"οι άνθρωποι της ναυτιλίας που δεν έχουν ανάγκη κανέναν" όμως κατεβάζουν το καζίνο τους από την Πάρνηθα στο...Μαρούσι οπότε αν θέλουν να κάνουν τέτοιες δουλειές δεν μπορούν να χουν και ανοιχτό jihad με την κυβέρνηση
την οποιαδήποτε
οσο ο ΒΜ παίζει τόσο ενεργό αντιπολιτευτικό ρόλο (αυτή τη στιγμή είναι ο κύριος επιχειρηματικός και μιντιακός πόλος) δε νομιζω να δωσουν άδεια ούτε για 15 εκατοστά ύψος
οπως λες η λεω εγω τουλάχιστον πρέπει ν αποφασίσει τι θελει να ειναι, από ένα μέγεθος και πάνω δεν μπορείς να είσαι τα πάντα όλα, ειδικά στην Ελλάδα, αυτό πάντα καταλήγει άσχημα.
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
- karteo
- member
Re: ΔΙΟΙΚΗΣΗ
βεβαια μετα ειχε βγει ο προεδρος των ελληνων εφοπλιστων και ζητησε συγγνωμη αλλα του ξεφυγε του Λασκαριδη και δειχνει μια νοοτροπια.cris wrote: Sun Jul 05, 2026 12:48 pm "οι άνθρωποι της ναυτιλίας που δεν έχουν ανάγκη κανέναν" όμως κατεβάζουν το καζίνο τους από την Πάρνηθα στο...Μαρούσι οπότε αν θέλουν να κάνουν τέτοιες δουλειές δεν μπορούν να χουν και ανοιχτό jihad με την κυβέρνηση
την οποιαδήποτε
οσο ο ΒΜ παίζει τόσο ενεργό αντιπολιτευτικό ρόλο (αυτή τη στιγμή είναι ο κύριος επιχειρηματικός και μιντιακός πόλος) δε νομιζω να δωσουν άδεια ούτε για 15 εκατοστά ύψος
οπως λες η λεω εγω τουλάχιστον πρέπει ν αποφασίσει τι θελει να ειναι, από ένα μέγεθος και πάνω δεν μπορείς να είσαι τα πάντα όλα, ειδικά στην Ελλάδα, αυτό πάντα καταλήγει άσχημα.
το προβλημα ομως ειναι αυτο που λες. και εγω δεν πιστευω οτι θα γινει τιποτε αν δεν το παρει αλλιως. γιατι αλλο κριτικη και αλλο γιαμαλη, λαζοπουλος, συριγος και τα αλλα παιδια που ειναι εκει με συγκεκριμενο ρολο. υπαρχουν παντως καποιες αμυδρες ενδειξεις οτι μαζευεται λιγο το πραγμα.
- cris
- newbie
αυτή τη στιγμή υπάρχουν 10 άνθρωποι στην Ελλάδα με 2-5 δις οι οποίοι θεωρούν ότι είναι υπεράνω των πάντων
δεν καταδέχονται να μιλήσουν ούτε με υπουργό και θεωρούν ότι ο ΠΘ είναι υπάλληλός τους
όταν δεν είναι στραβώνουν
το ίδιο συμβαίνει σε πολλές "δημοκρατίες" με περισσότερα μηδενικά αλλού.
στις δικτατορίες είναι ένας
δεν καταδέχονται να μιλήσουν ούτε με υπουργό και θεωρούν ότι ο ΠΘ είναι υπάλληλός τους
όταν δεν είναι στραβώνουν
το ίδιο συμβαίνει σε πολλές "δημοκρατίες" με περισσότερα μηδενικά αλλού.
στις δικτατορίες είναι ένας
-
sotosg7
- newbie
Όποιος θέλει, αν γνωρίζει ή αν μπορεί να το αναλύσει...
Έχω εδώ και μέρες μια απορία με το γήπεδο, που δεν έχω καταφέρει να βρω την απάντηση.
