ΠΟΛΟ

sotosg7
newbie
Reactions:

Re: ΠΟΛΟ

Post by sotosg7 »

Το θέμα μου δεν είναι γιατί σταμάτησε ή γιατί ξαναγύρισε....
Η ένσταση μου και η απορία μου είναι γιατί επέστρεψε σε άλλη ομάδα.

9 χρόνια συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό, όχι 1, όχι 2, όχι 3... αλλά σχεδόν μια δεκαετία. Πήρε όσα πήρε, έζησε στιγμές με την ομάδα, τιμές, απονομές και τα ρέστα.

Παίρνει την απόφαση να επιστρέψει και το κάνει με τη Βουλιαγμένη;
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
Gnikol
newbie
Reactions:

Post by Gnikol »

Άλλη μία άτιτλη in the making... Είναι απίστευτο πώς μερικοί αθλητές/τριες επιλέγουν για μερικά χιλιάρικα παραπάνω, απ'το να είναι iconic... Τα λέμε του χρόνου κυρία Ελευθεριάδου. ...
karteo
member
Reactions:

Post by karteo »

Gnikol wrote: Sat Jul 11, 2026 4:41 pm Άλλη μία άτιτλη in the making... Είναι απίστευτο πώς μερικοί αθλητές/τριες επιλέγουν για μερικά χιλιάρικα παραπάνω, απ'το να είναι iconic... Τα λέμε του χρόνου κυρία Ελευθεριάδου. ...
ρε τελος οι ρομαντισμοι. και οι σημαιες και πεη μπλου.

τιποτε. εγω τελειωσα με τους ρομαντισμους οταν εφυγε ο Πασπαλι για το ζελα. εκτοτε δεν πιστευω σε κανεναν και δεν παιρνω και φανελα με κανενα ονομα πισω αν δεν τελειωσει την καριερα του. ετσι πηρα Σπανουλη και Πριντεζη μονο οταν τελειωσαν, τις επετειακες τους.
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

ιστορικο λαθος κατ εμε του σπανουλη βεβαια αλλα μενει να το δειξει το μελλον.

προτιμω αυστηροτητα σε αυτα. δηλαδη μονο Πρι!
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
Loukretia
newbie
Reactions:

Post by Loukretia »

Στα ερασιτεχνικα αθλήματα είναι πολυ συχνές τέτοιες μεταπηδήσεις από ομάδα σε ομάδα. Σε μας πιθανως δε χώραγε γιατί είμαστε πληρεις σε όλες τις θέσεις. Τέσπα μην παιρνετε όρκο ότι δεν θα την ξαναδουμε σε μας

Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

sotosg7
newbie
Reactions:

Post by sotosg7 »

Κατερίνα πολύ πιθανό κι αυτό που λες, αλλά δε μιλάμε για ένα τυχαίο όνομα για την ομάδα.

Εμένα , γνώμη μου πάντα, δε μου κολλάει το δε χωραγε... έρχεται και σου λέει μια παίκτρια σημαία στην ουσία για την ομάδα, θέλω να επιστρέψω....και της απαντάς δε χωράς στην ομάδα , πήγαινε αλλού;

Το να ρώτησε την ομάδα και η ομάδα να της έκλεισε την πόρτα, άντε πες να το δεχτούμε να πάει κάπου αλλού, μέχρι να υπάρξει χώρος.

Αν όμως πήγε κατευθείαν αλλού για μένα είναι άσχημο και δε χτυπάει καθόλου καλά!!
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
Post Reply