ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ
- Gosiol
- newbie
Re: ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ
Τον τελειώσανε τον Μέντι οι φυλλάδες σήμερα. Πολύ κακή χρονικά η αλλαγή αλλά δεν νομίζω ότι υπήρχε και εναλλακτικη....
- mark
- newbie
Η αλήθεια είναι ότι ο ΒΜ ήθελε να τον αλλάξει πριν υπάρξει και όλο αυτό το ανάθεμα - πλέον κι από τον κόσμο - και τον έσωσαν τα ''στελέχη'' της ομάδας...Gosiol wrote: Thu Aug 13, 2026 5:07 am Τον τελειώσανε τον Μέντι οι φυλλάδες σήμερα. Πολύ κακή χρονικά η αλλαγή αλλά δεν νομίζω ότι υπήρχε και εναλλακτικη....
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
-
Rower
- newbie
Ο χθεσινος αγωνας του σουπερ καπ νομιζω οτι εδωσε καποιες απαντησεις σε πολλα θεωρητικα ποδοσφαιρικα κλισε που γραφονται και ακουγονται.
- oikon7
- newbie
H αλήθεια είναι ότι ήθελε να τον διώξει αλλά τελικά του έκανε πρόωρη ανανέωση συμβολαίου; Πώς γίνονται αυτά τα πράγματα ρε παιδιά;mark wrote: Thu Aug 13, 2026 6:05 amΗ αλήθεια είναι ότι ο ΒΜ ήθελε να τον αλλάξει πριν υπάρξει και όλο αυτό το ανάθεμα - πλέον κι από τον κόσμο - και τον έσωσαν τα ''στελέχη'' της ομάδας...Gosiol wrote: Thu Aug 13, 2026 5:07 am Τον τελειώσανε τον Μέντι οι φυλλάδες σήμερα. Πολύ κακή χρονικά η αλλαγή αλλά δεν νομίζω ότι υπήρχε και εναλλακτικη....
-
Rower
- newbie
Mαλλον του δωθηκε ακομα μια ευκαιρια/στηριξη που εκ των πραγματων φαινεται οτι δεν επρεπε να του δωθει αφου επιμενει στα ιδια πραγματα που δεν βελτιωνουν την ομαδα.oikon7 wrote: Thu Aug 13, 2026 7:15 amH αλήθεια είναι ότι ήθελε να τον διώξει αλλά τελικά του έκανε πρόωρη ανανέωση συμβολαίου; Πώς γίνονται αυτά τα πράγματα ρε παιδιά;mark wrote: Thu Aug 13, 2026 6:05 amΗ αλήθεια είναι ότι ο ΒΜ ήθελε να τον αλλάξει πριν υπάρξει και όλο αυτό το ανάθεμα - πλέον κι από τον κόσμο - και τον έσωσαν τα ''στελέχη'' της ομάδας...Gosiol wrote: Thu Aug 13, 2026 5:07 am Τον τελειώσανε τον Μέντι οι φυλλάδες σήμερα. Πολύ κακή χρονικά η αλλαγή αλλά δεν νομίζω ότι υπήρχε και εναλλακτικη....
- mark
- newbie
Ακριβώς. Πάντως ο επόμενος δεν έχει συμφωνήσει...καθώς δε νομίζω ότι βρίσκουν θετική απάντηση σε αυτά που απαιτούνται.
Βαρύ το κλίμα πάντως αφού τα ''στελέχη'' δεν έχουν προσφέρει αυτά που αναμένονται...
Βαρύ το κλίμα πάντως αφού τα ''στελέχη'' δεν έχουν προσφέρει αυτά που αναμένονται...
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!