Mundial 2026
- oikon7
- newbie
Re: Mundial 2026
Χαίρομαι να βλέπω τα αουτσάιντερ να ρίχνουν φαπίδια στους μεγαλοσχήμονες, υπερόπτες Ευρωπαίους.
- karteo
- member
και τωρα θα δουμε εναν αγωνα Βελγιο-Αιγυπτος που θα αποδεικνυει την κλιματικη αλλαγη και οτι εχει αυτη επιφερει στην Ευρωπη οπου μια ευρωπαικη ομαδα θα εχει περισσοτερους μαυρους απο μια αφρικανικη....
- fabian estay
- newbie
Οι Αιγύπτιοι παίζουν στο στοιχείο τους....35C με 90% υγρασία....karteo wrote: Mon Jun 15, 2026 6:44 pm και τωρα θα δουμε εναν αγωνα Βελγιο-Αιγυπτος που θα αποδεικνυει την κλιματικη αλλαγη και οτι εχει αυτη επιφερει στην Ευρωπη οπου μια ευρωπαικη ομαδα θα εχει περισσοτερους μαυρους απο μια αφρικανικη....
Νταξ...οι Βέλγοι μαύροι ειναι λογικό λόγω αποικιών....Το κουφό είναι ο μαύρος Ιάπωνας κίπερ με όνομα Σουζούκι....
Αν είχα γεννηθεί άσχημος, κανένας δεν θα ήξερε τον Πελέ...
(George Best)
(George Best)
-
BXL
- newbie
Δεν μπορώ να αποφασίσω αν το Βέλγιο ή η Ελλάδα έχουν χειρότερη αμυντική συνοχή. Καμία επικοινωνία μεταξύ των στόπερ και τον καψερό τον Μενιέρ τον λυπήθηκα κάποια στιγμή.
-
erisgr
- newbie
Αν και δεν εχω ιδεα απο στοιχημα και ποτε δεν παιζω εχω βαλει 10ευρω για Σενεγαλη στον τελικο.
Αν υποθεσουμε οτι η Γαλλια εχει τη χαμηλοτερη αποδοση για κατακτηση ...καλά πάει. , το 1 προς 50 που επαιξα.
Αν υποθεσουμε οτι η Γαλλια εχει τη χαμηλοτερη αποδοση για κατακτηση ...καλά πάει. , το 1 προς 50 που επαιξα.
-
erisgr
- newbie
Αν και δεν εχω ιδεα απο στοιχημα και ποτε δεν παιζω εχω βαλει 10ευρω για Σενεγαλη στον τελικο.
- oikon7
- newbie
Είναι απλώς θέμα χρόνου να πέσει το drone ατο κεφάλι κάποιου άμοιρου ποδοσφαιριστή.
Στα αγωνιστικά, η Σενεγάλη θα μπορούσε να προηγείται 1-0 ή ακόμα και 2-0 στο ημίχρονο, αλλά ήταν αναποτελεσματική. Στο 2ο ημ. η Γαλλία είναι καλύτερη και δεν θα έχει πρόβλημα.
Στα αγωνιστικά, η Σενεγάλη θα μπορούσε να προηγείται 1-0 ή ακόμα και 2-0 στο ημίχρονο, αλλά ήταν αναποτελεσματική. Στο 2ο ημ. η Γαλλία είναι καλύτερη και δεν θα έχει πρόβλημα.