Ναι το πρότζεκτ είναι φανταστικό, μακάρι να είμαστε καλά να το δούμε και να το χαρούμε.
Αναρωτιέμαι όμως...πως γίνεται να ανακοινώσουμε κάτι, το οποίο με την υπάρχουσα νομοθεσία - καθεστώς δεν είναι νομότυπο. Αναφέρομαι για το ύψος του γηπέδου.
Πώς σχεδιασανε ένα γήπεδο με βάση συντελεστές, προδιαγραφές και τα ρέστα...τα οποία τη στιγμή που μιλάμε, δεν είναι αποδεκτά.
Καλώς κακώς, δεν το εξετάζουμε αυτή τη στιγμή... αλλά δεν είναι αποδεκτά.
Θα αιτηθουμε την αλλαγή, οκ...ο δήμος συμφώνησε. Ποιος μας εγγυάται ότι θα συμφωνήσει και το αρμόδιο υπουργείο;
Κι άντε ότι έρχονται όλα βολικά και γίνονται οι τροποποιήσεις που χρειάζονται για να ξεκινήσει το έργο.
Ποιος μας λέει ότι δε θα βρεθεί μια ομάδα καλοθελητων που θα προσφύγει σε Αρειους Πάγους, συμβούλια της επικρατείας κλπ κλπ;
Μακάρι να πάνε όλα ευνοϊκά, αλλά κάτι δε μου κολλάει.
Έχω εδώ και μέρες μια απορία με το γήπεδο, που δεν έχω καταφέρει να βρω την απάντηση.
Ναι το πρότζεκτ είναι φανταστικό, μακάρι να είμαστε καλά να το δούμε και να το χαρούμε.
Αναρωτιέμαι όμως...πως γίνεται να ανακοινώσουμε κάτι, το οποίο με την υπάρχουσα νομοθεσία - καθεστώς δεν είναι νομότυπο. Αναφέρομαι για το ύψος του γηπέδου.
Πώς σχεδιασανε ένα γήπεδο με βάση συντελεστές, προδιαγραφές και τα ρέστα...τα οποία τη στιγμή που μιλάμε, δεν είναι αποδεκτά.
Καλώς κακώς, δεν το εξετάζουμε αυτή τη στιγμή... αλλά δεν είναι αποδεκτά.
Θα αιτηθουμε την αλλαγή, οκ...ο δήμος συμφώνησε. Ποιος μας εγγυάται ότι θα συμφωνήσει και το αρμόδιο υπουργείο;
Κι άντε ότι έρχονται όλα βολικά και γίνονται οι τροποποιήσεις που χρειάζονται για να ξεκινήσει το έργο.
Ποιος μας λέει ότι δε θα βρεθεί μια ομάδα καλοθελητων που θα προσφύγει σε Αρειους Πάγους, συμβούλια της επικρατείας κλπ κλπ;
Μακάρι να πάνε όλα ευνοϊκά, αλλά κάτι δε μου κολλάει.
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
- mark
- newbie
Μα κανένα από τα γήπεδα που φτιάχτηκαν δεν ήταν νόμιμο όταν σχεδιάστηκε. Χρειάστηκαν σχετικές εγκρίσεις και διατάξεις....και μπόλικο χαρισμένο χρήμα βέβαια αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
-
Rower
- newbie
Εχει δει κανεις τα υψη των κτιριων που σηκωνονται στη Γλυφαδα πανω στην παραλια? Νομοτυπα ειναι ολα αυτα?
Ολα ξεπερνιονται αρκει να υπαρχει θεληση. Μπορει βεβαια να τους χαριζουν ενα γαιδαρο και να τον κοιταζουν στα δοντια. Που να τους ζητουσαν και λεφτα δηλαδη .....
Ολα ξεπερνιονται αρκει να υπαρχει θεληση. Μπορει βεβαια να τους χαριζουν ενα γαιδαρο και να τον κοιταζουν στα δοντια. Που να τους ζητουσαν και λεφτα δηλαδη .....