Αν προχωρήσει η πώληση Τζολακη, δε θα έφερνα άλλον τερματζη!! Δικιά μου άποψη και γνώμη!!
Θα πήγαινα με τον νεοφερμένο κατευθείαν στα βαθιά!!
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ
-
sotosg7
- newbie
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
- karteo
- member
επειδη γνωστος μου ειναι φιλος και γνωστος της οικογενειας Κωστουλα και συντοπιτης τους. ηταν εξασφαλιση ζωης το συμβολαιο που πηρε! και φυσικα δεν ηξερε οτι δεν θα παιζει Μπραιτον. period.iceman7 wrote: Thu Jul 23, 2026 12:39 pm Ρε συ Θοδωρή πως γράφεις με τόση βεβαιότητα ότι ο Μπαμπης ειδικα πέρυσι ήθελε σώνει και καλά να φύγει.
Που θα έπαιζε ο CL με το θρύλο αντί να μένει εκτός αποστολής στη Μπράιτον ;
Παικτικα δεν υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να θέλουν να φύγουν παίκτες από τον Ολυμπιακό εκτός αν δεν πληρωνονται.
Και εκεί πάλι ευθύνη η διοίκηση έχει που δεν δίνει σοβαρά λεφτά. Γιατί τέτοια παιχτρονια τα πληρώνεις
τον κοβω φετες και τον πεταω στα σκυλια πως ολοι σας θα αλλαζατε δουλεια για 500 και 1000 ευρω. και αυτος που πηρε 3εκ το χρονο και εδω το πολυ να επαιρνε 1Μ θα καθοταν! τι λετε ρε μλακα μου θα με τρελανετε εδω μεσα και εχει εξω 40 βαθμους ολη μερα
τελος
- rabarivoni
- newbie
Πάντως όσους δεν πουλήσαμε μετά από την καλή τους σεζόν, τους είδαμε να πέφτει η απόδοσή τους.