος με την υπερκοντη ομαδα απο το βαζελο υπογραφοντας στα τυφλα το πρωτο γιγαντα που βρηκε στο δρομο του.
Mεγαλη πετυχεσα της ζελας να παρει τον τελειωμενο (ηταν σε πτωτικη πορεια πριν τον σοβαρο τραυματισμο) Fall.

Μπορω να πω πως χαιρομαι που πηγε στους ζελες γιατι ποτε δεν μου αρεσε και εχει απιστευτα τρανταχτες αδυναμιες και στις 2 πλευρες του παρκε... που πλεον λογο τραυματισμου ειναι ακομα πιο εντονες.
Αλλα σαν εικονα μου καθεται ασχημα.
Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

Ο κοουτς εχει δηλωσει οτι θελουμε παικτες που θελουν να παιζουν στον Ολυμπιακο.
Θελουμε 3ρι.
Το καλυτερο 3ρι που θα ειναι διαθεσιμο στην Ευρωπη (παιζει και 4) θελει να παιξει στον Ολυμπιακο.
sotosg7
newbie
Reactions:

Post by sotosg7 »

Μιλάμε για το Χεζονια ότι θέλει να παίξει σε εμάς; Αυτό είναι το 3-4 που ακούγεται δεξιά κι αριστερά;
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
Post Reply