ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ

Post Reply
Gosiol
newbie
Reactions:

Re: ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ

Post by Gosiol »

Τον τελειώσανε τον Μέντι οι φυλλάδες σήμερα. Πολύ κακή χρονικά η αλλαγή αλλά δεν νομίζω ότι υπήρχε και εναλλακτικη....
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

Gosiol wrote: Thu Aug 13, 2026 5:07 am Τον τελειώσανε τον Μέντι οι φυλλάδες σήμερα. Πολύ κακή χρονικά η αλλαγή αλλά δεν νομίζω ότι υπήρχε και εναλλακτικη....
Η αλήθεια είναι ότι ο ΒΜ ήθελε να τον αλλάξει πριν υπάρξει και όλο αυτό το ανάθεμα - πλέον κι από τον κόσμο - και τον έσωσαν τα ''στελέχη'' της ομάδας...
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
Rower
newbie
Reactions:

Post by Rower »

Ο χθεσινος αγωνας του σουπερ καπ νομιζω οτι εδωσε καποιες απαντησεις σε πολλα θεωρητικα ποδοσφαιρικα κλισε που γραφονται και ακουγονται.
oikon7
newbie
Reactions:

Post by oikon7 »

mark wrote: Thu Aug 13, 2026 6:05 am
Gosiol wrote: Thu Aug 13, 2026 5:07 am Τον τελειώσανε τον Μέντι οι φυλλάδες σήμερα. Πολύ κακή χρονικά η αλλαγή αλλά δεν νομίζω ότι υπήρχε και εναλλακτικη....
Η αλήθεια είναι ότι ο ΒΜ ήθελε να τον αλλάξει πριν υπάρξει και όλο αυτό το ανάθεμα - πλέον κι από τον κόσμο - και τον έσωσαν τα ''στελέχη'' της ομάδας...
H αλήθεια είναι ότι ήθελε να τον διώξει αλλά τελικά του έκανε πρόωρη ανανέωση συμβολαίου; Πώς γίνονται αυτά τα πράγματα ρε παιδιά;
Rower
newbie
Reactions:

Post by Rower »

oikon7 wrote: Thu Aug 13, 2026 7:15 am
mark wrote: Thu Aug 13, 2026 6:05 am
H αλήθεια είναι ότι ήθελε να τον διώξει αλλά τελικά του έκανε πρόωρη ανανέωση συμβολαίου; Πώς γίνονται αυτά τα πράγματα ρε παιδιά;
Mαλλον του δωθηκε ακομα μια ευκαιρια/στηριξη που εκ των πραγματων φαινεται οτι δεν επρεπε να του δωθει αφου επιμενει στα ιδια πραγματα που δεν βελτιωνουν την ομαδα.
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

Ακριβώς. Πάντως ο επόμενος δεν έχει συμφωνήσει...καθώς δε νομίζω ότι βρίσκουν θετική απάντηση σε αυτά που απαιτούνται.

Βαρύ το κλίμα πάντως αφού τα ''στελέχη'' δεν έχουν προσφέρει αυτά που αναμένονται...
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
Post Reply